-
Αν και ταλαιπωρημένο από τα ... ξεσκονίσματα μη εξουσιοδοτημένων προσώπων, φαίνεται και η άρθρωση της ανάρτησηςΆρχισα να συναρμολογώ τέτοια σαν πρωτοετής φοιτητής. Όταν όμως πέρασα στα ... 1:1 δεν περίσσευε χρόνος.
-
Αυτό είναι το 1/24 της Esci?? Τί μου θύμισες...
-
-
Νατο αυτο εψαχνα........
http://www.youtube.com/watch?v=avEI3tFY ... re=related
-
Είναι τόσο μικρά που πάνε βόλτα σε οποιαδήποτε τσέπη: 1/87:
-
Τι εγινε εδω ρε κρυφοcitroenakides γαλλικη παρελαση?
-
sv2 κοντά πέσαμε!!
-
Ωπ φάουλ Νίκο... δεν πρέπει να είναι έτσι τα καθίσματα του Charleston, αυτά είναι απο μοντέλο τελών του '50...
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Ρε θα μας κλείσουν μέσα ...... οι CX έχουν τον ίδιο αριθμό κυκλοφορίας.... -
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Ωπ φάουλ Νίκο... δεν πρέπει να είναι έτσι τα καθίσματα του Charleston, αυτά είναι απο μοντέλο τελών του '50...Θα διαμαρτυρηθώ στην Nostalgie....
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Τι εγινε εδω ρε κρυφοcitroenakides γαλλικη παρελαση?citrovag μας προκαλείς δηλαδή;
-
sv2 τα θέλουμε και ένα ένα παρακαλώ. Μην πας να την γλιτώσεις με την ομαδική!
-
Άντε καλά μπορείς να μην βάλεις όσα έχουμε κοινά.....
-
Αυτό είναι το 1/24 της Esci?? Τί μου θύμισες...Τα κουτιά δεν υπάρχουν εδώ και χρόνια πια αλλά αν θυμάμαι καλά πρέπει όντως να ήταν Esci.
Όπως και τα παρακάτω...Σ' αυτό ήμουν κάπως αναποφάσιστος με το χρώμα και το ταλαιπώρησα αρκετά...
-
sv2 σε τι κλιμακα ειναι τα μοντελα στις βιτρινες?
-
Ωπ φάουλ Νίκο... δεν πρέπει να είναι έτσι τα καθίσματα του Charleston, αυτά είναι απο μοντέλο τελών του '50...Ισχυει Αγγελε, ασπρα ειναι του Charleston
Κανα Voisin δε βλεπω
-
Ωραία τα Land/Range Rover Δημήτρη
Να τα Rover μου για να μην νομίζεις ότι σε παραμελούμε:
-
-
Νίκο έχουμε σχεδόν το ίδιο Ρ6:
Είναι το μοναδικό Rover που μου έχει απομείνει. Τα υπόλοιπα, μαζί με τα 1100 τα έχω χαρίσει...
Don't ask...
-
Παιδια εχετε ολοι απιστευτες συλλογες.
sv2 σε ευχαριστω για την πληροφορια.
Μινιατουρες Κλασσικων Αυτοκινητων