-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Ποιό ήταν το λάθος που έκανε για το οποίο **έπρεπε **να φάει σφαίρα;Eιπα εγω πουθενα οτι επρεπε???
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Ποιό ήταν το λάθος που έκανε για το οποίο **έπρεπε **να φάει σφαίρα;
Eιπα εγω πουθενα οτι επρεπε???
Δεν έχει σημασία τι είπες γιατί την σφαίρα την έφαγε.
Το θέμα είναι ποιό ήταν το λάθος για το οποίο την έφαγε. -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Kαλως λοιπον καταστραφηκε το μνημειο και οποιες αλλες καταστροφες γιναν.
Την περιμενα τετοια απαντηση αν κ ηλπιζα πως κατι θα καταλαβαινες απ'οσα εγραψα
Ανθρωπε μου μιλησα πουθενα για τους βανδαλισμους??? Αυτονοητο ειναι ως πολιτισμενοι ανθρωποι να μη θελουμε να βλεπουμε τετοιες εικονες. Για τον ξεσηκωμο των μαθητων μιλησα που καποιοι βεβαια καπηλευτηκαν ωστε να μπορεις εσυ και οσοι σκεφτονται με αυτο τον τροπο να υποβαθμιζετε το γεγονος. Ε οχι ρε φιλε στην Ελλαδα που γεννησε τη δημοκρατια δεν ειναι δυνατο να πεφτουν νεκροι αθωοι πολιτες επειδη ετσι 'καπνισε' σε αυτον που οπλοφορει για να διαφυλαττει αυτη τη δημοκρατια. Αν το καναμε κι αυτο γαργαρα θα ημασταν γτπ εντελως και μπραβο στα παιδια που βγηκαν αυθορμητα στο δρομο κ ξυπνησαν τοτε τοσο κοσμο. Τον εκαναν να σκεφτει λιγο παραπανω, αν και δυστυχως οι περισσοτεροι συμπολιτες μας οσο κι αν θελουν να ενεργοποιηθουν ειναι αναγκασμενοι να σκυβουν το κεφαλι για να μη μεινουν στο δρομο πλεον.
-
-
Ποιό ήταν το λάθος που έκανε για το οποίο **έπρεπε **να φάει σφαίρα;
Eιπα εγω πουθενα οτι επρεπε???
Δεν έχει σημασία τι είπες γιατί την σφαίρα την έφαγε.
Το θέμα είναι ποιό ήταν το λάθος για το οποίο την έφαγε.To οτι ο μπατσος ηταν
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
μπραβο στα παιδια που βγηκαν αυθορμητα στο δρομο κ ξυπνησαν τοτε τοσο κοσμο. Τον εκαναν να σκεφτει λιγο παραπανωΥπάρχουν 2 ειδών πρόβατα.
Αυτοί της τηλεόρασης και γενικά οι απαθείς και αυτοί των μαζικών διαμαρτυριών.@panos2171
Το λάθος του παιδιού εννοούσα, anyway ξέχνα το. -
Ποιό ήταν το λάθος που έκανε για το οποίο έπρεπε να φάει σφαίρα;η σφαιρα ηταν πολυ ακραιο πραγμα.. αλλα το οτι προκαλεσε ειναι και θα παραμεινει γεγονος(το αποτελεσμα και το πως ηρθε ειναι αλλο ζητημα..ψυχολογικο κυριως και οχι για μας..)
το πως ομως καταφεραν ολοι αυτοι να κανουν εναν 16χρονο μαρτυρα και παραδειγμα μονο στην ελλαδα θα γινοταν..(και να πεις οτι ηταν μαυρος μεταναστασης η μουσουλμανος και να μιλησεις για ρατσισμο παει στο καλο αλλα οταν το μεγαλυτερο ποσοστο απο αυτα τα μικρα δεν εχουν το μυαλο στην θεση τους (οπως και πολλοι εφ απο οτι εχουμε δει..) πανε σπανε προκαλουν και στο τελος κλαινε αμα τα πιασει η αστυνομια και μιλανε για κτηνωδια ειναι μονο γελειο..) -
Πάω να κάνω το quiz που μου έστειλε η Μαιρούλα.
poso a.c.a.b eisai????Επίσης έχω νέο σύνθημα!
