-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Thnx Χάρη.Καλό άρθρο για έκθεση στις πανελλήνιες -ή και λίγο πριν.
Τα αποσπάσματα με τα σκυλιά είναι όμως πραγματικά ξεκαρδιστικά.
' Ο θεολόγος Χρήστος Γιανναράς , ο αποκαλούμενος και Δάσκαλος του Γένους από τον Κ. Ζουράρι , διεκδικεί μόνος του βραβείο εθνικού κήνσορος. Από το ύψος αυτό και από την επιφυλλιδα του στην 'Κ' (14/12) ανακαλύπτει και άλλους κινδύνους που μας απειλούν : περιγράφει τον 'τρόμο των αδέσποτων σκυλιών' και καταγγέλει την 'παρανοϊκή λογική της ζωοφιλίας' και τη 'ζωοφιλική τρομολαγνεία' !
Αυτό μας έλειπε τώρα, ο πολιτισμός του μπόγια...'Ποντίκι' , ένθετο Art, Πέμπτη 18/12
-
«Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία.»
Ισοκράτης (436 π.χ. – 338 π.χ.)
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Ίσως ρεζιλευτούν τόσο πολύ οι πολιτικοί, που από την ντροπή τους να αποχωρίσουν από το πολιτικό σύστημα.
Κι έτσι γλιτώσουμε οι υπόλοιποι.
Θα μου πείτε τι θα γίνει μετά;
Να έχετε εμπιστοσύνη στον Θεό!
Θα περάσουμε γερό τράνταγμα, αλλά θα είναι μπόρα και θα φύγει.
Συγχωρέστε με για το μακροσκελές του μηνύματός μου.Σωστά, η μόνη λύση είναι η εκκλησία. Σε μια περίοδο ύφεσης, βαθιάς οικονομικής κρίσης, βλέπουμε τις δουλειές της εκκλησίας να ανθούν. Οφσόρ εταιρείες, αφορολόγητες μπίζνες, οικόπεδα, δασικές εκτάσεις, αρχαιολογικοί χώροι 'αξιοποιούνται' (χτίζονται) ενώ οι λοιποί εργολάβοι κάθονται και πτωχεύουν.
Έχω την άποψη ότι Χριστιανός δεν είναι αυτός που δηλώνει κάτι τέτοιο (ανεξάρτητα από το αν είναι λαϊκός ή κληρικός), αλλά αυτός που ζει Χριστιανικά.
Όταν μιλάω για εμπιστοσύνη στον Θεό, δεν εννοώ εμπιστοσύνη σε κάποιον άνθρωπο, όσο και αν ο τελευταίος Τον επικαλείται, γιατί οι άνθρωποι είμαστε πεπερασμένα και θνητά πλάσματα, που ΟΛΟΙ κάνουμε λάθη.
Κάθε άνθρωπος όμως είναι ξεχωριστή προσωπικότητα και τα λάθη που κάνει, θεωρώ, βαρύνουν τον ίδιο και όχι το σύνολο στο οποίο ανήκει, πολύ περισσότερο όταν ο ίδιος παρουσιάζει παρεκκλίνουσα συμπεριφορά από τις αρχές που διέπουν αυτό το σύνολο.
Για το λόγο αυτό πιστεύω ότι είναι λάθος οι γενικεύσεις. Ωστόσο, μέσα σ’ αυτό το χυδαίο και διεφθαρμένο περιβάλλον στο οποίο ζούμε, υπάρχει μία μερίδα κληρικών που μένει πιστή στις αξίες της Ορθοδοξίας και επιτελεί τεράστιο πνευματικό, αλλά ΚΑΙ κοινωνικό έργο (προστασία φυλακισμένων, ναρκομανών, άστεγων, άπορων, ορφανών, υποτροφίες κλπ), το οποίο όμως – πολύ σωστά – δεν διαφημίζεται και είναι σχεδόν απίθανό να παρουσιαστεί από τα ΜΜΕ που ελέγχουν την πληροφόρηση. -
Φίλε traveller:
Ανέβασα το άρθρο του Χ.Γ. (όπως και άλλων, κατά καιρούς) όχι διότι απαραίτητα το ενστερνίζομαι ή το υιοθετώ. Κανένα κείμενο, διακήρυξη, δοκίμιο, πολλώ δε μάλλον ένα άρθρο 400 λέξεων δεν μπορεί να αποτελέσει θέσφατο. Αφετηρία για συζήτηση, προβληματισμό, αντιρρήσεις, ή ακόμα και για κράξιμο, ναι.
