-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
EDIT:
http://www.tvxs.gr/v2989
Απλή λογική (λειτουργία απίστευτα δύσκολη για μερικούς).Γιά δες... Αυτό με τη ΜΑΒΗ ούτε που το θυμόμουν
Όπως και πολλοί άλλοι απ ότι φαίνεταιεδιτ:
Και κάτι άλλο που μας αφορά, ελαφρώς
http://www.tvxs.gr/v3024
Να φανταστώ ότι το καταδικάζουμε. Αλλά, φευ, αυτό το λιμάνι ανήκει στην ιδιωτική πρωτοβουλία -
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Το αν είχαν να πάνε πουθενά (σπίτια τους, στις δουλειές τους, οπουδήποτε παρά εκεί) ή αν προτιμούσαν όλοι αυτοί να μείνουν παγιδευμένοι μέσα στον κλοιό δε μπορώ να το ξέρω. Εγώ αν είχα παγιδευτεί εκεί και πίστευα ότι έχω το δικαίωμα να φύγω δε θα με ένοιαζε πώς. Με κλούβα, χωρίς κλούβα, στα τέτοια μου.Κοίτα να δεις. Εσύ μπορεί να πιστεύεις ότι ΑΝ είχες εγκλωβιστεί θα έκανες ό,τι έγραψες, εξ ου και πιθανώς φαντάζεσαι ότι το ίδιο ΘΑ μπορούσαν να έκαναν και οι του βίντεο.
Στην πραγματικότητα δεν πάνε έτσι ακριβώς τα πράγματα. Στην πραγματικότητα σε αντίστοιχες καταστάσεις 'εγκλωβισμού', η μοναδική επιλογή που υπάρχει και το μοναδικό που μπορείς να προσπαθήσεις είναι να προστατευτείς. Να συγκρατιούνται όλοι μεταξύ τους ώστε να μην μπορούνε να τραβάνε μεμονωμένα άτομα. Ελπίζοντας ότι θα εκτονωθεί η κατάσταση και θα αποχωρήσουν. Και αυτό ακριβώς είναι που δείχνει και το βίντεο.
Το να σπάσεις ένα κλοιό (ανέφικτο για τέτοιο αριθμό ανθρώπων ούτως ή άλλως) για να βρεθείς εκτεθειμένος σε έναν ακόμα μεγαλύτερο κλοιό δεν είναι μια επιλογή, στην πράξη. Το 'στα τέτοια σου', μπορεί να το γράφεις τώρα, αλλά αν βρεθείς σε μια τέτοια κατάσταση μάλλον θα το ξανασκεφτείς.
Δεν ξέρω αν μπορώ να σε κάνω να το καταλάβεις, αλλά το σενάριο που περιγράφεις απλώς δεν υφίσταται στην πραγματικότητα.Κάτι ασπιδιές και χεριές έπεσαν προφανώς όχι με στόχο τη γιαγιά αλλά την πήραν λιγάκι. Μετά την ΤΡΑΒΟΛΟΓΑΝΕ ενώ η ίδια προσπαθεί να κρατηθεί στους γύρω της.
Ναι, την τραβάνε και τη βγάζουν μέσα από το μπουλούκι και τη βάζουν να καθίσει λίγο παραδίπλα, εκτός κινδύνου και της δίνουν νερό.
[...]
Ελπίζω να αντιλλαμβάνεσαι πόσο διαφορετικό είναι αυτό που λες πιο πάνω με bold από το
'αστυνομικοί χτυπούν και ρίχνουν στο έδαφος μία ηλικιωμένη γυναίκα' που γράφει το site, που το κάνει να φαίνεται σαν να τις επιτέθηκαν να τη σαπίσουν στο ξύλο.Για τη γιαγιά εγώ αυτά έγραψα. Το ότι είναι διαφορετικά από το site μου το λες για να με πείσεις ότι δεν είναι έτσι όπως τα λέει το site; Για το 'την τραβάνε έξω από το μπουλούκι' επίτρεψε μου να διαφωνώ στο σκοπό που είχαν.
-
Aν σε οποιαδήποτε σημερινή ευρωπαϊκή χώρα η κυρία δικηγόρος που κρώζει στο βίντεο είχε απευθυνθεί στην αστυνομία σε αυτόν τον τόνο, θα είχε προσγειωθεί άμεσα στο πλησιέστερο κρατητήριο...
