-
value for money για supercar
και για να ειμαι και λιγο μες στο θεμα..
το s3 πχ δεν ειναι φθηνο αυτοκινητο, αλλα σε σχεση με αλλα 2λιτρα τουρμπατα 4κινητα αντιστοιχων (και καλυτερων ισως επιδοσεων) και αν αναλογιστουμε και τη ποιοτητα του μαζι με τα γκαζια που προσφερει ειναι value for money
σιγουρα δεν ειναι φθηνο, και σιγουρα ειναι εκτος πραγματικοτητας για πολλους (οπως και για μενα ειναι το R8 ), αλλα δε παυει στη κατηγορια του να ειναι οτι και το r8 στη δικη του
και supercars δεν αγοραζουν μονο οσοι κλεβουν την εφορια
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
value for money για supercarκαι για να ειμαι και λιγο μες στο θεμα..
το s3 πχ δεν ειναι φθηνο αυτοκινητο, αλλα σε σχεση με αλλα 2λιτρα τουρμπατα 4κινητα αντιστοιχων (και καλυτερων ισως επιδοσεων) και αν αναλογιστουμε και τη ποιοτητα του μαζι με τα γκαζια που προσφερει ειναι value for money
σιγουρα δεν ειναι φθηνο, και σιγουρα ειναι εκτος πραγματικοτητας για πολλους (οπως και για μενα ειναι το R8 ), αλλα δε παυει στη κατηγορια του να ειναι οτι και το r8 στη δικη του
και supercars δεν αγοραζουν μονο οσοι κλεβουν την εφορια
το S3 ειναι μια εκδοση ενος αυτοκινητου μαζικης παραγωγης που κυκλοφορει σε εκατομυρια αντιτυπα (μαζι με τα αδελφα αυτοκινητα του γκρουπ). Οσο για τα supercars φυσικα και ειναι ωραια αυτοκινητα (αν και δεν θα ελεγε το 8 ομορφο) αλλα για να τα αγορασεις θα πρεπει ειτε να κλεβεις την εφορια/ να εισαι βιομηχανος, ειτε να εισαι ποδοσφαιριστης/αθλητης, ειτε να δουλευεις στην Wall St. Δεν ειναι για μεσους εργαζομενους. Οξυμωρος ο ορος value αφου αυτα αγοραζονται βασικα αναλογα ποσα λεφτα θελει να καψει αυτος που τα περνει...
-
ναι ετσι οπως το θετεις εχεις δικιο και λογικα αυτος που εχει R8 , δε μαζευε μια ζωη τα λεφτα του να παρει ενα τετοιο οπως μπορει να κανει καποιος με ενα σ3 , λογικα εχει τουλαχιστον ενα μικρο στολο πολυ ακριβων αυτοκινητων, αλλα και παλι αυτο δεν αναιρει οτι το ρ8 το τιμολογει η audi πιο φθηνα απο τους υπολοιπους , προφανως γιατι δεν εχει και το 'ονομα' να το δωσει στα λεφτα που πουλουν οι αλλοι
αυτο και μονο του δινει αυτο το χαρακτηρισμο , το οτι ειναι εκτος πραγματικοτητας ειναι αλλο θεμα
τα 100.000 διαφορα παντως ακομα και στους πιο πλουσιους δε νομιζω να ειναι και τοσο ασημαντα, οταν μιλαμε για παραπλησιο προιον ειναι κι αυτοι μερικες φορες καρμιρηδες
και σε περιπτωση που η audi πουλουσε σε τιμες 430 , δε θα χε στον ηλιο μοιρα
αντιθετως το R8 εκανε πολυ καλες πωλησειςτωρα το να μπουμε στι λογικη των παρα πολυ πλουσιων που αγοραζουν τετοια αυτοκινητα και τα αλλαζουν σαν τα πουκαμισα δεν εχει και πολυ νοημα σιγουρα, αλλα καποια αντιστοιχια υπαρχει στις συνηθειες τους και με τον υπολοιπο κοσμο
-
δεν ειναι θεμα καρμιριας, ειναι ποσα θελεις να καψεις την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη.
-
Αλλο ενα οφ τοπικ, οσο και αν ακουστει παραξενο, στην Αγγλια κυκλοφορουν πολλα R8(οπως και Gallardo, Bentley) και τα περισσοτερα τα εχουν πατριωτακια των 300 της νομικης... Περισσοτερο απ'ολα παντως προτιμουν τα R8 (εχουν φαινεται καλη αντιληψη του value for money!)
-
Ο χρήστης RedarT έγραψε:
Περισσοτερο απ'ολα παντως προτιμουν τα R8 (εχουν φαινεται καλη αντιληψη του value for money!) -
βρηκα μια γαματη εφαρμογη για android που εκτος απο ταχυμετρο (μη τη βοηθεια δορυφορου παντα), μετραει 0-100 και 400αρια
δυστυχως μετρησα σε σημειο που ηταν ελαφρως ανηφορικο και φυσικα ουτε λογος να μετρησω 400αρι (λογω της κινησης ολα αυτα ), παρολα αυτα χαρηκα αρκετα οταν το προγραμμα μου μετρησε ενα ξερο 6.0 sec για τα πρωτα 100 χλμ απο σταση
ακομα δουλευει ρολοι ο tfsi μαλλον
επισης χαρηκα που ακομα μια φορα διαπιστωσα οτι το κοντερ μου ειναι παρα πολυ ακριβεςδεν εχω κανει ακομα root το κινητο μου για να μπορω να τραβηξω και κανα print screen, αν καποιος ξερει κανα τροπο χωρις αυτο ας μου πει, αλλιως θα βαλω κατι στο μελλον με ακομα καλυτερα νουμερα (ελπιζω)
-
Πες το όνομα ντε...
