-
Δύσκολη επιλογή στα 40.000
Μόλις ξεκίνησε η νέα αναζήτηση .
Προβλέπονται πολλά επεισόδια μιας και δεν αποφασιστεί ακόμα το στιλ και το είδος.
Στην υπερπαραγωγή παίζουν :
Γερμανοί κατακτητές , - Γιαπωνέζοι Σαμουράι παλαιστές του Σούμο, - Σουηδές καλλονές , - Άγγλοι πράκτορες ........ και η Πόντια οικογένεια ( η δική μου ).- Audi Α4 σε εκδόσεις 1,8 και 2,0 απλό και Quattro.
- C200 1,8 και 1,6 με κανονικούς ή μπλέ κόκκους .
- Lexus IS 250
- Mazda CX-7
- Jaguar Χ-type
- Volvo S80
Επειδή το casting δεν έχει τελειώσει ακόμα παρακαλούνται όσοι έχουν να συστήσουν καμία ανερχόμενη starlet να το κάνουν.
Τέλος όποιος έχει αναλάβει να γυρίσει παρόμοια παραγωγή ας καταθέσει τις εμπειρίες του.
Φυσικά το 1ο ζητούμενο είναι η εμπεριστατωμένη γνώμη σας επί των μοντέλων.Καλώς ήρθατε......!
-
Προβλέπονται πολλά επεισόδια μιας και δεν αποφασιστεί ακόμα το στιλ και το είδος.
Γερμανοί κατακτητές , - Γιαπωνέζοι Σαμουράι παλαιστές του Σούμο, - Σουηδές καλλονές , - Άγγλοι πράκτορες ........ και η Πόντια οικογένεια ( η δική μου ).- Audi Α4 σε εκδόσεις 1,8 και 2,0 απλό και Quattro.
- Lexus IS 250
- Mazda CX-7
- Jaguar Χ-type
- Volvo S80
Επειδή το casting δεν έχει τελειώσει ακόμα παρακαλούνται όσοι έχουν να συστήσουν καμία ανερχόμενη starlet να το κάνουν.
Τέλος όποιος έχει αναλάβει να γυρίσει παρόμοια παραγωγή ας καταθέσει τις εμπειρίες του.
Φυσικά το 1ο ζητούμενο είναι η εμπεριστατωμένη γνώμη σας επί των μοντέλων.Καλώς ήρθατε......!
-
- Lexus IS 250
- Mazda CX-7
- Jaguar Χ-type
- Volvo S80
-
Στην ηδη ενδιαφερουσα λιστα θα
προσεθετα κυριως για λογους κοστους
το Honda CRV (full extra), και σιγουρα
μεγαλο ενδιαφερον θα εδινα στο νεο
Saab 9-3 2.0T XWD με το νεας 4ης γενιας
Haldex που θα εμφανιστει στα αντιστοιχα
Audi μετα απο λιγο καιρο!
Τελος δεν θα ξεχναγα το
πολλα υποσχομενο Insignia 2.0T 4x4 με
το οποιο πιθανοτατα ακομα και με καλο
εξτρα εξοπλισμο να ειχα και ρεστα! -
Επισης υπαρχει και η σχετικα
υπερτιμημενη (σε σχεση τουλαχιστον με τον ανταγωνισμο)
αλλα εξαιρετικα οδηγοκεντρικη
Bmw 320i... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
..Saab 9-3 2.0T XWD με το νεας 4ης γενιας
Haldex που θα εμφανιστει στα αντιστοιχα
Audi μετα απο λιγο καιρο!υπαρχει ηδη αλλα μονο στο ΤΤ-S
(ιιιισως και στο tiguan για αυτο δεν ειμαι απολυτα βεβαιος)
δε ξερω αν υπαρχουν καποιες διαφορες στο XWD στης Saab,αλλα το ΤΤ-S(μονο αυτο, ουτε καν το 3.2!) εχει haldex IVhttp://www.tt-forum.co.uk/forum/viewtop ... &p=1270969' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank
στο θεμα μας τωρα,προτεινω Α4 2.0tfsi quattro, ειναι απλα το καλυτερο!!!