Στην πρώην 'Πατρίδα των Εργατών' θα είχε ψοφήσει στο πλησιέστερο (2-3.000 χλμ) γκουλάγκ...Ουδεμία απάντηση περιμένω, υποβάλλω μόνον μία μικρή ένεση πραγματικότητας από τον εκτός Ελλάδος κόσμο (τον πραγματικό δηλαδή).
-
Τι ψάχνεις να βρεις τώρα.... ( )
Μην κάνεις ενέσεις , άστο να κυλήσει για να κάνει τον κύκλο του.
Μιλάμε για τρελό γέλιο, παρακαλώ να μην το διακόψεις.Τα ντοκουμέντα (μας τα είπαν κι άλλοι αντικειμενικοί αυτόπτες, αλλά να που τα βλέπουμε και διαδικτυακώς για να ξεστραβωθούμε):
http://www.tvxs.gr/v2972' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blankΗ κυρία άσχετη δικηγόρος που πέρναγε απέναντι και της έκοψαν το δρόμο οι μπάτσοι, τσιρίζει 'τι αδίκημα διέπραξα και μας κλείνεις εδώ πέρα;'. Βέβαια στο 00:11 του βίντεο κάνει να κινηθεί προς ένα τόοοοσο μικρό ανοιγματάκι (βλ. πκ) προς τα αριστερά, αλλά βλέπει (κατά τα φαινόμενα) ένα δανειστή της και επιστρέφει πίσω να τα πει ένα χεράκι στους βασανιστές της! Είναι σαφές: θέλει να προχωρήσει ευθεία μπροστά. Τι υπάρχει ευθεία μπροστά; Μια κλούβα...(00:07')
Κι όμως....
Στο 1:05 του βίντεο ένας φωτογράφος περνάει από το αδιαπέραστο μπλοκ σαν να μην υπάρχει. Άλλο θαύμα αυτό. Ν' ανάψει κεράκι πάραυτα που σώθηκε από τους δολοφόνους.**Tώρα στο 4tv-xese.gr, αποκλειστικό φωτορεπορτάζ που εξασφαλίστηκε με κίνδυνο ζωής!
- Πού να πάνε οι δόλιοι;**
- ο θαυματοποιός (!):
ΥΓ: θα ήθελα να με βοηθήσει κάποιος να καταλάβω τι σημαίνει η φράση της (όλως τυχαίως περαστικής έτερης δικηγόρου Β΄) στο 00:24 'και μετά φωνάζει ότι είναι μικρός κιόλας'.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Κοίτα να δεις. Εσύ μπορεί να πιστεύεις ότι ΑΝ είχες εγκλωβιστεί θα έκανες ό,τι έγραψες, εξ ου και πιθανώς φαντάζεσαι ότι το ίδιο ΘΑ μπορούσαν να έκαναν και οι του βίντεο.
Στην πραγματικότητα δεν πάνε έτσι ακριβώς τα πράγματα. Στην πραγματικότητα σε αντίστοιχες καταστάσεις 'εγκλωβισμού', η μοναδική επιλογή που υπάρχει και το μοναδικό που μπορείς να προσπαθήσεις είναι να προστατευτείς. Να συγκρατιούνται όλοι μεταξύ τους ώστε να μην μπορούνε να τραβάνε μεμονωμένα άτομα. Ελπίζοντας ότι θα εκτονωθεί η κατάσταση και θα αποχωρήσουν. Και αυτό ακριβώς είναι που δείχνει και το βίντεο.
Το να σπάσεις ένα κλοιό (ανέφικτο για τέτοιο αριθμό ανθρώπων ούτως ή άλλως) για να βρεθείς εκτεθειμένος σε έναν ακόμα μεγαλύτερο κλοιό δεν είναι μια επιλογή, στην πράξη. Το 'στα τέτοια σου', μπορεί να το γράφεις τώρα, αλλά αν βρεθείς σε μια τέτοια κατάσταση μάλλον θα το ξανασκεφτείς.Δεν ξέρω αν μπορώ να σε κάνω να το καταλάβεις, αλλά το σενάριο που περιγράφεις απλώς δεν υφίσταται στην πραγματικότητα.
Βρε συ mjacob, δεν έχεις καταλάβει ότι δεν είναι το 'σενάριο' αυτό που με απασχολεί και που δείχνει ότι έχω δίκιο σε όσα λέω για τη γιαγιά? Χρειάζεται και 'σενάριο' για να δούμε ότι στο 2':30'' πέφτει το σπρώξιμο της αρκούδας και η γιαγιάκα γίνεται σάντουιτς χωρίς να επιχειρεί να την ξυλοφορτώσει κανείς?
