-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
γιατί μπορεί να τα έχεις αυτά τα παραπάνω χρήματα?
σε βαραίνουν βρε αδερφέ και θες να τα ξεφορτωθείς.κιμπάρικη δήλωση
Δε διαφωνούμε.
Απλώς ότι προσωπικά καταλαβαίνω γιατί μπαίνει στον κόπο ο άλλος και το αγοράζει.Γουστάρει να είναι large και να το δείχνει (ας πούμε) και γιατί δε θέλει ένα σπορ αμάξι.Γουστάρει το αμάξι το lux που ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΝ ΗΘΕΛΕ (που δε θα το κάνει ποτέ) να κάνει κι άλλα 10 πράγματα.
Μεγάλη συζήτηση και πραγματικά το λέγαμε χθεςμε κάτι φίλους (ο ένας παντρεύεται...γι'αυτό μάλλον και η συζήτηση ) σχετικά με την δυναμική της ελευθερίας και της επιλογής που έχεις.
Το συζητάμε σε κανα καφεδάκι από κοντά ΑΝ θες. (δες εδώ)Και μεταξύ μας η αίσθηση στην Αθήνα που οδηγείς σε πιο ψηλό επίπεδο από το μέσο αμάξι στο δρόμο σου δίνει άλλο αέρα, συν του ότι μου φαίνεται πιο ασφαλές γιατί βλέπω περισσότερα αμάξι μπροστά μου κι άρα μπορώ να προβλέψω καλύτερα την κατάσταση.
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Χμ, ούτε ενα 'audi' ή 'S3' στα παραπάνω.
εγώ θα ήθελα να ανοίξω με ένα μαμά S3 πάντως...
Qsis ψήνεσαι?οποτε θες , αν και δεν καταλαβαινω γιατι θες να κανεις κατι τετοιο
.πιο ήσυχο είναι ένα Χ6 στα 160-180km/h από το Α3 (και δεν είναι μόνο θέμα ηχομόνωσης)
δε λες οτι το Α3 κανει θορυβο
εχω ξαναπει αλλωστε το παραδειγμα οπου φιλος μου ελεγε στη κοπελα του στο τηλεφωνο οτι ειναι σπιτι του και παει για υπνο , ενω πηγαιναμε με 200
εκκλησια ειναι
-
Τον τρώει ο πισινός του για ξυλάκι...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
οποτε θες , αν και δεν καταλαβαινω γιατι θες να κανεις κατι τετοιο
είχαμε μία συζήτηση με φίλο χθες και επέμενε ότι με εργοστασιακό S3 έχω ελπίδες λόγω DSG (από ρολλαριστές 2ες ας πούμε και όχι από εκκίνηση) και μου δημιουργήθηκε η απορία βασικά.
Εγώ πιστεύω ότι με 'έχεις' στάνταρ πάντως.εχω ξαναπει αλλωστε το παραδειγμα οπου φιλος μου ελεγε στη κοπελα του στο τηλεφωνο οτι ειναι σπιτι του και παει για υπνο , ενω πηγαιναμε με 200
εκκλησια ειναι
δε λες οτι το Α3 κανει θορυβο
αυτό ακριβώς...φαντάσου λοιπόν τώρα στο x6 πως είναι.Δεν ξέρω ρε φίλε...Με το 'σουβλάκι' πήγαινα σε κάποια φάση με 200+ και νόμιζα δεν έκανα και κάτι κακό, ότι δεν τρέχω επικίνδυνα, ότι δεν 'έτρεχε' και τίποτα που πήγαινα με τόσα.Λες και ήταν φυσιολογικό ας πούμε.Δεν ξέρω πώς να στο περιγράψω. Και μιλάμε για ένα αμάξι που είναι (οπτικά) περίπτερο και οι αεροδυναμικοί θόρυβοι θα έπρεπε τουλάχιστον να είναι αισθητοί (όχι τόσο σε θόρυβο αλλά κυρίως σε αίσθηση κραδασμών και νευρικότητας)
Παρόλα αυτά κινείσαι με οποιαδήποτε ταχύτητα σα να είσαι πάνω σε ένα μαγικό χαλί.Είτε πας με 50km/h είτε με 250km/h.