αν θες suv κοιταξε σοβαρα το CX-7 ειναι παρα πολυ καλο, γρηγορο και ποιοτικο. -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
..Saab 9-3 2.0T XWD με το νεας 4ης γενιας Haldex που θα εμφανιστει στα αντιστοιχα Audi μετα απο λιγο καιρο!
στο θεμα μας τωρα,προτεινω Α4 2.0tfsi quattro, ειναι απλα το καλυτερο!!!
+1 για αυτά τα 2 (όμως το Α4 γυμνό ξεπερνά τα 40Κ, με τα κατάλληλα έξτρα ξεπερνά εύκολα τα 50Κ, το Saab ξεκινά από 38Κ).
Απο κει και πέρα (για πλήρη εξοπλισμό) εγώ θα κοιτούσα:
- Insignia 2.0/220 sport 4x4 (με standart eLsd πίσω), afl (bi-xenon), flexride (δυναμική ανάρτηση standard), δέρμα, CD Navi + Infinity sound system (καταπληκτικός ήχος), OPC line pack (πανέμορφο), Parktronic (με πίσω κάμερα), ηλιοροφή & 19άρες, σετάκι στα 40Κ για οικογενειακές καταστάσεις
- Passat CC 2.0/200 με δέρμα, πανοραμική, RCD 510 + dynaudio, xenon, parktronic στα 42Κ για πιο κουπάτο
Soch
-
Nα προσθεσεις στις επιλογες σου την Alfa Romeo 159 2.2 TI
Με τιμη σιγουρα κατω απο το οριο των 40 χιλιαδων, με πληρη εξοπλισμο, με πανεμορφα καθισματα με ποιοτικοτατο δερμα, ομορφες λεπτομερειες γενικα σε ολο το αυτοκινητο, 4πιστονες δαγκανες, αναρτηση ΤΙ και ζαντες, πλεον ελαφρωμενη 45 κιλα.
Με κινητηρα ροπατο απο ρελαντι μεχρι ψηλα.
Πανω απο ολα βρες να την οδηγησεις. -
Το CX7 αν αποφασισεις να παρεις suv το θεωρω κορυφαια επιλογη στα λεφτα του (παιζει στα ισια πολυ ακριβοτερα suv).
Αν θέλεις sedan το lexus is250 ειναι κατι που δεν βλέπεις συνεχεια στους δρομους, ειναι ομορφο, ειναι πολυτελες ειναι αξιοπιστο και ειναι και πισωκινητο -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Nα προσθεσεις στις επιλογες σου την Alfa Romeo 159 2.2 TI
Με τιμη σιγουρα κατω απο το οριο των 40 χιλιαδων, με πληρη εξοπλισμο, με πανεμορφα καθισματα με ποιοτικοτατο δερμα, ομορφες λεπτομερειες γενικα σε ολο το αυτοκινητο, 4πιστονες δαγκανες, αναρτηση ΤΙ και ζαντες, πλεον ελαφρωμενη 45 κιλα.
Με κινητηρα ροπατο απο ρελαντι μεχρι ψηλα.
Πανω απο ολα βρες να την οδηγησεις.θα αλλαξει ο τροπος σκεψης του ????
-
Οι περισσοτεροι alfisti ετσι ξεκινησαν. Απλα καποια μερα επεσε στα χερια τους καποια Alfa Romeo.
Ετσι αν αφουγκραστεις το κοινο νομιζεις οτι η Alfa ειναι μονο design. Ειναι και αυτο αλλα οχι μονο. Θεωρω οτι περα απο το αισθητικο μερος στο οποιο αδιαμφισβητητα οπως και να το κανουμε η 159 ειναι κομψοτεχνημα, κρυβει και αρετες στην οδηγηση και ειναι αρκετες ωστε να την κατατασουν στην κορυφη των premium berlinas.
Δεν θα την προτεινα καν εαν ο φιλος παραπανω δεν αυτοπροτεινε το 250IS αλλα εφοσον υπερβαινει τα 2.000cc τοτε ας δει και την 2.2 ΤΙ. -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Οι περισσοτεροι alfisti ετσι ξεκινησαν. Απλα καποια μερα επεσε στα χερια τους καποια Alfa Romeo.
