-
ΚΜΝ 890* σε Renault Megane.
-
HAM 996* και ΗΑΜ 390*
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ναι έτσι. Είναι το τέταρτο κρούσμα εεεε συγνώμη Koleos που κυκλοφορει αποδεδειγμένα στο Ηράκλειο. Megane III έχω δει τουλάχιστον 4 με πινακίδες Ηρακλείου. Δεν εξηγείται αλλιώς υπάρχει κάποιος ή κάποιοι καλός/οι πωλητής/ές με καλό 'μπλαμπλα' και αυτο φαίνεται!!!Πού τα πετυχαίνεις ήθελα και νά ΄ξερα. Εγώ ένα έχω δει όλο και όλο και αυτό είναι το test drive...
-
ΡΜΤ-2281
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
thaliarque Έχεις δίκιο
Το πρωί πετυχαίνω ΧΑΑ 9407 και πρίν από λίγο παίρνω τηλ :
ΧΑΑ-6856 Δίνει τώρα η Ιστιαία , οπότε καλό Ιούλη για νέο κλάδο εκεί , δυστυχώς ο αρμόδιος για τις κόκκινες όπως μου είπαν δεν ήταν εκεί!Χαίρομαι που το τόλμησες, δεν ήταν πολύ ευγενικοί; 2-3 κόκκινες το μήνα δίνει η Ιστιαία. Λογικά πρέπει να
έχει ξεκινήσει νέος κλάδος, στην Εύβοια γενικώς. Είμαι περίεργος να δω από που θα αναφερθεί το πρώτο
ΜΗΥ.Νέοι κλάδοι στις κόκκινες αναμένεται να αναφερθούν σε Ρόδο, Κιλκίς, Πειραιά, Ανατολική Αττική, Μεσολόγγι,
Αγρίνιο, Λιβαδειά, Εύβοια... και έπονται κι άλλες περιοχές.@www2000: πολύ καλές οι αλλαγές στο πρώτο ποστ.
-
thaliarque όποτε μπορείς απάντα μου στο πμ που σου έστειλα
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
ΡΜΤ-2281thaliarque Έχεις δίκιο
ΧΑΑ-6856 Δίνει τώρα η Ιστιαία , οπότε καλό Ιούλη για νέο κλάδο εκεί , δυστυχώς ο αρμόδιος για τις κόκκινες όπως μου είπαν δεν ήταν εκεί!Χαίρομαι που το τόλμησες, δεν ήταν πολύ ευγενικοί; 2-3 κόκκινες το μήνα δίνει η Ιστιαία. Λογικά πρέπει να
έχει ξεκινήσει νέος κλάδος, στην Εύβοια γενικώς. Είμαι περίεργος να δω από που θα αναφερθεί το πρώτο
ΜΗΥ.Νέοι κλάδοι στις κόκκινες αναμένεται να αναφερθούν σε Ρόδο, Κιλκίς, Πειραιά, Ανατολική Αττική, Μεσολόγγι,
Αγρίνιο, Λιβαδειά, Εύβοια... και έπονται κι άλλες περιοχές.@www2000: πολύ καλές οι αλλαγές στο πρώτο ποστ.
Ευχαριστώ
ΙΚΕ 7153 σε αυτό. Μάλλον επιβατικό θεωρείται...
Επίσης ΧΥΑ 150
Και ένα φυσιολογικό ΒΚΚ 34* -
Μου ήρθε μια αναλαμπή τώρα, είχα αναφέρει ένα ΚΙΖ 8000 σε AYDI
-
Ο χρήστης mjr έγραψε:
Μου ήρθε μια αναλαμπή τώρα, είχα αναφέρει ένα ΚΙΖ 8000 σε AYDIΕίχε υποτεθεί ότι ήταν από Γουμένισσα, μετά βρέθηκε ο κλάδος της Γουμένισσας, αλλά αυτό δεν μπήκε ως 'εκτός σειράς', θα τακτοποιηθεί με την επόμενη ανανέωση
Επίσης ΙΚΖ 500* σε Mercedes C class.