Στο S3 (όπως και στο δικό μου Α3) όταν οδηγείς με 200km/h, καταλαβαίνεις ότι τρέχεις.Δεν προσπαθώ να αποδείξω ότι το Χ6 είναι καλύτερο από το Α3, έτσι? Απλώς ότι εμένα σαν Γιώργος μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση ότι ένα αμάξι που είναι πλήρως αντίθετα σχεδιασμένο (οπτικά κτλ) από αυτό που λέμε γρήγορο, GT αμάξι καταφέρνει και τα φτάνει σε απίστευτα καλό βαθμό, σε σημείο μάλιστα που προσωπικά θα με έβαζε στον προβληματισμό (μήπως να κοιτούσα και κανα 'suv-λάκι'?) ΑΝ έψαχνα ένα GT όχημα και διέθετα αυτά που ζητάει η εκάστοτε BMW/MERCEDES/AUDI/VW και δεν ξέρω κι εγώ ποιά άλλη (άσχετα με το τι θα επέλεγα στο τέλος βέβαια ).
ΥΓ: μην κολλήσουμε στο νούμερο των 200km/h.Το ίδιο ισχύει και για τα 100km/h.Απλώς εκεί 'ψηλά' οι διαφορές από μικρές γίνονται 'χάσματα'.
-
Γιώργο η Χ6 είναι καλύτερο αμάξι σε κάθε επίπεδο από κάθε Α3 και S3.
Διαπιστώνω ότι κόλλησες λίγο εεε? Είναι αλήθεια ότι επειδή κάνουν ακριβώς τα πάντα αυτά τα οχήματα, αρχίζουν και σου αρέσουν όταν συμβιώνεις μαζί τους, γιατί βλέπεις ότι δεν θυσιάζεις πράγματα εις βάρος άλλων.... -
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
δεν ξέρω αν θυμάσαι που βάλανε μία cayenne turbo σε πίστα και γύριζε σε χρόνους 911 (δε θυμάμαι αν ήταν της 4s ή της turbo).
μια χαρά πάνε και στρίβουν, απλώς ότι όντως είναι ο ορισμός της υπερβολής: παίρνω ένα αμάξι θηρίο, του βάζω από εξοπλισμό τα πάντα κι άρα γίνεται 'γουρούνι' . Μετά του βάζω και τη μεγαλύτερη μηχανή που έχω και 'σβήνω' το πρόβλημα των επιδόσεων.
Προσωπική μου γνώμη είναι πως αυτά τα SUV είναι απίστευτα για αμάξια GT (μεγάλων αποστάσεων δηλαδή που πας για πολύ ώρα με αρκετά km/h).κάνεις ταξίδι 5 ωρών και δεν σου φαίνεται ενώ ταυτόχρονα είναι ΠΟΛΥ ήσυχα, όσο κουλό κι αν σου φαίνεται.πιο ήσυχο είναι ένα Χ6 στα 160-180km/h από το Α3 (και δεν είναι μόνο θέμα ηχομόνωσης)Εδώ είναι το video που ψάχνεις
Youtube VideoΟμολογουμένως πάει πολύ καλά και φαίνεται μέχρι και 'δραματική' στο στρίψιμο της,
αλλα ξέρεις οτι με λιγότερα χρήματα παίρνεις κάτι που το κάνει καλύτερα/ευκολότερα/με περισσότερη αίσθηση.
Οπότε,why bother?Συμφωνώ για το GT thing που λες, αλλα μήπως είναι λίγο αυτονόητο το θέμα της ηχομόνωσης που θίγεις?
Είναι δυνατόν δηλαδή ένα αμάξι που αξίζει πολλές φορές πάνω απο το A3, είναι προσανατολισμένο στο luxury στοιχείο,
με μεγάλο μεταξόνιο κλπα κλπα, να είναι χειρότερο σε αυτό το κομμάτι?
Στις 'πολιτικές' εκδόσεις πάνταΘαύμα το πως στρίβει η Cayenne
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Διαπιστώνω ότι κόλλησες λίγο εεε? Είναι αλήθεια ότι επειδή κάνουν ακριβώς τα πάντα αυτά τα οχήματα, αρχίζουν και σου αρέσουν όταν συμβιώνεις μαζί τους, γιατί βλέπεις ότι δεν θυσιάζεις πράγματα εις βάρος άλλων....Φάνηκε λες??
