-
Σιγά τι ξέρουν τα 'αμερικανάκια'.
-
Ένα νέο epic thread ξεκινάει.
-
λολ.....
ναι πράγματι όλα τα μοντέλα κυκλοφορούν και με υγραέριο....
Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου..... Θεωρίες again and again be sure θα τις εφαρμόσω....
Όσο για τη διαφήμιση.... θα ενδιαφερόμουν αν είχες κάτι να δείξεις..... πάντως δε θα σε βλάψει να κάνεις και καμμιά δοκιμή χωρίς τις πλάτες άλλων έτσι για να έχεις άποψη. Ένα site που το ξέρει η μαμά του μόνο και εσύ δε μου λέει κάτι.
Για τους υπόλοιπους, σύντομα θα έχω στη διάθεση σας όχημα για μετρήσεις.
Φιλικά -
Ο χρήστης lpgnik έγραψε:
Ένα site που το ξέρει η μαμά του μόνο και εσύ δε μου λέει κάτι.Τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (γνωστές ως ΗΠΑ) τις έχεις ακουστά;
*About the Federal Trade Commission
As a consumer or business person, you may be more familiar with the work of the Federal Trade Commission than you think.
The FTC deals with issues that touch the economic life of every American. It is the only federal agency with both consumer protection and competition jurisdiction in broad sectors of the economy. The FTC pursues vigorous and effective law enforcement; advances consumers’ interests by sharing its expertise with federal and state legislatures and U.S. and international government agencies; develops policy and research tools through hearings, workshops, and conferences; and creates practical and plain-language educational programs for consumers and businesses in a global marketplace with constantly changing technologies.
When the FTC was created in 1914, its purpose was to prevent unfair methods of competition in commerce as part of the battle to “bust the trusts.” Over the years, Congress passed additional laws giving the agency greater authority to police anticompetitive practices. In 1938, Congress passed a broad prohibition against “unfair and deceptive acts or practices.” Since then, the Commission also has been directed to administer a wide variety of other consumer protection laws, including the Telemarketing Sales Rule, the Pay-Per-Call Rule and the Equal Credit Opportunity Act. In 1975, Congress gave the FTC the authority to adopt industry-wide trade regulation rules. The FTC’s work is performed by the Bureaus of Consumer Protection, Competition and Economics. That work is aided by the Office of General Counsel and seven regional offices.*
-
leonp για το δικό μου site λέει (ελπίζω )
lpgnik εσύ είπες πως δεν έχουμε τα κότσια (αυτολεξί) να το δοκιμάσουμε. Εγώ προσφέρθηκα όχι μόνο να το δοκιμάσω αλλά και να δημοσιεύσω τα αποτελέσματα. Χάρη θα σου κάνω ούτως ή άλλως, ασχέτως αν η ιστοσελίδα μου είναι της πλάκας ή όχι και δεν καταλαβαίνω τι θα έπρεπε να έχω να σου δείξω. Δεν σου ζήτησα να το διαφημίσεις στο site μου, ακόμα και αν προσφερόσουν να το κάνεις δεν θα το δεχόμουν λόγω του αντικειμένου που εμπορεύεσαι (= παπάτζες ).
Και τέλος για να καταλάβω, θα έχεις στην διάθεση των υπολοίπων όχημα για μετρήσεις αλλά δεν έχεις για εμένα που ήμουνα (ές τώρα) ο μόνος που απάντησα και αποδέχθηκα την 'πρόκλησή' σου για να το δοκιμάσω?
-
Φίλος που αγόρασε πρόσφατα συσκευή υδρογόνου, όταν του είπα ότι πρόκειται περί απάτης, απάντησε ότι τον ενημέρωσε ο πωλητής της εν λόγω συσκευής ότι τους κυνηγάει το Αμερικάνικο Δημόσιο επειδή θέλει να προστατεύσει τα συμφέροντα των εταιρειών πετρελαίου (δεν θέλουν να μειωθεί η κατανάλωση καυσίμου).
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Φίλος που αγόρασε πρόσφατα συσκευή υδρογόνου, όταν του είπα ότι πρόκειται περί απάτης, απάντησε ότι τον ενημέρωσε ο πωλητής της εν λόγω συσκευής ότι τους κυνηγάει το Αμερικάνικο Δημόσιο επειδή θέλει να προστατεύσει τα συμφέροντα των εταιρειών πετρελαίου (δεν θέλουν να μειωθεί η κατανάλωση καυσίμου).Και τι σου είπε για την συσκευή; Δουλεύει;
-
Ο φίλος σου έτσι όπως τον βλέπω πρέπει να είχε μείωση κατανάλωσης άνω του 40%
lpgnik σκέψου το εξής απλό (πάω λίγο γυρεύοντας τελικά ). Αν όντως δούλευε το σύστημα αυτό, τι θα χρειαζόταν η βενζίνη? θα έβαζες 20ml βενζίνη ίσα ίσα να ηλεκτρολυθεί η πρώτη ποσότητα υδρογόνου και μετά το σύστημα θα δούλευε μόνο του καταναλώνοντας μόνο νερό!
