-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
@mjacob για τους δυσκίνητους και τους γλήγορους
ΔΙΑΣΌλως περιέργως, στην ΠΡΑΞΗ οι ΔΙΑΣ δεν μπορούν να επιτεθούν σε μια πλήρη πορεία, ούτε να τη διασχίσουν για να κυνηγήσουν κάποιους. Το γιατί δεν μπορείς να καταλάβεις ΟΥΤΕ αυτό μου διαφεύγει.
Θες σίγουρα να συνεχίσουμε για τις πρακτικές των ΔΙΑΣ σε πορείες;
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
[Αυτό λέει ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση είχαμε εναν κωλοπαιδαρά, ο οποίος δεν θα έπρεπε ενδεχομένως να υπάρχει στις τάξεις της αστυνομίας, και λόγω του επαγγέλματός του θα έπρεπε να προσέχει περισσότερο πως αντιδρά στην private ζωή του. Αλλά από το γεγονός αυτό, μεχρι το σημείο να χρεώσεις το συγκεκριμένο περιστατικό ως αστυνομική βία, υπάρχει μεγάλη απόσταση.
Αν/όταν τα κάνει με την στολή, τότε τα ξαναλέμε. Αλλά μέχρι τότε, να με συγχωρείς, αλλά δεν είναι αστυνομική βία.
Μπορεί να χτυπούσαν και έναν της Χρυσής Αυγής , το ίδιο θα με ενοχλούσε.
Αλλά αυτό τι είναι εκτός από αστυνομική βία?
ΤΑ ΜΑΤ ΑΝΟΙΞΑΝ ΚΕΦΑΛΙΑ ΧΘΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ
http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=08/12/2010&id=231292
Αλλά εντάξει , αυτοί είναι του Συνασπισμού και ως γνωστόν ο χώρος αυτός εκτρέφει ταραξίες.....έλεος!
Η βία είναι συστατικό της εξουσίας , δεν το έχετε καταλάβει αυτό ακόμα? -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
@τασος
Ποιος σου είπε ότι δεν έχω βρεθεί σε τέτοια γεγονότα; Ποιος σου είπε ότι με πληροφόρησε το κράτος και το in.gr;
Μέχρι και live περιγραφή επεισοδίων έχω κάνει στο φόρουμ - για τα ίδια επεισόδια αργότερα διάβαζα εδώ μέσα περί υπερβολών και περί μπάτσων.Η δική μου ερώτηση όμως, που ποτέ δεν έχει απαντηθεί, είναι η ακόλουθη:
'Γιατί δεν πιάνουν οι ίδιοι οι ειρηνικοί διαδηλωτές τους προβοκάτορες, όταν είναι αρκετά δυνατοί ώστε να τα βάζουν με τα ΜΑΤ;'
Τον κόπο σας ξεφτιλίζουν. Φυσικά τα indymedia βρίζουν κάτι ΠΑΜΕ και άλλους που τους 'δίνουν', αλλά αυτό είναι σπάνιο φαινόμενο, ειδικά όταν σε κάθε πορεία σκάνε μύτη οι γνωστοί-άγνωστοι, που όταν είναι μαχητικοί κλπ, είναι δικοί μας και μην τους πειράξετε, όταν σκοτώσουν ή μισερώσουν κανέναν ή καταστρέψουν μέσα κοινής ωφέλειας, είναι κουκουλωμένοι μπάτσοι.@λοιπούς για τον αστυνομικό
Έλεος, Οκ, υπάρχουν απωθημένα, όχι όμως να φτάνουμε σε τέτοιο παραλογισμό.@mjacob για τους δυσκίνητους και τους γλήγορους
ΔΙΑΣοταν τους επιασαν οι ναυτεργατες το 2006 ολοι μιλησαν για βια κτλ κτλ..
