-
HAO 20
-
Καμμιά ανανέωση στο πρώτο post θα γίνει;
Κοντεύει να συμπληρωθεί μήνας από την προηγούμενη.ΜΗΟ 8614 σε S-MAX.
Επίσης τώρα το Πάσχα εμφανίστηκαν στον Πύργο πολλά αυτοκίνητα με πινακίδες από Θεσσαλονίκη,Βέροια και Χίο,αλλά καμμία δεν ήταν πρόσφατη.
-
HKO 393* BMW 5άρα
-
Σήμερα ΥΝΝ 7199 και ΥΝΝ 910. σε σχολικό
-
ΙΝΙ-388*
-
AZB 8658 Ford Transit
-
Σήμερα έκανα μια μίνι πινακιδοβόλτα έξω από 2-3 αντιπροσωπίες , δυστυχώς δεν είδα κάτι
νέο .... αλλά παιδιά υπάρχει μπόλικο 'πράγμα' χωρίς πινακίδες φυσικά (λογικά από εβδομάδα προς παράδοση) που κατέφθασε τις τελευταίες μέρες!Χαρακτηριστικό δείγμα της κρίσης .... που διανύουμε ήταν το σχεδόν γεμάτο και απινακίδωτο προαύλιο της αντιπροσωπίας της Μερκ!
@thaliarque : Το δικό μου το παραλαμβάνω κατά τις 15-22 του Μάη τελικά , τι υπολογίζεις να τσιμπήσω? Μάλλον κάτι στην αλλαγή ΧΑΑ-ΧΑΙ θα πετύχω ε?
-
ANK 977* Mazda 3
-
Στο δρόμο ΙΚΖ-8167, ΙΚΥ-4990, ΙΝΙ-3943.
Ημέρα τηλεφώνων σήμερα και...
- Σέρρες: νέος κλάδος κόκκινων ΚΧΧ-9601/9800, η πρώτη δόθηκε 31/3.
- Αλιβέρι: δεν έχουν ακόμα πάρει κόκκινες, στα δίκυκλα δίνουν ΕΗΟ 960/999 και, ντα-ντάν, ντα-ντάν, ο
νέος κλάδος στις κανονικές εκεί είναι ΧΑΟ-5001/6000, μάλιστα παραξενεύτηκε ο υπάλληλος όταν του είπα
πως ο επόμενος συνδυασμός μετά το ΧΑΑ είναι ΧΑΙ... Κρατώ μία πισινή μήπως κάποιος από τους δύο μας δεν
κατάλαβε καλά (ή και οι δύο... ) και τελικά δούμε κάτι άλλο εκεί. - Ναύπακτος: κόκκινες πήραν από το Μεσολόγγι και ξεκίνησαν να δίνουν ΚΧΧ-5131/5150.
Η Ανατολική Αθήνα στις κόκκινες δίνει τώρα την 50άδα ΚΧΧ-9551/9600. Νέοι κλάδοι αναμένονται πολύ
σύντομα σε ανατολική Αττική (μετά το ΚΧΧ-6000) και νότια Αθήνα (μετά το ΚΧΧ-1650), ίσως ήρθε η ώρα των
πρώτων ΜΗΥ.Προς απανταχού γκρινιάρηδες: το πρώτο ποστ ανανεώθηκε!
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
... Το δικό μου το παραλαμβάνω κατά τις 15-22 του Μάη τελικά , τι υπολογίζεις να τσιμπήσω? Μάλλον κάτι στην αλλαγή ΧΑΑ-ΧΑΙ θα πετύχω ε?Δε μπορώ να κάνω καμία πρόβλεψη πια! Αν σκεφτείς τι άκουσα σήμερα για το Αλιβέρι, και ΧΑΟ είναι
πιθανό. -
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
...ΙΜΖ-7956 clio σημερινό
Να πούμε καλορίζικο;
να πειτε, να πείτε
-
ΧΑΑ 9683
@thaliarque : Για να δούμε πάντως άσχημο θα πρέπει να είναι το ΧΑΟ ...
-
ΚΧΧ 1342 σε Peugeot Expert.
ΡΑΟ 8397.(δεν θυμάμαι όχημα,μάλλον Qashqai). -
Δημήτρη γιατί βλέπω ειδικά την άμφισσα σε λίγο καιρό να 'χει πρόβλημα? απ' ότι θυμάμαι έχει το λιγότερο απόθεμα από όλες τις περιοχές
-
Ρε παιδιά, τι θα λέγατε αν κανονίζαμε κάποια στιγμή καμιά συνάντηση? τα λέμε τόσο καιρό εδώ μέσα, αν κανονίζαμε και καμιά συνάντηση δεν θα 'ταν άσχημο τι λέτε κι εσείς?
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
...ΙΜΖ-7956 clio σημερινό
Να πούμε καλορίζικο;
να πειτε, να πείτε
Καλορίζικη η 'Κλιούμπα' σου
ΗΚΤ 175* BMW X5
ΧΝΧ 813* Setra -
ΧΑΑ 9705
Σε γνωστό SUV με τον 5κύλινδρο 2.5 που πριν την μείωση του ΕΤΤ ήταν πιο σπάνιο και από Ferrari 430 !
-
Από Αθήνα:
ΧΥΒ 255 και 257
ΗΜΜ 366 (αν και λίγο παλιό)
ΖΑΖ 4751 (σε κάτι μαύρο αλλά δε θυμάμαι τι ήταν)
και προς το αεροδρόμιο ΚΧΧ 5990 (φαινόταν και ήταν ολοκαίνουριο)Από Ρόδο:
ΚΧΥ 9182
ΡΟΤ 3922 (σε μια αηδία μεταχειρισμένο, υποτίθεται 'φτιαγμένο')
ΡΥΒ 255Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Δημήτρη γιατί βλέπω ειδικά την άμφισσα σε λίγο καιρό να 'χει πρόβλημα? απ' ότι θυμάμαι έχει το λιγότερο απόθεμα από όλες τις περιοχέςΑπό όσο παρατηρώ η Άμφισσα με τα 1900 εναπομείναντα ζεύγη και το ρυθμό των 50 πινακίδων το μήνα, βλέπω να έχει πρόβλημα σε 3 χρόνια. Μέχρι τότε θα έχουν και άλλες περιοχές πρόβλημα, αν τίποτα δεν τυπωθεί...
-
ΜΙΡ 874*
-
Μου ήρθε 'φλασιά' μόλις.
Πέρυσι τέτοια εποχή είχε γεμίσει ο τόπος με καινούργια νοικιάρικα, φέτος ακόμα τίποτα. Ότι καινούργιο βλέπω είναι ιδιωτών!!
Πίκρα!!! -
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Προς απανταχού γκρινιάρηδες: το πρώτο ποστ ανανεώθηκε!Τωρα το ξαναβλεπα, εχω ενα S315HD καλυτερο απο 5ημερη πριν το Πασχα και ξεχασα να σου το πω στο τηλ τις προαλλες...
Σορρυ...ΑΙΝ1781 χωρις να ειμαι σιγουρος τουλαχιστον 15 ημερων...
Πινακίδες κυκλοφορίας 2009