BATSOIII RO0FIANOI KOTOPO0LAAA ME KRANHHH!!!!!! -
τι κουφετο ειναι αυτο με τα νεα greeklish παλι..γραμματα νουμερα τελειες καθετοι ολα μαζι
-
Ποιό ήταν το λάθος που έκανε για το οποίο έπρεπε να φάει σφαίρα;Δεν επρεπε να φαει σφαιρα για κανενα λαθος, δεν καταλαβαινει κανεις τι λεει ο πιο πανω? Αυτο που λεει κ ειναι ασχετο με την σφαιρα/το αποτελεσμα, ειναι οτι το να φευγεις απο το Ψυχικο κ να κατεβαινεις στα Εξαρχεια κ να προκαλεις μπατσους, ζοριζει την τυχη σου. Αυτο ΔΕΝ σημαινει οτι επρεπε να ακολουθησει η σφαιρα, οπως κ η σφαιρα ΔΕΝ σημαινει οτι δεν ισχυει το πιο πανω.
Δεν καταργει το ενα το αλλο ρε παιδες.
ΥΓ Κ την γνωμη μου για τα καθε λογης μπατσονια την ξερετε.
-
Ακριβώς! Το ότι ο Κορκονέας είναι αλήτης, εγκληματίας και του αξίζει να σαπίσει στη φυλακή είναι προφανές για οποιονδήποτε πιστεύω.
Εξίσου προφανές είναι ότι το να προκαλέσεις τον μπάτσο δεν είναι και ο,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις.
-
κάθε μέρα κάθε ώρα χτυπάνε άνθρωποι και εσείς μείνατε σ'αυτό που έδειξε η τηλεόραση εκμεταλλευόμενη την ημέρα. Γιατί δε το μεταφέρετε στο δημοσιογράφοι παντολόγοι λοιπόν?
-
-
Κατεπείγουσα έρευνα για τον τραυματισμό του γραμματέα νεολαίας του ΣΥΝ
http://www.skai.gr/news/greece/article/ ... s-tou-sun/
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
κάθε μέρα κάθε ώρα χτυπάνε άνθρωποι και εσείς μείνατε σ'αυτό που έδειξε η τηλεόραση εκμεταλλευόμενη την ημέρα. Γιατί δε το μεταφέρετε στο δημοσιογράφοι παντολόγοι λοιπόν?Συγνώμη, δεν θα ξαναγίνει!
-
α πηγαν να μπουν μεσα και οι κακοι αστυνομικοι τους χτυπησαν
σαν να περνουσαν απλα απ εξω και τους ειδαν οι αστυνομικοι και τους χτυπησαν ενα πραγμα..
α ρε ΣΥΝ 'θελει η πουτανα να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει..' -
Υπάρχουν 2 ειδών πρόβατα.
Αυτοί της τηλεόρασης και γενικά οι απαθείς και αυτοί των μαζικών διαμαρτυριών.Και ποιος δεν ειναι προβατο κατα την αποψη σου;
Ολοι ειμαστε προβατα, ολοι εχουμε μικροαστικα καταλοιπα οπως ελεγε και ο Αλτουσερ, η διαφορα ειναι οτι καποιοι το αντιλαμβανομαστε οτι ειμαστε προβατα, ειτε ειμαστε 'αυτοι της τηλεορασης' ειτε των μαζικων διαμαρτυριων ειτε οτιδηποτε αλλο, ενω καποιοι αλλοι βλεπουν παντου προβατα εκτος απο τους εαυτους τους και το δρομο που διαλεξαν, το δρομο της μοναδικης αληθειας..Τα υπολοιπα που ειπωθηκαν δειχνουν απιστευτο ραγιαδισμο και οσο θα υπαρχει αυτος αλλο τοσο θα υπαρχουν και σεριφηδες, κι αλλο τοσο θα καιγεται η Αθηνα. Μονον οταν σταματησει ο ραγιαδισμος ισως να σταματησουν αυτα. Αναφερομαι στο οτι υποτιθεται πως προκαλωντας εναν σεριφη (ο,τι κι αν σημαινει αυτο, κι ας δεχθουμε οτι εγινε, αν και το δικαστηριο αλλιως αποφασισε) πρεπει να περιμενεις ως ενδεχομενο σεναριο να φας σφαιρα. Ε οχι, δεν πρεπει να ειναι ενδεχομενο σεναριο. Ενδεχομενο σεναριο πρεπει να ειναι αυτο που προβλεπει ο νομος.