Ετσι αν αφουγκραστεις το κοινο νομιζεις οτι η Alfa ειναι μονο design. Ειναι και αυτο αλλα οχι μονο. Θεωρω οτι περα απο το αισθητικο μερος στο οποιο αδιαμφισβητητα οπως και να το κανουμε η 159 ειναι κομψοτεχνημα, κρυβει και αρετες στην οδηγηση και ειναι αρκετες ωστε να την κατατασουν στην κορυφη των premium berlinas.
Δεν θα την προτεινα καν εαν ο φιλος παραπανω δεν αυτοπροτεινε το 250IS αλλα εφοσον υπερβαινει τα 2.000cc τοτε ας δει και την 2.2 ΤΙ.με την μονη διαφορα οτι το ΙΣ250 ειναι πισωκινητο... και δεν αναφερομαι στο οτι θα πηγαινει πλαγιολισθαινοντας......
-
Ευχαριστώ για την ανταπόκριση ,
Για να βάλω και κάποιες έχτρα παραμέτρους στο σενάριο.
Αυτό που με χαλάει στο κατά τα άλλα εξαιρετικό Α4 το οποίο σε έκδοση Quattro είναι ότι :
Θεωρώ λίγους τους 160 στον 1,8.
α)ανεβαίνει αρκετά πάνω από τα 40,000
β)επειδή βγαίνει και στα 28,000 θα το βλέπω διαρκώς .
γ)δεν έχει τους χώρους και την άνεση (πχ. του Α6 ή του S80).Στην ίδια μοίρα με ελαφρά χειρότερη τιμή είναι και το C200
Η 159 δεν παίζει , παρότι είναι κούκλα, γιατί είναι πολλά χρόνια στο δρόμο και θέλουμε κάτι φρέσκο που δεν θα αλλάξει σύντομα (άσε που ο πατέρας την ψιλό φοβάται για ανεξήγητους λόγους)
Προσωπικά πιστεύω ότι υστερεί σε ποιότητα από τους υπόλοιπους.Κοντά στα προηγούμενα η άποψη για το Saab . Δείχνει εξαιρετικό στα χαρτιά .
Όμορφο δεν το λες , κακόγουστο είναι αλλά έχει μία δυναμική θεωρία.- 4κίνηση,
+δύναμη ,
αλλά μόλις μπεις μέσα κάτι σου λείπει από τα χιλιάρικα που έδωσες ( ο σχεδιαστής μάλλον). Αν επίσης έχεις οδηγήσει κάποιο 2 ετών, όπως έχω εγώ, συνειδητοποιείς ότι ενώ η ανάρτηση είναι σχετικά άνετη οι τριγμοί δεν λείπουν από το εσωτερικό.
Κοντά στα προηγούμενα και το Insignia. Πολύ καλό από πίσω . Αξιολογότατο στα χαρτιά με εξαιρετική τιμή αλλά η ποιότητα στο εσωτερικό δεν με ικανοποίησε. Με χαλάει λίγο και η μούρη εμπρός.
Το CC επίσης τα έφαγε τα χρονάκια του . Εξωτερικά είναι αρκετά καλό αλλά μέσα υστερεί . ιδιαίτερα συντηρητικό το ταμπλό και έλλειψη της 5ης ( υποτυπώδους ) θέσης. Αλλά δεν το αποκλείωΤο Lexus, για το οποίο δεν ξέρω τίποτα …είναι ένα αίνιγμα ….
Δεν ξέρω ούτε για τα service, ούτε για τη αξιοπιστία, ούτε για τα κόστη, ….. τίποτις
Μου αρέσει γιατί διαφέρει Επίσης, είναι πλέον αισθητικά κοντά στα δικά μου κριτήρια.Στο CX -7 με φοβίζει η κατανάλωση. Δεν έχω πληροφορίες ούτε από το Forum . Θα ψάξω και σε αυτό του Mazda .
Μου αρέσει αισθητικά . Δείχνει να έχει καλή ποιότητα αλλά δεν ξέρω στο διηνεκές του χρόνου πως θα συμπεριφερθεί.To S80 είναι μπαλαντέρ. Έχει χώρους, άνεση, δύναμη , ποιότητα, αλλά δείχνει και είναι πολύ μεγάλο.
