-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Καλά να είσαι **@SV2 **.... το διασκέδασαH εξέλιξη της αρχικής λίστας. http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=34311
- Audi Α4 σε εκδόσεις 1,8 και 2,0 απλό και Quattro.
- Αudi Q5 2,0
- C200 1,8 με κανονικούς ή 1,6 μπλέ κόκκους .
- Volvo S80
Πήγάτε τελικά για κάποιο test drive;
-
Ο χρήστης scandinavian έγραψε:
Αφού κοιτάς Α4quattro,γιατί δεν κοιτάς το 9-3 2.0T με το XWD;210 άλογα,τετρακίνηση(και με πίσω διαφορικό),καλοί χώροι,εντάξει δεν έχει το εσωτερικό άλλων αλλά προσφέρει ουσία ακριβώς στα χρήματα που σκοπεύεις να ξοδέψεις...κατά τη γνώμη μου το νέο εξωτερικό του 9-3 είναι μαζί με αυτό της C-class μακράν τα πιο ωραία στην κατηγορία.Είναι σπορ χωρίς να κραυγάζει και είναι λιμουζίνα εκεί που πρέπει να είναι και με την τετρακίνηση κάνει απίστευτα ήρεμα ταξίδια σε όλες τις συνθήκες.Είναι 2λιτρο και έχει πολύ δυνατό μοτέρ και δεν το βρίσκεις παντού όπως άλλα μοντέλα και δεν αλλάζει κάθε λίγο και λιγάκι όπως αλλάζουν τα Audi...Αν η Audi κράταγε τα μοντέλα της λίγο παραπάνω θα ήμουν ο μεγαλύτερος φαν!Αντίστοιχα μία επιλογή είναι και το Volvo S40 2.5 T5 AWD με κύριο πλεονέκτημα τον 5κύλινδρο κινητήρα που έχει δοκιμαστεί και την τετρακίνηση αλλά είναι σχετικά μικρό...
Αλλά γιατί μου φαίνεται ότι θα καταλήξει με το Q5;Το 9-3 XWD 210 το ειχα προτεινει και εγω στην πρωτη κιολας σελιδα του post.
-
Δεν έχεις άδικο για το Q5 .... αρέσει στην μητέρα μου
-
Kάποιο νέο από test drive;
Εδώ το τι λένε οι 4Τ για το Saab 9-3 2.0T ΧWD:
http://www.4t.gr/default.php?pname=Article&cat_id=13&art_id=9849 -
Με 40Κ ίσως περίμενα να δω το νέο Volvo S60
-
Σε αυτά τα λεφτά θα ήμουν ανάμεσα στην BMW 325i και στην Alfa Romeo 159 3.2. Και οι δύο είναι ταχύτατες και στριφτερές, ενώ η BMW έχει το πλεονέκτημα της πίσω κίνησης για του ανήσυχους οδηγούς. H Alfa από την άλλη είναι πολύ πιο όμορφη. Ωραίο δίλειμμα πάντως...
-
φτάνουν 40Κ για 325?
-
O κύβος ερρίφθη
ἐνίκησεν η μήτηρ.
Αναμονή μέχρι το καλοκαίρι .
Αγορά του Q5 2.0 ή του XC60 2.0 αν έχει έρθει.
Αν το XC60 υπάρχει σε χειροκίνητο στα 2,0 λίτρα θα προτιμηθεί. -
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
...ἐνίκησεν η μήτηρ.
...As always σε όλες τις οικογένειες ...
(αντίστροφα, ένας θείος μου ήθελε το Τέριος για κυνήγι και το κυνηγόσκυλο και βρέθηκε με BMW 3άρα και το κυνηγόσκυλο στο πίσω κάθισμα να κοιμάται σε κουβέρτα ! )
Θα πρότεινα το Q5 από αυτά που αναφέρεις. Όχι ότι είναι κακό το άλλο αλλα παρόλο που δεν το έχω ξεψαχνίσει οπτικά το Q5 που έχω δει αρκετές φορές είναι πολύ όμορφο (για την κατηγορία του εννοώ0)...
-
Aναμενόμενο το SUV...τουλάχιστον να οργώσουν τα βουνά...εγώ μόνο γι'αυτό θα τα έπαιρνα και γι'αυτό θα αγόραζα diesel και για τις αστικές μετακινήσεις θα είχα ένα μικρό...
Το XC60 είναι άλλη κλάσση από το Q5 αλλά οι ρημάδηδες το βγάζουν μόνο με τον 3λιτρο Τ6!!!Στις ΗΠΑ το τιμολογήσανε όσο το ΧC90 3.2...εδώ πάλι καλά που το δίνουν 12 χιλιάρικα φθηνότερο...παρ'όλα αυτά έχει πουλήσει 54 αυτοκίνητα μέχρι τώρα. Έχω την εντύπωση ότι ο μόνος κινητήρας που θα βάλουν το επόμενο χρονικό διάστημα στο XC60 είναι ο 2.4d με 175 άλογα και 420Νm ροπή και μάλιστα χωρίς 4κίνηση...Για βενζίνης δεν ξέρω.... Σας είπαν τπτ στην αντιπροσωπεία; -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
As always σε όλες τις οικογένειες ...