Μηπως με την ιδια λογικη ενδεχομενο σεναριο του να μη δωσεις φακελακι πρεπει να ειναι να σε αφησουν να ψοφησεις αντι να σε χειρουργησουν; Μηπως εν τελει με την ιδια λογικη αν δε λαδωσεις πρεπει να δεχθεις οτι ειναι φυσικο να περιμενεις να το βρεις μπροστα σου με τον ανα περιπτωση αντιστοιχο τροπο; Ε οχι, το οτι γινεται δε σημαινει οτι πρεπει να το ανεχομαστε, και πραγματικα το να βλεπουμε οτι αυτος ο τροπος σκεψης υπαρχει και θεωρειται ως οκ.. δεν πρεπει να απορουμε τουλαχιστον μετα για την κατασταση που βρισκομαστε σημερα, εφοσον δεχομαστε καθε λογης αυθαιρεσια ως σχετικα πιθανη συνεπεια.
Δηλαδη σκεφτειτε, η σαπιλα εχει προχωρησει τοσο πολυ που μεσα μας λεμε 'ε μωρε κι αυτος γυρευοντας πηγαινε εδω που τα λεμε'. Λυπαμαι αλλα εγω δεν το δεχομαι. Δε λεω πως δε θα συμβει (αν αυτο εννοει ο kacey ο οποιος μαλλον στις πιθανοτητες το παει), αλλα αυτο δε σημαινει πως δε θα αντιδρασω κιολαςα πηγαν να μπουν μεσα και οι κακοι αστυνομικοι τους χτυπησαν
σαν να περνουσαν απλα απ εξω και τους ειδαν οι αστυνομικοι και τους χτυπησαν ενα πραγμα..εμενα δε μου κανει εντυπωση και να εγινε ετσι, δε θα ειναι και η πρωτη φορα αλλωστε.. μηπως κατι τετοιο δεν εγινε στην υποθεση ζαρντινιερα;
-
Κατ' αρχάς διαφωνώ με το σύντροφο manosk. Η διευθύντρια από τη στιγμή που έβαλε απουσίες δεν έδωσε καμμία άδεια. Και που ενημέρωσε τους γονείς μπράβο της. Άλλος μπορεί να ήταν τόσο χάνος που να μην έβαζε απουσίες και να τους έλεγε 'venceremos μυξιάρικα'. Δεν ήταν και δημοτικό αλλά κοτζάμ γομάρια για να τα πιάσει από το αυτί και να τους πει θα κάτσετε εδώ. Νομίζω ότι τυπικά τουλάχιστον η συμπεριφορά της ήταν σωστή. Το αν θα πρεπε να έχει παραπάνω δικαιοδοσία είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.
Περί παιδιών. Όλοι έχουμε υπάρξει παιδιά και καταλαβαίνουμε πέντε δέκα πράγματα. Δυο βασικά χαρακτηριστικά της εφηβείας.
1)Τάση να δείχνουμε μεγάλοι. Ποιό παιδάκι στην εφηβεία δεν κάνει πράγματα για να δείχνει μεγαλύτερος; Από το τσιγάρο (σεκλέτια από 11 χρονών; ), μέχρι αλκοόλ και φυσικά πάσης φύσεως 'επανάσταση' από το να αντιμιλήσω στον καθηγητή, στον πατέρα μου, στον ελεγκτή στο μετρό, στον πορτιέρη του κλαμπ κλπ κοινώς να βγάλω γλώσσα. Αυτά τα κάνουν και θα τα κάνουν τα παιδιά ακόμα και αν το κράτος είναι τέλειο και αν οι αστυνομικοί αντί για γκλομπ πάρουν κρίνους.
