-
Με δύο μέρες διαφορά έχουμε γραφτεί στο φόρουμ...
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Με δύο μέρες διαφορά έχουμε γραφτεί στο φόρουμ... -
-
-
Τι αναρτήσεων; το μοντάρισμα γενικώς με προβληματίζει....
-
Alba έχεις υπ όψη σου 4L σε οποιαδήποτε μορφή εκτός απο έτοιμο στην 1/24?
-
Αγγελε εβαλα στο ψαχτηρι 'renault 4l 1:18' και εβγαλε μπολικα.. Δεν ειναι διαθεσιμα δηλαδη?
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Alba έχεις υπ όψη σου 4L σε οποιαδήποτε μορφή εκτός απο έτοιμο στην 1/24?http://search.ebay.com/search/search.dl ... %3D2&fgtp=
-
Μάλλον δεν το καταλάβατε παιδιά. Εννοώ 4L ειδικά στην 1/24 και όχι έτοιμο. Κτι δηλαδή,ή μόνο το αμάξωμα σε ρητίνη ή πρεσσαριστό ή λευκό μέταλλο κλπ.
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Μάλλον δεν το καταλάβατε παιδιά. Εννοώ 4L ειδικά στην 1/24 και όχι έτοιμο. Κτι δηλαδή,ή μόνο το αμάξωμα σε ρητίνη ή πρεσσαριστό ή λευκό μέταλλο κλπ.Aπό όσο θυμάμαι μόνο η Italeri κυκλοφόρησε ένα πλαστικό kit στη δεκαετία του 80,προφανώς εξαντλημένο εδώ και καιρό.Aπό λοιπούς κατασκευαστές εξειδικευμένους ή όχι δεν έχω δει τίποτα σε kit οποιασδήποτε κλίμακας.
-
-
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Μάλλον δεν το καταλάβατε παιδιά. Εννοώ 4L ειδικά στην 1/24 και όχι έτοιμο. Κτι δηλαδή,ή μόνο το αμάξωμα σε ρητίνη ή πρεσσαριστό ή λευκό μέταλλο κλπ.
Aπό όσο θυμάμαι μόνο η Italeri κυκλοφόρησε ένα πλαστικό kit στη δεκαετία του 80,προφανώς εξαντλημένο εδώ και καιρό.Aπό λοιπούς κατασκευαστές εξειδικευμένους ή όχι δεν έχω δει τίποτα σε kit οποιασδήποτε κλίμακας.
Είσαι σίγουρος? Λές να βρώ τίποτα στο Ebay? Ψάχνω ακριβώς 18 χρόνια και όλοι μου λένε δεν έχει βγεί τίποτε.
-
Kαι για να μην λες ότι δεν σε προσέχουμε κ. Βασίλη μας ορίστε και τα άλλα σου:
εντάξει στο περίπου έτσι;
-
Στο πολύ περίπου.
-
πάντως είναι όλα μονοφάναρα!
-
-
Σήμερα κάτι για τους Αγγλους μας:
-
Δυο απο τα αγαπημενα μου αυτοκινητα. Το ενα το εχω και σε 1 προς 1. Μαντεψτε πιο......
Το Μινι ειναι σε σκαλα 1 προς 122 περιπου.
-
Ο χρήστης ronnie έγραψε:
Το Μινι ειναι σε σκαλα 1 προς 122 περιπου.
Τι διαστάσεις έχει το Μινι και ποιάς εταιρείας είναι; μοιάζει πολύ με τα 1/72 της Hongwell cararama:
Μινιατουρες Κλασσικων Αυτοκινητων