-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Πάτε να τον καταστρέψετε τον άνθρωπο. Δεν έχει σημασία αν είναι καλά αυτοκίνητα ή όχι (Κάντιλλακ συμπεριλαμβανομένης).
Είναι λάθος αγορές και αυτό προέχει.
προέχει να είναι ούμπερ άλες μάρες κουκουνάρες
-
Ο χρήστης scandinavian έγραψε:
Αύριο ποια θα δείτε sprsk;Τελικά .... ' πρέπει να το έχει η κούτρα σου να κατεβάζεις γάλα'
Οπως είχα γράψει είχαμε πάει ανα δουμε το Cx-7 . Μας άρεσε και ζητήσαμε Test Drive.
Ειπαν θα μας ειδοποιήσουν . Αφήσαμε τα στοιχεία μας και περιμέναμε . Πήρα προχθές να επιβεβαιώσω.
Είπαν και πάλι ότι θα μας ειδοποιήσουν τι ώρα να περάσουμε το Σάββατο να μας το δώσουν μέχρι το μεσημέρι για 2-3 ώρες.
Αποτέλεσμα = Οικογένεια Ψάχνομαι - 0 vs** 3** - MAZDA
3 δικές μας επαφές . 1 επίσκεψη και 2 τηλέφωνα .
3 φορές μας έγραψαν στα Π@π@ρι@ τους.Αυτά.
-
Ο χρήστης scandinavian έγραψε:
Να μην κάνουμε και λίγη πλάκα;Πάντως η BLS παράγεται στη Σουηδία και βασίζεται στο πάτωμα του 9-3...άρα με ανταλλακτικά δεν παίζει πρόβλημα...ο κινητήρας είανι της Saab.Γενικά νομίζω ότι δεν πρέπει να αποκλείσει την Cadillac...(εννοώ και τη CTS)εάν βέβαια είναι εξοικειωμένος κάποιος με το design...
Την άποψή μου άλλωστε την έχω πει εδώ και καιρό....
Αύριο ποια θα δείτε sprsk;το οποιο βασιζεται στο βεκτρα
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Να μην κάνουμε και λίγη πλάκα;Πάντως η BLS παράγεται στη Σουηδία και βασίζεται στο πάτωμα του 9-3...άρα με ανταλλακτικά δεν παίζει πρόβλημα...ο κινητήρας είανι της Saab.Γενικά νομίζω ότι δεν πρέπει να αποκλείσει την Cadillac...(εννοώ και τη CTS)εάν βέβαια είναι εξοικειωμένος κάποιος με το design...
Την άποψή μου άλλωστε την έχω πει εδώ και καιρό....
Αύριο ποια θα δείτε sprsk;το οποιο βασιζεται στο βεκτρα
To αναποδο...
-
Ακυρο το test για αυτό το Σ/Κ.
Το επόμενο Σ/Κ θα έχουμε το S80.
Και μετά μάλλον C με μπλέ κόκους. -
σας κοροιδευουν με τα test drive.
το αμαξι ειναι σαν το γαμο,μετα απο καιρο καταλαβαινεις .τι πατε και ζητατε να τα οδηγησετε. -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
το αμαξι ειναι σαν το γαμο,μετα απο καιρο καταλαβαινεις .τι πατε και ζητατε να τα οδηγησετε.Λοιπον αυτο που λες τωρα ειναι μεγαλη κουβεντα..
Θα συμφωνησω μαζι σου 100%, αλλα κρατα και μια πισινη γιατι οντως υπαρχουν ατομα που ξερουν απολυτα τις αναγκες τους και με ενα και μονο τεστ ντραιβ θα νιωσουν αν τους κανει η οχι το αμαξι.Εγω παντα ετσι εκανα, στην οικογενεια παιρναμε γουρουνι στο σακι.. σιγα σιγα ομως συλλεγεις εμπειριες και μαθαινεις τι πρεπει να κανεις στο τεστ ντραιβ για να καταλαβεις...
-
το αμαξι ειναι σαν το γαμο,μετα απο καιρο καταλαβαινεις .τι πατε και ζητατε να τα οδηγησετε.Άλλοι το βλέπουν σαν επένδυση, φαντάσου.
Speak for thy self, εγώ καταλαβαίνω αρκετά πράγματα από ένα καλό test drive. -
το αμαξι ειναι σαν το γαμο,μετα απο καιρο καταλαβαινεις .τι πατε και ζητατε να τα οδηγησετε.Αν το λές για πλάκα ... οκ με έπιασες .... δεν το κατάλαβα .
Αν όχι . Μάλλον κάτι δεν μας λές . Για ανάλυσε το και μετά σου απαντώ Αναλυτικά.
Εν συντομία.