Κάτι ασπιδιές και χεριές έπεσαν προφανώς όχι με στόχο τη γιαγιά αλλά την πήραν λιγάκι. Μετά την ΤΡΑΒΟΛΟΓΑΝΕ ενώ η ίδια προσπαθεί να κρατηθεί στους γύρω της.
Ναι, την τραβάνε και τη βγάζουν μέσα από το μπουλούκι και τη βάζουν να καθίσει λίγο παραδίπλα, εκτός κινδύνου και της δίνουν νερό.
[...]
Ελπίζω να αντιλλαμβάνεσαι πόσο διαφορετικό είναι αυτό που λες πιο πάνω με bold από το
'αστυνομικοί χτυπούν και ρίχνουν στο έδαφος μία ηλικιωμένη γυναίκα' που γράφει το site, που το κάνει να φαίνεται σαν να τις επιτέθηκαν να τη σαπίσουν στο ξύλο.Για τη γιαγιά εγώ αυτά έγραψα. Το ότι είναι διαφορετικά από το site μου το λες για να με πείσεις ότι δεν είναι έτσι όπως τα λέει το site;
Γιατί να σε πείσω? Αυτό που έγραψες πιο πάνω από μόνο του δείχνει ότι έχεις καταλάβει ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά όσο τα παρουσιάζει το site με το κείμενό του. Για τους άλλους το έγραψα, που μπορεί να μην είχαν το χρόνο ή την περιέργεια να το ψάξουν.
Για το 'την τραβάνε έξω από το μπουλούκι' επίτρεψε μου να διαφωνώ στο σκοπό που είχαν.
Μπορώ να σκεφτώ 2-3 πιθανές εκδοχές αλλά επί της ουσίας νομίζω ότι το εξαντλήσαμε το συγκεκριμένο.
-
Ο χρήστης Ραπτοπουλος έγραψε:
Τι θα ψηφισεις μονο* δε με ειπες*εννοει τις ευρωεκλογες;; who knows??
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Aν σε οποιαδήποτε σημερινή ευρωπαϊκή χώρα η κυρία δικηγόρος που κρώζει στο βίντεο είχε απευθυνθεί στην αστυνομία σε αυτόν τον τόνο, θα είχε προσγειωθεί άμεσα στο πλησιέστερο κρατητήριο...
Στην πρώην 'Πατρίδα των Εργατών' θα είχε ψοφήσει στο πλησιέστερο (2-3.000 χλμ) γκουλάγκ...Ουδεμία απάντηση περιμένω, υποβάλλω μόνον μία μικρή ένεση πραγματικότητας από τον εκτός Ελλάδος κόσμο (τον πραγματικό δηλαδή).
Ολοκλήρωσέ το, αν σε οποιαδήποτε ευρωπαική χώρα εικονολήπτες και δημοσιογράφοι σαπιζόντουσαν στο ξύλο, αν παιδιά τα πυροβολούσαν αστυνομικοί, αν είχαν βατοπέδια μαζί με συνταξιούχους χωρίς φάρμακα για κάνα εξάμηνο και υπουργο υγείας που έχει ολοκληρώσει το έργο του, με το νοσοκομείο παίδων χωρίς τομογράφο τι θα γινόταν ακριβώς πιστεύεις;
-
Ωραία τα λέμε αλλά θα ήταν ακόμα πιο ωραία να υπήρχαν ιδέες και προτάσεις για το τι μπορεί να γίνει για όλα αυτά (πέρα από πέτρες, μολώτωφ και πυροβολισμούς αστυνομικών).
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Ωραία τα λέμε αλλά θα ήταν ακόμα πιο ωραία να υπήρχαν ιδέες και προτάσεις για το τι μπορεί να γίνει για όλα αυτάαυτο που πρεπει να γινει ειναι να δημιουργηθουν οι συνθηκες που θα εξασφαλιζουν αξιοπρεπη ζωη σε ολους.
δεν ξερω για τι πραγμα μιλας συγκεκριμενα, αλλα αν γινει αυτο, θα λυθει και το προβλημα που εννοεις με το 'ολα αυτα'. -
johanndelta, καλά θα κάνεις και θα 'unsubscribe'. Άλλωστε η πρώτη σου αντίδραση στη δολοφονική επίθεση ήταν ειρωνεία για το 'παιδί'.
Απορία: Πώς κάνουμε unsubscribe από ένα θέμα;edit (ορθογραφικό)
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
johanndelta, καλά θα κάνεις και θα 'unsubscribe'. Άλλωστε η πρώτη σου αντίδραση στη δολοφονική επίθεση ήταν ειρωνία για το 'παιδί'.
