-
Θα ηθελα γνωμες για την προηγουμενη SLK σε καθημερινη συμβιωση μαζι της!
Παρακαλω οσοι γνωριζουν η ηταν κατοχοι να κανουν μια αναφορα σε θετικα και αρνητικα του αυτοκινητου!
Η χρηση θα ειναι σκληρη και με αγαπη και φροντιδα παραλληλα
Σας παρακαλω για βοηθεια οτι ξερετε...Ευχαριστω
-
Παρακαλω οσοι γνωριζουν η ηταν κατοχοι να κανουν μια αναφορα σε θετικα και αρνητικα του αυτοκινητου!
-
-
Την εντελώς προηγούμενη λες ή την προ φ/λ;
-
δεν κανει για τα μουτρα σου παντως
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Την εντελώς προηγούμενη λες ή την προ φ/λ;Eτελως προηγουμενη
-
Την είχα 2-3 μέρες ένα καλοκαίρι στην Αμερική για να φορτίσει η μπαταρία. Ιστορικό του αμαξιού δεν ξέρω, 2ο χέρι ήταν, αλλά σε γενικές γραμμές καλό είναι για κάμπριο. Για γούστα δεν με ενθουσίασε (όχι ότι μπορούσα να το πιέσω λόγω cops) αλλά το τιμόνι είναι ανεκδιήγητο. Μοτέρ δεν αναφέρω γιατί είχε 3,2 με το αυτόματο. Για βόλτες όμως καλό είναι.
-
με σαγρέ φώτα?
εγώ σε αυτό το αμάξι θα φοβόμουν την οροφή... αμάξι μετά από 5-6 χρόνια με ανοιγοκλεινόμενη οροφή, όλο και κάποια χαραμάδα θα έχει, ούτως ώστε να μπαίνει νερό όταν βρέχει...
-
Mπα, την στεγανότητα της οροφής την ελέγχεις εύκολα. Ο μηχανισμός είναι μεγαλύτερο θέμα.
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
με σαγρέ φώτα?σπατουλαριστά
-
Ουτε συνεννοημενοι να μασταν
Σκεφτομαι κ εγω να δωσω το mr2 μου για μια παλια slk kompressor 192 (μοντ 98-00), οποτε καθε συμβουλη/γνωμη ευπροσδεκτη!!!
Θελω να δω τι εστι merc εν τελει(ποιοτητα, ασφαλεια, πολυτελεια, γκαζι κλπ) με μπονους τη σκληρη οροφη (αρκετα εχω τραβηξει με τα soft top των roadsters που ειχα) αλλα το μεγαλο μου ερωτημα/αμφιβολια ειναι αν θα μου δωσει αναλογη οδηγικη ευχαριστηση με το mr2 μου!!
Και απο κοστος συντηρησης επισης.... -
τι προβλήματα ειχες με τα σοφτ τοπ?
οσο για απολαύσεις κλπ για εναν πετρελαιοκεφάλα (petrolhead ) ειναι μακράν πισω σε σχέση με το mr2....
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
με σαγρέ φώτα?
σπατουλαριστά
ναι, αυτά εννοούσα
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
τι προβλήματα ειχες με τα σοφτ τοπ?>Φθορα απο τα χρονια με συνεπεια να ανοιγει και να σκιζεται, τσιγαρα πεταμενα πανω με ο,τι συνεπαγεται, ενας ψιλοφοβος να το παρκαρεις εξω (αν και αυτο ποτε δεν μου ετυχε), θορυβος στα πολλα χλμ.Θες κ αλλα???
Ενα αλλο που ηθελα να ρωτησω ειναι αν ''καταλαβαινεις'' την πισω κινηση σε μια slk. Εννοω οτι με τα διαφορα ηλεκτρονικα που εχει δινει τη δυνατοτητα να τη γυρισεις σαν ενα κλασικο πισωκινητο ή απλα δεν καταλαβαινεις που ειναι η κινηση
-
Γυρίζει.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Γυρίζει.λιγο..., εκτος αν παρεις καμια 350
καλο αμαξι, αν και οχι για petrolhead.
-
Μια χαρα γυριζει...εδω γυριζει η Ε200 με esp off...το εχω δοκιμασει ...η slk που ειναι πολυ ελαφρυτερη,σιγουρα.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Γυρίζει.
λιγο..., εκτος αν παρεις καμια 350
καλο αμαξι, αν και οχι για petrolhead.
Σου διαφεύγει μια βασική λεπτομέρεια:
Πως στην πλειοψηφία τους οι δρόμοι είναι γυαλί με ελάχιστη πρόσφυση. Οπότε αν έχεις πίσω κίνηση (και χωρίς τρομερό γκάζι) μια χαρά κάνεις τα παιχνιδάκια σου.
-
με εξαιρεση το esp που στις 60μοιρες σε επαναφερει στην πραγματικοτητα...
-
Εχεις αμφιβολίες εαν σου δίνει παρόμοια οδηγική ευχαρίστηση? Και λίγα λες.Σίγουρα γυρίζει,όπως γυρίζει και το ζμαρτ εαν βγάλεις την ασφάλεια του ιεσπι.Αλλα μάλλον δεν είναι το ζητούμενο 'απλα να γυρίζει' αλλά το κατα πόσο εισπράττεις πισω απο το τιμόνι αίσθηση των τεκταινομένων.Ειδικά το κατα πόσο αυτο που εισπράττεις λέγεται σπορ συμπεριφορά.Και μεταξύ μας,δεν έχει καμία σχέση μ'αυτό-δεν κατασκευάστηκε γιαυτο.Ασε που το κομπρεσορατο με τα 163 εκείνης της εποχής (2.0)είναι αρκετα τραχύ και κρεμάει στις 5κ.Να μη πω τιποτε για το χειροκίνητο-192 φορές αυτόματο.Εαν απλά θέλεις το αστέρι και το χαρντ τοπ σε ενα 2θεσιο πισωκίνητο,ξεπερασμένο και πολυκαιρισμένο ε τοτε,ναι,είναι η επιλογή σου.
Zωντας με μια SLK ...Αποριες