Διαφωνώ 99 %
Προσωπικά, επιβεβαιώνω ή καταρίπτω, ανάλογα με το τι διάβασα έμαθα ή περίμενα, για το εκάστοτε μοντέλο.
Ειναι ένα είδος αντιμαρκετινγκ ...
Ο γάμος συνήθως έρχετε μετά την σχέση ή την συμβίωση. (test-drive)
Οσο για το γάμο , (μαλλον δεν είσαι παντρεμένος για να τα λές αυτά), ξέρεις απο πριν, όχι μετά.
Οτι σου βγεί 'όπως λές' μετά έχει παρουσιαστεί και πριν . Εκπλήξεις δεν υπάρχουν. -
delete
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Κανένα απ' τα 6 που ανέφερε ο φίλος στην αρχή.Θα πήγαινα Γερμανία και θα έπαιρνα το απόλυτο, μια BMW 330 Coupe.
Θα τα είχες όλα, ροπή, ιπποδύναμη, πολιτισμό, το εξακύλινδρο διαμάντι της BMW, και πάνω απ' όλα ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ.
Τίποτα δεν μπορεί να υποκαταστήσει τους ίππους απ' τα κυβικά ...
Υ.Γ
Με πεζά πράγματα όπως το 'πως θα την κυκλοφορούσες Έλλαδα' (και άλλα τέτοια), μην μου ζητήσεις ν' ασχοληθώ ...
Σου είπα την επιλογή μου.Με 40κ θα επαιρνες 330???
Θελω και εγω
-
delete
-
Mια χαρα διαβασα για γερμανια απλα οσες εχω δει 320 coupe βρισκονται στα 35-40κ οποτε μου φαινεται δυσκολο για 330 στα 40κ...
Επισης με τελωνειο θα παει 50-55 οποτε φευγει απο τα δεδομενα του φιλου
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Mια χαρα διαβασα για γερμανια απλα οσες εχω δει 320 coupe βρισκονται στα 35-40κ οποτε μου φαινεται δυσκολο για 330 στα 40κ...Επισης με τελωνειο θα παει 50-55 οποτε φευγει απο τα δεδομενα του φιλου
Δεν μας παρατάς ρε Θάνε!
Είπαμε, 330 or bust!
Κάτι λιγότερο, είναι το λιγότερο για αδερφές ή κακομοιριασμένους! Άμα δεν σ'αρέσει, να πας να πάρεις μια 316! -
delete
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Καλά εσύ HighFidelity, είσαι από άλλο ανέκδοτο !
Βλέπω κουβαλάς παιδικά τραύματα ...Ναι, όταν θα έδινα 40k, θα φρόντιζα να πάρω το καλύτερο που μπορούσαν να πάρουν τα χρήματά μου, και θα φρόντιζα να την κυκλοφορήσω στην Ελλάδα όπως μπορούσα.
Όταν βρεθώ σ' αυτή την θέση δεν πρόκειται να σε ρωτήσω.
Αν εσύ τα θεωρείς πεταμένα λεφτά, πάρε όποια 1.6 σ' αρέσει ...
Το ωραίο είναι πως εσύ προτείνεις να πάρει ο άνθρωπος 330 με 40Κ (όταν ούτε 320 δεν φτάνει ν'αγοράσεις μ'αυτά τα λεφτά...) και τα....παιδικά τραύματα τα ...έχω εγώ!
Μικρός θεούλης είσαι!
-
delete
-
εγω θα ηθελα παρα πολυ να μαθω πως μπορεις να μεινεις στα 40Κ και να εχεις νομιμα(?) ή νομοτυπα τελοσπαντων μια 330 στην ελλαδα...
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Προτού spamm-άρεις δες την pricelist της BMW (στην αγγλική είναι αλλά υποθέτω ότι γνωρίζεις ...), και μετά σχολίασε.
Η 330i coupe (272 άλογα) έχει προ φόρων στην Γερμανία 36 χιλιάρικα, και με τον γερμανικό ΦΠΑ 42,800.Όσο για την κυκλοφορία στην Ελλάδα, υπάρχουν διάφορες λύσεις που δεν είναι του παρόντος.
Εδώ έχεις βρει λύση να την κυκλοφορείς νόμιμα στην Ελλάδα , δεν έχεις βρει λύση να γλιτώσεις και το ΦΠΑ;
Μισές δουλειές κάνεις...
Κοτζάμ Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης και τον έκανες γαργάρα, δεν μπορεί, κάπως πρέπει να γλιτώνουμε και το ΦΠΑ...
-
Eγω παντως ειμαι μεσα για ενα group buy Μ3 με 45κ...
Εχω βρει τα μεσα οποιος θελει εδω ειμαι
Επιλογή στα 40.000 euro.