-
Και για τα δύο γιαβρί μου
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Και για τα δύο γιαβρί μουπηρε και δευτερο το καπιταλοσκυλο?
α π λ α ς
-
Τι να κάνω, έπεσαν έξω τα καράβια μου και πήρα ένα ασθενέστερο ρυμουλκό...
Του GT:
-
Yπαρχει εκδοση του 508 me LED στο κυριο μπροστινο φανο?
Το SW απλα πανεμορφο σε αντιθεση με το sedan που δε μου αρεσει το πισω μερος. -
To GT.
Sent from my GNex using smoke signals.
-
DRL είναι ;
-
Πρώτο service
Λάδια
Ροδέλα Τάπας
Φιλτρο Λαδιού
Φίλτρο ΚαμπίναςΣύνολο: 187 Ευρώ σε εξουσιοδοτημένο εννοείτε
Επίσης αναβάθμιση που έγινε δωρεάν σε εγκέφαλο και κάτι στο πορτμπαγκάζ σε σχέση με κάποια καλώδια που δεν είχαν τοποθετηθεί σωστά κάτι τέτοιο
Συμπαθητικά νομίζω.
ΥΓ: Συν κάρτα καυσαερίων
-
καλά ναι δεν το συζητώ, αν έχεις την αντιπροσωπεία είναι πολύ συμπαθητικοί τέτοιοι πελάτες...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
καλά ναι δεν το συζητώ, αν έχεις την αντιπροσωπεία είναι πολύ συμπαθητικοί τέτοιοι πελάτες...χαχαχαχα μέσα είσαι
αλήθεια άλλος κάτοχος υπάρχει εντός 4τ;
Στο δρόμο πάντως ελάχιστα έχω πετύχει και όσα πετυχαίνω μου ανάβουν τα φώτα
-
Ελπίζω να σου έβαλαν 0w30.
-
Ταξίδι με 5 άτομα έχετε κάνει; Πως χωράνε με το ..τούνελ πάνω στο πίσω κάθισμα;
Προσωπικά, ήταν ο λόγος που το ΄χα απορρίψει
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ελπίζω να σου έβαλαν 0w30.Αυτό μπήκε
Ταξίδι με 5 άτομα έχετε κάνει; Πως χωράνε με το ..τούνελ πάνω στο πίσω κάθισμα;
Προσωπικά, ήταν ο λόγος που το ΄χα απορρίψει
Έχουμε κάνει. Είναι κάπως κουραστικό αλλά όχι τραγικό. Ο μεσαίος πάντως θέλει να έχει υπομονή.
Επειδή υπάρχει 2ο αμάξι τα ταξίδια με 5 άτομα σπανίζουν (ένα έχει γίνει όλο κι όλο δηλαδή).
Τι επέλεξες αντ'αυτού φίλε;
Για το 1.6 thp σκεφτόσουν; -
Ο χρήστης kourtembeu έγραψε:
Ελπίζω να σου έβαλαν 0w30.
Αυτό μπήκε
Μου λείπει το GT ρε γμτ
-
Πόσο καιρό το κράτησες πως σου φάνηκε;
Έχεις γράψει κάποιο review στο φόρουμ να το δω; -
Kourtembeu, εσυ και καποιοι αλλοι που το εχουν για leasing το χεις!! Ωραιο αυτοκινητο... Ολως περιεργως πετυχαινω αρκετα συχνα, 508.. Leasing ομως..
-
Είναι κούκλα η Γαλλιδούλα
Μόνο 5 μετρημένα έχω πετύχει (Βόρεια προάστια όλα) και τα 2 δεν είχαν πινακίδα leasing πάντως.
Τα άλλα 3 όπως είπες ήταν leasing.
Νομίζω η κοστολόγηση του από την peugeot ήταν το αγκάθι που χάνει σε σχέση με τον ανταγωνισμό. -
Έχεις γράψει κάποιο review στο φόρουμ να το δω;Μια 10αρια μέρες το είχα, ήταν σύντομη αλλα φλογερή η σχέση μας. Review δεν αξιώθηκα να γράψω, πρέπει να στρωθώ μου φαίνεται.
Sent from my Note II using smoke signals.
-
Τον τελευταιο καιρο η PSA φτιαχνει αυτοκινητα που ισως δεν τρελενεσαι να αγορασεις οταν εισαι στην εκθεση, αλλα οσο περναει ο καιρος θελεις να ζεις μαζι τους . Και αυτο βεβαβαι ειναι κατι θετικο. Το 508 οσο περναει ο καιρος θα ονειρευομουν ενα station diesel hybrid, αμα ζουσα καπου στην κεντρικη ευρωπη.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έχεις γράψει κάποιο review στο φόρουμ να το δω;Μια 10αρια μέρες το είχα, ήταν σύντομη αλλα φλογερή η σχέση μας. Review δεν αξιώθηκα να γράψω, πρέπει να στρωθώ μου φαίνεται.
Sent from my Note II using smoke signals.
Αν είχες κάνει και ένα test drive το thp θα ήταν ενδιαφέρον μια σύγκριση μεταξύ των 2.
Ένα πράγμα όμως έχουν κοινό σίγουρα. Την απίστευτη ηχομόνωση .Τον τελευταιο καιρο η PSA φτιαχνει αυτοκινητα που ισως δεν τρελενεσαι να αγορασεις οταν εισαι στην εκθεση, αλλα οσο περναει ο καιρος θελεις να ζεις μαζι τους . Και αυτο βεβαβαι ειναι κατι θετικο. Το 508 οσο περναει ο καιρος θα ονειρευομουν ενα station diesel hybrid, αμα ζουσα καπου στην κεντρικη ευρωπη.
Δεν συμπάθησα ποτέ τα station νιώθω πως είναι η καταστροφή των λιμουζινών Είναι όμως σαφώς πρακτικά , κυρίως αν ζεις σε άλλη χώρα λόγο πάρκινγκ , λόγο του μεγάλου πορτμπαγκάζ.
-
Νομίζω η κοστολόγηση του από την peugeot ήταν το αγκάθι που χάνει σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
Αυτο ακριβως και ιδιως σε σχεση με την c5..Το παραξενο βεβαια ειναι οτι η c5 ακομα και ετσι και παρακολουθωντας τον seaa πουλαγε για αρκετους μηνες λιγοτερα απο το 508
Προκειται για ξεχωριστη και εξαιρετικη λυση..
Peugeot 508