Απορία: Πώς κάνουμε unsubscribe από ένα θέμα;Λέγοντας το σε όλους για να δείξουμε κάτι.... Τρίχες δηλαδή....
-
Unsubscribe κάνεις από ένα θέμα που έχεις ορίσει να το παρακολουθείς. Να σου έρχονται με email, δηλαδή, ειδοποιήσεις για νέες δημοσιεύσεις. Επιλέγοντας το κατάλληλο link σταματάνε να έρχονται ειδοποιήσεις.
-
Μπράβο ρε Μάνο. Τα βρήκες όλα ρε μεγάλε.
Τελικά απ' ότι φαίνεται μαλάκες πρέπει να ήταν όλοι αυτό στη πολυκατοικία και κάθονταν, ενώ μπορούσαν να φύγουν ήσυχα.Μαλάκες και οι ΜΑΤατζήδες που είχαν αποκλείσει όλο το τετράγωνο, γιατί κατ' ουσίαν δεν είχαν αποκλείσει τίποτα.
Μαλάκας και η κοπελίτσα με το ανοιγμένο κεφάλι μέσα στην πολυκατοικία, έλα γέλα κι άλλο δεν το δείχνει το βίντεο αυτό, που αντί να πάει στη Κεντρική Κλινικη 15 μέτρα δίπλα καθόταν να αιμορραγεί.
Μαλάκες και οι γιατροί που έτρωγαν δακρυγόνα όταν προσπαθούσαν να μεταφέρουν τραυματίες στην κλινική. Έλα γέλα, ούτε γι' αυτά έχει βίντεο.
Μαλάκας και ο τύπος που τον σέρνουν από τα χέρια στους δρόμους. Θα βαριόταν να περπατήσει. Έλα γέλα.
Μαλάκας και ο τύπος που μόλις βγήκε από την κλινική με ραμμένο κεφάλι τον ξάπλωσαν κάτω εκ νέου (θες να δεις και φωτό γι' αυτό το μαλάκα; Υπάρχει).
Μαλάκες ΟΛΟΙ -μιλάμε τώρα για μερικές χιλιάδες κόσμου έτσι; αλλά βέβαια, ο Μάνος μας που ήταν εκεί ΞΕΡΕΙ ότι ήταν μερικά μπουλούκια από αυτά που έκαναν επεισόδια - που κυνηγιόντουσταν στα στενά μεταξύ εξαρχείων και κολωνακίου, γιατί ο Μάνος έχει περάσει από το πλάι. Μα πολύ μαλάκες ρε παιδί μου... έκρηξη μαζοχισμού και μαλακίας πρέπει να έπεσε προχτές.
Τουλάχιστον, ακόμα και από αυτούς που 'τσουβαλιάζουν ως ζώα τους ΜΑΤατζήδες, δεν θυμάμαι κανέναν να βάζει για τις σφαίρες που έφαγε ο 20πόσο ήταν.
Εσύ όμως Μάνο μου γελάς. Γελάς. Γελάς με το να γαμάνε κόσμο που το μόνο που έκανε ήταν να κατέβη στην πορεία -ξέρεις αυτό το δικαίωμα που υποτίθεται ότι υπερασπίζεσαι;-, γιατί έχεις βρει εσύ τις διακιολογίες σου.Τρελό γέλιο τα προχτεσινά ε;
Α ρε δημοκράτες, αηδία έχετε καταντήσει. Αηδία.
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Πώς κάνουμε unsubscribe από ένα θέμα;
Λέγοντας το σε όλους
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Νομιζω οτι στο ποστ μου στο τελος της σελ.28 δειχνει πεντακαθαρα το σκεπτικο μου περι 'παιδιου' το οποιο ειναι αντικειμενικο και οχι ειρωνικο.Όταν πεθαίνει κάποιος από σφαίρα 'αστυνομικού', να συζητήσουμε ό,τι θες.
