-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Κάτι ανάλογο.....http://www.youtube.com/watch?v=PeJPtyRI ... re=related
-
-
Είπαμε για ντραγκστερ και αεροδρόμια καλό είναι..
-
Μιας και μιλάμε για Cobra...
http://blog.caranddriver.com/from-the-cd-archives-shelby-cobra-427-road-test-nov-1965/ -
-
-
να το χαρεις......ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΗ
-
Καταρχήν το αμάξι είναι τούμπανο!
Με το καλό να το παραλάβεις και να το χαρείς.
Ο χρήστης spyridon stathakis έγραψε:
Μαζι εχουμε (...) τις παλιες ζαντες με τις οποιες το αγορασα,τα παλια καθισματα,φρενα και διαφορα αλλα....Αν θυμάμαι καλά από την πορεία του thread, καινούριο δεν είναι;
Όλα αυτά από που προέκυψαν; -
Ποτέ δεν ξέρεις πότε μπορεί να χρειαστεί να κάνεις κάτι τέτοιο.
-
-
Πανέμορφο και τούμπανο όπως προαναφέρθηκε!!! Άντε με το καλό να σου έρθει!!
-
Τελικά μπήκε 1 διπλό roll bar ε?
Πάντως μου κάνει εντύπωση ότι με 65.000ευρώ (κάπου εκεί;) τελική τιμή μπορείς να αποκτήσεις ένα τέτοιο θηρείο τόσων ίππων.
Καλή διαμονή στα Βαυαρικά εδάφη!! Και μετά Ελλάδα ε;
PS: Μετά την σημερινή μου επιστροφή μπορώ να πω ότι η πίσσα στις στροφές του Σοφικού κυμάινεται σε αρκετά καλά επίπεδα με ελάχιστες λακούβες
-
-
-
αν ημουν στη ιδια πιστα με εσενα......φυσικα και θα εμπαινα στα πιτσ θα εκλεινα τον κινητηρα μου ...θα επαιρνα καμερα και θα σ κινηματογραφουσα.....
ειπαμε ραλλακια στις πιστες κυνηγαν τα αλλα, τα φαφλαταδικα για να τα τιμωρησουν .....το δικο σ χαιρει τον απολυτο σεβασμο.....ολη η πιστα δικια σ..... κανεις (σοβαρος ανθρωπος) δεν θα σ ειναι εμποδιο ....απολαυσε .......υπευθυνα
-
Καλη παραλαβη ευχομαι!
-
-
Oταν το φερεις ενημερωσε να βγω στο μπαλκονι να δω πως ακουγεται.Βεβαια ειμαι περιπου 600χλμ μακρια αλλα σιγουρα θα το ακουσω!!!!!!
-
καλά γκάζια
οι cobra παντα μου άρεσαν
-
Όταν με το καλό έρθει και το πάρεις στα χέρια σου θα πρότεινα να το πας κατευθείαν Μέγαρα και να δώσεις μια συνέντευξη τύπου σε εμάς τους ξελιγωμένους και μετά επίσημη παρουσίαση στους παριστάμενους και κλήρωση για την ανάδειξη τυχερών που θα συνοδηγήσουν...Event κανονικό για να μας βολέψεις όλους!
Κουράγιο,καταφτάνει!ΥΓ Μας πήρες τα μυαλά, το ξέρεις έτσι???
shelby cobra...