-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ξέρεις κάτι και για τον ΠΑΟΚ γιατί στα κανάλια δεν μπορώ να βρω
Κυνηγούν τους Τριπολιτσιώτες μετά το 1-1
-
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
φαντάζομαι τον ΧΛ στη γαλλική επανάσταση έξω απ' τη Βαστίλλη να φωνάζει 'ρε παιδιά μη την καίτε, τόσος κοσμάκης δουλεύει εδώ, κρίμα είναι'
έχουμε επανάσταση Χάρη και αν ναι για ποιό λόγο; Πόσες φορές έχουμε επανάσταση τον χρόνο;
Εγώ πως είχα μείνει με την εντύπωση ότι τις επαναστάσεις τις κάνει ο λαός; Αυτοί οι κουκουλοφόροι ΔΕΝ είναι ο λαός, δεν εκφράζουν την θέληση του λαού, **αν μη τι άλλο προκαλούν την οργή της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών. **
Και για να μην ξεχνιόμαστε:Ο θάνατος του νεαρού από σφαίρα αστυνομικού ουδεμία λογική σχέση έχει με την καταστροφή επιχειρήσεων και περιουσιών.
Από που το βγάζεις αυτό το συμπέρασμα.Με μία πρόχειρη ανάγνωση των μυνημάτων του παρόντος διαφαίνεται ενα 50-50.
Δεν νομίζω να ξεκινήσει καμμία επανάσταση .Ο καναπές παραείναι αναπαυτικος για να τον αποχωριστεί κάποιος.
Στα δια ταύτα ,μια εμπρηστική επίθεση στο μέγαρο της βουλής(άντε και σε κανένα ληστρικό υποκατάστημα τράπεζας) θα το θεωρούσα δημοκρατική πράξη. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ωραία, και εγώ σου λέω ότι δεν το θεωρώ τραγικό το να εκφράζεται κάποιος αντίθετα σε κάτι εδώ. Ούτε ξέρεις εσύ αν ο τάδε ταδόπουλος τα κάνει αυτά έχοντας ενεργήσει πρώτα με τον χ, ψ, ζ τρόπο. Το προτιμώ ακόμα και αυτό από την πλήρη απάθεια. Τώρα αν εσύ μιλάς γενικά και χωρίς να ψέγεις κάτι συγκεκριμένο, οκ.Δεν νομιζω να φανηκε οτι μιλαω για καποιον συγκεκριμενα!
Τωρα αν καποιος θιχτηκε δεν ειναι δικη μου ευθυνη... -
A ok, απλά συνηθίζουμε να μιλάμε με κάποιες αφορμές και εγώ νόμιζα πως επρόκειτο περί τέτοιας περίπτωσης.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Κάψαν και τα γραφεία της αγιορείτικης εστίας στη Θεσσαλονίκη, είναι επιβεβαιωμένο ?Βλεπω παρακολουθεις με μεγαλη χαρα τις εξελιξεις.
Κουνας και την σημαια (ξερεις εσυ την κοκκινη...) καθε φορα που κατι καιγεται? -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Παμε ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!!
ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!!Μάλλον δέν έχεις καταλάβει πως από απλά περιστατικά πολλές φορές πυροδοτούνται εξεγέρσεις.
Η οργή είναι συσσωρευμένοι για πολλά πράγματα.
Προφανώς δεν περιμένεις κάτι τέτοιο να γίνει στην ελλάδα της συμπονοιας των τραπεζών, αλλά ο καιρός γαρ εγγυc.παιρνεις το παλιοτομαρο που πυροβολησε το παλικαρακι και τον σκιζεις...αλλα οταν λεμε τον σκιζεις μιλαμε σουρωτηρι!Δεν χρειαζετε να γινει επανασταση !εχουμε κανει καποιες ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ εννοιες καραμελα και τις πεταμε!
οι αντιδρασεις επρεπε να ειναι πιο σωστες πχ να βγουν εκατονταδες χιλαδων κοσμου εξω αλλα οχι σπασιματα κτλ γιατι πολυ απλα χανεις το δικιο σου ετσι!Ο νόμος είναι ίδιος για όλους. Τι λέτε για τον καριόλη στην Κρήτη που σκότωσε στο σουβλατζίδικο το παιδί;
Τίποτα, στ' @@ μας. Εκείνος ο νεκρός δεν έκαμε Επανάσταση.
-
Ο χρήστης axibde έγραψε:
Κάψαν και τα γραφεία της αγιορείτικης εστίας στη Θεσσαλονίκη, είναι επιβεβαιωμένο ?
Βλεπω παρακολουθεις με μεγαλη χαρα τις εξελιξεις.
