-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Να μην ξεφύγουν απο το γενικό προφίλ?
Εδώ -σύμφωνα και με τις φωτογραφίες- δεν ξέφυγαν απο το ίδιο το προφίλ του τωρινού Passat!!!E ας τους κανουν μηνυση για εξαπατηση της κοινης γνωμης γιατι παρουσιαζουν ως νεο κατι που ουσιαστικα δεν εχει κατι νεο στην σχεδιαση του!
-
Αυτό υπήρχε πίσω απο το καμουφλάζ!!!
http://carscoop.blogspot.com/2010/09/paris-preshow-2011-vw-passat-sedan-and.html -
οχι ρε μλκ σαν κινεζικο ειναι
τελειως για τον φουτσο και ως γνωστο οι ελληναρες και ο ελληνικος τυπος θα το εκθειασουν επειδη ειναι Γερμανικοδεν υπαρχει κανενας λογος καποιος να προτιμήσει αυτο το πραγμα
εσωτερικα και εξωτερικα ειναι αθλιο !
Πιστευω οτι ειναι οτι πιο συντηρητικό και ασχημο εχει παρουσιασει μεχρι στιγμηςτο γκρουπ .Αυτη η κλειδαρια στο ντουλαπακι μπαινει εδω και δεκαετιες σε ολα τα μοντελα του vag
-
Το Passat δεν είναι κακό αυτοκίνητο και οπωσδήποτε τώρα θα είναι ακόμα καλύτερο. Όμως εμπορικά στην
Ελλάδα πιστεύω πως θα έχει πρόβλημα να πείσει τους αγοραστές του Insignia να το προτιμήσουν, ιδίως όταν
προστεθεί στη γκάμα του Όπελ ο 1.4Τ με τους 140 ίππους (φημολογείται για Σεπτέμβριο 2011). Επίσης θα
έχει τον εσωτερικό ανταγωνισμό του νέου Jetta που είναι πολύ πιο όμορφο μέσα-έξω, αρκετά ευρύχωρο ενώ
λογικά θα είναι φθηνότερο, μάλιστα με τους 1.2TSI/105 και 1.4TSI/160 που (κάκιστα) λείπουν από το
Passat. -
Aν ειναι ετσι το νεο passat δεν μπορω να φανταστω πως θα κανουν το νεο passat cc,μαλλον θα το χαλασουν κ αυτο.Kαμια απολυτως εμπνευση,ειδικα στο μπροστινο μερος,λες και ειναι κανενα ξεχασμενο σχεδιο χρονιας 2002-3 που το ξεθαψαν τωρα,στο εσωτερικο παλι το ιδιο τιμονι,ουτε καν λιγη διαφοροποιηση.
-
Τα φαναρια του ειναι αθλια οπως κ η μασκα, το σουπερμπ πρωτης γενιας ομορφοτερο ηταν!!
-
Σε σχέση με το τωρινό μοντέλο φαίνεται κάπως πιο αδιάφορο και επίσης λίγο πιο συντηρητικό. Ακόμα και το εσωτερικό μου φαίνεται κάπως παρόμοιο σε σχεδίαση σε σχέση με το τωρινό.
Πάντως με βάση την πληροφορία απο το κείμενο των 4Τ ότι η διαφορά στο μήκος θα είναι αμελητέα και με το γεγονός ότι σε γενικές γραμμές το νέο μοντέλο μέσα-έξω είναι παρόμοιο με το παρόν μοντέλο μήπως εδώ έχουμε τακτική όπως απο Γκόλφ V σε Γκόλφ VI; Περισσότερο με ένα γενικό σουλούπωμα μοιάζει η όλη ιστορία παρά με πραγματικά νέα γενιά. -
Κάτι άκουσα για άνοιγμα κινητήρων από 1.200 κυβικά έως τον V6 των 3.600 κυβικών.
Τεράστια γκάμα, αλλά και το προηγούμενο εδώ που τα λέμε ξεκίναγε από πολύ χαμηλά (1.400).
Το Ινσίγκνια πάει από 1.600 και έως 2.800 και μετά τέλος, ενώ το Αβένσις από 1.600 και έως 2.200, ενώ για να ανέβει πιο πάνω η Τουότα το κάνει μόνο σε αμερική με το Κάμρυ (2.400-3.600). -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Κάτι άκουσα για άνοιγμα κινητήρων από 1.200 κυβικά έως τον V6 των 3.600 κυβικών.