Α, και να με συγχωρεί ο koutsan: δεν είχα διαβάσει κανένα κείμενο του Γιανναρά στο παρελθόν (ούτε του Κυρίου Χρ.Σ., αλλά αυτός δε γράφει ελληνικά... ) για να μπορέσω να ξέρω αν αποτελεί χάσιμο πολύτιμου χρόνου η ανάγνωση των άρθρων του. Τώρα ίσως να ξέρω.Γενικότερα τώρα.
Τη στιγμή που το thread κόλλησε στην ανάλυση της τύχης, συμπεριφοράς και μεταχείρισης των αδέσποτων, δεν είδα πρακτικά κανένα σχόλιο (πλην ενός, από τον leonp) για την πρόταση περί ιδιωνύμου αδικήματος από τον πεφωτισμένο. Πρόταση που ξεφεύγει από τα όρια της απλής φαιδρότητας, ΙΜΗΟ. Μηπως να επαναφέραμε και τον ν.4000?Μερικές ακόμη παρατηρήσεις:
1.Ποιοι έχουν μείνει στο Πολυτεχνείο, όπου και συνεχίστηκαν, μέσα στο Σ/Κ , οι φασαρίες? Φοιτητές? Μαθητές? Τι γίνεται εκεί? Κάθε προσφορά ερμηνείας και εξήγησης, δεκτή.- 'Η σφαίρα του ΕΦ ακολούθησε πορεία παράλληλη με το έδαφος, σε ύψος 50 cm...'. Πως γίνεται αυτό? Νάνος είναι ο ΕΦ? Ισοϋψής του Κούγια? Πυροβόλησε με το γόνατο?
3.Κανένα σχόλιο για την τοποθέτηση του υπουργού δικαιοσύνης περί ασύλου?
- Το εμπνευσμένο σύνθημα των ημερών:
: ρουφήξαμε το ήλιο μέσα απ' το μπαλόνι.. : μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι!
-
Ο χρήστης zastava έγραψε:
εχει δικιο ο ο γιανναρας που τα χωνει και στους σκυλους καθως και αυτοι κρυβονται πισω απο τους κουκουλοφορουςη φαση θα ειναι ο γιανναρας να την παθει απο σκυλο-αναρχικο που θα κανει περιφρουριση στην καταληψη του ζαππειου
http://athens.indymedia.org/local/webca ... 015.01.jpg' target='_blank' target='_blank' target='_blank
Αδέσποτα σκυλιά που μένουν στα πάρκα και ορμάνε σε ποδήλατα και μηχανάκια (καμιά φορά και σε παιδάκια) είναι σήμα κατατεθέν των ελληνικών πόλεων και ενδεικτικό του ελληνικού μπουρδέλου.
@dirtoulios
Αμφιβάλεις ότι η πλειοψηφία ζητάει περιορισμό των ελευθεριών;Ερώτηση κρίσεως.