Κουνας και την σημαια (ξερεις εσυ την κοκκινη...) καθε φορα που κατι καιγεται?Από πότε σε απασχολούν τί κάνουν οι ηλίθιοί?
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Από που το βγάζεις αυτό το συμπέρασμα.Με μία πρόχειρη ανάγνωση των μυνημάτων του παρόντος διαφαίνεται ενα 50-50.
Το 4ΤF δεν είναι αντιπροσωπευτικό της λαϊκής βούλησης, ούτε και κανένα άλλο forum άλλωστε, ιδιαίτερα αν λάβουμε υπόψη την πολύ μικρή διείσδυση του internet στην Ελλάδα.
Παρόλα αυτά θα είχε ενδιαφέρον μια δημοσκόπηση με τίτλο Τα πρόσφατα επεισόδια στην Αθήνα είναι ο κατάλληλος τρόπος διαμαρτυρίας για την δολοφονία του ανήλικου. Συμφωνείτε, ή διαφωνείτε;.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Παρόλα αυτά θα είχε ενδιαφέρον μια δημοσκόπηση με τίτλο Τα πρόσφατα επεισόδια στην Αθήνα είναι ο κατάλληλος τρόπος διαμαρτυρίας για την δολοφονία του ανήλικου. Συμφωνείτε, ή διαφωνείτε;.Συμφωνω, να γινει. Ετσι από περιέργεια
-
Το πλήρωμα του περιπολικού που ενεπλάκη στο χθεσινοβραδυνό αιματηρό επεισόδιο
στα Εξάρχεια αποτελούνταν από δυο ειδικούς φρουρούς του Α.Τ. της περιοχής.
Συγκεκριμένα από έναν 31χρονο άγαμο και έναν 37χρονο παντρεμένο και πατέρα τριών
παιδιών ο οποίος είναι και αυτός που πυροβόλησε τον 16χρονο. Και οι δυο έχουν περάσει εκπαίδευση από τις ειδικές δυνάμεις του Στρατού.Ο 37χρονος, το 1999 μετά την αποφοίτηση του από την Σχολή για τους Ειδικούς Φρουρούς πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων και από το 2002 εντάχθηκε στα πληρώματα των περιπολικών. Μάλιστα πέρυσι το καλοκαίρι είχε πάρει 'εύφημος μνεία' γιατί μετά από καταδίωξη είχε συλλάβει ένοπλο.
Ο 31χρονος συγκατηγορούμενος ειδικός φρουρός για πρώτη φορά χθες ήταν
συνοδός του 37χρονου. Τις προηγούμενες φορές ο 37χρονος έκανε περιπολία μαζί
με άλλον συνάδελφο του ο οποίος την περίοδο αυτό βρίσκεται σε αναρρωτική άδεια.
Όπως αναφέρουν ειδικοί φρουροί πριν από περίπου ένα μήνα ο 31χρονος είχε πρωταγωνιστήσει σε παρόμοιο επεισόδιο με το χθεσινό και πάλι στο ίδιο σημείο στα Εξάρχεια. Τότε δέχθηκε με τον συνάδελφο του επίθεση από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου που προκάλεσαν φθορές στο περιπολικό και τότε η αντίδραση των αντρών της ΕΛ.ΑΣ. ήταν η ρίψη χειροβομβίδας κρότου – λάμψης. -
και εγώ.
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Παρόλα αυτά θα είχε ενδιαφέρον μια δημοσκόπηση με τίτλο Τα πρόσφατα επεισόδια στην Αθήνα είναι ο κατάλληλος τρόπος διαμαρτυρίας για την δολοφονία του ανήλικου. Συμφωνείτε, ή διαφωνείτε;.
Συμφωνω, να γινει. Ετσι από περιέργεια
'Τα πρόσφατα επεισόδια στην Αθήνα, κατά την διάρκεια των οποίων (κατά τα φαινόμενα) δολοφονήθηκε εν ψυχρώ ένας άνθρωπος, πρέπει να συνεχιστούν μια και πλέον αποκλείεται να σκοτωθεί άλλος και είμαστε όλοι ασφαλείς'.
Καλό;'Έχουμε χάσει την μπάλα γενικώς. Απαξιώνουμε τη δικαιοσύνη, την αστυνομία, το κράτος και τους μηχανισμούς του γενικά, τελικά την ίδια μας τη ζωή...
