Ο χρήστης dimgster έγραψε:
κωσταντινε εγω οταν μιλουσα για υποστροφη στο οριο , μιλουσα για οταν θα εχεις πρακτικα ξεπερασει το οριο και το αυτοκινητο θα βγαλει μουτρα
και οπως και να το κανουμε δεν ειναι αυτοκινητο που δεν πεταει κωλο οταν δε θες και πρεπει να ξερεις να του πεταξεις οταν θες
εγώ πάντως δεν εχω δει** ουτε ενα** S3 να στριβει γυρισμένο με το γκάζι οπουδήποτε
εντάξει, εντάξει, δεν πετάει κώλο, δεν κάνει, δεν δείχνει, δεν γέρνει, δεν δεν δεν...
μπούρδες... πάλι.
το τι έχεις ή δεν έχεις δει δεν είναι απόδειξη... το τι μπορεί ή δεν μπορεί ο καθένας εδώ μέσα επίσης.... οπότε αν μπορεί κάποιος λογικός, γιατί δεν θεωρώ ότι οδηγώ τρελά, να πετάει κώλο σχεδόν όποτε θέλει, περισσότερο δε με το εργοστασιακό πρόγραμμα από ότι τώρα που όταν το κάνει το κάνει γρήγορα λόγο αυξημένης ροπής και εμπλοκής του πίσω άξονα αμεσότερα, μάλλον γίνεται εύκολα... όλα τα Haldex δε, όπως και το πρώτο TT, και με άφημα γκαζιού πετούσαν κώλο... σε μεγάλες σχετικά ταχύτητες... γενικότερα οι απόλυτοι χαρακτηρισμοί στιλ το αυτοκίνητο είναι πεθαμένο, δεν είναι παιχνιδιάρικο, δεν δεν δεν προσθέτουν κάτι παρά αφαιρούν από την γενικότερη εμπειρία που έχετε μάλλον... δεν μπορώ πια να σκεφτώ κάτι άλλο, δεν γνωρίζετε πως να το κάνετε? φοβάστε? δεν ξέρω... κάτι πάντως που δεν έχει να κάνει μόνο με το αυτοκίνητο γιατί, όπως όλα, έτσι κι αυτό το μαθαίνεις και πέρα από τις υπερβολές του στιλ δεν έχει αίσθηση, δεν είναι τα γκάζι και το φρένο αρκέτα ρυθμίσιμα κλπ, τα οποία, επαναλαμβάνομαι, είναι ΜΠούρδες, μπορείς να κάνεις ΟΤΙ ΘΕΣ, ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ...
φίλε κιούση, όταν ένα αυτοκίνητο ξεπεράσει το όριο, το κάνει με κάποιον τρόπο, υπο/υπερστροφή, με τα τέσσερα κλπ.... Όταν λοιπόν το S3 μπορεί κανείς να το κάνει να περάσει τα όρια του με όλους τους παραπάνω τρόπους δεν βλέπω εγώ που είναι λάθος αυτό που λέω... είναι ΚΑΙ παιχνιδιάρικο ΚΑΙ ρυθμίσιμο και αρκετά καλύτερα ζυγισμένο από πολλά άλλα δήθεν καθαρόαιμα που, δήθεν πάλι, δεν σου υποδεικνύουν τρόπο οδήγησης...
η υποστροφή είναι ένα γενικό χαρακτηριστικό, ακόμη και αυτοκινήτων πίσω-κίνητων στα λίγα χιλιόμετρα... όλες οι νέες ΜΒ και BMW έχουν αυτό το στοιχείο... μετά από πίεση βγαίνει ο αληθινός τους χαρακτήρας... έτσι κι ένα τετρακίνητο, ψεύτικο ή μη, όταν κινείται με λίγα χιλιόμετρα και κακή άσφαλτο, βγάζει μούρη εύκολα(απόδειξη τα S3, STi που όντας διαφορετικά σε μετάδοση δεν θα έπρεπε) μετά, όταν πιέσεις βλέπεις άλλα...
άσε που το σύνηθες σχόλιο του κιούση περί γραμμών με το S3, είναι ένας γενικός κανόνας των τετρακίνητων εάν κάποιος θέλει να κινηθεί σβέλτα... αλλά εύκολα... δεν σημαίνει αυτό όμως ότι δεν μπορεί να κινηθεί και διαφορετικά...
οπότε, ελάτε να πάμε μια βόλτα να δείτε ότι το S3 γυρνάει... με το δικό σου κιούση για να μην μου λέτε περί αναβάθμισης κλπ