-
γιατι ειναι πολλα 13000 χιλιομετρα σε 5 μηνες;
εγω τον τελειταιο καιρο ειχα 25-30000 στο κυριο αυτοκινητο και εκανα χιλιομετρα με αλλα 2.
ισα ισα τοσα χιλιομετρα δειχνουν ...βολτες
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Νομιζω δεν υπάρχει το συγκεκριμένο μοντελλο σε αυτο το προγραμμαΣωστά νομίζεις. Μέχρι 155άρες έχει/είχε.
-
'+1 Μακριά! Μεγάλος απατεώνας.'
Οι κακες γλωσσες(στην πιατσα)λενε οτι αν παρεις αμαξι απο τον συγκεκριμενο μπορει να το εχεις μαζι με αλλους δεκα ιδιοκτητες,βεβαια αυτα μπορει να ειναι μονο και μονο κακοβουλα σχολια καποιων που απλα ζηλευουν και να μην ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα.Το ζητημα ειναι οτι αν υπαρχει καπου καπνος ενδεχεται να υπαρχει και φωτια,γι αυτο ο ελεγχος πρεπει να ειναι πολυ αυστηρος προτου γινει οποιαδηποτε αγορα.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
άμα παρακολουθούσε alfa gain θα την έπαιρνε κανούρια στα ίδια λεφτά, άντε +1κ.προσωπικά θεωρώ οτι και πολλά έδωσε.
Παρακολουθούσαμε Alfa Gain για μήνες μπορώ να πω! Τελευταία, σκεφτόταν να πάρει μια... Diesel που τις έδιναν σε πολύ καλή τιμή!
Ποτέ δεν είδα καλύτερη τιμή από 4Κ από την τιμή καινούριου στο Alfa Gain. Και σίγουρα δεν είδα QV εκεί μέσα!Βρίσκω την τιμή εξαιρετική, όπως και το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, αν δεν κρύβει κάποια δυσάρεστη έκπληξη που κανένας δεν μπόρεσε να βρει, το θεωρώ τέλεια επιλογή.
-
είχε κάτι 159 Tbi στα 21-22 μούρλια.
πάντως τώρα που το θυμάμαι, μάλλον την 155 Mito είχα δει στα ~17.
εγώ θα έπαιρνα Polo Gti πάντως σε αυτά τα λεφτά. -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
είχε κάτι 159 Tbi στα 21-22 μούρλια.
πάντως τώρα που το θυμάμαι, μάλλον την 155 Mito είχα δει στα ~17.
εγώ θα έπαιρνα Polo Gti πάντως σε αυτά τα λεφτά.OK, ίσως κι εγώ το ίδιο, αλλά ο φίλος μου φοβόταν το DSG (για ζημιές) και του άρεσε περισσότερο η MiTo.
-
καλα εκανε (που φοβοταν το dsg.. )
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
καλα εκανε (που φοβοταν το dsg.. )και που του αρεσε η μιτο!
ασχετο. εχω ξαδερφο με octavia 5 1.4 tsi μοντ 2/2010 με 35.000 χλμ που θελει να το κανει ανταλλαγη για να παρει mito.
τι τον συμφερει καλυτερα να το δωσει σε μαντρα η να ψαξει για ιδιωτη? (το δευτερο ειναι λιγο πιο δυσκολο) -
Παρότι εντυπωσιακή σε πρώτη ανάγνωση η είδηση, μοιάζει πολύ λογική.
Γερμανοί «σαρώνουν» τις μάντρες για μεταχειρισμένα, φαντάζομαι τι κυβικών και τα αγοράζουν σε πολύ χαμηλές τιμές
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=16295&subid=2&pubid=112791208 -
καλά να πάθουν.
μάλιστα τώρα θα γίνεται ακόμα πιο αισθητό το παράλογο ΕΤΤ.
όποιος θέλει ας παίρνει κυβικά ώστε να κάνουν carry trade οι γερμαναράδες, και γενικά όλοι όσοι αντιμετωπίζουν το αυτοκίνητο σαν αντικείμενο, στο κεφάλι του.
όσο είμαστε στο ευρώ οι στρεβλώσεις του ναυαγίου που λέγεται ελληνική οικονομία θα μας δαγκώνουν. -
μα συμφερει τους εμπορους αυτο! Αυτοκινητα τα οποια πλεον εδω δεν πωλουνται με τιποτα ή πωλουνται σε εξευτελιστικες τιμες, πλεον μπορουν να τα διωχνουν στο εξωτερικο
-
Oi Γερμανοι καλοβλέπουν τα μεταχειρισμενα απο Ελληνα ή Τουρκο ιδιοκτητη.
επειδη ειχαμε την καψα με το αυτοκινητο χρονια τωρα, τα... προσεχουμε καλυτερα
ενω ο Γερμανος το 'χρησιμοποιεί' και τέλος
-
- το κλίμα της ελλάδας δηλ όχι χιόνια και αλάτια.
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
+1 Μακριά! Μεγάλος απατεώνας.Γνωρίζεις κάτι συγκεκριμένο να πεις;
Γιατί εγώ τον ξέρω προσωπικά τον Fillipos Cars.
Αν έχεις υπόψη σου κάποια απατεωνιά, σε ακούω. -
Από το πιο πάνω ρεπορταζ : '......έχουν εισαχθεί 9.272 ΙΧ έναντι 13.550 οχημάτων το αντίστοιχο διάστημα πέρσι...'
πλάκα μας κάνουν; Ποιος και γιατί εισάγει ακόμα μεταχειρισμένα
-
Εγώ απορώ που τα μετάχειρα είναι τόσο λίγα. Με την μείωση της αγοραστικής δύναμης του Ελ, θα περίμενα να αυξηθούν οι εισαγωγές μεταχείρων αφού πλήθος ανθρώπων που δεν μπορούν να αγοράσουν καινούργιο θα στραφόταν εκεί.
-
Επαγγελματικά.
-
με τους φορους που εχουν βαλει στα εισαγωμενα ειναι πλεον πιο ακριβα απο οτι τα βρισκεις εδω...
παρα πολλα ειναι smart εισαγωγης.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
- το κλίμα της ελλάδας δηλ όχι χιόνια και αλάτια.
- ομως το κακο οδικο δικτυο
+1 Μακριά! Μεγάλος απατεώνας.
Γνωρίζεις κάτι συγκεκριμένο να πεις;
Αν έχεις υπόψη σου κάποια απατεωνιά, σε ακούω.Το κατεβασμα χιλιομετρων θεωρειται απατεωνια η ειναι κατι που πρεπει να γινεται απο τους μαντραδες οποτε ειναι και σωστο??
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
+1 Μακριά! Μεγάλος απατεώνας.
Γνωρίζεις κάτι συγκεκριμένο να πεις;
Αν έχεις υπόψη σου κάποια απατεωνιά, σε ακούω.Το κατεβασμα χιλιομετρων θεωρειται απατεωνια η ειναι κατι που πρεπει να γινεται απο τους μαντραδες οποτε ειναι και σωστο??
Και κατέβασμα χιλιομέτρων και μπερδεμένη ιδιοκτησία σε ένα ΙΧ. Δεν χρειάζεται να αναφέρω στοιχεία κτλπ(δεν θέλω κιόλας)
Η γενικότερη εικόνα πάντως αυτή είναι για τον συγκεκριμένο. Και σε άλλο forum δεν τυχαίνει ιδιαίτερης εκτίμησης.
Τιμες μεταχειρισμενων