-
ΡΜΤ-2281thaliarque Έχεις δίκιο
Καταρχάς επαυξάνω για τον www2000
Το θέμα είναι να κάνεις την αρχή!
Προτρέπω τους συμφορουμίτες να το ξεκινήσουν κι΄ αυτοί ειδικά σε περιπτώσεις 'γκρίζων ζωνών' όπως συνέβη με το κενό στο ΙΚΕ αν δεν κάνω λάθος!
....Άσε που μπορεί να πετύχουμε κανέναν υπάλληλο που έχει το ίδιο 'κουσούρι' με εμάς και να έχουμε πληροφόρηση εκ των έσω.... , βέβαια σε αυτή την περίπτωση εμείς βλέπω να μπαίνουμε στο ....ταμείο ανεργίας!
Πάντως ήταν παραπάνω από ευγενικοί δεν έχω παράπονο!
Για νέο κλάδο που τους ρώτησα ακόμη δεν γνωρίζουν τίποτα! -
ΡΜΤ-2281Αυτο το εγραψες γιατι υπηρχε περιπτωση να μη δοθηκε το συγκεκριμενο νουμερο;
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
ΡΜΤ-2281
Αυτο το εγραψες γιατι υπηρχε περιπτωση να μη δοθηκε το συγκεκριμενο νουμερο;
Μάλλον είναι εκτός σειράς,γι' αυτό το έγραψε.
-
Εκτός σειράς προς τα πισω
-
YΡΥ 932*
-
ΕΕΝ-601*.
ΚΧΧ-341* . -
Mea culpa.
Μου αναφέρθηκαν ΙΚΖ-564* και ΖΧΙ-44**.
Το ΧΥΑ σε δίκυκλο μπορεί να είναι ο συνδυασμός που ακολουθεί τα ΧΧΟ στο Χολαργό και τα ΧΧΡ ως ΧΧΧ να
έχουν δοθεί αλλού στα πλαίσια των πρόσφατων ανακατανομών. Βέβαια μόνο για το ΧΧΧ έχουμε ως τώρα σχετικές ενδείξεις. Θα δείξει. -
Mea culpa.Μου αναφέρθηκαν ΙΚΖ-564* και ΖΧΙ-44**.
Το ΧΥΑ σε δίκυκλο μπορεί να είναι ο συνδυασμός που ακολουθεί τα ΧΧΟ στο Χολαργό και τα ΧΧΡ ως ΧΧΧ να
έχουν δοθεί αλλού στα πλαίσια των πρόσφατων ανακατανομών. Βέβαια μόνο για το ΧΧΧ έχουμε ως τώρα σχετικές ενδείξεις. Θα δείξει.Το σκέφτηκα, αλλά 'χάθηκαν' το ΧΧΡ ως ΧΧΧ και δεν έχουμε εντοπίσει σχεδόν τίποτα; Θα παρατηρήσω καλά και τις επόμενες μέρες για να δω τι συμβαίνει...
ΙΚΖ 560* και ΥΝΝ 563* σε Delta -
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
YΡΥ 932*Το * το έχεις σε photo σου
-
ΑΗΜ-3188 έτοιμο για παράδοση προ ολίγου.
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Το σκέφτηκα, αλλά 'χάθηκαν' το ΧΧΡ ως ΧΧΧ και δεν έχουμε εντοπίσει σχεδόν τίποτα;...Κι αν δόθηκαν σε περιοχές απ'όπου έτσι κι αλλιώς σπάνια έχουμε αναφορές όπως Κέρκυρα, Μυτιλήνη,
Μεσσηνία κλπ όπου είχαν έλλειψη τελευταία;... Μην ανησυχείς πάντως, αργά ή γρήγορα θα λύσουμε όλες τις
απορίες μας. -
HKT 111* BMW 523 με πλαίσιο Ηρακλείου, σαφώς εκτός σειράς (;)
-
ZXI-445*
Πινακίδες κυκλοφορίας 2009