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
λοιπον πριν λιγο γυρισα απο την πορεια στην πατρα κ θελω να γραψω μερικα πραγματα γιατι παλι οι πληρωμενοι δημοσιογραφοι λενε τις γνωστες μαλακιες τους:1ον η προσελευση του κοσμου ηταν εντυπωσιακη για τα δεδομενα της πολης
2ον φωτιες στους καδους βαζουμε για να διαλυθουν τα δακρυγονα κ για οδοφραγματα επειδη οι μπατσοι κανουνε ντου στην πορεια κ βαρανε τον κοσμο κ οχι τους μπαχαλακηδες. φοραμε κασκολ και μπλουζες στη μουρη γιατι δε μπορουμε να αναπνευσουμε απο τα χημικα που πετανε οι ΕΣ ΕΣ ΜΠΑΤΣΟΙ
3ον οι γουρουνομπατσοι δειξανε για αλλη μια φορα ποσο υπανθρωποι ειναι. παλι βαλανε ασφαλιτες μεσα στην πορεια κ κανανε πουστιες. επισης δειξανε ποσο υπουλοι ειναι καθως ηρθαν απο πισω και επιτεθηκαν στα ατομα της πορειας που δεν ειχαν καμια σχεση με τα επεισοδια
4ον δεν εγιναν ζημιες σε μικροκαταστηματα οπως ειπωθηκε ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ κ σε μεγαλες αλυσιδες (γερμανος) κ σε μπατσικα
5ον ριξανε χιλιαδες δακρυγονα (εγω ειμαι ακομα σκατα) κ οχι για να διαλυσουν τους μπαχαλους αλλα για να διαλυσουν την πορεια που ζητουσε ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για το παιδακι του λυκειου που ΕΚΤΕΛΕΣΕ ο πουστης μπατσος. φαινεται για αλλη μια φορα οτι η χουντα δεν τελειωσε, οι μπατσοι εχουν τις ιδιες τακτικες κ σημερα κ ευχομαι σ'αυτον τον πουστη που μου πεταξε το δακρυγονο σχεδον μεσα στη μαπα κ ακομα τσουζει ολο το προσωπο μου να βρει μεγαλο κακο
Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ
TO AIMA KYΛΑΕΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΖΗΤΑΕΙεσεις καντε κριτικη στο 15χρονο σαν τυπικοι μικροαστοι.... οταν το συστημα γαμησει κ σας να δω ποιον περιμενετε να τρεξει για σας τοτε....
α! Ο ΤΕΜΠΟΝΕΡΑΣ ΖΕΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!
ΝΑ ΓΕΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ!
Τωρα το είδα. -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
λοιπον πριν λιγο γυρισα απο την πορεια στην πατρα κ θελω να γραψω μερικα πραγματα γιατι παλι οι πληρωμενοι δημοσιογραφοι λενε τις γνωστες μαλακιες τους:
1ον η προσελευση του κοσμου ηταν εντυπωσιακη για τα δεδομενα της πολης
2ον φωτιες στους καδους βαζουμε για να διαλυθουν τα δακρυγονα κ για οδοφραγματα επειδη οι μπατσοι κανουνε ντου στην πορεια κ βαρανε τον κοσμο κ οχι τους μπαχαλακηδες. φοραμε κασκολ και μπλουζες στη μουρη γιατι δε μπορουμε να αναπνευσουμε απο τα χημικα που πετανε οι ΕΣ ΕΣ ΜΠΑΤΣΟΙ
3ον οι γουρουνομπατσοι δειξανε για αλλη μια φορα ποσο υπανθρωποι ειναι. παλι βαλανε ασφαλιτες μεσα στην πορεια κ κανανε πουστιες. επισης δειξανε ποσο υπουλοι ειναι καθως ηρθαν απο πισω και επιτεθηκαν στα ατομα της πορειας που δεν ειχαν καμια σχεση με τα επεισοδια
4ον δεν εγιναν ζημιες σε μικροκαταστηματα οπως ειπωθηκε ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ κ σε μεγαλες αλυσιδες (γερμανος) κ σε μπατσικα
5ον ριξανε χιλιαδες δακρυγονα (εγω ειμαι ακομα σκατα) κ οχι για να διαλυσουν τους μπαχαλους αλλα για να διαλυσουν την πορεια που ζητουσε ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για το παιδακι του λυκειου που ΕΚΤΕΛΕΣΕ ο πουστης μπατσος. φαινεται για αλλη μια φορα οτι η χουντα δεν τελειωσε, οι μπατσοι εχουν τις ιδιες τακτικες κ σημερα κ ευχομαι σ'αυτον τον πουστη που μου πεταξε το δακρυγονο σχεδον μεσα στη μαπα κ ακομα τσουζει ολο το προσωπο μου να βρει μεγαλο κακο
TO AIMA KYΛΑΕΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΖΗΤΑΕΙεσεις καντε κριτικη στο 15χρονο σαν τυπικοι μικροαστοι.... οταν το συστημα γαμησει κ σας να δω ποιον περιμενετε να τρεξει για σας τοτε....
ΝΑ ΓΕΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ!