οπως ελεγα πηγαν να μπουν στην πορεια πριν βγει απο το λιμανι και τελικα εφαγαν το ξυλο της αρκουδας -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
@τασος
Ποιος σου είπε ότι δεν έχω βρεθεί σε τέτοια γεγονότα; Ποιος σου είπε ότι με πληροφόρησε το κράτος και το in.gr;
Μέχρι και live περιγραφή επεισοδίων έχω κάνει στο φόρουμ - για τα ίδια επεισόδια αργότερα διάβαζα εδώ μέσα περί υπερβολών και περί μπάτσων.Η δική μου ερώτηση όμως, που ποτέ δεν έχει απαντηθεί, είναι η ακόλουθη:
'Γιατί δεν πιάνουν οι ίδιοι οι ειρηνικοί διαδηλωτές τους προβοκάτορες, όταν είναι αρκετά δυνατοί ώστε να τα βάζουν με τα ΜΑΤ;'
Τον κόπο σας ξεφτιλίζουν. Φυσικά τα indymedia βρίζουν κάτι ΠΑΜΕ και άλλους που τους 'δίνουν', αλλά αυτό είναι σπάνιο φαινόμενο, ειδικά όταν σε κάθε πορεία σκάνε μύτη οι γνωστοί-άγνωστοι, που όταν είναι μαχητικοί κλπ, είναι δικοί μας και μην τους πειράξετε, όταν σκοτώσουν ή μισερώσουν κανέναν ή καταστρέψουν μέσα κοινής ωφέλειας, είναι κουκουλωμένοι μπάτσοι.Μανο μ, δεν υπάρχει άνθρωπος που να έχει έρθει σε επαφή με δυνάμεις καταστολής και να μην έχει διαπιστώσει άσκοπη( το άσκοπη με τριάντα quotes ) βία. Την μέρα νύχτα σε μια συζήτηση δεν θα την κάνουμε. Η με δουλεύεις ψιλό γαζί η δεν έχεις την παραμικρή ιδέα του τι συμβαίνει και προσωπικά δεν σε έχω για τόσο αφελή.
-
εγω δεν εχω ακομη αλλα ελπιζω
-
Πάνε 2 φίλοι, ο Μάνος κι ο Τάσος, στη διαδήλωση για την παιδεία ή το ασφαλιστικό.
Μαζεύονται στα Προπύλαια ή την Κλαυθμώνος και περιμένουν να ξεκινήσει η πορεία.
Τότε κατεβαίνουν κάτι βλαμμένοι με κουκούλες, βαριοπούλες, σπάνε τα πεζοδρόμια και τις μαρμάρινες κολώνες, παίρνουν κοτρώνες και αρχίζουν να τις πετάνε στα ΜΑΤ και όπου αλλού λάχει.Τα ΜΑΤ ρίχνουν βομβίδες κρότου. Δεν μπορούν να τους πιάσουν (ο μγιάκοβ έχει μελετήσει το θέμα) και αυτοί χώνονται στην πορεία, συνεχίζοντας τα μικρο-ντου και τη μάχη εξ αποστάσεως με μικρές εξόδους από το σωρό.
Μετά ακολουθεί 'άσκοπη βία'. Θες επειδή βολεύει, θες επειδή είναι γκάου οι ΜΑΤατζήδες και δεν μπορούν να διακρίνουν τους δράστες, θες επειδή τους λένε 'διαλύστε την πορεία αν σας επιτεθούν', καθένας λέει ό,τι του αρέσει. Πάντως, για το θέμα των μη συλλήψεων, γνωστός μου αστυνομικός μου είχε πει πριν κάμποσα χρόνια 'Τι να κάνουμε, αφού μας δίνουν εντολή να μην τους πιάσουμε;'...
Λέω λοιπόν εγώ: σκίσε τους. Να πάω να διαμαρτυρηθώ, να φωνάξω για τη δουλειά μου, τη ζωή μου, τις πεποιθήσεις μου τέλος πάντων και να μου τη βγαίνουν 50 κωλοπαιδαράδες που δεν έχουν λεφτά για την πρέζα ή για τη BMW ή τους έφτυσε η γκόμενα και σιφιλιάστηκαν;
-
ναι μάνο, κάθε πορεία και καημός, πανταχού παρών.
να φανταστώ έχεις σνιφάρει μπόλικα από δαύτα, γι αυτό και αυτές οι αποκλίσεις στα βιώματα
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πάνε 2 φίλοι, ο Μάνος κι ο Τάσος, στη διαδήλωση για την παιδεία ή το ασφαλιστικό.Δηλαδη για 20 μπαχαλα να καταπνιγεται ολοκληρο το κεντρο στα δακρυγονα και η μπατσαρια να βαραει στο ψαχνο οπου βρει?
Ποσα κιλα 'μαγκια' πρεπει να εχει καποιος για να 'υψωσει' το αναστημα του μπροστα στους αναπηρους.
-
Να μας ενημερώνουν τα όργανα της τάξης πότε έχουν υπηρεσία και δικαιούνται να χρησιμοποιούν βία και διαφθορά , γιατί χάνουμε τον μπούσουλα όταν είναι εκτός υπηρεσίας.
Αστυνομικοί «τσιλιαδόροι» σε «φρουτάκια»
..........