Ένα θα σου πω...Την πήρα για μία βδομάδα και δε λέω να κατέβω από το τιμόνι τώρα.
Ή για να το θέσω καλύτερα, το μόνο κίνητρο για να κατέβω είναι ότι χρειάζομαι όλο το μισθό μου μόνο για βενζίνες. (χαλαρή οδήγηση μέσα στην Αθήνα και κατανάλωση............24,8lt/100km??? WTF!! )Αυτό πάντως ρε συ...Το έζησα και ειλικρινά αναθεώρησα λίγο κάποια πράγματα για τα SUV.
Ειλικρινά και με το χέρι στην καρδιά,δεν είναι τόσο κακά όσο θέλουν να τα παρουσιάζουν μερικοί.Αν 'ξεχάσουμε' την κατανάλωση (αν και προσωπικά δύσκολα την ξεχνάω ), μόνο αρνητικό που του βρίσκω είναι ότι προκαλεί κάπως και δη στις μέρες που διανύουμε.
Μπορεί εγώ να μην το έπαιρνα ποτέ μου (αν και ποτέ μη λες ποτέ ), αλλά πραγματικά για την κατηγορία των ανθρώπων που διαθέτει αυτό το ποσό για αμάξι είναι ένα αρκετά καλό χαρτί και μία σοβαρή επιλογή για να την απορρίψεις εύκολα και με τη μία.
Αυτά και end of offtopic.ΥΓ: δεν σε πήγα βόλτα προχθες να δεις πόσο εντυπωσιακά επιταχύνει κιόλας.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Γιώργο η Χ6 είναι καλύτερο αμάξι σε κάθε επίπεδο από κάθε Α3 και S3.οχι και σε καθε επιπεδο, μην τα ισωπεδωνουμε ολα
μια x6 35 can suck my balls
-
οχι και σε καθε επιπεδο, μην τα ισωπεδωνουμε ολα
μια x6 35 can suck my balls
σε τρώει ο κώλος σου εσένα.
-
ελα ρε το 35αρι ουτε στην ευθεια δε με φτανει
το Μ ειναι αλλη υποθεση
btw ειδες το video με την γραμμη παραγωγης στο vw forum που ποσταρα ειδικα για σενα?
-
ελα ρε το 35αρι ουτε στην ευθεια δε με φτανειτο Μ ειναι αλλη υποθεση
btw ειδες το video με την γραμμη παραγωγης στο vw forum που ποσταρα ειδικα για σενα?
το είδα αγορίνα μου και θα δεις τι δωράκι θα σου φέρω στην επόμενη συνάντηση.ζεματιστό τσάι και μάλιστα από το Νεπαλ.
ΥΓ: αν και χωρίς πλάκα πρέπει να το έχεις παρότι φοράει πρόγραμμα. (5,47 vs 5,78 σε κιλά ανά ίππο)
-
αα με προγραμμα δεν ξερω για χωρις μιλαω
(τι μανια εχετε να βαζετε προγραμματα σε ολα τα αυτοκινητα )
-
αα με προγραμμα δεν ξερω για χωρις μιλαω(τι μανια εχετε να βαζετε προγραμματα σε ολα τα αυτοκινητα )
είναι γιατί οι 29 κατασκευαστές δεν ξέρουν.
Οι λεπτομέρειες για το πρόγραμμα από κοντά γιατί το σκίσαμε μέχρι εκεί που δεν παίρνει το topic.
-
δε μας τη λεει κανεις σε αυτο το τοπικ, μονο ο βελλερεφοντης που δεν του δινουμε σημασια
-
Συγκεκριμένα τη X6 τη θεωρώ über-fail και λόγου του ότι καταφέρνει και είναι στενάχωρη πίσω.. Το cayenne είναι μια χαρά σ'αυτόν τον τομέα.
θα διαφωνήσω οριζόντια-κάθετα-παράλληλα...βάλε ό,τι διεύθυνση θες (μόνο μη βάλεις του σπιτιού σου ).
