-
τεσπα δεν προκειται να γινει εδω μεσα τετοια κουβεντα σωστη, οποιος πραγματικα ενδιαφεροταν να δει τι συμβαινει κατεβηκε σημερα στις πορειες και ειδε (οι μπατσοι επιτεθηκαν στο ειρηνικο μπλοκ για να διαλυσουν την ειρηνικη πορεια μας κ αφηναν τους μπχαλακηδες να κανουν επεισοδια γιατι ετσι συμφερει να φαινεται στο συστημα)
κατα τ'αλλα σταματαω εδω γιατι πρωτον σεβομαι την κατασταση του κουτσαν και δευτερον ειμαι ακομα σκατα κ δεν την παλευω κ πολυ...
-
Εδώ στη Βόννη έχω μερικούς φίλους που ΑΝ γινόταν πορεία στην Κολωνία για τη διαδήλωση κατά του ελληνικού κράτους, θα πήγαιναν.
Αλλά για να πούμε την αλήθεια, αν έχουν αυτές τις διαθέσεις, πιστεύω πως αν άρχιζε η πορεία στις 12.00 το μεσημέρι, στις 12.20 (πάλι το μεσημέρι ) θα είχε σκουπίσει και τον δρόμο η αστυνομία
-
Χάρη, είσαι τυχερός, γιατί βγήκες από αυτό το διήμερο αλώβητος και μπορείς να συζητάς στο internet επί ιδεολογικής βάσης. Αντίθετα, οι εργαζόμενοι στις τράπεζες, στις αλυσίδες καταστημάτων, οι κάτοχοι αυτοκινήτων, όσοι είχαν την ατυχία να βρεθούν στο μάτι των ταραχών όσο και να εκφράζουν τον αποτροπιασμό τους ... δεν θα τους δώσει σημασία οποιοσδήποτε, το δικό τους δίκιο γίνεται βορρά της politically correct ιδεολογίας που τους επιβάλλεται. Θύματα ενός αγώνα που γίνεται με το έτσι θέλω στο όνομα τους χωρίς να τους ρωτήσει κανείς.
Που δούλευες φιλαράκι; Στον Γερμανό; Μην ξεράσω...
-
Ξαναλέω. Είναι σαν να πέθανε ο κακός στην ταινία. Βάζεις στην ίδια μοίρα τον εργαζόμενο της τράπεζας με τον πωλητή στα Sprider; Βάζεις στην ίδια μοίρα τον ιδιοκτήτη της μπουτίκ στην Ερμού που περίμενε αυτό το Δεκέμβρη για να βγάλει τα έξοδα της χρονιάς με τον διευθυντή μιας τράπεζας;
Δεν πιστεύω ότι είσαι αφελής οπότε κάτι άλλο εννοείς και δεν μας το λες.
Και πάλι εννοείται ότι δεν νομιμοποιείται οποιοσδήποτε εμπρησμός.
Οι αγωνιστές να πάνε πρώτα να κάψουν τα μαγαζιά των δικών τους και των φίλων τους και μετά τα άλλα. -
Οι τράπεζες είναι φίλοι μας, αλλά καίγοντας τες, βοηθάμε την οικοδομική δραστηριότητα.
-
είπαμε οι αναταραχές είναι καλές όταν είναι σε άλλες χώρες ή στο παρελθόν Τότε είναι αγωνιζόμενοι λαοί ενάντια στην καταπίεση με παράστημα ιδέες και ιδανικά.
Όταν συμβαίνουν γύρω μας είναι πάντα τσογλάνια/αλήτες/μαστούρια/κωλόπαιδα που δεν έχουν τπτ καλύτερο να κάνουν στην χαμένη ζωή τους...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Χάρη, είσαι τυχερός, γιατί βγήκες από αυτό το διήμερο αλώβητος και μπορείς να συζητάς στο internet επί ιδεολογικής βάσης. Αντίθετα, οι εργαζόμενοι στις τράπεζες, στις αλυσίδες καταστημάτων, οι κάτοχοι αυτοκινήτων, όσοι είχαν την ατυχία να βρεθούν στο μάτι των ταραχών όσο και να εκφράζουν τον αποτροπιασμό τους ... δεν θα τους δώσει σημασία οποιοσδήποτε, το δικό τους δίκιο γίνεται βορρά της politically correct ιδεολογίας που τους επιβάλλεται. Θύματα ενός αγώνα που γίνεται με το έτσι θέλω στο όνομα τους χωρίς να τους ρωτήσει κανείς.Που δούλευες φιλαράκι; Στον Γερμανό; Μην ξεράσω...
