-
Χαίρετε,
αν και εγώ είμαι ιταλόφιλος (πλέον), ο αδερφός μου έχει διαφορετικη άποψη και προτιμά τα γερμανικά πρότυπα. Σκέφτεται λοιπόν να αγοράσει μια bmw 116i, μεταχειρισμένη με 7,500km (δήθεν?) απο αντιπροσωπεία της bmw. Εκεί του είπαν πως πρόκεται για εταιρικό μοντέλο και όχι για test-drive. Στον εξτρα εξοπλισμό περιλαμβάνονται μεταλλικό χρώμα, σπορ τιμόνι, πατάκια, υποβραχιόνιο, park distance control, αλουμινίου ζάντες 16', bmw efficient dynamic (τι είναι αυτο ?). Ως τιμή του είπαν 20,000 + πινακίδες. Τι λέτε, αξίζει τον κόπο; Εμένα προσωπικά μου φαίνονται πολλά τα λεφτά για ουσιαστικά μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, αλλά από την άλλη, θεωρητικά κάνει 29,000. Στο προχθεσινό test-drive όλα φάνηκαν εξαιρετικά με το αυτοκίνητο, εκτός από ένα τρεμόπαιγμα του λεβιέ ταχυτήτων σε νεκρά. Αυτό τί μπορεί να σημαίνει; Είναι μήπως το αυτοκίνητο με 127,500km ?
-
Χαίρετε,
αν και εγώ είμαι ιταλόφιλος (πλέον), ο αδερφός μου έχει διαφορετικη άποψη και προτιμά τα γερμανικά πρότυπα. Σκέφτεται λοιπόν να αγοράσει μια bmw 116i, μεταχειρισμένη με 7,500km (δήθεν?) απο αντιπροσωπεία της bmw. Εκεί του είπαν πως πρόκεται για εταιρικό μοντέλο και όχι για test-drive. Στον εξτρα εξοπλισμό περιλαμβάνονται μεταλλικό χρώμα, σπορ τιμόνι, πατάκια, υποβραχιόνιο, park distance control, αλουμινίου ζάντες 16', bmw efficient dynamic (τι είναι αυτο ?). Ως τιμή του είπαν 20,000 + πινακίδες. Τι λέτε, αξίζει τον κόπο; Εμένα προσωπικά μου φαίνονται πολλά τα λεφτά για ουσιαστικά μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, αλλά από την άλλη, θεωρητικά κάνει 29,000. Στο προχθεσινό test-drive όλα φάνηκαν εξαιρετικά με το αυτοκίνητο, εκτός από ένα τρεμόπαιγμα του λεβιέ ταχυτήτων σε νεκρά. Αυτό τί μπορεί να σημαίνει; Είναι μήπως το αυτοκίνητο με 127,500km ?
-
Χαίρετε,
-
Γιατί 20.000 + πινακίδες; Αφού ειναι μεταχειρισμένο δεν έχει ήδη πινακίδες;
-
Και πολλά ζητάνε αλλά το πρόβλημα με αυτό το αμάξι είναι οι τιμές των σέρβις , ούτε 750 να ήτανε...
-
Ειπαν ότι ειχε δοκιμαστικές πινακίδες και πως ποτέ δεν είχε κανονικές. Γνωρίζει κανείς τιμές service να μου πεί;
-
Εταιρικο με ΔΟΚ πινακιδες;
-
Δεν μου ακούγετε καλό πάντως...
οκ 9.000 κάτω... εταιρίκο, όπου θα του έχουν αλλάξει τα φώτα οι υπάλληλοι.
Συν οτι ΑΝΕΤΑ θα του γυρίζαν τα χιλιόμετρα και κανείς δεν θα το καταλάβαινε ποτε μιας και είναι της ίδιας της αντιπροσωπείας... -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εταιρικο με ΔΟΚ πινακιδες;Σωστό και αυτό!
-
Μην εμπιστευεσαι κανεναν σ ο,τι αφορα τα χλμ και ειδικα τις αντιπροσωπειες.......
Δες απο την αδεια κυκλοφοριας τι ετος ειναι και υπολογισε για εταιρικο αμαξι (δηλαδη αμαξι για ολες τις δουλειες που μεταφερει απο ανταλλακτικα αν χρειαστει μεχρι να πηγαινοφερνει στο αεροδρομιο τα 'στελεχη' πηγαινοντας στα κοκκινα) κοντα 15000 χλμ ανα ετος......
Υποψη οπως ειπωθηκε τα ενοχλητικα ακριβα σερβις αν πας σε αντιπροσωπεια και βεβαια τα ακριβα ανταλλακτικα.....απο την αλλη βεβαια ειναι BMW...με ο,τι αυτο μπορει να σημαινει.....
ενα 1400 tsi καινουργιο μπορει σε βαθος χρονου ν αποδειχθει εξισου καλη 'γερμανικη αγορα' κατ εμε....
-
μακρυά ....
-
Μάγκες τον ρώτησα και εγώ και ο bro αρκετές φορές, είπε ξεκάθαρα πως δεν είχε το μοντέλο ποτέ πινακίδες, αλλά είπε επίσης πως το πήραν από bmw hellas. Πιθανότατα να έχει έρθει από γερμανία μεταχειρισμένο. Δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά. Για το τρεμούλιασμα του λεβιέ καμία άποψη; Το μοντέλο είναι του 12/07. Κυκλοφορεί δηλαδή 1 χρόνο περίπου...