Εγώ θυμάμαι το '99 που πήγαινα γ' λυκείου και πηγαίναμε στις πορείες για τους βομβαρδισμούς στο Κόσσοβο. Ξέραμε τι σκατά ήταν ή δεν ήταν η Σερβία; Όχι. Θα χάναμε μάθημα; Ναι. ΜΕΣΑ! Άσχετα αν εκεί που κατεβαίναμε με το Α5 για κέντρο λέγαμε δε γαμιέ και κατεβαίναμε στο ουφάδικο στην Αγία...2)Μιμητισμός. Να μην γράφω περιττά παραδείγματα. Κινητό ο Βασιλάκης; Κινητό και εγώ. Nike air max (να θυμηθώ και τα νιάτα μου) ο Περικλάκης; Nike air max και εγώ (εγώ προσωπικά τα @@ μου έπαιρνα αλλά δεν πειράζει). Έκανε τρύπα στη μύτη η Τιτίκα; Θα πάει να κάνει και η Σούλα. Πήρε πίπα η Γαρουφαλλιά στις τουαλέτες; Θα ψάξει να βρεί ελεύθερη χέστρα και η Αφροξυλάνθη να πράξει τα δέοντα. Κατέβηκε το δίπλα λύκειο και έκλεισε το δρόμο του; Εμείς θα κλείσουμε τη λεωφόρο. Για ποιό λόγο; WHO DA FUCK CARES??????????????
Μην τρελαινόμαστε. Παιδιά είναι θα κάνουν τη μαλακία τους και θα τους περάσει. Τώρα αν κλείσαν την Κηφισσίας 10 τσογλάνια χωρίς καθηγητές και χωρίς γονείς δίπλα (για να φάνε αυτοί το κράξιμο ή το ξύλο) ρίχτε τους εκεί μια φάπα να πάνε στην πορεία κατευθείαν ή απλά καθίστε να σας γαμήσουν 10 παιδάκια.
Τώρα αν ο Τσίριζα ή όποιο άλλο αριστερό ή αριστερίζον μαγαζί πάει να μαζέψει ψηφαλάκια δυο πραγματάκια.
α) Τα παιδάκια αυτά όταν γίνουν 20 θα θέλουν να διοριστούν, οπότε άντε το πολύ μια ψήφο να μαζέψτε (την πρώτη την καυλόσπυρη)
β) Σταματήστε να χέζετε και άλλο στον τάφο ενός μικρού παιδιού. ΝΤΡΟΠΗ! -
Προσθήκη: Αν ήμουνα καθηγητής σε Λύκειο-Γυμνάσιο θα μίλαγα κατ' αρχάς στους μαθητές ότι η συγκεκριμένη μέρα είναι μια καλή ευκαιρία να διαμαρτυρηθούμε ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΓΕΝΙΚΑ, θα τους έπαιρνα από το μάθημα και θα τους πήγαινα σε κάποιο κεντρικό σημείο της περιοχής να μοιράσουν στον κόσμο χαρτιά με τη φωτογραφία του εν λόγω παιδιού και των δυο (παραλίγο νεκρών) μπατσόπαιδων. Ελπίζω ότι θα υπήρξαν και κάποιοι που θα το έκαναν. Για όσους έβγαλαν αριστερά απωθημένα και δηλητηρίασαν το μυαλό των μαθητών τους (είχαμε τέτοια νούμερα στο σχολείο μου) τα σκατά να πάνε στα μούτρα τους. Ο τάφος του παιδιού δεν τους φταίει τίποτα.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Υπάρχουν 2 ειδών πρόβατα.