(πλέον δηλαδή μπορούμε να περάσουμε σε φάση antonis-team )
-
Εντάξει μην το παρακάνουμε, δεν μηδενίζει την κατανάλωση βενζίνης, απλά την μειώνει κατά 30% ή κάτι τέτοιο.
Τώρα γιατί συμβαίνει.. -
Χαχα τους κυνηγάνε για να μην μειωθεί η κατανάλωση των πετρελαιάδων.... Ενώ θα ήταν πολύ πιο έυκολο εδώ και πάρα πολλά χρόνια να απαγορεύσουν το πετρέλαιο και να επιτρέπουν μόνο τη βενζίνη! Και δόξα το Θεό με αυτά που έβγαζε το πετρέλαιο πατήματα είχαν πολλά.... Αλλά όχι τους πείραξε το παπαράκι με το υδρογόνο!!
Αυτοκίνητα κοινά, ΙΧ επιβατικά με διπλό καύσιμο βενζίνη-γκάζι όντως υπάρχουν εργοστασιακά εδώ και πολλά χρόνια. Αλλά είναι ακριβότερα με μειωμένο χώρο αποσκευών και μεγαλύτερο βάρος και με επιπλέον πολυπλοκότητα. Όλα αυτά αποτρέπαν την εμπορική επιτυχία (ιδιαίτερα έναντι του πετρελαίου που επιτρέπεται ακόμα στον υπόλοιπο κόσμο) αλλά όχι ότι δεν υπάρχουν.
Το ποιος κάνει μαγκιές στις πλάτες των άλλων είναι σαφές, αυτός που το πουλάει σε ανύποπτους εύπιστους πελάτες....
Περιμένω με αγωνία (για μια ακόμα φορά) τη δημοσίευση των αντικειμενικών συγκριτικών μετρήσεων!!! -
Ο χρήστης Vagnar έγραψε:
Ας ξεκινήσουμε με κάτι απλό: πόσους ίππους χρειάζεται ένα μεσαίο αυτοκίνητο για να κρατήσει 100 χλμ/ώρα;
25hp βαριά βαριά ;
20; 25;
Ας πάρουμε το καλύτερο, 20.
20 ίπποι είναι 20*746=14920W, ας πούμε 15ΚW. Θέλουμε δηλαδή να μειώσουμε κατά 30% αυτήν την κατανάλωση. 15-30%=4,5KW.
Καλά τα λέω;
-
Είναι αυτό που λέμε 'beating a dead horse'
-
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
ε τι?
αμα βρεχει, μπορεις να εχεις δωρεαν ενεργεια.
-
την στιγμη που θα μπορεσουμε να κινησουμε τα αμαξια μας με νερο, θα εμφανιστει το νερο κινησης, η τιμη του οποιου θα ειναι ιδια με της βενζινης
-
Όταν αρχίσουν οι πετρελαιϊκές εταιρίες να επενδύουν αγοράζοντας περιοχές με νερό ή εταιρίες νερού ή ότι άλλο σχετικό, να αρχίσετε να ανησυχείτε γιατί θα ακριβήνει το νερό και θα πέρνουμε το καθημερινό μας ντούς μας με αμόλυβδη 95 και τις κυριακές και γιορτές με 100άρα.
-
Όπως είπα και προηγούμενα, αυτή τη στιγμή στήνεται ένα 4,7 cheroki το οποίο θα είναι διαθέσιμο για μετρήσεις μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Επειδή οι περισσότεροι από εσάς είστε 'Αθηναίοι' φρόντισα να έχετε το αυτοκίνητο μέσω του συνεργάτη μου στην Αθήνα στη διάθεσή σας.
Νεότερα εντός των ημερών. -
Θα είναι διαθέσιμο για μετρήσεις σε όλους εκτός από εμένα?
-
για όλους...
-
Να θυμήσω ότι όπως και με το αέριο υπάρχουν και άλλες μέθοδοι για να μειώνεις την κατανάλωση
Είχες ένα αμάξι 300 άλογα, μετά παίζεις λίγο και με τον εγκέφαλο/μίγμα/κλπ και έχεις ένα αμάξι 150 άλογα. Μια χαρά μείωση κατανάλωσης
Κίνηση με νερό..!!