Ποιοι ευθύνονται για τους νέους νόμους (έρχονται, μη βιάζεστε) που θα περιορίζουν την ελευθερία μας; -
Μια μυρωδιά από Σαρτζετάκη εδώ http://www.sartzetakis.gr/
Πρόκειται για απιστεύτου ποιότητας κείμενα, ειλικρινά μιλάω ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ...Σε ό,τι αφορά το Γιανναρά ας θυμήσω και την επιφυλλίδα του στην Καθημερινή 'Κίσινγκερ: «Έλλην προοδευτικός» ' της 24.8.1997 όπου ο αγαπητός καθηγητής άκριτα επανέλαβε την περίφημη, πλέον, π@π@ρ@ με τις δηλώσεις Κίσινγκερ ότι 'ο Ελληνικός λαός είναι ατίθασος και γι’ αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτιστικές του ρίζες....κλπ κλπ'
Κατόπιν αυτού και αφού τον έκανε κ@...ίδα ο Αλιβιζάτος για το 'λάθος' του και το παραλήρημα περί 'ιθαγενούς προοδευτικής διανόησης', αντί να πει δυο λόγια απολογητικά που ένας πανεπιστημιακός, τόσο ελαφρά τη καρδία, δημοσίευσε, χωρίς κανένα έλεγχο ψευδείς δηλώσεις και κατόπιν έπαιρνε και θέση επ αυτών βγάζοντας και συμπεράσματα επετέθη εκ νέου σε προσωπικό επίπεδο στον Αλιβιζάτο και στην οικογένειά του, σε άψογο στυλ manosk. Παραθέτω : 'Θα πρέπει κάποιος να υπομνήση εις τους αναξίως νοσφιζομένους τον τίτλον του 'προοδευτικού...(σας θυμίζει κάτι ? )...Και βεβαίως δεν αποκτάται γενετικώς, από τους γόνους των ευπόρων οικογενειών, που εθήτευσαν ευπειθώς με την προσφοράν υπουργών ή ανωτάτων στελεχών εις την δικατορίαν π.χ. της 4ης Αυγούστου ' (κάτι μου θυμίζει, κάτι μου θυμίζει )Τον έκαναν ρόμπα βεβαίως τις επόμενες μέρες πολλοί αρθρογράφοι αλλά ο Γιανναράς νόμιζε ότι απλά ψιχάλιζε...
Ενδεικτικά
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2& ... 765&ct=114
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2& ... 554&ct=114
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2& ... 465&ct=114 -
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Φίλε traveller:
Ανέβασα το άρθρο του Χ.Γ. (όπως και άλλων, κατά καιρούς) όχι διότι απαραίτητα το ενστερνίζομαι ή το υιοθετώ. Κανένα κείμενο, διακήρυξη, δοκίμιο, πολλώ δε μάλλον ένα άρθρο 400 λέξεων δεν μπορεί να αποτελέσει θέσφατο. Αφετηρία για συζήτηση, προβληματισμό, αντιρρήσεις, ή ακόμα και για κράξιμο, ναι.
Α, και να με συγχωρεί ο koutsan: δεν είχα διαβάσει κανένα κείμενο του Γιανναρά στο παρελθόν (ούτε του Κυρίου Χρ.Σ., αλλά αυτός δε γράφει ελληνικά... ) για να μπορέσω να ξέρω αν αποτελεί χάσιμο πολύτιμου χρόνου η ανάγνωση των άρθρων του. Τώρα ίσως να ξέρω.Χμ , μάλλον με παρεξήγησες ή στην καλύτερη περίπτωση δεν αποτύπωσα εδώ με την καλύτερη δυνατή σαφήνεια, ότι σκεφτόμουν
Κοίτα :Δεν έχει να κάνει τίποτα από όσα έγραψα με σένα. Καλά έκανες και έβαλες ότι έβαλες αφού έτσι έκρινες. Δεν είναι αυτό το θέμα . Κι εγώ υπήρξα πολλά χρόνια αναγνώστης της 'Κ' και ακόμα και τώρα της ρίχνω καμιά ματιά από το net. Τον κ. Μπόγια τον διάβαζα ανελλιπώς μέχρι να καταλάβω πού το πάει και από τότε σταμάτησε να με απασχολεί. Άλλωστε για να αποδεχθείς ή να απορρίψεις κάτι πρέπει πρώτα να το γνωρίζεις, αλλιώς δε γίνεται.
Δεν είναι τόσο οι ακροδεξιές του απόψεις που με απασχολούν ή η πηγαία φασιστική νοοτροπία του , όσο αυτή η μιζέρια και η ακατάσχετη κινδυνολογία για κάθε τι που μας περιβάλλει.
'Θα μας σφάξουν' , 'θα μας εξαφανίσουν', 'βουλιάζουμε', 'χανόμαστε', 'πεθαίνουμε', 'καταποντιζόμαστε','έχουμε σταματήσει να υπάρχουμε αλλά δεν το ξέρουμε' και άλλα τέτοια γελοία.