Αυτοί της τηλεόρασης και γενικά οι απαθείς και αυτοί των μαζικών διαμαρτυριών.Και ποιος δεν ειναι προβατο κατα την αποψη σου;
Ολοι ειμαστε προβατα, ολοι εχουμε μικροαστικα καταλοιπα οπως ελεγε και ο Αλτουσερ, η διαφορα ειναι οτι καποιοι το αντιλαμβανομαστε οτι ειμαστε προβατα, ειτε ειμαστε 'αυτοι της τηλεορασης' ειτε των μαζικων διαμαρτυριων ειτε οτιδηποτε αλλο, ενω καποιοι αλλοι βλεπουν παντου προβατα εκτος απο τους εαυτους τους και το δρομο που διαλεξαν, το δρομο της μοναδικης αληθειας..Τα υπολοιπα που ειπωθηκαν δειχνουν απιστευτο ραγιαδισμο και οσο θα υπαρχει αυτος αλλο τοσο θα υπαρχουν και σεριφηδες, κι αλλο τοσο θα καιγεται η Αθηνα. Μονον οταν σταματησει ο ραγιαδισμος ισως να σταματησουν αυτα. Αναφερομαι στο οτι υποτιθεται πως προκαλωντας εναν σεριφη (ο,τι κι αν σημαινει αυτο, κι ας δεχθουμε οτι εγινε, αν και το δικαστηριο αλλιως αποφασισε) πρεπει να περιμενεις ως ενδεχομενο σεναριο να φας σφαιρα. Ε οχι, δεν πρεπει να ειναι ενδεχομενο σεναριο. Ενδεχομενο σεναριο πρεπει να ειναι αυτο που προβλεπει ο νομος.
Μηπως με την ιδια λογικη ενδεχομενο σεναριο του να μη δωσεις φακελακι πρεπει να ειναι να σε αφησουν να ψοφησεις αντι να σε χειρουργησουν; Μηπως εν τελει με την ιδια λογικη αν δε λαδωσεις πρεπει να δεχθεις οτι ειναι φυσικο να περιμενεις να το βρεις μπροστα σου με τον ανα περιπτωση αντιστοιχο τροπο; Ε οχι, το οτι γινεται δε σημαινει οτι πρεπει να το ανεχομαστε, και πραγματικα το να βλεπουμε οτι αυτος ο τροπος σκεψης υπαρχει και θεωρειται ως οκ.. δεν πρεπει να απορουμε τουλαχιστον μετα για την κατασταση που βρισκομαστε σημερα, εφοσον δεχομαστε καθε λογης αυθαιρεσια ως σχετικα πιθανη συνεπεια.
Δηλαδη σκεφτειτε, η σαπιλα εχει προχωρησει τοσο πολυ που μεσα μας λεμε 'ε μωρε κι αυτος γυρευοντας πηγαινε εδω που τα λεμε'. Λυπαμαι αλλα εγω δεν το δεχομαι. Δε λεω πως δε θα συμβει (αν αυτο εννοει ο kacey ο οποιος μαλλον στις πιθανοτητες το παει), αλλα αυτο δε σημαινει πως δε θα αντιδρασω κιολαςα πηγαν να μπουν μεσα και οι κακοι αστυνομικοι τους χτυπησαν
σαν να περνουσαν απλα απ εξω και τους ειδαν οι αστυνομικοι και τους χτυπησαν ενα πραγμα..εμενα δε μου κανει εντυπωση και να εγινε ετσι, δε θα ειναι και η πρωτη φορα αλλωστε.. μηπως κατι τετοιο δεν εγινε στην υποθεση ζαρντινιερα;
ναι μονο που αυτοι ειπαν τι εκαναν οχι οι αστυνομικοι! και το κουφο ειναι και το οτι το ειπαν και το οτι διαταχθηκε ερευνα για τους αστυνομικους
σαν το καλυτερο που ακουσα στο κρατικο νικαιας καποτε
πρωτα οι τουριστες/μεταναστες και μετα οι ελληνες! -
Στα του σχολειου, η διευθυντρια δεν επρεπε να δωσει αδεια στα παιδια να φυγουν. Φυσικα δε μπορεις να τα κρατησεις με το ζορι σ'αυτη την ηλικια, αλλα εν παση περιπτωσει αδεια δε δινεις καθως εχεις ευθυνη, απο'κει και περα αν θελουν να φυγουν ας κανουν ο,τι θελουν. Επρεπε να μπουν απουσιες (οπως και εγινε) και να ενημερωθουν οι γονεις το συντομοτερο δυνατο. Βεβαια σχετικα με το 'εκ των υστερων' που αναφερθηκε δε χρειαζεται ισως να ειμαστε τοσο αυστηροι, μπορει να εγινε και για τεχνικους λογους, πχ να μην προλαβε η διευθυντρια να παρει ξερω'γω 50 τηλεφωνα πριν φυγουν τα παιδια απο το σχολειο.
Δολοφονια του 16χρονου Αλεξανδρου