Τεράστια γκάμα, αλλά και το προηγούμενο εδώ που τα λέμε ξεκίναγε από πολύ χαμηλά (1.400).
Το Ινσίγκνια πάει από 1.600 και έως 2.800 και μετά τέλος, ενώ το Αβένσις από 1.600 και έως 2.200, ενώ για να ανέβει πιο πάνω η Τουότα το κάνει μόνο σε αμερική με το Κάμρυ (2.400-3.600).Το Passat πάει και ΗΠΑ.
-
Nαι, αλλά όλη η γκάμα διατίθεται αυτούσια και εδώ, ήτοι από 1.200 κυβικά αν αληθεύουν οι πληροφoρίες και μέχρι 3.600 V6.
-
Λοιπόν εγώ αν ήταν να πάρω Vag (δεν θα ξαναγίνει ποτέ αυτό το ορκίζομαι αλλά λέμε τώρα) δεν θα το έπαιρνα ούτε νεκρός.Θα προτιμούσα αυτό
Είναι κατά πολύ ομορφότερο σε σχέση με την μπαρούφα παραπάνω.
-
Τώρα το είδα αυτό.Το αναλογικό ρολογάκι το είδατε
Ω Θεε μου τι άλλο θα δούμε -
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
γουσταρω!!!! εγω θα ειμαι ο γαλλοφιλοςΌχι εγώ είμαι ο Γαλλόφιλος
-
Insignia FTW!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Λοιπόν εγώ αν ήταν να πάρω Vag (δεν θα ξαναγίνει ποτέ αυτό το ορκίζομαι αλλά λέμε τώρα) δεν θα το έπαιρνα ούτε νεκρός.Θα προτιμούσα αυτό
(img) Skoda Superb (img)
Είναι κατά πολύ ομορφότερο σε σχέση με την μπαρούφα παραπάνω.+1. Ωραιότερα το Superb, η Octavia5, μην πω και για το Exeo που δείχνει πιο στυλάτο!
Αυτό το Passat πιο συντηρητικό του τωρινού, αδιάφορο αισθητικά και σύντομα απαρατήρητο. (Στο CC ελπίζω μόνο στο σχήμα και στο προφίλ γιατί απο προσοψη μάλλον θα ... ).
Δεν μου αρέσει (και είμαι σίγουρος ότι δεν θα αλλάξω άποψη)! Φυσικά θα υπάρξουν υποψήφιοι αγοραστές που θα επιλέξουν αυτες τις γραμμές αν και πλέον αυτός που βλέπει μεσαίο θέλει και λειτουργικότητα αλλά και στυλ που και στα 2 δεν δείχνει να ξεπερνά τον ανταγωνισμό.
Μετά τα πολύ όμορφα ΜΚ5 (Β5 -το οποίο σαν παλιός ολιγόχρονος κάτοχος είναι και το αγαπημένο μου Passat- και Β5,5 f/l (... τότε όταν έκαναν f/l έλεγαν ότι έκαναν f/l και δεν το έλεγαν νέα έκδοση) και το τωρινό ΜΚ6 περίμενα κάτι καλύτερο! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Μετά τα πολύ όμορφα ΜΚ5 (Β5 -το οποίο σαν παλιός ολιγόχρονος κάτοχος είναι και το αγαπημένο μου Passat- και Β5,5 f/l (... τότε όταν έκαναν f/l έλεγαν ότι έκαναν f/l και δεν το έλεγαν νέα έκδοση) και το τωρινό ΜΚ6 περίμενα κάτι καλύτερο!
Καλύτερα να ξαναέβγαζαν αυτό:
-
Από τα λίγα όμορφα Vagakia.
Αρκετά προβλήματα είχε όμως. -
Αρχίζω να εκτιμώ το Multipla.
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Αρχίζω να εκτιμώ το Multipla. -
Μα ειναι ντροπη...
Οτι και να κανανε στο εξωτερικο, αν το θεωρουν ομορφο η ασχημο, ειναι ντροπη να διατηρουν το ιδιο εσωτερικο και η μονη αλλαγη να ειναι το αναλογικο ρολοι (για το οποιο θα γραφει ο τυπος, λεπτομερεια που συνανταει κανεις στη Maybach και σε προτασεις πολυ πιο ακριβες )
VW Passat 2010