Βέβαια παρ' ότι παθαίνουμε αυτά που παθαίνουμε (σύμφωνα πάντα με τα γραφόμενά του), το βλέπω λίγο δύσκολο να αναζητήσουμε κάποιον 'χαρισματικό' που 'θα μας μιλήσει με πόνο' και εν τέλει ...θα μας σώσει, οπότε μάλλον θα μείνει με ...τη χαρά (για να μην πω το κλισέ που λέμε σε τέτοιες περιπτώσεις) -
@koutsan:
Mη βάλεις και τα κλάματα τώρα κατόπιν εορτής - ρίξε το στην παλαβή καλύτερα.
Ας πρόσεχες τις δικές σου προσωπικές επιθέσεις (τα γραπτά μένουν, όπως γνωρίζεις), γιατί όποιος πηδάει πολλά αγγούρια, κάποια θα του μπουν... -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Μια μυρωδιά από Σαρτζετάκη εδώ http://www.sartzetakis.gr/' target='_blank' target='_blank
Πρόκειται για απιστεύτου ποιότητας κείμενα, ειλικρινά μιλάω ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ...Να πάρεις (που λέει ο λόγος ) το βιβλίο του Καψή 'Ζεϊμπέκικο και Κοκα Κολα', να διαβάσεις ΤΑ απίστευτα που γίνονταν όταν έβγαινε εκτός συνόρων. Συνήθως των συνόδευε ο Καψής (ως υφΕΞ) ,μαζί με κάμποση κουστωδία.
Μιλάμε για πολύ γέλιο,πάρα πολύ. -
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
'Η σφαίρα του ΕΦ ακολούθησε πορεία παράλληλη με το έδαφος, σε ύψος 50 cm...'. Πως γίνεται αυτό? Νάνος είναι ο ΕΦ? Ισοϋψής του Κούγια? Πυροβόλησε με το γόνατο?Αυτά τα πράγματα μπορούν να λέγονται σε μια χώρα που οι πολίτες αισθάνονται ελεύθεροι φτάνει τα μηχανάκια τους να κινούνται και να παρκάρουν σε πεζόδρομους και πεζοδρόμια.
-
Μια μυρωδιά από Σαρτζετάκη εδώ http://www.sartzetakis.gr/' target='_blank' target='_blank' (...)ότι θα'χε site και ο Κύριος...... θου κύριε.... (που είναι αυτή η ρημάδα η περισπωμένη? )
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Αν κυκλοφορείς με ποδήλατο ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ πρέπει να είσαι οπλισμένος με ρόπαλο για να αντιμετωπίσεις τις συχνές επιθέσεις κοπρόσκυλων.
Έξω από τη πόλη δεν το συζητάμε, μόνο με καραμπίνα.
Είμαι σίγουρος ότι αστειεύεσαι...
Εμένα σκασίλα μου για τα σκυλιά, πλην όμως έχω δει ένα να επιτίθεται σε μηχανόβιο και σχεδόν να τον ρίχνει κάτω δαγκώνοντας το πόδι του κι άλλο ένα να απειλεί κάτι μανάδες με παιδιά στο Πασαλιμάνι. Φίλος που κάνει πολλή πεζοπορία προς Πάρνηθα μεριά (εντός οικιστικής ζώνης) αγόρασε ειδικό ρόπαλο γιατί του ορμάνε αγέλες να τον φάνε.
Επειδή δεν γίνονται αυτά έξω από την πόρτα του σπιτιού σας, δεν σημαίνει ότι είναι επιστημονική φαντασία.ΥΓ: γιατί βλέπω να μιλάτε για τα σκυλιά στο παρόν θέμα; Αν αναφέρω τον Βαλιανάτο, θα γίνει συζήτηση περί ομοφυλοφιλίας; Αν αναφεθώ σε έναν ιπτάμενο δίσκο που θεάθηκε στην ΕΣΣΔ, θα μιλήσουμε για τα UFO;
Αμ ο Σαρτζετάκης;Εντάξει, κάποιος το είχε γράψει πολλές μέρες πριν, ότι σε λίγο καιρό δεν θα ασχολείται κανείς με το γεγονός της δολοφονίας κι ότι αποτέλεσε απλή αφορμή για να βγάλει κάθε πικραμένος το άχτι του. Το ότι έτσι σκυλεύεται διαρκώς το πτώμα, είναι μια λεπτομέρεια που ελάχιστοι φαίνεται ν' αντιλαμβάνονται.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
@koutsan:
Mη βάλεις και τα κλάματα τώρα κατόπιν εορτής - ρίξε το στην παλαβή καλύτερα.
