Χρόνια πολλά παιδιά!
Επιτέλους έσπασε η γκαντεμιά........ΧΑΑ 885* Σε Impreza
Ελπίζω ο παραδοσιακά δυνατός Γενάρης να μην μας απογοητεύσει....!
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
@samatistas: πολύ ενδιαφέρον! Είδες μήπως μάρκα;
Δυστυχώς όχι!
Καλή χρονιά σε όλους!
ΕΕΝ-800* ταξινόμιση στα Γιαννιτσά στις 2/1/2009 σε 2 υπέροχα λευκά Honda Jazz σχολής οδηγών.
Για τους γνώστες, τα Γιαννιτσά πήραν τις πινακίδες από ΕΕΝ-8000 εως ΕΕΝ-9999...
καλη χρονια σε ολους
στο προκειμενο
ΟΡΖ 168*
σε χαρτινες εχθες το βραδυ ΝΙΚ 185*
ΚΒΡ 311*
Μεγάλη αγωνία!!! Ο γείτονας μου πήρε αγρότη 4Χ4 και περιμένει να πάρει νούμερο μάλλον αύριο!!!!
ΚΧΧ 199* σε Toyota Corolla σεντάν με πλαίσιο που έγραφε από ότι πρόλαβα να δω ''κόμβος Νέας Κηφισιάς,λεωφόρος Κηφισού''.
Του Χολαργού είναι;
ΜΗΟ-9938 σε... Γιάρις , πάλι καλά που ήταν 5θυρο. Δεν είδα πλαίσιο αλλά προφανώς είναι από
ανατολική Αττική.
Ο χρήστης Ernest έγραψε:
Καλή χρονιά σε όλους!
ΕΕΝ-800* ταξινόμιση στα Γιαννιτσά στις 2/1/2009 σε 2 υπέροχα λευκά Honda Jazz σχολής οδηγών.
Για τους γνώστες, τα Γιαννιτσά πήραν τις πινακίδες από ΕΕΝ-8000 εως ΕΕΝ-9999...
Ωραίος! Και πολύ σωστή κατανομή, μπράβο στην Έδεσσα που έδωσε στα Γιαννιτσά ό,τι χρειάζονται για να
τελειώσουν μαζί το απόθεμα...αν και μέχρι τότε (τέλη 2009, αρχές 2010) θα έχει φτάσει τουλάχιστον η νέα
παρτίδα (ΕΕΡ-1000/4999): προβλέπω το ΕΕΡ να ξεκινά στα Γιαννιτσά αφού έχουν ελαφρώς γρηγορότερο
ρυθμό από την Έδεσσα.
ΚΧΧ 199* σε Toyota Corolla σεντάν με πλαίσιο που έγραφε από ότι πρόλαβα να δω ''κόμβος Νέας Κηφισιάς,λεωφόρος Κηφισού''.
Του Χολαργού είναι;
Ναι!
Μεγάλη αγωνία!!! Ο γείτονας μου πήρε αγρότη 4Χ4 και περιμένει να πάρει νούμερο μάλλον αύριο!!!!
Τι άλλο από ΗΚΡ-86**;
Χρόνια πολλά παιδιά!
Επιτέλους έσπασε η γκαντεμιά........ΧΑΑ 885* Σε Impreza
ΥΝΝ 423. Παιδιά μην περιμένετε πολλες πινακίδες να βλέπετε με την κρίση που υπάρχει τώρα
Ο χρήστης mjr έγραψε:
ZAT 84*
Το είδα το απόγευμα στην Αγίου Γεωργίου,λίγο πριν τη διασταύρωση με την Υψηλάντου.
ΚΧΧ-2065 στην 'πηγή' (Χολαργός) όπου βρέθηκα για να δώσω την αίτηση με την οποία ζητάω (για τρίτη φορά)
λίστα με τις διευθύνσεις στις οποίες έδωσαν κόκκινες μέσα στο 2008. Η πινακίδα ήταν μαζί με διάφορα
ΙΚΕ-92** σε μία στοίβα ενός από τους διεκπεραιωτές.
ΟΑΡ 231 στο δρόμο.
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
Χρόνια πολλά παιδιά!Επιτέλους έσπασε η γκαντεμιά........ΧΑΑ 885* Σε Impreza
Σε σύγκριση με τους περασμένους Γενάρηδες θα μας απογοητεύσει, αυτό είναι σίγουρο.
ΙΝΙ-26**
ΙΜΕ 775* σε Mercedes GLK ή κάτι τέτοιο.
NIK2014
ΟΑΡ 231 στο δρόμο.
Εγώ είδα το ΟΑΡ 241 να το.. σπρώχνουν στο δρόμο
Επίσης, είδα και κάτι αξιόλογο σε αυτοκίνητα,
ΙΜΕ 75**
ΙΚΝ 76**
HAM 969* σε mito
ΙΜΕ-755* σημερινό, δικό μου!
IKN-816*
ΚΑΚ-9569, ΕΡΝ-7540 ο πτωχός απολογισμός του σημερινού ταξιδιού από Αθήνα για Ξάνθη.
Ο χρήστης panark έγραψε:
ΙΜΕ-755* σημερινό, δικό μου!
Καλορίζικο!
Καλορίζικο!
Ευχαριστώ πολύ, να είσαι καλά! Μάλλον δεν ήταν καμιά αξιόλογη παρατήρηση γιατί επίτηδες καθυστέρησε λίγο προκειμένου το νούμερο να είναι 'ειδικού τύπου'.
Να κάνω μια ερώτηση. Δεν νομίζω να είναι
Απο την ημέρα που κάνεις τα χαρτιά και γίνεται η εξώφληση, πόσες μέρες θέλει το υπουργείο να δώσει πινακίδες;
Σημειωτέον έχω ξοφλήσει 23/12 και ακόμα περιμένω