Οι Αδιάφθοροι βρήκαν και το σύστημα συναγερμού, όταν πληροφορήθηκαν τον αριθμό του κινητού του ιδιοκτήτη ενός καταστήματος. Εκπληκτοι διαπίστωσαν ότι ο καταστηματάρχης είχε εκατοντάδες τηλεφωνικές επαφές με τόσο πολλούς αστυνομικούς που ίσως δεν είχε ούτε ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Προέκυψε ότι επικοινωνούσε με στελέχη της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης και των τμημάτων Πυλαίας, Πανοράματος, Χαριλάου, Καλαμαριάς και Σταυρούπολης, αλλά και με δύο συνταξιούχους αστυνομικούς. Ακολούθως ανακάλυψαν τους αριθμούς άλλων ιδιοκτητών καταστημάτων και αναζήτησαν τα κινητά τα οποία λίγη ώρα πριν από τους ελέγχους πραγματοποιούσαν σύντομες, κωδικοποιημένες κλήσεις προς αυτούς. Ετσι προέκυψε το δίκτυο των 21 αστυνομικών.
............
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=46&ct=60&artid=322915&dt=17/11/2010 -
Ο χρήστης madox έγραψε:
Πάνε 2 φίλοι, ο Μάνος κι ο Τάσος, στη διαδήλωση για την παιδεία ή το ασφαλιστικό.
Δηλαδη για 20 μπαχαλα να καταπνιγεται ολοκληρο το κεντρο στα δακρυγονα και η μπατσαρια να βαραει στο ψαχνο οπου βρει?
Ποσα κιλα 'μαγκια' πρεπει να εχει καποιος για να 'υψωσει' το αναστημα του μπροστα στους αναπηρους.
-
@madox
εγώ τι λέω τόσο καιρό;
Πώς διάολο οι διαδηλωτές όχι μόνο ανέχονται, αλλά και σιγοντάρουν τα 'μπάχαλα' (ωραιοποιημένος όρος για ψυχοπαθείς τσόγλανους), που δίνουν λαβή στους πήξε-δείξε να διαλύουν ειρηνικές, πλην δυναμικές, συγκεντρώσεις;
Δύσκολη η θέση τους, το κατανοώ. Από τη μία ξέρουν τι ζημιά τους κάνουν, από την άλλη θα είναι 'προδότες', 'ρουφιάνοι', 'πουλημένοι' αν τους ρίξουν μια κλωτσιά και τους πετάξουν στις αγκάλες των αστυνομικών. -
η κατά μάνοσκυ εκδοχή των ματ
-
Καλά όποιος μπλέκεται τέτοιες μέρες σε πορείες λογικό είναι να φάει και κανένα δακρυγόνο.
Τη μέρα του πολυτεχνείου είχα πάει για καφέ στο κέντρο του Βόλου και μάλιστα ήταν ωραία μέρα και είπαμε να καθίσουμε έξω, αν και ξέραμε ότι μπορεί να έχουμε επεισόδια.
Έτσι και έγινε στο μισάωρο πίναμε καφέ και κλαίγαμε!Φυσικά δε βγήκα να παραπονεθώ οτι οι μπάτσοι δε μας αφήνουν να πιούμε τον καφέ μας.
Αναμενόμενο ήταν και αν θέλαμε να τα αποφύγουμε δεν έπρεπε να βρεθούμε εκείνη την ώρα σε τόσο κεντρικό σημείο.Ήταν το πρώτο μου δακρυγόνο.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Καλά όποιος μπλέκεται τέτοιες μέρες σε πορείες λογικό είναι να φάει και κανένα δακρυγόνο.Τη μέρα του πολυτεχνείου είχα πάει για καφέ στο κέντρο του Βόλου και μάλιστα ήταν ωραία μέρα και είπαμε να καθίσουμε έξω, αν και ξέραμε ότι μπορεί να έχουμε επεισόδια.
Έτσι και έγινε στο μισάωρο πίναμε καφέ και κλαίγαμε!Φυσικά δε βγήκα να παραπονεθώ οτι οι μπάτσοι δε μας αφήνουν να πιούμε τον καφέ μας.
Αναμενόμενο ήταν και αν θέλαμε να τα αποφύγουμε δεν έπρεπε να βρεθούμε εκείνη την ώρα σε τόσο κεντρικό σημείο.Ήταν το πρώτο μου δακρυγόνο.
fyi, έτσι για να ξέρεις το πόσο φυσιολογικό είναι να χρησιμοποιούνται δακρυγόνα
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
@madox
εγώ τι λέω τόσο καιρό;
Πώς διάολο οι διαδηλωτές όχι μόνο ανέχονται, αλλά και σιγοντάρουν τα 'μπάχαλα' (ωραιοποιημένος όρος για ψυχοπαθείς τσόγλανους), που δίνουν λαβή στους πήξε-δείξε να διαλύουν ειρηνικές, πλην δυναμικές, συγκεντρώσεις;
Δύσκολη η θέση τους, το κατανοώ. Από τη μία ξέρουν τι ζημιά τους κάνουν, από την άλλη θα είναι 'προδότες', 'ρουφιάνοι', 'πουλημένοι' αν τους ρίξουν μια κλωτσιά και τους πετάξουν στις αγκάλες των αστυνομικών.Δε νομιζω να τους ανεχονται και να τους σιγονταρουν απο την αλλη μολις απαντησες στο ερωτημα για τον πραγματικο ρολο των χουλιγκανων στις πορειες.
