-
ΗΚΤ 598* κι άλλο Σιρόκο
-
ΝΗΥ-8586 στα καινούργια επιβατικά.
ΝΗΥ-8708 στα επαγγελματικά.
Ρυθμοί χελώνας ανατολικά. -
ΑΖΕ 4572.
ΚΕΖ 2974. -
ΗΚΟ 472* L200
-
ετσι μπηκε ο Δεκεμβρης και πηραμε ρεπο..
ευτυχως που εχουμε και εμεις ενα μηνα διακοπες και ας ειναι μεσα στο καταχειμωνο
-
AZE 4731 και ΡΟΤ 6225 σε ΒΜW X1, μία από αυτές του roadshow.
-
ΧΑΙ 3220 σε Σιρόκο ,
σχετικά πρόσφατο ΒΟΙ 4125 από ΣΚ με μ@λ@κα κάγκουρα οδηγό με μτχ Mercedes που ξερογκάζωνε στο φανάρι και παραλίγο να στουκάρει σε σταθμευμένο προσπαθώντας να χωθεί μπροστά μου από δεξιά (βέβαια αυτό πάει στα ζώα) ...@rafi Όντως ο Δεκέμβρης είναι μήνας ξεκούρασης για εμάς , για εδώ (και σύμφωνα με το excel που τηρώ από πέρσι τον Σεπτέμβρη) υπολογίζω περίπου 80-100 max ταξινομήσεις (αν βέβαια ακολουθηθεί ο περσινός ρυθμός) ακόμη μέχρι το τέλος του χρόνου!
Μετά βουρ όμως για τον δυνατό Γενάρη αν και για το 2010 τα βλέπω χλωμά τα πράγματα όπως βέβαια και φέτος!Πάντως καιρό έχω να δω δίκυκλο γμτ , εξαφανίστηκαν όλοι?
-
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
Πάντως καιρό έχω να δω δίκυκλο γμτ , εξαφανίστηκαν όλοι?... και ΧΥΟ 7
Σήμερα ΧΥΟ 9 (και τίποτα άλλο)... Όταν βλέπω τέτοια πρόοδο στις παρατηρήσεις της Αθήνας, τι περιμένεις στην επαρχία;
@mjr αυτή η ΡΟΤ6225 είναι μια καφέ και κυκλοφορεί με μια άλλη καφέ με πινακίδες ΡΡΑ κάτι? Κάπου τις πήρε το μάτι μου, αλλά δεν θυμάμαι που...
-
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Πάντως καιρό έχω να δω δίκυκλο γμτ , εξαφανίστηκαν όλοι?
... και ΧΥΟ 7
Σήμερα ΧΥΟ 9 (και τίποτα άλλο)... Όταν βλέπω τέτοια πρόοδο στις παρατηρήσεις της Αθήνας, τι περιμένεις στην επαρχία;
Όντως
Από sciroccoclub : http://img341.imageshack.us/i/dsc00626b.jpg/
-
HKT 652* Vitara
-
ΡΜΤ-5360
Μου αναφέρθηκαν IMI-59**, ZΧK-67** και IOO-47**.
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
ΜΟΟ 8171 σε Outlander.Από Ροδόπη!
@D1FF: χλωμά βλέπω και εγώ τα πράγματα για το 2010, αλλά ο Γενάρης παραδοσιακά προσφέρει
συγκινήσεις, ιδίως το πρώτο 15θήμερο: μια παρηγοριά για μένα όταν τελείωναν οι γιορτές, όσο βέβαια
ήμουν στην Αθήνα...@www2000: τα δίκυκλα πάντα παρουσιάζουν πτώση το φθινόπωρο και ακόμα περισσότερο το χειμώνα, για
πολλούς και διάφορους λόγους.HKT 652* Vitara
Δε βλέπω να έχεις συγκλονιστεί Μάνο. Βέβαια περιμέναμε κάτι πιο εντυπωσιακό, πχ ΗΚΥ, αλλά τελικά οι
Μοίρες πήραν μόνο 500 νούμερα, ΗΚΤ-6001/6500. Πάντως αυτό σημαίνει πως πολύ σύντομα οι Μοίρες θα
τελειώσουν το απόθεμά τους, ίσως λοιπόν το πρώτο ΗΚΥ φανεί εκεί! -
@thaliarque : Δυστυχώς για το 2010 ,
Εντωμεταξύ από εμένα δεν το κόβω να έχετε νέα μέχρι την αλλαγή του χρόνου διότι η Δ/νση Μεταφορών της Νομαρχίας θα παραμείνει κλειστή την ερχόμενη εβδομάδα λόγω μετεγκατάστασης ορίστε και το link : http://www.servitoros.gr/news/view.php/26193/
Γκαντέμης ρε π@υστη μου!
-
ΥΝΟ 6810, ΥΝΟ 6953, ΙΚΕ 6664, ΖΧΚ 6710 . Καλή η σοδειά των τελευταίων 2 ημερών
-
ΙΚΟ **** σε GTI Golf VI μετραει?
-
KXX-3877 σε skoda yeti.
-
HAN 2186, Chevrolet Cruze
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
@mjr αυτή η ΡΟΤ6225 είναι μια καφέ και κυκλοφορεί με μια άλλη καφέ με πινακίδες ΡΡΑ κάτι? Κάπου τις πήρε το μάτι μου, αλλά δεν θυμάμαι που...
Ακριβώς έτσι είναι φίλε www2000 . Η άλλη είναι ΡΡΑ 52** αν θυμάμαι καλά.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
ΙΚΟ **** σε GTI Golf VI μετραει?Φίλε Θωμά η πινακίδα είναι του 2007. Για να δεις τι καινούργιες πινακίδες κυκλοφορούνε πήγαινε στην 1η σελίδα
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
HKT 652* Vitara
Δε βλέπω να έχεις συγκλονιστεί Μάνο. Βέβαια περιμέναμε κάτι πιο εντυπωσιακό, πχ ΗΚΥ, αλλά τελικά οι
Μοίρες πήραν μόνο 500 νούμερα, ΗΚΤ-6001/6500. Πάντως αυτό σημαίνει πως πολύ σύντομα οι Μοίρες θα
τελειώσουν το απόθεμά τους, ίσως λοιπόν το πρώτο ΗΚΥ φανεί εκεί!Πώς να συγκλονιστώ αφου νόμιζα ότι επρόκειτο για νούμερο του κλάδου των Μοιρών. Εγώ τόσες μέρες έψαχνα για ΗΚΥ
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
@www2000: τα δίκυκλα πάντα παρουσιάζουν πτώση το φθινόπωρο και ακόμα περισσότερο το χειμώνα, για
πολλούς και διάφορους λόγους.Μια μικρή βελτίωση ΧΥΟ 76
Επίσης ΙΚΧ 4571.@mjr α μπράβο! νομίζω στον Πειραιά τις είχα δει τελικά. Πάντως πολύ εντυπωσιακότερη από ότι στις φωτογραφίες!
-
HKT 656* Fiesta
Πινακίδες κυκλοφορίας 2009