Όταν έχει χτυπηθεί 'αστυνομικός' από σφαίρα, δεν έχεις δικαίωμα να συζητήσεις τίποτα. Μπορεί να γράφεται ό,τι συναισθηματική μπούρδα κατέβει στο κεφάλι του καθενός, και όποιος τολμήσει να γράψει τπτ για την ουσία προκαλεί. Δεν είχες δει δλδ τα σχόλια στην αρχή; -
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Ολοκλήρωσέ το, αν σε οποιαδήποτε ευρωπαική χώρα εικονολήπτες και δημοσιογράφοι σαπιζόντουσαν στο ξύλο, αν παιδιά τα πυροβολούσαν αστυνομικοί, αν είχαν βατοπέδια μαζί με συνταξιούχους χωρίς φάρμακα για κάνα εξάμηνο και υπουργο υγείας που έχει ολοκληρώσει το έργο του, με το νοσοκομείο παίδων χωρίς τομογράφο τι θα γινόταν ακριβώς πιστεύεις;
Έλα μωρέ, άλλη καραμέλα κι αυτή. Όλα εδώ γίνονται μονάχα. Είμαστε η παγκόσμια πρωτοτυπία. Έξω δεν γίνεται τίποτα. Ούτε πορείες, ούτε μπάχαλα, ούτε τσιρίδες, ούτε κουκουλοφόροι ασφαλίτες, ούτε αστυνομικές βιαιότητες τίποτα.
-
Έχει κλείδωθεί και το άλλο τόπικ και δεν μπορούμε να πουμε και καμιά μαλακία για την βαλιστική του Κορκωνέα
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
johanndelta, καλά θα κάνεις και θα 'unsubscribe'. Άλλωστε η πρώτη σου αντίδραση στη δολοφονική επίθεση ήταν ειρωνεία για το 'παιδί'.
Απορία: Πώς κάνουμε unsubscribe από ένα θέμα;edit (ορθογραφικό)
Προσπαθείς να του προσάψεις ειρωνία; Καθαρά και ξάστερα είπε την άποψή του, χωρις σάλια.
-
Παίρνουμε ένα βίντεο.
Το ανεβάζουμε σε γνωστό για την 'κλίση' του διαδικτυακό τόπο.
Γράφουμε μια περιγραφή από κάτω.
Γράφουν διάφοροι κατάρες σχολιάζοντας.=>γεγονός.
Βλέπει κάποιος άσχετος το ίδιο βίντεο. Προσπαθεί να ταιριάξει το κείμενο της περιγραφής με αυτό που βλέπει. Δεν ταιριάζει. Το λέει.
=> στραβούλιακας και εγκάθετος.
Ε, μα επιτέλους δηλαδή. Εσείς που ξέρετε τα πάντα, που βρισκόσασταν εκεί ή σας τα διηγήθηκε αξιόπιστος τρίτος, ας κάνετε τον κόπο να στείλετε μήνυμα στους ηλίθιους που έγραψαν την άσχετη περιγραφή και την κοτσάρισαν στο νετ. Όχι σ' εμένα ή σε οποιονδήποτε άλλο που διαπίστωσαν ότι οι 'άσχετοι τρίτοι' ήταν μια χαρά 'σχετικοί', ότι ο 'αποκλεισμός' ήταν για το θεαθήναι του βιντεολήπτη και ότι η συμπεριφορά των 'άσχετων' προς τους αστυνομικούς ήταν άκρως προκλητική.
Μου αρκεί που δεν σχολιάστηκε ευθέως ο σχολιασμός μου, αλλά διάβασα για άλλα αντί άλλων. Πάλι καλά.
-
Ο αποκλεισμός για το θεαθήναι του βιντεολήπτη
http://www.2shared.com/file/4625069/6b664459/9_genari_1__6_.html
http://www.2shared.com/file/4625105/3548c5c3/9_genari_1__7_.html
http://www.2shared.com/file/4625088/82e25941/9_genari_1__9_.html
Εδώ από το πολύ θεαθήναι, άρχισαν να τρέχουν γιατί βαρέθηκαν. Τα χημικά φυσικά δεν μυρίζουν από το βίντεο, οπότε κάλλιστα δεν υπάρχουν κι όλας.
http://www.2shared.com/file/4625121/136358/9_genari_1__10_.htmlΑυτός από το πολύ θεαθήναι είπε να ξαποστάσει
Το διχτυωτό σκουφάκι προφανώς και θα μπορούσε να το φοράει από στο σπίτι του, και δεν του το έβαλαν στην κλινική που είναι 10μέτρα δίπλα από τα 'γεγονότα' μαζί με μερικά ράμματα.
Φυσικά στη φωτό απλώς... ξαναζαλίστηκε και ξαπόστασε.
Εννοείται πως στη φωτό ούτε η κλινική φαίνεται, πύτε το που βρίσκεται... οπότε όλα ψέμματα είναι. Μην αγχώνεστε.
Πυροβολισμός Αστυνομικού