-
Επειδή δεν βρήκα ένα παρόμοιο θέμα, με δημοψήφισμα, πιστεύω θα έχει ενδιαφέρον.
-
-
-
σιβικ
-
Peugeot 308 χαλαρααααααααααααααααά
-
Καλυτερο σε τι?
Εργονομια?
Εμφανιση?
Ποιοτητα υλικων?
Συναρμογη? -
Εμφάνιση, Lancia Delta:
Εργονομία (και εμφάνιση, αν και αρκετά αυστηρή), BMW 3:
(edit: λάθος φωτογραφία)
-
Η BMW μπαίνει στην σύγκριση σαν outsider, σαν σημείο αναφοράς ή σαν μικρομεσαίο ;;;;
-
Απο τα υπάρχοντα στο poll γκολφ. Γενικά στην κατηγορία c30 και 116i.
+10000 στον φίλο για το εσωτερικό της Ε46.. πραγματικά σημειο αναφορας πίσω στο 1998 -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Η BMW μπαίνει στην σύγκριση σαν outsider, σαν σημείο αναφοράς ή σαν μικρομεσαίο ;;;;Έχει ίδιες διαστάσεις με την Delta και εσωτερικούς χώρους ίδιους με των περισσότερων μικρομεσαίων. Μου φαίνεται ότι πηγαίνει περισσότερο στην κατηγορία των μικρομεσαίων σεντάν. Αλλά δεν επιμένω.
Βάλε τη BMW 1, που στον τομέα των χειριστηρίων και της εργονομίας μοιάζει πολύ με την 3άρα. -
Η Lancia έχει ποιοτικό εσωτερικό και ωραίο αλλά με την ασημί κεντρική κονσόλα,δείχνει φτηνιάρικο.
Η 1xx δεν έχει και τπτα φοβερό στην ποιότητα μέσα,ιδιαίτερα αν αναλογιστείς την εταιρία.
Απο αυτά που έβαλες,το Golf.
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Η Lancia έχει ποιοτικό εσωτερικό και ωραίο αλλά με την ασημί κεντρική κονσόλα,δείχνει φτηνιάρικο.την εχεις δει απο κοντα? εμενα δεν μου μοιαζει φτηνη
-
Και που να δείτε τη Delta το βράδυ με τον λευκό φωτισμό, τα κεντρικά όργανα να αιωρούνται και τον κρυφό φωτισμό στα κουμπιά της κεντρικής κονσόλας.
-
delta και Α3(που κακως δεν υπαρχει στη ψηφοφορια)
-
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
delta και Α3(που κακως δεν υπαρχει στη ψηφοφορια)Τα BMW, AUDI, Alfa Romeo, Volvo, Mercedes κ.λ.π. δεν μπήκαν στην ψηφοφορία διότι έχουν αρκετά μεγαλύτερη τιμή και θεωρούνται πιο premium, αλλά και επειδή δεν χωράνε πάνω από 15 επιλογές.
Άρα χωράει άλλο ένα το οποίο μήπως να είναι το Nissan Tiilda? -
Από τα αμάξια της ψηφοφορίας την καλύτερη ποιότητα έχει το Golf VI. Πολύ καλό είναι και το εσωτερικό του 308 ενώ και το C30 κακώς δεν υπάρχει αφού η τιμή πλέον είναι κανονικότατη και έχει εξαιρετικό εσωτερικό και κατασκευή
-
308 γιατί είμαι πεζάκιας και διόλου αντικειμενικός
πέρα απ την πλάκα είναι πολύ καλό και προσεγμένο
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
308 γιατί είμαι πεζάκιας και διόλου αντικειμενικόςΜια απ'τα ίδια...
-
Εγώ δεν καταλαβαίνω τον όρο 'καλύτερο εσωτερικό' !
Ποια κριτήρια λαμβάνουμε υπόψιν;- όμορφο
- εργονομικό
- ποιοτικό
- άνετο
- κ.τ.λ.
Ποιό μικρομεσαίο έχει το καλύτερο εσωτερικό;