(γιατι δεν φαινονται τα λινκ με τα βιντεακια?)
-
Επειδη διαβασα πριν 'αστυνομικος εκτος υπηρεσιας = πολιτης' να ξερετε οτι δεν ισχυει κατ'ελαχιστο αυτο, εκτος του οτι δεν εχουν ταυτοτητα πολιτη, επιτρεπεται κανονικα να οπλοφορουν, οποτε οσο επικινδυνος ειναι ενας διεφθαρμενος τετοιος εντος, αλλο τοσο θα ειναι κ εκτος υπηρεσιας. Α και φυσικα τα 'προνομια' (=παραβιαζω το νομο οσο γουσταρω χωρις κυρωσεις) ακολουθουν παρα την ελλειψη στολης.
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
(γιατι δεν φαινονται τα λινκ με τα βιντεακια?)
βάζεις μόνο τα γράμματα μετά το = στο youtube link
St1-WTc1kow
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Επειδη διαβασα πριν 'αστυνομικος εκτος υπηρεσιας = πολιτης' να ξερετε οτι δεν ισχυει κατ'ελαχιστο αυτο, εκτος του οτι δεν εχουν ταυτοτητα πολιτη, επιτρεπεται κανονικα να οπλοφορουν, οποτε οσο επικινδυνος ειναι ενας διεφθαρμενος τετοιος εντος, αλλο τοσο θα ειναι κ εκτος υπηρεσιας. Α και φυσικα τα 'προνομια' (=παραβιαζω το νομο οσο γουσταρω χωρις κυρωσεις) ακολουθουν παρα την ελλειψη στολης.Είναι δηλαδή το ίδιο να κάνει κάτι εν ώρα υπηρεσίας, με τη στολή και την αποστολή του, και το ίδιο όταν έχει πάει για καφέ, χωρίς να φοράει την στολή του και χωρίς να είναι σε συγκεκριμένη αποστολή? Και στις δύο περιπτώσεις λειτουργεί στο όνομα της ελληνικής αστυνομίας?
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Επειδη διαβασα πριν 'αστυνομικος εκτος υπηρεσιας = πολιτης' να ξερετε οτι δεν ισχυει κατ'ελαχιστο αυτο, εκτος του οτι δεν εχουν ταυτοτητα πολιτη, επιτρεπεται κανονικα να οπλοφορουν, οποτε οσο επικινδυνος ειναι ενας διεφθαρμενος τετοιος εντος, αλλο τοσο θα ειναι κ εκτος υπηρεσιας. Α και φυσικα τα 'προνομια' (=παραβιαζω το νομο οσο γουσταρω χωρις κυρωσεις) ακολουθουν παρα την ελλειψη στολης.
Είναι δηλαδή το ίδιο να κάνει κάτι εν ώρα υπηρεσίας, με τη στολή και την αποστολή του, και το ίδιο όταν έχει πάει για καφέ, χωρίς να φοράει την στολή του και χωρίς να είναι σε συγκεκριμένη αποστολή? Και στις δύο περιπτώσεις λειτουργεί στο όνομα της ελληνικής αστυνομίας?
όχι δεν λειτουργεί στο όνομα της αστυνομίας, άλλο σου λέει.
στο γραψε κι ο τάσος παραπάνω -
Δεν διάβασα τις τελευταίες 3 σελίδες, αλλά θα σχολιάσω απλά το περιστατικό με τα παιδιά που έφυγαν απ το σχολείο.
ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ
Ίσα ίσα, η ευθύνη του καθηγητή είναι να βάλει την απουσία όταν λείπεις απ το μάθημα. Από κει και πέρα, γιατί έφυγες, που είσαι και τι κάνεις εκείνη την ώρα ΔΕΝ είναι δική του δουλειά.
Και το βρίσκω υπερβολικό ότι η διευθύντρια πήρε τηλέφωνο στα σπίτια των παιδιών, αλλά δεν ξέρω τι είδους κανονισμός υπάρχει για τέτοιες περιπτώσεις.
Δολοφονια του 16χρονου Αλεξανδρου