-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Ξερετε αν η Peugeot δινει επεκταση εγγυησης?Και αν ναι ποσο?δεν δινει... Κοροιδα ειναι να δωσουν...
-
η λογικη λεει λεον, ειναι το καλυτερο πακετο....
αλλα ειναι ασχημο ρε γμτ
παρ'ολα αυτα για πρωτη φορα στη ζωη μου θα το ψηφισω: τα αλλα δυο μπορει να μην εχουν την ασχημια του αλλα δεν ειναι κ ομορφα (ειναι δυσαναλογα θα ελεγα). βεβαια εχουν μακραν καλυτερο εσωτερικο.οποτε λεον
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Ξερετε αν η Peugeot δινει επεκταση εγγυησης?Και αν ναι ποσο?
δεν δινει... Κοροιδα ειναι να δωσουν...
Kαλα πως γινεται στη Citroen να δινουν και στη peugeot να μην δινουν?
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Ευγενιε ουσιαστικα εξηγεις τους λογους του γιατι ειναι καλυτερος ο T-jet.
Ειναι αδιανοητο ολοι οι αλλοι κινητηρες να εχουν ανωτερα συστατικα για επιτυχια και το πιο φτωχο να τα καταφερνει εξισου ή και καλυτερα.Εχει αμεσο ψεκασμο? Οχι
Εχει 200 ή 400 κυβικα παραπανω? Οχι
Εχει τουρμπο με κομπρεσσορα μαζι? Οχι
...Εσύ μου αναφέρεις για ποιο λόγο είναι μεγαλύτερη επιτυχία η απόδοση του 1.4 T-Jet από τον 1.8 TSI. Εμένα, όμως, σαν αγοραστή με ενδιαφέρει ποιος στην πράξη αποδίδει καλύτερα από τη στιγμή που τα επιπλέον κυβικά δε συνεπάγονται αυξημένο κόστος χρήσης.
Παρε οτι γουσταρεις, μην παρεις ομως και τη συμπεριφορα που εχει ολο το τσουρμο του ομιλου και μας ζαλιζεις μετα για 89 αλογα στο λιτρο.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
αφου εχει ψοφησει το golf gti. Δεν μπορεις να τα εχεις ολα. Και σιγουρα τα κυβικα και οι κυλινδροι δεν αντικαθισταται.
να σε ρωτησω, με αυτη τη λογικη τα σαφως περισσοτερα κυβικα του 1.8 tfsi δεν θα εχουν πιο ομαλη λειτουργια??
περα απο τις οποιες καταναλωσεις ή τα τεχνολογικα επιτευγματα τα κυβικα ειναι κυβικα και ο 1.8 θα δουλευει πιο απροβληματιστα.
αλλωστε ο σκοπος αυτου του κινητηρα δεν ειναι να καταφερνει το ακατορθωτο, ενας απλος κινητηρας ειναι που φτιαχτηκε κυριως για τα οικογενειακα passat και A4.θα μπορουσε και αυτος ενδεχομενως να τσιτωθει και κανει αλλα πραγματα...off topic αποριες(μιας και τα λεμε εδω):ο 3.2 της alfa τι καταναλωσεις κανει???
και τι θα γινει στις 22 του φλεβαρη???Γραφω λιγο περιεργα, δυστυχως δεν μπορω να γινω πιο κατανοητος.
Σε νορμαλ συνθηκες ενα 3.2 Busso καταναλωνει απο 13-15λτ/100χλμ.
Σε σκισιμο μπορει διπλασιο και τριπλασιο αλλα στα δικα μου γουστα. Ο αλλος Χ εννοει σκισιμο και αυτο του καλσον. -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Το ότι ο T-Jet εμφανίζει κατανάλωση στα επίπεδα του 2λιτρου tfsi περνάει στο ντούκου.Ε ρε και να γινόταν το θαύμα των Χριστουγέννων και να εμφανιζόταν ο lkar
Για την πρωτη προταση: Εισαι ασχετος
Για τη δευτερη: Ας εμφανιζοταν και ο παπας της Ρωμης αν ηταν να εξαφανιστεις εσυ
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Φυσικά και είναι μια χαρά κινητήρας ο T-Jet και πολύ δυνατός και ροπάτος, αλλά μην πας να τον βγάλεις και διαμάντι βρε Busso...
Ο Τ-jet, δεν αποτελεί 'διαμάντι' μιας και δεν έχει να επιδείξει καμία απολύτως τεχνολογική καινοτομία. Ούτε κάν άμεσου ψεκασμού δεν είναι. Αυτό φαίνεται στην κατανάλωσή του, όπου χρειάζεται περισσότερο καύσιμο (βλ. fast fleet EVO, Leon 1.8T/Bravo 1.4T).
http://img.worldcarfans.com/2006/9/larg ... Mini1L.jpg' target='_blank' target='_blank
http://www.fiat.gr/images/tjet/chart.gif' target='_blank' target='_blankΟ Τ-jet ειναι πολυ πιο διαμαντι απο τον 1.8TSI τον κωλο σου να χτυπας κατω.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Το ότι ο T-Jet εμφανίζει κατανάλωση στα επίπεδα του 2λιτρου tfsi περνάει στο ντούκου.