Ας πρόσεχες τις δικές σου προσωπικές επιθέσεις (τα γραπτά μένουν, όπως γνωρίζεις), γιατί όποιος πηδάει πολλά αγγούρια, κάποια θα του μπουν...Το 'άψογον' του στυλ αφορά τον αρτηριοσκληρωτικό, συντηρητικό κομπλεξισμό που αποπνέουν οι απόψεις του Γιανναρά και ομοιάζουν προς τις δικές σου και όχι το 'προσωπικό' της υπόθεσης...
Ξέρεις πολύ καλά ότι οιουδήποτε τύπου επίθεση υβριστική ή προσβλητική για το άτομό μου τη γράφω στα @@ μου για λόγους που έχω επανειλημμένα εξηγήσει, δεν με ενοχλεί καθόλου αλλά αντίθετα συμβάλλει στην ψυχαγωγία μου
-
Εγώ πάντως που σκότωσα λίγο ακόμα τη ζωή μου και άκουσα τη ραδιοφωνική συνέντευξη, έχω την εξής απορία. Τι παραπάνω δλδ είπε από αυτά που γράφτηκαν εδώ μέσα 200 σελίδες τώρα, και το οποία έχουν απαντηθεί πολλάκις φυσικά, ώστε αφενός ξαφνικά αυτά να αποκτήσουν μια μεγαλύτερη αξία από το στόμα του παρά από τα χέρια των συγγραφέων του thread, αφετέρου γιατί να πρέπει να απαντηθούν για ακόμα μια φορά και εξανίστανται οι συνομιλιτές εδώ που δεν κάθεται κανείς να τα ξαναγράψει;
Καλύτερα τα γράφει ο μάνοσκ . Θεωρώ προσβλητικό για τον μάνοσκ που δεν έχαιρε της ίδιας υποστήριξης από το κοινό, όπως ο γιανναράς . Αλλά βέβαια, τα δικά μας παιδιά τα παραμελούμε...
Δλδ Μάνο δεν νιώθεις λίγο άσχημα να λέτε τα ίδια αλλά στο Γιανναρά να βλέπουν κάτι σημαντικότερο; -
Μια μυρωδιά από Σαρτζετάκη εδώ http://www.sartzetakis.gr/' target='_blank' target='_blank
Πρόκειται για απιστεύτου ποιότητας κείμενα, ειλικρινά μιλάω ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ...Σε ό,τι αφορά το Γιανναρά ας θυμήσω και την επιφυλλίδα του στην Καθημερινή 'Κίσινγκερ: «Έλλην προοδευτικός» ' της 24.8.1997 όπου ο αγαπητός καθηγητής άκριτα επανέλαβε την περίφημη, πλέον, π@π@ρ@ με τις δηλώσεις Κίσινγκερ ότι 'ο Ελληνικός λαός είναι ατίθασος και γι’ αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτιστικές του ρίζες....κλπ κλπ'
Κατόπιν αυτού και αφού τον έκανε κ@...ίδα ο Αλιβιζάτος για το 'λάθος' του και το παραλήρημα περί 'ιθαγενούς προοδευτικής διανόησης', αντί να πει δυο λόγια απολογητικά που ένας πανεπιστημιακός, τόσο ελαφρά τη καρδία, δημοσίευσε, χωρίς κανένα έλεγχο ψευδείς δηλώσεις και κατόπιν έπαιρνε και θέση επ αυτών βγάζοντας και συμπεράσματα επετέθη εκ νέου σε προσωπικό επίπεδο στον Αλιβιζάτο και στην οικογένειά του, σε άψογο στυλ manosk. Παραθέτω : 'Θα πρέπει κάποιος να υπομνήση εις τους αναξίως νοσφιζομένους τον τίτλον του 'προοδευτικού...(σας θυμίζει κάτι ? )...Και βεβαίως δεν αποκτάται γενετικώς, από τους γόνους των ευπόρων οικογενειών, που εθήτευσαν ευπειθώς με την προσφοράν υπουργών ή ανωτάτων στελεχών εις την δικατορίαν π.χ. της 4ης Αυγούστου ' (κάτι μου θυμίζει, κάτι μου θυμίζει )Τον έκαναν ρόμπα βεβαίως τις επόμενες μέρες πολλοί αρθρογράφοι αλλά ο Γιανναράς νόμιζε ότι απλά ψιχάλιζε...