-
speed view
για να ενεργοποιησεις τη μετρηση για 0-100 πχ πρεπει να εισαι τελειως ακινητοποιημενος , αλλιως δεν αναβει η συγκεκριμενη επιλογη
γενικα ειναι ωραιο προγραμματακι και ευχρηστο και σε συνδυασμο με το γεγονος οτι το κινητο μου κλειδωνει δορυφορους πανγρηγορα δεν ταλαιπωρηθηκα μαζι του
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
speed viewΥπάρχει για πουλομηλόφωνο ή έστω symbian??
-
ελα μου ντε ?
γενικα πρεπει να υπαρχουν διαφορα ταχυμετρα και στο iphone (που εχει περισσοτερα προγραμματα ετσι κι αλλιως) , οπως υπαρχουν και για το android, η διαφορα ειναι να μπορει να σου κανει και καμια μετρηση
και αυτο ηταν το μονο που βρηκα που μετρουσε εστω και αυτα τα 2 που μετραει (0-100 και 400αρι)
θα ηθελα γενικα να εβλεπα προγραμματα με περισσοτερες επιλογες
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Πανεμορφο ειναι οπως κ ολα αυτα τα αυτοκινητα στην ιδια κατηγορια . Απλα σαν δυνατοτητες δεν εχει οτι εχει μια πορσε μια φεραρι τι να κανουμε τωρα ...? Το μικρο ειδικα ειναι ΑΔΥΝΑΜΟ , το μεγαλο καπως συμμαζευει τα πραγματα ...Mιλας με μια τρομερη σιγουρια και αυτοπεποιθηση, λες και εχεις οδηγησει, ή εστω βρεθει στο διπλα καθισμα σε ολα αυτα, αφου βεβαια εχεις αμελησει/προσπερασει μετρησεις απο εγκυρα περιοδικα, τα οποια σε διαψευδουν.
Τυχαινει να εχω μικρη επαφη με 997S, F430, και R8 V10, και σε διαβεβαιωνω οτι ΔΕΝ ειναι τα πραγματα ετσι οπως τα λες.
Ακομα και αν οι δικες μου εντυπωσεις ειναι εντελως λαθος, σου ξαναλεω οτι ηδη, εγκυρα ξενα περιοδικα σε διαψευδουν.
Ριξε μια ματια σε συγκριτικο του Αγγλικου evo, CAR, Aμερικανικου Road&Track, και θα καταλαβεις, αν και ποσο ικανο ειναι το 'μικρο' R8 να σταθει απεναντι στην αντιστοιχη 911/F430, και δεν μιλαω για τυχον 1-2sec συν/πλην διαφορες που μπορει να εχουν, (ειτε στις μεταξυ τους επιδοσεις, ειτε σε μια πιστα) αλλα για την γενικοτερη αισθηση
που αποπνεουν στο δρομο. -
Κατι βρήκα τώρα στο μαγαζάκι του Jobs αλλά θέλει φράγκα...και θα πάρει τα φρύδια μου...
-
αν ειναι να παρεις κατι παντως , σιγουρεψου οτι κανει και καποιες μετρησεις γιατι η εμπειρια μου απο android λεει οτι τα περισσοτερα απλα μετρουν τη ταχυτητα ( και καποια αλλα πραγματα τα οποια επι της ουσιας δε μας πολυενδιαφερουν)
-
Αυτό κοίταγα τώρα. Βρήκα ένα με την ίδια ονομασία με το δικό σου αλλά απ' ότι φαίνεται μόνο ταχύτητα μετράει...
-
@Qsis
Thanks.
Θα το δοκιμάσω μετά το σημερινό σέρβις.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
speed view
Υπάρχει για πουλομηλόφωνο ή έστω symbian??
Εγω χρησιμοποιω το racechrono σε symbian με εξωτερικο gps...Εχει οτι μετρηση θες και μπορεις να βαλεις και δικη σου (εχω προσθεσει 60-200 πχ), και χαρτες με τις πιστες μας
-
speed view
υπαρχει το gtx σε symbian v3, οχι touch. θελει υπογραφη & σπασιμο
μετραει ανετα 0-100, 0-400, 0-1000
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
@QsisThanks.
Θα το δοκιμάσω μετά το σημερινό σέρβις.
αμα βρεις κατι που δεν εχω δει σχετικα με το προγραμμα ενημερωσε
Αυτό κοίταγα τώρα. Βρήκα ένα με την ίδια ονομασία με το δικό σου αλλά απ' ότι φαίνεται μόνο ταχύτητα μετράει...
αν ειναι εμφανισιακα σαν αυτο που χω πανω στη φωτο , μετραει, απλα πρεπει να μπεις σε υπομενου
-
speed view
Για μηλοφωνο τσεκαρε αυτο:
Για αλλο κινητο αλλα με GPS, πολυ καλο ειναι το Racechrono.
Εdit: με προλαβε ο Volvozeus...
AUDI S3