Κοίτα service ξεχνάς να κάνεις...Αύγουστο 2007 το έχω πάρει, έχω κάνει 13Κ κμ και έχω αλλάξει μόνο λάδια. Ακόμα για τακάκια έχω άλλα 12Κ κμ ενώ για τα πίσω άλλα 30Κ κμ, ενώ τα επόμενα λάδια είναι σε άλλα 10Κ κμ.
Κόστος λαδιών με δικά μου λάδια στην αντιπροσωπεία 70 ευρώ εργασία με φίλτρο συν 70 τα λάδια μου.
Efficient Dynamics είναι το καινούριο σύστημα της BMW για τη μείωση των καυσαερίων με μοτέρ απευθείας ψεκασμού, σύστημα ανάκτησης ενέργειας από τη πέδηση και τεχνολογία auto start/stop στα φανάρια.
Είναι λογικό να βρίσκεις τέτοιες τιμές σε αντιπροσωπεία BMW...κοίτα αυτοκίνητα από ιδιώτες. Τα 20.000 ευρώ είναι ΠΟΛΛΑ λεφτά για 1600άρι μεταχειρισμένο που κυριολεκτικά σέρνεται. Εκτός αν δε τον ενδιαφέρουν οι επιδόσεις. Νομίζω ότι με 20.000 ευρώ βρίσκεις καλύτερα μετ/σμένα, αλλά όχι να μπεις στον κόπο να φέρεις από τη Γερμανία 116i
Ένα μικρό τρέμουλο στον λεβιέ (δεν κουνιέται όμως, απλά ακουμπάς το χέρι σου και το νιώθεις) έχουν όλα τα πισωκίνητα για κάποιο λόγο, δεν έχω καταλάβει γιατί. Ίσως γιατί το σασμάν είναι ακριβώς από κάτω.