Ενδεικτικά
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2& ... 765&ct=114' target='_blank' target='_blank
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2& ... 554&ct=114' target='_blank' target='_blank
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2& ... 465&ct=114' target='_blank' target='_blankΔεν νομίζω ότι τα εκσυγχρονιστικά δημοσιογραφικά παπαγαλάκια του ΔΟΛ-Λιάκοι, Πετεντέρηδες, Σωμερήτιδες, Μουζέληδες κλπ- μπορούν να κάνουν κάποιον ρόμπα, μάλλον να αυτοεξευτελιστούν. Και το έχουν κάνει πολλές φορές.
Στην ιστορία της φημολογούμενης δήλωσης Κίσσιγκερ κανένας 'Ελληνάρας δεν εξευτελίζεται'.
Κανένας δεν γνωριζει αν εγινε η όχι η δήλωση ενός ανθρώπου, ο οποίος ως ΥΠΕΞ των ΗΠΑ ουκ ολίγα προκάλεσε στην Ελλάδα κυρίως με το Κυπριακό, απο πολλούς υπάρχουν ποίκιλες αναφορές.
Όμως το γέλιο με τις αρθρογραφίες των, δημοσιογραφικών και όχι μόνο, λαμόγιων των εκσυγχρονιστών πέφτει αλλού.
Και αυτό γιατί μπορεί να μιλούν για μη υπαρκτή δήλωση του Κίσσιγκερ η να χλευάζουν την 'συνομωσιολαγνεία των Ελλήνων' αλλά περιέργως εφάρμοσαν πολιτικές κατά αυτήν κατευθύνση.
'Πριμοδότισαν' την εθνική και συνάμα πολιτιστική αλλοίωση της ελληνικής κοινωνίας με 2/2,5 εκ αλλοδαπούς μιλώντας για πολυπολιτισμική κοινωνία, έβγαλαν βιβλία τύπου Ρεπούση που μιλούν έμμεσα για την ασυνέχεια των Ελλήνων πιστά στην θεωρία Φαλμεράιρερ, την ελληνική γλώσσα έφτασαν να την υποβαθμίsουν στο σιχαμένο φαινόμενο του greeklish κλπ
Στα εθνικά τα ίδια και χειρότερα: Πως θα υποστηρίξουμε την ευρωπαική προοπτική των Τούρκων με κάθε κόστος, πως θα πούμε ΝΑΙ στο Σχ Ανάν για την Κύπρο, πως θα κατηγορούμε ως εθνικιστές και υπερπατριώτες όσους δεν θέλουν οι Σκοπιανοί να ονομάζονται 'Μακεδόνες' κλπ
Όταν έχεις ευλογήσει τις περισσότερες απο τις παραπάνω πολιτικές απλά είναι άνευ σημασίας να κατηγορείς τους άλλους ως 'Ελληναράδες'.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Εγώ πάντως που σκότωσα λίγο ακόμα τη ζωή μου και άκουσα τη ραδιοφωνική συνέντευξη, έχω την εξής απορία. Τι παραπάνω δλδ είπε από αυτά που γράφτηκαν εδώ μέσα 200 σελίδες τώρα, και το οποία έχουν απαντηθεί πολλάκις φυσικά, ώστε αφενός ξαφνικά αυτά να αποκτήσουν μια μεγαλύτερη αξία από το στόμα του παρά από τα χέρια των συγγραφέων του thread, αφετέρου γιατί να πρέπει να απαντηθούν για ακόμα μια φορά και εξανίστανται οι συνομιλιτές εδώ που δεν κάθεται κανείς να τα ξαναγράψει;Καλύτερα τα γράφει ο μάνοσκ . Θεωρώ προσβλητικό για τον μάνοσκ που δεν έχαιρε της ίδιας υποστήριξης από το κοινό, όπως ο γιανναράς . Αλλά βέβαια, τα δικά μας παιδιά τα παραμελούμε...