Ε ρε και να γινόταν το θαύμα των Χριστουγέννων και να εμφανιζόταν ο lkar
Για τη δευτερη: Ας εμφανιζοταν και ο παπας της Ρωμης αν ηταν να εξαφανιστεις εσυ
Εμ βέβαια όταν τελειώνουν τα επιχειρήματα το γυρίζουμε σε προσωπικό επίπεδο.
Όσο για αυτό που έγραψα περί κατανάλωσης μπορώ και να στο αποδείξω αν θες.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
η λογικη λεει λεον, ειναι το καλυτερο πακετο....αλλα ειναι ασχημο ρε γμτ
παρ'ολα αυτα για πρωτη φορα στη ζωη μου θα το ψηφισω: τα αλλα δυο μπορει να μην εχουν την ασχημια του αλλα δεν ειναι κ ομορφα (ειναι δυσαναλογα θα ελεγα). βεβαια εχουν μακραν καλυτερο εσωτερικο.οποτε λεον
Η λογικη η δικη σου αγαπητε.
-
Ειναι αδιανοητο ολοι οι αλλοι κινητηρες να εχουν ανωτερα συστατικα για επιτυχια και το πιο φτωχο να τα καταφερνει εξισου ή και καλυτερα.Εχει αμεσο ψεκασμο? Οχι
...Εσύ μου αναφέρεις για ποιο λόγο είναι μεγαλύτερη επιτυχία η απόδοση του 1.4 T-Jet από τον 1.8 TSI. Εμένα, όμως, σαν αγοραστή με ενδιαφέρει ποιος στην πράξη αποδίδει καλύτερα από τη στιγμή που τα επιπλέον κυβικά δε συνεπάγονται αυξημένο κόστος χρήσης.
Παρε οτι γουσταρεις, μην παρεις ομως και τη συμπεριφορα που εχει ολο το τσουρμο του ομιλου και μας ζαλιζεις μετα για 89 αλογα στο λιτρο.
και οι του γκρούπο δεν πάτε πίσω...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Το ότι ο T-Jet εμφανίζει κατανάλωση στα επίπεδα του 2λιτρου tfsi περνάει στο ντούκου.
Ε ρε και να γινόταν το θαύμα των Χριστουγέννων και να εμφανιζόταν ο lkar
Εμ βέβαια όταν τελειώνουν τα επιχειρήματα το γυρίζουμε σε προσωπικό επίπεδο.
Όσο για αυτό που έγραψα περί κατανάλωσης μπορώ και να στο αποδείξω αν θες.
Δεν το γυρισα καθολου σε προσωπικο επιπεδο, αλλα το κανεις εσυ. Με ακολουθεις εδω οπως η μυγα το σκατο. Εχω καταλαβει πολυ καλα το ποιον σου.
Δεν θελω να μου δειξεις τιποτα, ξερω πολυ καλα πριν γραψω εδω μεσα.
-
Δημόσια συζήτηση είναι. Σιγά μην απολογούμαστε και για το που γράφει ο καθένας.
Όποιος έχει τη μύγα....
Καλό είναι να μάθεις να κάνεις διάλογο και όχι να έχεις την απαίτηση να διαβάζεις μόνο τις απαντήσεις που είναι σε σένα αρεστές. Αν δεν έγραφες τόσο απόλυτα και με πολλές φορές έντονο ύφος, κανένας δεν θα σου απαντούσε ανάλογα.
-
Θα κρατηθώ και δε θα υιοθετήσω το - απαράδεκτο - ύφος σου. Το ερώτημά μου είναι ποιο αυτοκίνητο προτείνετε να αγοράσω επειδή θα είναι καλύτερο για εμένα και όχι ποια εταιρεία έχει καταφέρει με τα λιγότερα μέσα (λίγα κυβικά, χωρίς άμεσο ψεκασμό, ...) να φτιάξει έναν καλό κινητήρα. Αυτό ΔΕΝ αφορά εμένα ως αγοραστή. Μπορεί να με αφορά ως φίλο του αυτοκινήτου γενικότερα αλλά δεν είναι αυτό το κατάλληλο θέμα.
Σε παρακαλώ πολύ αν δεν μπορείς να προσφέρεις κάτι στο ερώτημά μου να μη γράφεις σε αυτό το θέμα. Γράψε στο θέμα της Fiat, του Bravo, της τεχνολογίας κινητήρων, κτλ.Χρόνια Πολλά.
-
Ξερετε αν η Peugeot δινει επεκταση εγγυησης?Και αν ναι ποσο?Δίνουν αρκετές αντιπροσωπείες σε συνεργασία με ασφαλιστική.
Ξερετε αν η Peugeot δινει επεκταση εγγυησης?Και αν ναι ποσο?δεν δινει... Κοροιδα ειναι να δωσουν...
Την εγγύηση την έχει αυτός που την χρειάζεται αγαπητέ.
-
Φυσικά και είναι μια χαρά κινητήρας ο T-Jet και πολύ δυνατός και ροπάτος, αλλά μην πας να τον βγάλεις και διαμάντι βρε Busso...