Έχεις κάτσει σε X6 πίσω?
Μόνο ότι είναι 4θέσια είναι μειονέκτημα (για άλλους).Για μένα μια χαρά θετικό είναι γιατί εγώ βάζω max 4 άτομα μέσα (μαζί με εμένα) και δε θα χρειάζεται να μπω στη διαδικασία να πείσω τον άλλο ότι δεν γουστάρω για χ-ψ λόγους να βάλω 5ο άτομο μέσα.Συγγνώμη, τις Μ και τις Turbo εκδόσεις τί να τις κάνεις σε αυτά τα αυτοκίνητα; Ρητορικό ερώτημα, ξέρω την απάντηση.
δεν ξέρω αν θυμάσαι που βάλανε μία cayenne turbo σε πίστα και γύριζε σε χρόνους 911 (δε θυμάμαι αν ήταν της 4s ή της turbo).
μια χαρά πάνε και στρίβουν, απλώς ότι όντως είναι ο ορισμός της υπερβολής: παίρνω ένα αμάξι θηρίο, του βάζω από εξοπλισμό τα πάντα κι άρα γίνεται 'γουρούνι' . Μετά του βάζω και τη μεγαλύτερη μηχανή που έχω και 'σβήνω' το πρόβλημα των επιδόσεων.
Προσωπική μου γνώμη είναι πως αυτά τα SUV είναι απίστευτα για αμάξια GT (μεγάλων αποστάσεων δηλαδή που πας για πολύ ώρα με αρκετά km/h).κάνεις ταξίδι 5 ωρών και δεν σου φαίνεται ενώ ταυτόχρονα είναι ΠΟΛΥ ήσυχα, όσο κουλό κι αν σου φαίνεται.πιο ήσυχο είναι ένα Χ6 στα 160-180km/h από το Α3 (και δεν είναι μόνο θέμα ηχομόνωσης)Χμ, ούτε ενα 'audi' ή 'S3' στα παραπάνω.
εγώ θα ήθελα να ανοίξω με ένα μαμά S3 πάντως...
Qsis ψήνεσαι?κάβουρα η πόρσε είναι σαφώς πιο ευρύχωρη πίσω όπως επίσης κλάσης ανώτερη από το μπεμπίσιο τερατάκι σας... Λυπάμαι αλλά πέρα από μια άσκηση θάρους και εντυπωσιασμού της BMW, κανένας, μα κανένας, ακόμη και οι πωλήσεις του, δεν δικαιολογούν αυτό το ατόπημα-υπερβολη της BMW...
όσο για την κόντρα με το μαμά S3? προς τι? αφού το δικό σας δεν είναι ούτε αυτό μαμά? πιο το νόημα?
τέλος για το αν τα τζιπ είναι καλά για μεγάλα ταξίδια, ούτε σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο αφού οποιαδήποτε αντίστοιχης τιμής λιμουζίνα θα παρείχε καλύτερη ηχομόνωση, ανάρτηση και κράτημα... το τζιπ είναι τζιπ πρωτίστως δηλαδή ψηλό οπότε χαλάνε πολλά πράγματα που έχουν σχέση με την άνεση ταξιδιού...
μιλάμε
-
δε μας τη λεει κανεις σε αυτο το τοπικ, μονο ο βελλερεφοντης που δεν του δινουμε σημασιαλεχετε ασυλία λόγο εμού... φροντίζω εγώ για την συζήτηση... ούτως ή άλλως δεν βγαίνετε κι εντελώς εκτός θέματος αφού συγκρίνετε εμπειρίες μεταξύ των δυο αυτοκινήτων...
βέβαια λέτε και μερικές ανοησίες αλλά βαριέμαι... από κοντά πάλι τα καθέκαστα... όσο για το τσάι που θα κεράσει ο ένας στον άλλον, ξέρω ένα καλό μαγαζί με μπόλικο καλό τσάι...
το δικό μου...
έτσι κι αλλιώς το βαρύτερο θα φανεί στον δρόμο... όσο και να'ναι πιο γρήγορο, μια δυο καμπές να του βάλεις κι εκεί που το S3 στρίβει με 220-230, με όσα δηλαδή, το άλλο θα χάνει λωρίδα... το έχω δει, δεν μιλάω τυχαία...
