-
Ο χρήστης skous έγραψε:
ΧαχαχαΚαι η Cayman που υπάρχει στα σχέδια θα είναι το γαμήλιο δώρο;;;
Tελικά πόσο το έδωσες? ...και πόσο σου το αγόραζαν Ελλάδα?
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Χαχαχα
Και η Cayman που υπάρχει στα σχέδια θα είναι το γαμήλιο δώρο;;;
Tελικά πόσο το έδωσες? ...και πόσο σου το αγόραζαν Ελλάδα?
22, Ελλάδα η μάντρα 12
-
Uploaded with ImageShack.us
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2903317/
Τι ακριβως το καθιστα συλλεκτικο?Πιστευω συλλεκτικη αξια εχει μονο για τον ιδιο τον οδηγο που γυρισε τον κοσμο με το disco.Στον τυχον αγοραστη δε νομιζω πως λεει κατι αυτο το επιτευγμα -
Είναι το πιο ξεσκισμένο land rover στη γη, όλοι θα ήθελαν να το έχουν.
-
Θυμαστε ποσες και τι βλαβες ειχε βγαλει???
-
Εδω λεει και για το στουκο που ειχε στις ηπα οτι διωρθωθηκε πληρως
Δε καταλαβαινω γιατι καποιος να το αγορασει παντως,ειδικα απο τη στιγμη που για πολλους μηνες γινοταν τα παντα στο εσωτερικο του -
εαν πραγματικα αυτο σημαινει κατι για την αξια του αυτοκινητου (που αμφιβαλλω), θα επρεπε να το παρει ειτε η αντιπροσωπεια ειτε ο/οι σπονσορες του εγχειρηματος για διαφημηστικους λογους...αλλα απο οτι φαινεται ουτε αυτοι ενδιαφερονται οποτε ποσο μαλλον ενας ιδιωτης.
Ρε παιδια αυτοι οι ντηζελ μονο 100000 χλμ βγαζουν?..γιατι αλλαξε μοτερ...?
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
εαν πραγματικα αυτο σημαινει κατι για την αξια του αυτοκινητου (που αμφιβαλλω), θα επρεπε να το παρει ειτε η αντιπροσωπεια ειτε ο/οι σπονσορες του εγχειρηματος για διαφημηστικους λογους...αλλα απο οτι φαινεται ουτε αυτοι ενδιαφερονται οποτε ποσο μαλλον ενας ιδιωτης.Ρε παιδια αυτοι οι ντηζελ μονο 100000 χλμ βγαζουν?..γιατι αλλαξε μοτερ...?
Γιατι το συγκεκριμενο μοτερ,εφαγε ολη τη σκονη της αφρικης και ολο τον καυσωνα του κοσμου.Υποθετω
-
Δεν θυμάμαι για ποιο λόγο άλλαξε κινητήρα,δεν έχω εδώ το τεύχος των 4τ να το διαβάσω.Αυτο που θυμάμαι πάντως είναι οτι για να αλλάξουν τον κινητήρα κατεβάσανε την καμπίνα απο το σασί Εκέινο που μου είχε κάνει εντύπωση ήταν, γιατί δεν πήρε ενα land cruiser ή ενα patrol για αυτό το ταξίδι και πήρε το land rover???
-
Πόσο πιο ενδιαφέρον όμως έγινε το ταξίδι με το Land Rover.
Ενώ με ένα Land Cruiser που δε θα πάθαινε τίποτα τα μισά πράγματα θα είχαν γίνει. -
Υπαρχει το The world off road για πιο πολλες πληροφοριες .
-
Το Land Rover δεν ήταν της αντιπροσωπείας ; Ο Α.Τ. το είχε αγοράσει ;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Το Land Rover δεν ήταν της αντιπροσωπείας ; Ο Α.Τ. το είχε αγοράσει ;Προφανώς η χορηγία συμπεριλάμβανε και δωρεά.
-
Ο χρήστης postruck. έγραψε:
Δεν θυμάμαι για ποιο λόγο άλλαξε κινητήρα,δεν έχω εδώ το τεύχος των 4τ να το διαβάσω.Αυτο που θυμάμαι πάντως είναι οτι για να αλλάξουν τον κινητήρα κατεβάσανε την καμπίνα απο το σασί Εκέινο που μου είχε κάνει εντύπωση ήταν, γιατί δεν πήρε ενα land cruiser ή ενα patrol για αυτό το ταξίδι και πήρε το land rover???Αυτη η ερωτηση εχει γινει και παλιοτερα εδω μεσα...
Την απαντηση στην εδωσε ο φιλος Angel -
Παίδες μια και μιλάτε για τον απατεωνα filippos cars στην Θεσσαλονίκη .. 1 θα σας πω ξεκίνησα απο 200χμ μακριά να δω ενα αμάξι που ακόμα ειναι μεσα στο car ..
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4083308/
Λίπον μιλάμε δυο μέρες πριν ξεκινήσω , κανονισουμε κάποια καλητερη τιμη θετικός ο τύπος ( αυτα θα τα πούμε απο κοντα ότι μπορω θα κάνω ) , πάω και το αμάξι είχε 99700 km .( αλλα γράφει στην αγγελία ) . Είταν καμένο ναι καμένο στην πίσω μερια εκει που ειναι το ντεποζιτο , ( ισχυρίστηκε ότι είχαν ενα μικρό στίχημα .. ) αλλα φαινόταν ότι είταν μήνες έτσι , είχε αρχίσει να σκουριαζει , (θα το φτιάξουμε μου λέει ) και ένταξη του λέω δηλ; Τωρα τη τιμη το δίνεις ; Ε οσο το έχω λέει 5900 πόσο να το δώσω .. Παιδιά ο τύπος ούτε απατεώνες δεν μπωρει να ειναι βλάκας ναι ,, ψάχνει μαλακα να το αγώρασει το αυτοκινητο πρώτα και μετα να το φτιάξει .. Περνει κόψοχρονιας τρακαρισμετα τα φρεσκαρει και τα πλασάρει για άψογα ... ΜΑΚΡΙΑ !!!
Τιμες μεταχειρισμενων