Ο Τ-jet, δεν αποτελεί 'διαμάντι' μιας και δεν έχει να επιδείξει καμία απολύτως τεχνολογική καινοτομία. Ούτε κάν άμεσου ψεκασμού δεν είναι. Αυτό φαίνεται στην κατανάλωσή του, όπου χρειάζεται περισσότερο καύσιμο (βλ. fast fleet EVO, Leon 1.8T/Bravo 1.4T).
http://img.worldcarfans.com/2006/9/larg ... Mini1L.jpg' target='_blank' target='_blank' target='_blank
http://www.fiat.gr/images/tjet/chart.gif' target='_blank' target='_blank' target='_blankΟ Τ-jet ειναι πολυ πιο διαμαντι απο τον 1.8TSI τον κωλο σου να χτυπας κατω.
-
Θα κρατηθώ και δε θα υιοθετήσω το - απαράδεκτο - ύφος σου. Το ερώτημά μου είναι ποιο αυτοκίνητο προτείνετε να αγοράσω επειδή θα είναι καλύτερο για εμένα και όχι ποια εταιρεία έχει καταφέρει με τα λιγότερα μέσα (λίγα κυβικά, χωρίς άμεσο ψεκασμό, ...) να φτιάξει έναν καλό κινητήρα. Αυτό ΔΕΝ αφορά εμένα ως αγοραστή. Μπορεί να με αφορά ως φίλο του αυτοκινήτου γενικότερα αλλά δεν είναι αυτό το κατάλληλο θέμα.
Σε παρακαλώ πολύ αν δεν μπορείς να προσφέρεις κάτι στο ερώτημά μου να μη γράφεις σε αυτό το θέμα. Γράψε στο θέμα της Fiat, του Bravo, της τεχνολογίας κινητήρων, κτλ.Χρόνια Πολλά.
εγω θεωρω οτι εχει δικιο ο Giuseppe Busso διοτι εχει πολυ καλα αποτελεσματα με λιγοτερη τεχνολογια.και οπου πολυ τεχνολογια ξεκινουν πολλα προβληματα ή λυνονται δυσκολα τα προβληματα...
-
Η λογικη η δικη σου αγαπητε.
αφου εγω εγραψα το μηνυμα, ποιανου θα ηθελες να ειναι η λογικη; του γειτονα;;
απλως η λογικη λεει -> αγοραζω το καλυτερο πακετο γιατι προφανως θα κανω συμβιβασμους σ'αυτα τα λεφτα. το λεον εχει ξενερωτο εσωτερικο αλλα παραμενει το καλυτερο πακετο. δε σου αρεσει επειδη γουσταρεις τα ιταλικα, το δεχομαι. αλλα η φιατ καλα θα κανει να μεινει σ'αυτο που μπορει να κανει καλα, that is να φτιαχνει 500αρακια και panda -
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
και οπου πολυ τεχνολογια ξεκινουν πολλα προβληματα ή λυνονται δυσκολα τα προβληματα...
Έχεις ένα δίκιο σ' αυτό. Βέβαια στη συγκεκριμένη περίπτωση ο 1,8 Τ δεν είναι και τόσο πολύπλοκος ώστε να αποτελεί ρίσκο η επιλογή του. Πάντως και τα 2 (Bravo, Leon) είναι πολύ καλές επιλογές και ό,τι και αν αποφασίσει ο φίλος μάλλον ικανοποιημένος θα μείνει.
-
Το ερώτημά μου είναι ποιο αυτοκίνητο προτείνετε να αγοράσω επειδή θα είναι καλύτερο για εμένα και όχι ποια εταιρεία έχει καταφέρει με τα λιγότερα μέσα (λίγα κυβικά, χωρίς άμεσο ψεκασμό, ...) να φτιάξει έναν καλό κινητήρα. Αυτό ΔΕΝ αφορά εμένα ως αγοραστή.Να πω και τη δικη μου παπαρια: Παρε GP Αbarth να γουσταρεις. Και ασε τα διαμαντια και λοιπα τιμαλφη
Χρόνια Πολλά.
Και σε εσενα!
-
Όπου 'λιγότερη τεχνολογία' = 'έλλειψη άμεσου ψεκασμού'; Γιατί από τα τρία σημεία που αναφέρει ο Giuseppe, λιγότερη τεχνολογία σε σχέση με τον 1.8TSI προκύπτει μόνο από αυτό το σημείο. Λιγότερα κυβικά ΔΕ σημαίνουν λιγότερη τεχνολογία και κομπρέσορας δεν υπάρχει στον 1.8 TSI (μάλλον μπέρδεψε τη σύγκριση με τον 1.4TSI). Επίσης, θα μπορούσα να αντιπαραθέσω στο επιχείρημα 'περισσότερη τεχνολογία = περισσότερα προβλήματα' το '29% περισσότερα κυβικά για μικρή διαφορά στην ιπποδύναμη = μεγαλύτερη αξιοπιστία'.
C4 1.6 THP ή BRAVO 1.4 T-JET 150HP ή LEON 1.8TSI