Δλδ Μάνο δεν νιώθεις λίγο άσχημα να λέτε τα ίδια αλλά στο Γιανναρά να βλέπουν κάτι σημαντικότερο;Εντάξει, δεν μου κάνουν συχνά τέτοια κοπλιμέντα. Να 'σαι καλά.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Απολύτως λογικό...Στο όνομα της κάλυψης της ιδεολογίας μας βάζουμε το σύμπαν όλο σ' ένα τσουβάλι.
Ναι βέβαια. Η σύμβαση για τις ψηφιακές ψηφίστηκε από το κακό ΠΑΣΟΚ-ΝΔ χωρίς τη συνδρομή του τότε ενωμένου Αριστερού Χώρου.
Όταν δεν μας βολεύουν τα γεγονότα πετάμε ένα περί κάλυψης ιδεολογίας και κλείνουμε το θέμα.
Το γεγονός δεν με βολεύει ως Έλληνα όχι ως κομματόσκυλο.
Δεν μπορώ να βάλω όμως στο ίδιο τσουβάλι το αν ψηφίστηκε κάτι από την Αριστερά με τη σωρεία σκανδάλων τόσων ετών. Και να ρωτήσω γιατί δεν θυμάσαι ποτέ τι έχει καταψηφίσει η 'κακή Αριστερά ' ; Εγώ πιστεύω για να σου δώσει την ιδεολογική κάλυψη. Εσύ ;
-
Για την ακρίβεια της έκφρασης λοιπόν το Γιανναρά δεν τον 'έκαναν ρόμπα' 'έγινε μόνος του!!' και η αλήθεια είναι ότι όταν μπορεί ακόμα κι ο Πρετεντέρης (του οποίου η αρθρογραφία και οι απόψεις είναι' ) να σε γελιοποιήσει τόσο απλά και άνετα - για τον απλούστατο λόγο ότι έκανες μια χοντροπ@π@ρια και αντί να τη μαζέψεις επιμένεις - είναι βέβαιο ότι έχεις φτάσει στο έσχατο σημείο ξεφτίλας
-
...για τον απλούστατο λόγο ότι έκανες μια χοντροπ@π@ρια και αντί να τη μαζέψεις επιμένεις...+1
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Τώρα κατάλαβες ότι με τις τελευταίες μ@λακίες θα μειωθεί η ελευθερία ΜΑΣ;@dirtoulios
Αμφιβάλεις ότι η πλειοψηφία ζητάει περιορισμό των ελευθεριών;Ερώτηση κρίσεως.
Ποιοι ευθύνονται για τους νέους νόμους (έρχονται, μη βιάζεστε) που θα περιορίζουν την ελευθερία μας;Ναι ρε συ, τις τελευταίες μαλακίες περίμεναν... τι μαλάκες είμαστε και μεις και τους δίνουμε αφορμές.. έπρεπε να καθόμαστε ήσυχοι στο σπιτάκι μας, να φάμε και τα μελομακάρονά μας, να βγαίνουμε στο κέντρο μόνο για ψώνια και να λέμε και ευχαριστώ όταν οι μπάτσοι σκοτώνουν παιδιά και αθωώνονται, όταν μας πηδάνε όλα τα δικαιώματα 1 προς 1 με μαθηματική ακρίβεια και να διαβάζουμε τον αρχιφασίστα Γιανναρα και τις παπαριές που γράφει....
Ποια πλειοψηφία ζητάει τον περιορισμό των ελευθεριών??
Στην καλύτερη να δεχτώ ότι θα το ζητούσαν ανασφαλείς και τρομοκρατημένοι απο την TV μικροαστοί που δεν έχουν ιδέα τι συμβαίνει στον έξω κόσμο.
Η εκδίκαση με τον τρομονόμο των συλληφθέντων διαδηλωτών, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΣΠΑΓΑΝ, είναι ΠΡΟΦΑΝΗΣ προσπάθεια ποινικοποίησης του δικαιώματος της διαδήλωσης. Σας εύχομαι μόνο να ΜΗΝ χρειαστεί να υπερασπιστείτε ποτέ τον κλάδο σας με καμιά πορεία και να βρεθείτε να δικάζεστε για τρομοκρατία!Για την ερώτηση σου, φαντάζομαι εννοείς τους άπλυτους αναρχικούς που του σπάνε?
Δολοφονια του 16χρονου Αλεξανδρου