το ποστ το οποίο σχολίασα δεν έλεγε για κανένα αυτοκίνητο και κανέναν εργαζόμενο
Εγώ διάβασα ένα ποστ 'συμπαράστασης' προς τις τράπεζες. Ναι, τις ίδες που έφαγαν τα λεφτά του κοσμου και τρώνε και τα ΔΙΣ από τις κρατικές βοήθειες για να μη κλείσουν οι καημένες. Ναι, αυτές που συνάπτουν συμφωνίες με επαχθείς όρους ή που παραβαίνουν ακόμα και οδηγίες της ΕΕ ή νόμους, όπως αυτούς τους απλού και ταπεινούς που αναφέρονται στις χρεώσεις τους επί των συναλλαγώς με τους πελάτες τους. Ναι, αυτές οι τράπεζες είναι κρίμα.ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
-
Ρε παιδιά έλεος....
Θα πάθουμε τίποτα βραδυάτικα.
Δε μπορώ να πιστεύω ότι υπάρχει σκεπτόμενος πολίτης που υπερασπίζεται τα ΖΩΑ που σκότωσαν τον πιτσιρικά και, ακόμη πιο κουφό, τις τάπεζες!ΥΓ: Κρίμα που το δικό μου κτίριο δεν είναι κέντρπ να το καίγανε κι αυτό να μην δουλεύαμε αύριο!
-
Εγώ πάλι δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι έχουμε φτάσει σε τέτοια ιδεολογική φόρτιση στην οποία να βρίσκουμε απαράδεκτο όταν κάποιος κατακρίνει βανδαλισμούς εναντίων ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ.
-
Ο χρήστης ΣταύRRoΣ46 έγραψε:
2-3 περιπολικα κ ασφαλιτικα και ενα καταστημα 'γερμανος' τ.
A έτσι εε?
Δυό τρία περιπολικά?
Το ξέρεις ότι η αστυνομία είναι ΠΟΛΎ ΕΠΙΕΙΚΗΣ μαζί σας?
Το δικό σου αυτοκίνητο για τους δικούς μου χ ψ λόγους να το σπάσω?Αν η αστυνομία και το κράτος αγαπητέ λειτουργούσε δικαιούσασταν όλοι από μια σφαίρα εντελώς δωρεάν.
Το που μόνο δεν ξέρωΕίναι δυνατόν να γράφονται τέτοια πράγματα ?
Είναι δυνατόν να καίγονται μαγαζιά και να καταστρέφεται δημόσια περιουσία?
Τι είναι ποιό φασιστικό τελικά και πως ορίζουμε τη δημοκρατία?
Μήπως οι ταραξίες εκφράζονται και λειτουργούν με βάση την ανικανότητα του κράτους?
Γιατί αν λειτουργούσε (ο καριόλης που έκαψε το Χ μαγαζί ας τον γαζώσει η αστυνομία δε με νοιάζει,έτσι κι αλλιώς είναι δημόσιος κύνδυνος) η αστυνομία εκτός του ότι δε θα ακούγαμε την κάθε χαζομάρα του κάθε πικραμένου θα είχε σταματήσει η εξέγερση όπως είπε κι peterpan σε 20 λεπτά.
Κατά τα άλλα άνθρωποι σαν τον sky μας υποδυκνείουν να πάμε να ζήσουμε στο εξωτερικό.......ποιοί?
Οι ταραξίεςΚ 2 σελίδες πριν πως είναι δυνατόν να έχεις βγάλει γνώμη κ να κρίνεις ένα παιδί που δν ξέρεις καν
Αν και δε θέλει πολλά γράμματα είπα ότι 'έχω την εντύπωση'.
Μπορεί και να ήταν συνένοχος.
Εγώ όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση λαμβάνω την περίπτωση να ήταν όντως αθώος.
Με τα φασιστοειδή που ρημάζουν και σπάζουν τι πρέπει να γίνει?
Πως πρέπει τελικά να αντιμετωπιστούν?
Η τους προσοπωποιούμε όλους στη μνήμη του αθώου 16 χρονου? -
φαντάζομαι τον ΧΛ στη γαλλική επανάσταση έξω απ' τη Βαστίλλη να φωνάζει 'ρε παιδιά μη την καίτε, τόσος κοσμάκης δουλεύει εδώ, κρίμα είναι'
-
Δε λέω να βγάζουν όπλα και να τους πυροβολούν στο ψαχνό, αλλά έλεος! Αν βγαίνουν κάποιοι με σκοπό να τα σπάσουν και να κάψουν περιουσίες αν φάνε και μερικές ψιλές κατά τη σύλληψή τους (την ποιά θα μου πείτε...) ε καλά να πάθουν. Τα θέλει ο κώλος τους. Δε μου λέει τίποτα το ότι σπάνε πχ τράπεζες. Σπάνε περιουσίες άρα είναι υπόλογοι για πολλαπλά ποινικά αδικήματα και πρέπει να τιμωρηθούν. Αν η σύλληψή τους απαιτεί και τη χρήση βίας έπαιξαν και έχασαν...
