-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
@samatistas: πολύ ενδιαφέρον! Είδες μήπως μάρκα;Δυστυχώς όχι!
-
Καλή χρονιά σε όλους!
ΕΕΝ-800* ταξινόμιση στα Γιαννιτσά στις 2/1/2009 σε 2 υπέροχα λευκά Honda Jazz σχολής οδηγών.
Για τους γνώστες, τα Γιαννιτσά πήραν τις πινακίδες από ΕΕΝ-8000 εως ΕΕΝ-9999... -
καλη χρονια σε ολους
στο προκειμενο
ΟΡΖ 168*
σε χαρτινες εχθες το βραδυ ΝΙΚ 185*
ΚΒΡ 311* -
Μεγάλη αγωνία!!! Ο γείτονας μου πήρε αγρότη 4Χ4 και περιμένει να πάρει νούμερο μάλλον αύριο!!!!
-
ΚΧΧ 199* σε Toyota Corolla σεντάν με πλαίσιο που έγραφε από ότι πρόλαβα να δω ''κόμβος Νέας Κηφισιάς,λεωφόρος Κηφισού''.
Του Χολαργού είναι;
-
ΜΗΟ-9938 σε... Γιάρις , πάλι καλά που ήταν 5θυρο. Δεν είδα πλαίσιο αλλά προφανώς είναι από
ανατολική Αττική.Ο χρήστης Ernest έγραψε:
Καλή χρονιά σε όλους!
ΕΕΝ-800* ταξινόμιση στα Γιαννιτσά στις 2/1/2009 σε 2 υπέροχα λευκά Honda Jazz σχολής οδηγών.
Για τους γνώστες, τα Γιαννιτσά πήραν τις πινακίδες από ΕΕΝ-8000 εως ΕΕΝ-9999...Ωραίος! Και πολύ σωστή κατανομή, μπράβο στην Έδεσσα που έδωσε στα Γιαννιτσά ό,τι χρειάζονται για να
τελειώσουν μαζί το απόθεμα...αν και μέχρι τότε (τέλη 2009, αρχές 2010) θα έχει φτάσει τουλάχιστον η νέα
παρτίδα (ΕΕΡ-1000/4999): προβλέπω το ΕΕΡ να ξεκινά στα Γιαννιτσά αφού έχουν ελαφρώς γρηγορότερο
ρυθμό από την Έδεσσα.ΚΧΧ 199* σε Toyota Corolla σεντάν με πλαίσιο που έγραφε από ότι πρόλαβα να δω ''κόμβος Νέας Κηφισιάς,λεωφόρος Κηφισού''.
Του Χολαργού είναι;
Ναι!
Μεγάλη αγωνία!!! Ο γείτονας μου πήρε αγρότη 4Χ4 και περιμένει να πάρει νούμερο μάλλον αύριο!!!!
Τι άλλο από ΗΚΡ-86**;
-
Χρόνια πολλά παιδιά!
Επιτέλους έσπασε η γκαντεμιά........ΧΑΑ 885* Σε Impreza
Ελπίζω ο παραδοσιακά δυνατός Γενάρης να μην μας απογοητεύσει....! -
ΥΝΝ 423. Παιδιά μην περιμένετε πολλες πινακίδες να βλέπετε με την κρίση που υπάρχει τώρα
-
Ο χρήστης mjr έγραψε:
ZAT 84*Το είδα το απόγευμα στην Αγίου Γεωργίου,λίγο πριν τη διασταύρωση με την Υψηλάντου.
-
ΚΧΧ-2065 στην 'πηγή' (Χολαργός) όπου βρέθηκα για να δώσω την αίτηση με την οποία ζητάω (για τρίτη φορά)
λίστα με τις διευθύνσεις στις οποίες έδωσαν κόκκινες μέσα στο 2008. Η πινακίδα ήταν μαζί με διάφορα
ΙΚΕ-92** σε μία στοίβα ενός από τους διεκπεραιωτές.ΟΑΡ 231 στο δρόμο.
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
Χρόνια πολλά παιδιά!Επιτέλους έσπασε η γκαντεμιά........ΧΑΑ 885* Σε Impreza
Ελπίζω ο παραδοσιακά δυνατός Γενάρης να μην μας απογοητεύσει....!Σε σύγκριση με τους περασμένους Γενάρηδες θα μας απογοητεύσει, αυτό είναι σίγουρο.
-
ΙΝΙ-26**
-
ΙΜΕ 775* σε Mercedes GLK ή κάτι τέτοιο.
-
NIK2014
-
ΟΑΡ 231 στο δρόμο.
Εγώ είδα το ΟΑΡ 241 να το.. σπρώχνουν στο δρόμο
Επίσης, είδα και κάτι αξιόλογο σε αυτοκίνητα,
ΙΜΕ 75**
ΙΚΝ 76** -
HAM 969* σε mito
-
ΙΜΕ-755* σημερινό, δικό μου!
-
IKN-816*
-
ΚΑΚ-9569, ΕΡΝ-7540 ο πτωχός απολογισμός του σημερινού ταξιδιού από Αθήνα για Ξάνθη.
Ο χρήστης panark έγραψε:
ΙΜΕ-755* σημερινό, δικό μου!Καλορίζικο!
-
Καλορίζικο!Ευχαριστώ πολύ, να είσαι καλά! Μάλλον δεν ήταν καμιά αξιόλογη παρατήρηση γιατί επίτηδες καθυστέρησε λίγο προκειμένου το νούμερο να είναι 'ειδικού τύπου'.
-
Να κάνω μια ερώτηση. Δεν νομίζω να είναι
Απο την ημέρα που κάνεις τα χαρτιά και γίνεται η εξώφληση, πόσες μέρες θέλει το υπουργείο να δώσει πινακίδες;
Σημειωτέον έχω ξοφλήσει 23/12 και ακόμα περιμένω
Πινακίδες κυκλοφορίας 2009