-
εκτός από ένα τρεμόπαιγμα του λεβιέ ταχυτήτων σε νεκρά
θεωρητικά κάνει 29,000
Ένα 1.600άρι χωρίς καν δερμάτινο σαλόνι ή 17' ζάντες; Αλλά και πάλι η τιμή του αυτοκινήτου είναι 22 καινούριο. Τα extra υποτιμώνται σε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό απ' ότι η τιμή του αυτοκινήτου. Κανά 18άρι θα λεγα ότι θα έκανε ΑΝ τα χλμ είναι πραγματικά που δεν το κόβω.
-
Για κορόιδα ψάχνουν.Άκου 20.000Ε
Κάτω από 13.000Ε βρίσκεις από Γερμανία με κάτω από 30.000 χλμ.Εκεί οι πωλητές δε γυρίζουν το κοντέρ γιατί κινδυνεύουν να χάσουν την άδεια τους.
13.000Ε + 20% = 2.600( τέλη ταξινόμησης για 1.6) + 900Ε μεταφορικά (νταλίκα)
Με 16.500Ε την έχεις και με Γερμανικές προδιαγραφές.
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/searc ... =&zipcode= -
Tα 7.500 είναι τραγικά λίγα για αυτοκίνητο 1 χρόνου και μάλιστα εταιρικό... Ξερεις τι σημαίνει εταιρικό , το αυτοκίνητο για όλες τις δουλειες .Τα περισσότερα σκ θα τα πέρναγε στα χέρια κανενός ούνου γιατι ' αμα δν γ@μήσεις το εταιρικο ποιο θα ?'
Εμας τα εταιρικά κάνουν 20000-30000 το χρόνο -
Ασχέτως χιλιομέτρων, που δεν μπορούμε να ξέρουμε τι είναι αλήθεια, τα λεφτά είναι πολλά. Με +/-20k παίρνεις εξίσου καλά, αν όχι καλύτερα, αμάξια από την 116.
-
ΌΧΙ!Δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να αγοράσει κάποιος την 116i.
-
Κοίτα service ξεχνάς να κάνεις...Αύγουστο 2007 το έχω πάρει, έχω κάνει 13Κ κμ και έχω αλλάξει μόνο λάδια. Ακόμα για τακάκια έχω άλλα 12Κ κμ ενώ για τα πίσω άλλα 30Κ κμ, ενώ τα επόμενα λάδια είναι σε άλλα 10Κ κμ.
Κόστος λαδιών με δικά μου λάδια στην αντιπροσωπεία 70 ευρώ εργασία με φίλτρο συν 70 τα λάδια μου.
Efficient Dynamics είναι το καινούριο σύστημα της BMW για τη μείωση των καυσαερίων με μοτέρ απευθείας ψεκασμού, σύστημα ανάκτησης ενέργειας από τη πέδηση και τεχνολογία auto start/stop στα φανάρια.
Είναι λογικό να βρίσκεις τέτοιες τιμές σε αντιπροσωπεία BMW...κοίτα αυτοκίνητα από ιδιώτες. Τα 20.000 ευρώ είναι ΠΟΛΛΑ λεφτά για 1600άρι μεταχειρισμένο που κυριολεκτικά σέρνεται. Εκτός αν δε τον ενδιαφέρουν οι επιδόσεις. Νομίζω ότι με 20.000 ευρώ βρίσκεις καλύτερα μετ/σμένα, αλλά όχι να μπεις στον κόπο να φέρεις από τη Γερμανία 116i
Ένα μικρό τρέμουλο στον λεβιέ (δεν κουνιέται όμως, απλά ακουμπάς το χέρι σου και το νιώθεις) έχουν όλα τα πισωκίνητα για κάποιο λόγο, δεν έχω καταλάβει γιατί. Ίσως γιατί το σασμάν είναι ακριβώς από κάτω.
-
με κανα 20αρι βρισκεις 3αρα ε46 μια χαρα και με λιγα ακομα ε90 πια..
αμα θελει να κανει δωρο στην αντιπροσωπεια ας τους αγορασει πατακια για τη μ@λακια που τολμανε και πουλανε σε τετοια τιμη.. με σημα Μ πανω..
υγ.νικο120 δε σε λυπηθηκαν καθολου στα λαδια ε?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
με κανα 20αρι βρισκεις 3αρα ε46 μια χαρα και με λιγα ακομα ε90 πια..αμα θελει να κανει δωρο στην αντιπροσωπεια ας τους αγορασει πατακια για τη μ@λακια που τολμανε και πουλανε σε τετοια τιμη.. με σημα Μ πανω..
υγ.νικο120 δε σε λυπηθηκαν καθολου στα λαδια ε?
Μάλλον γενικά δε με λυπούνται...γιατί στην 147 πλήρωνα περίπου 120-130 ευρώ για λάδια (σε 1600άρι) και στο Golf (1.4 FSI) πλήρωσε η Masterlease νομίζω γύρω στα 110.
bmw116, μεταχειρισμένη