-
Πληροφοριακα, την Ερμου την σπασανε απο το ύψος της Αιόλου και κάτω, δηλαδή απο τα BSB, πάνω Sprider και κάτω. Κάψανε το πάνω μέρος του κτηρίου που ήταν παλιά η Nike (στη πλατειούλα της καπνικαρέας, σπάσανε τζαμαριες σε H&M, κλπ τριγυρω, καηκε μέρος του Glou δίπλα στα κάτω Ζάρα. Κάψανε το κτήριο των Intersport κάτω απο το μοναστηράκι, δίπλα απο τα Applebee's. Αυτό νομίζω οτι είναι η μεγαλύτερη ζημιά στη περιοχή, κάηκε ολοσχερώς το ισόγειο που ήταν το κατάστημα (προφανώς μαζί με το εμπόρευμα) και η φωτιά επεκτάθηκε και στους πάνω ορόφους.
Τη πορεία δεν τη πρόλαβα, φίλοι που πήγαν μου είπαν οτι με το που έστριψαν στην Αλεξάνδρας ξεκίνησαν να τα σπάνε όλα δεξιά-αριστερά (όχι οι φίλοι μου, οι άλλοι).
Έχω βγάλει και φωτό αλλά βαριέμαι να τις ανεβάσω.. -
“Έρχεται ένα περιπολικό στην Τζαβέλα-Ναυαρίνου. Σταματάει το περιπολικό και κοιτάει προς τα κάτω. Σαν να έψαχναν κάτι. Διαπληκτίζονται λεκτικά με μια ομάδα μέσα από το περιπολικό με μια παρέα ανθρώπων. Δεν ήταν κουκουλοφόροι. Υπάρχουν καφετέριες εκεί και ήταν τα παιδιά. Κατεβαίνουν από το περιπολικό οι αστυνομικοί μετά από 50μ και λίγα λεπτά μετά τον λεκτικό διαπληκτισμό.
Δεν έγινε επίθεση και δεν υπάρχει σωματική επαφή. Ούτε στο περιπολικό έγινε κάποια επίθεση. Μόνο μια ομάδα ανθρώπων άρχισε να φωνάζει. Πετάχτηκαν πλαστικά δύο μπουκάλια νερό και ήταν στην θέση τους οι αστυνομικοί. Ξαναμπαίνουν στο περιπολικό και φεύγουν προς Χαριλάου Τρικούπη και γυρίζουν πεζοί με γρήγορο βήμα και φθάνουν πάλι στο ίδιο σημείο.
Στην οδό Τζαβέλα και Μεσολογγίου ήταν η ομάδα που είχαν διαπληκτιστεί. Δεν κινήθηκαν προς το μέρος τους. Υπήρχε απόσταση πάνω από 20 μέτρα. Δεν έφθασαν σώμα με σώμα. Μόνο λεκτικοί διαξιφισμοί σε απόσταση 40μ. Μετά από φωνές και βρισιές, ΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ ΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ. Είδα την προέκταση του χεριού του. Δεν ήταν στον αέρα.” -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
φαντάζομαι τον ΧΛ στη γαλλική επανάσταση έξω απ' τη Βαστίλλη να φωνάζει 'ρε παιδιά μη την καίτε, τόσος κοσμάκης δουλεύει εδώ, κρίμα είναι'έχουμε επανάσταση Χάρη και αν ναι για ποιό λόγο; Πόσες φορές έχουμε επανάσταση τον χρόνο;
-
Πλέον είναι ψιλο-σαφές ότι επρόκειτο για δολοφονία......
Από την άλλη, το να καίγεται η Αθήνα είναι κάθε άλλο παρά λύση.
-
πάντως και η επιλογή του δικαστηρίου, μετά της ζαρντινιερες και τόσα άλλα έχει διαγραφεί απο τη λίστα των λύσεων.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
φαντάζομαι τον ΧΛ στη γαλλική επανάσταση έξω απ' τη Βαστίλλη να φωνάζει 'ρε παιδιά μη την καίτε, τόσος κοσμάκης δουλεύει εδώ, κρίμα είναι'Αυτή ήταν καλή επανάσταση ρε, αστική.
-
Παμε ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!!
ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!! -
Είναι απαράδεκτο να σπάνε τα γήπεδα κάθε βδομάδα και να μην συλλαμβάνεται κανείς. Οι ίδιοι βγαίνουν κάθε τόσο και σπάνε μαγαζιά, αυτοκίνητα, τράπεζες.
Ποιος πιστεύει ότι αν κάψει το ΑΤΜ της τράπεζας, αυτή θα μειώσει τα τοκογλυφικά επιτόκια όταν μας δανείζει;
Κάθε 4 χρόνια έχει εκλογές. Στείλτε γράμματα στον βουλευτή σας, ναι, σ' αυτόν που σας στέλνει στο σπίτι τη φάτσα του για να τον ψηφίσετε και εξηγήστε του ότι θα τον ψηφίσετε στις επόμενες εκλογές ΜΟΝΟ ΑΝ στη Βουλή πιέσει τις τράπεζες να μην ρουφάνε το αίμα του κόσμου με τοκογλυφίες τους.
Δολοφονια του 16χρονου Αλεξανδρου