στην δικιά μου ποτέ δεν συνέβει και ούτε θα συμβεί.Ακόμα και της γυναίκας μου εγώ το διάλεξα.
Είσαι σίγουρος για αυτό ?!? Μήπως τυχαία όταν κοίταγες κάποιο περιοδικό ή έβλεπες Top Gear άκουσε (το υποσυνείδητό σου εννοώ!) μια φράση του τύπου : πολύ ωραίο δεν είναι αυτό ???
Δεν γνωρίζω εσένα ούτε τη σύζυγο σου και ίσως απλά να αποτελείτε εξαίρεση, αλλά έχω άπειρα παραδείγματα γυναικείας συζυγικής επιρροής σε πολλά θέματα (πόσοι άντρες σύζυγοι π.χ. πάνε μόνοι τους ή κοιτάζουν στα περιοδικά για να βρουν αυτοκίνητο σε μια μεσαία μάρκα?) και έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ζούμε σε μητριαρχική κοινωνία.
(αυτό φυσικά ΔΕΝ είναι κακό αν κάποιος έχει έξυπνη γυναίκα!)
-
Πάντως σε αυτές τις κατηγορίες οχημάτων υπερτερούν οι γυναίκες οι οποίες οδηγούν τα SUV και οι άντρες έχουν σεντάν ή 2θέσια...
-
Μεταξύ μας , και μην κουστεί πουθενά , ο λόγος που περιμένουμε το καλοκαίρι είναι για να δούμε τι θα γίνει με το XC60 . Αν έρθει αυτό θα πάρει ...
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Για να καταλάβεις τι γυναίκα έχω.....όταν πριν χρόνια κοιτούσα την 996 (χωρούσε και το παιδί πίσω) η γυναίκα μου μου είπε:Αφού σε ξέρω και να την πάρεις αλλού θα είναι το μυαλό σου...πάρε αυτό που αρέσει σε εσένα και ας είναι και μονοθέσιο....
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
O κύβος ερρίφθηἐνίκησεν η μήτηρ.
Αναμονή μέχρι το καλοκαίρι .
Αγορά του Q5 2.0 ή του XC60 2.0 αν έχει έρθει.
Αν το XC60 υπάρχει σε χειροκίνητο στα 2,0 λίτρα θα προτιμηθεί.μεχρι τοτε θα βγει και η νεα Χ3/X1και θα δεσει το γλυκο....
παρε Q5 τωρα...αρκει να μην ειναι ανοιχτοχρωμο....
GLK οχι ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
πιο ομορφη.... -
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
φτάνουν 40Κ για 325?Για την ακρίβεια ξεκινάει από τα 45,700 αλλά πίστεψα ότι 6 χιλιάρικα δεν θα ήταν ανυπέρβλητο εμπόδιο όταν μπορείς να δώσεις 40,000!
Όμως η απόφαση πάρθηκε από ότι διαβάζω και δεν είναι για σπόρ σεντάν αλλά για SUV...
-
σα να μου φαινεται οτι αλλα αμαξια ειχες βαλει στο 1ο ποστ..
-
αφού οι ΕΛΛΗΝΕΣ είναι κρύπτοSUVάδες ....
γιατί να το κρύψομεν άλλωστε -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
παρε Q5 τωρα...αρκει να μην ειναι ανοιχτοχρωμο....
GLK οχι ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
πιο ομορφη....Με ΄΄εστειλες τώρα...
Διαβασ αν θελεις τι έγραψα για την Merc.
viewtopic.php?f=15&t=21572&start=60 -
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
As always σε όλες τις οικογένειες ...
στην δικιά μου ποτέ δεν συνέβει και ούτε θα συμβεί.Ακόμα και της γυναίκας μου εγώ το διάλεξα.
Είσαι σίγουρος για αυτό ?!?
Κοιταξε να δεις κολλητε, εαν η γυναικα γνωριζει οτι αν ζαλιζει τα διαφορα απο κεινα τα μερη που ζαλιζονται σε εναν αντρα, τοτε υπαρχουν καποια εκατομμυρια μοντελο-αλλοδαπες αλλα και αρκετες χιλιαδες ισαξιες ελληνιδες υποψηφιες προθυμες να αντικαταστησουν επαξια το κενο της τοτε βρισκω απολυτα λογικο,ανθρωπινο και σοφο αυτο που λεει ο σβ2 !
Μακαρι ολοι οι αντρες να ειχαν το γνωθεις αυτων!
Και μακαρι να σκεφτονταν ετσι οπως νομιζω εγω για τη γυναικα του σβ2 και οι εταιρειες για τους πελατες τους!Αλλα μπορει να σκεφτονται και ετσι οτι δηλαδη 'δεν πας να ψωνισεις απο αλλου στα μπρικια μου, θα βρω αλλον πελατη'... ετσι μπορει και να σκεφτεται και η γυναικα του σβ2, οτι 'παρε οτι θες και μην με ζαλιζεις, σαμπως εγω πληρωνω...'
Θες να γραψω κι αλλο σεναριο ?
Α! Εξαισια επιλογη το Q5, αλλα γιατι διαβασα οτι το volvo θα προτιμηθει μονο αν βγει σε χειροκινητο ?
Επιλογή στα 40.000 euro.