με κυνηγούσε φίλος με 4,8i και στις στροφές, παρότι τολμηρότατος οδηγός, απλά δεν μπορούσε... επίσης η αεροδυναμική παίζει τον ρόλο της, εαν χασει χλμ το κτήνος, με ένα φρενάρισμα λόγο κίνησης, δύσκολα ξαναμαζεύει ενώ το S3 απλά σφυράει και φεύγει, μαμά ή όχι... και ιδιαίτερα όχι όπου τα 250 είναι αστεία εύκολα.
-
καληνύχτα...
-
...τωρα που λετε για αλλαγη λωριδας, επρεπε να βλεπατε τον γραφοντα , να τολμαει να προσπαθει την 'παρακολουθηση' μιας Μ5 V10 , σε κινηση εννοειται στην κηφησιας, την στιγμη που 'ψαρωνε' παραλληλα ενα S4 προηγουμενης γενιας, με το ακουσμα του V10 της Bmw, και να καταληγουμε και οι τρεις -εγω με σφηνες βρεθηκα λιγο πισω απο το S4 - να μπαινουμε στην Κολοκοτρωνη (ξημερωματα καθημερινης) με οσα μπορει κανεις, πριν 'αγορασει' πεζοδρομια, και αφου πιεζα (μεσα στα στενα) το S4,
σε ενα στενο που εστριψε η Μ5 , αντι να προλαβει και αυτος να στριψει, στην στροφη, πηγε λιγο πιο ευθεια απ' οτι ηθελε , με στριμμενους τροχους, αλλα χαρις την 4κινηση, το ESP και τις φρεναρες της Audi, δεν αγκαλιασε ευτυχως ενα παρκαρισμενο στην γωνια, και ετσι εμεινα εγω να 'ακολουθω' την Μ5 κυριως απο τον ηχο πλεον , αφου ειχε χαθει απο το οπτικο μου πεδιο... -
Η 4κινηση τον βοήθησε να φρενάρει...?
-
Διαπιστώνω ότι κόλλησες λίγο εεε? Είναι αλήθεια ότι επειδή κάνουν ακριβώς τα πάντα αυτά τα οχήματα, αρχίζουν και σου αρέσουν όταν συμβιώνεις μαζί τους, γιατί βλέπεις ότι δεν θυσιάζεις πράγματα εις βάρος άλλων....Φάνηκε λες??
Ένα θα σου πω...Την πήρα για μία βδομάδα και δε λέω να κατέβω από το τιμόνι τώρα.
Ή για να το θέσω καλύτερα, το μόνο κίνητρο για να κατέβω είναι ότι χρειάζομαι όλο το μισθό μου μόνο για βενζίνες. (χαλαρή οδήγηση μέσα στην Αθήνα και κατανάλωση............24,8lt/100km??? WTF!! )Αυτό πάντως ρε συ...Το έζησα και ειλικρινά αναθεώρησα λίγο κάποια πράγματα για τα SUV.
Ειλικρινά και με το χέρι στην καρδιά,δεν είναι τόσο κακά όσο θέλουν να τα παρουσιάζουν μερικοί.Αν 'ξεχάσουμε' την κατανάλωση (αν και προσωπικά δύσκολα την ξεχνάω ), μόνο αρνητικό που του βρίσκω είναι ότι προκαλεί κάπως και δη στις μέρες που διανύουμε.
Μπορεί εγώ να μην το έπαιρνα ποτέ μου (αν και ποτέ μη λες ποτέ ), αλλά πραγματικά για την κατηγορία των ανθρώπων που διαθέτει αυτό το ποσό για αμάξι είναι ένα αρκετά καλό χαρτί και μία σοβαρή επιλογή για να την απορρίψεις εύκολα και με τη μία.
Αυτά και end of offtopic.ΥΓ: δεν σε πήγα βόλτα προχθες να δεις πόσο εντυπωσιακά επιταχύνει κιόλας
Είσαι στο σωστό δρόμο
Πάτα τώρα μια και τον Qsis για να του βουλώσουμε το στόμα
AUDI S3