Ο ιαγουάρος έχει την διαφορά σε classic αλλά πάντα αποδεκτό σχήμα . Άνεση , Δύναμη αλλά και εδώ έχουμε ένα μοντέλο 2001 που ούτε τα έχω δει ούτε το έχω οδηγήσει. Όπως και το Lexus , δεν ξέρω ούτε για τα service, ούτε για τη αξιοπιστία, ούτε για τα κόστη, ….. τίποτις.
- 4κίνηση,
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Η 159 δεν παίζει , παρότι είναι κούκλα, γιατί είναι πολλά χρόνια στο δρόμο και θέλουμε κάτι φρέσκο που δεν θα αλλάξει σύντομα (άσε που ο πατέρας την ψιλό φοβάται για ανεξήγητους λόγους)
Προσωπικά πιστεύω ότι υστερεί σε ποιότητα από τους υπόλοιπους.Ο παλιος ειναι αλλιως , κατι ξερουν κι αυτοι
Προσωπικα αν ειχα 40κ για αυτοκινητο , οικογενειακο , θα επαιρνα με κλειστα ματια την 320 -
Lexus IS250 απο μένα.Για την αντιπροσωπεία έχω ακούσει τα καλύτερα ενώ απο αξιοπιστία
φαντάσου Toyota στα καλύτερα της.Είναι πανέμορφο,έχει έναν ραφιναρισμένο δυνατό κινητήρα και είναι καλοστημένο.
Εναλλακτικά,την C. -
Ο χρήστης pittas έγραψε:
Προσωπικά πιστεύω ότι υστερεί σε ποιότητα από τους υπόλοιπους.Ο παλιος ειναι αλλιως , κατι ξερουν κι αυτοι
Προσωπικα αν ειχα 40κ για αυτοκινητο , οικογενειακο , θα επαιρνα με κλειστα ματια την 320Οταν θα τα ανοιξεις θα καταλαβεις τοτε τι εκανες
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
με την μονη διαφορα οτι το ΙΣ250 ειναι πισωκινητο... και δεν αναφερομαι στο οτι θα πηγαινει πλαγιολισθαινοντας......Ναι βεβαια και το Α4 ειναι προσθιοκινητο οπως και το S80 αλλα δεν ειδα να το αναφερεις αυτο.
Και ουτε και εγω αναφερθηκα σε ντριφταρισματα σε αλανες και πλατειες γιατι μεγαλη μεριδα κατοχων πισωκινητων εκει τα εκμεταλλευται(οχι ολοι ξαναλεω, μην ορμησετε).
Και στο θεμα μας. Η κατευθυντικοτητα της μουρης της 159 ειναι σκαλες επανω.
Και βεβαια η οδικη συμπεριφορα ενος αυτοκινητου ξεκιναει απο το στησιμο του πισω αξονα και οχι απο το που βρισκεται η μεταδοση κινησης. Τα περισσοτερα απο τα παραπανω εχουν γεωμετρια για βολτα στο super market. Αν αυτο αρκει σε καποιους καλως. -
Στο θέμα μας παρακαλώ . Κανένα από τα παραπάνω δεν έχει πρόβλημα συμπεριφοράς. Είναι όλα ασφαλέστατα και κάποια διασκεδαστικά.
Κανένα δεν επιλέχθηκε λόγω ανεπαρκούς «οδιγικής» συμπεριφοράς .....το αντίθετο
Παρόλα αυτά δυστυχώς ο [url]Πατέρας[/url] δεν θα φτάσει να καταλάβει τίποτα από αυτά.
Ασφάλεια σε συνδυασμό με άνεση είναι ζητούμενο.
Ούτε κινητήρες που γουργουρίζουν , οχί ( U turn , or cornering ) που θα έλεγε και ένας γνωστός μου. -
Βεβαιως και δεν διαφωνω. Μαλιστα χαιρομαι και πιστευω οτι εχεις πατερα κατασταλαγμενο.
Κουβεντα ομως να γινεται και να λεγονται και τα πραγματα με το ονομα τους. -
320i απο εμενα...
Επιλογή στα 40.000 euro.