-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1278521/(ούτε καν εκτελωνισμένο!)
διαγράφηκε λέει
what ?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
what ?
Μάλλον υπονοεί ότι είναι πολύ χαμηλή η τιμή.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
what ?
που την λέει ;;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
what ?
που την λέει ;;
Πάνω δεξιά με πορτοκαλί γράμματα, 5200 ευρώ.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
what ?
..
-
Μου την κόβει ο Chrome, στον ΙΕ9 την έχει. Μάλλον το adblock.
Ναι όντως είναι χώμα η τιμή μάλλον έχει φάει στούκα.
-
Και εγώ με chrome και adblock plus την βλέπω ρε συ..
Απλά μου έκανε εντύπωση η χαμηλή τιμή για αυτό την έβαλα..
-
Φϊλος αγόρασε το προηγούμενο φόκους κάμπριο 1600 κ.ε., λέω προηγούμενο εννοώντας ότι για το τελευταίο δεν έχω δει ακόμα κάμπριο, 10/2007 με λίγα χλμ. έναντι 8.500,00 €. Βέβαια ο 1600ρης στα κάμπριο έβγαζε για κάποιο λόγο μόνο 100 άλογα( δεν είχε ματαβλητό), οπότε σε συνδυασμό με το αυξημένο βάρος και τις 17ρες μάλλον θα προβληματίζει η σβέλτη οδήγηση. Η προηγούμενη κάτοχος αγόρασε με προσφορά(κάτω από 20Κ) το κάμπριο του απερχόμενου φόκους.
-
Ρε παιδια για Smart Fortwo 2008 Passion με 32.000 χιλιομετρα τα 8800€ ειναι πολλα? Δειτε το και πειτε μου ....
Στις φωτογραφιες ειναι απλυτο
Στο 4tforum : viewtopic.php?f=9&t=47991
Στο car.gr : http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1475444/ -
-
μόνο 65 φωτό έβαλε, τόσο απελπισμένος; ...
-
αναμενεται να γινει μεγαλη σφαγη στα 'μεγαλα' (πανω απο 1950 ) κυβικα.
οποιος ειναι διατεθειμενος να πληρωνει τα τελη θα κυκλοφορει οτι αυτοκινητο θελει με χρηματα που πριν λιγο καιρο δεν θα το φανταζοταν
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
αναμενεται να γινει μεγαλη σφαγη στα 'μεγαλα' (πανω απο 1950 ) κυβικα.οποιος ειναι διατεθειμενος να πληρωνει τα τελη θα κυκλοφορει οτι αυτοκινητο θελει με χρηματα που πριν λιγο καιρο δεν θα το φανταζοταν
Σκέψου το λίγο.
Αντί να αγοράσεις ένα χ,ψ 1400 turbo μτχ, για να γλυτώσεις τα τέλη πληρώνοντας 15.000, αγοράζεις ένα τρομερό δίλιτρο με 10.000, πληρώνεις με τη διαφορά τα τέλη για κάποια χρόνια και έχεις και καλύτερο αυτοκίνητο ουσιαστικά.
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1613001/Δίλιτρο..
πολλα ζηταει
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
αναμενεται να γινει μεγαλη σφαγη στα 'μεγαλα' (πανω απο 1950 ) κυβικα.
οποιος ειναι διατεθειμενος να πληρωνει τα τελη θα κυκλοφορει οτι αυτοκινητο θελει με χρηματα που πριν λιγο καιρο δεν θα το φανταζοταν
Σκέψου το λίγο.
Αντί να αγοράσεις ένα χ,ψ 1400 turbo μτχ, για να γλυτώσεις τα τέλη πληρώνοντας 15.000, αγοράζεις ένα τρομερό δίλιτρο με 10.000, πληρώνεις με τη διαφορά τα τέλη για κάποια χρόνια και έχεις και καλύτερο αυτοκίνητο ουσιαστικά.
Σωστη λογικη ως ενα σημειο,ομως ειναι τοσο αβεβαιο το μελλον στην υπεροχη χωρα μας που μπορει αυτη η διαφορα να αρκει για 2 χρονια πληρωμης τελων...Π.χ φετος για ενα διλιτρο χρειαζεται 640 ευρω τελη και 460 εκτακτη εισφορα αρα αμεσως αμεσως τα 10000 της υποτειθεμενης αγορας γινονται 11.100..του χρονου 13000 κ αν συνυπολογισεις και την μικρη διαφορα στις βενζινες αλλα και τη μεταπωληση πιο πολυ χανεις παρα κερδιζεις..Καλη φαση ειναι μονο να πετυχεις κανα σκοτωμενο,να το λιωσεις για εναν χρονο και μετα παλι σκοτωμα οσο οσο,τοτε μονο εχεις κερδος αρκετα ικανοποιητικο και οικονομικα και απο αποψη απολαυσης
-
Πέρσι είχα μετά δυσκολίας πουλησα ένα Υπεραριστο Οpel Zafira του 2001 με μόλις πέντε χιλιαρικα. Φέτος κοιτάζω απο περιέργεια το ´ιδιο αμαξι μτχ. και βλέπω να πουλιουνται (ή να προσπαθούν να πουληθούν στα 6.000 ευρώ κα ι βάλε). Κάτι δεν παει λογικά. Ιδιαίτερα όταν βλέπω οι μαντράδες να έχουν 20% πιο λογικές τιμές. Παει το έχουμε χάσει γενικότερα!
-
εγω παντως μη εχοντας υποχρεωσεις οικογενειακες και δανεια κλπ εκανα την κινηση και αγορασα ενα μεγαλο αυτοκινητο σε χαμηλη τιμη για να εξοικονομισω λεφτα για τα τελη κτλ. Σε κανα 2 χρονια το πολυ θα το δωσω επισης φτηνα. Θα δειξει...
Πραγματι οι μαντραδες πουλανε φτηνοτερα πλεον απο τους ιδιωτες...
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1649844/ -
Τι πήρες?
-
Πάντως οι τιμές στα μεταχειρισμένα μηχανάκια καλά κρατούν.
Και οι έμποροι δίνουν καλά χρήματα και οι ιδιώτες. Και φεύγουν μπαμ-μπαμ, χωρίς πολύ κούραση και πολλές συζητήσεις...Εντελώς διαφορετική η κατάσταση στην αγορά δίκυκλων σε σχέση με την αγορά αυτοκινήτων.
Καμιά σχέση. -
€1,7/λίτρο είναι η απάντησή σου.
εδώ το γύρισαν πολλοί στα ποδήλατα...
Sent from my phone using Οpera Mobile
Τιμες μεταχειρισμενων