Τωρα το είδα.Τη σημαια, τη σημαια μην ξεχνατε
-
ΝΑ ΓΕΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ!
Τωρα το είδα.Αυτο που συμπυκνωνει ολο το νοημα -μαζι με το πρωτο ποστ του koutsan- και ειναι ο,τι θα ηθελα κι εγω να γραψω, ειναι:
εσεις καντε κριτικη στο 15χρονο σαν τυπικοι μικροαστοι.... οταν το συστημα γαμησει κ σας να δω ποιον περιμενετε να τρεξει για σας τοτε....
Αντε, γιατι το στομαχι μου εγινε κομπος απο χτες το βραδυ
-
Κάποιοι, όχι μόνον κάθονται στον καναπέ τους, αλλά κοροϊδεύουν κιόλας αυτούς που σηκώθηκαν και βγήκαν έξω για να διαμαρτυρηθούν , για κάτι που μάλλον, ήταν δολοφονία εν ψυχρώ , όπως δείχνουν τα πράγματα...
Ούτε εγώ έκανα τον κόπο να πάω στην πορεία, ακόμη χειρότερα, ούτε στον καναπέ ήμουν, όντας εντελώς ...αντιδραστικός (με κίνδυνο να είμαι από τους πρώτους που θα φάνε όταν γίνει η επανάσταση... ), δούλευα κυριακάτικα...
Αλλά να κοροΪδεύω κιόλας αυτούς που βγήκαν έξω, για να αντιδράσουν, ομολογώ δεν μου κάθεται καθόλου καλά... Κυρίως γιατί τους αναγνωρίζω γεναιότητα και αυταπάρνηση, που ομολογουμένως δεν την έχω...
Και καθόλου δεν με νοιάζει αν σπάσουν ό,τι βρουν μπροστά τους, αν θέλουν και το δικό μου αμάξι, κανένα πρόβλημα, βρίσκω την ζωή του παιδιού που σκοτώθηκε και την ζωή και την ελευθερία ΟΛΩΝ μας , που θέλουμε να περπατάμε χωρίς το άγχος του μπάτσου είτε στα Εξάρχεια, είτε στο Κολωνάκι, απείρως σημαντικότερα, από μερικές βιτρίνες, ΙΧ και πόσο μάλλον τράπεζες...
Όσο για την σημαία, καλύτερα να μην εκφραστώ, παραείναι προφανής η παγίδα...
-
λοιπον πριν λιγο γυρισα απο την πορεια στην πατρα κ θελω να γραψω μερικα πραγματα γιατι παλι οι πληρωμενοι δημοσιογραφοι λενε τις γνωστες μαλακιες τους:
1ον η προσελευση του κοσμου ηταν εντυπωσιακη για τα δεδομενα της πολης
ΝΑ ΓΕΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ!
Τωρα το είδα.Συμφωνώ 100% με τον skye, εγώ πριν λίγο γύρισα σπιτι απο Παράρτημα.
Εντυπωσιακή η προσέλευση κόσμου στην μεσημεριανή πορεία όπως και στην πορεία αλληλεγγύης προς τους συλληφθέντες που έγινε το απόγευμα
Φριχτή η χρήση χημικών απο την αστυνομία, για 2 λεπτά λιποθύμησα μη μπορώντας να αναπνεύσω και γλύτωσα επειδή με σήρανε κάποιο φίλοι - και όχι, ούτε έκαψα τράπεζα ούτε έσπασα βιτρίνα, απλά ήμουν στη πορεία.
-
Mπαίνω σε πειρασμό για τη σημαία, γιατί έχει και παλούκι που βολεύει για πολλές χρήσεις
Πες λίγο τί εγινε στο Παράρτημα, τί αποφασίσατε?
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Κάποιοι, όχι μόνον κάθονται στον καναπέ τους, αλλά κοροϊδεύουν κιόλας αυτούς που σηκώθηκαν και βγήκαν έξω για να διαμαρτυρηθούν , για κάτι που μάλλον, ήταν δολοφονία εν ψυχρώ , όπως δείχνουν τα πράγματα...Ούτε εγώ έκανα τον κόπο να πάω στην πορεία, ακόμη χειρότερα, ούτε στον καναπέ ήμουν, όντας εντελώς ...αντιδραστικός (με κίνδυνο να είμαι από τους πρώτους που θα φάνε όταν γίνει η επανάσταση... ), δούλευα κυριακάτικα...
Αλλά να κοροΪδεύω κιόλας αυτούς που βγήκαν έξω, για να αντιδράσουν, ομολογώ δεν μου κάθεται καθόλου καλά... Κυρίως γιατί τους αναγνωρίζω γεναιότητα και αυταπάρνηση, που ομολογουμένως δεν την έχω...
Και καθόλου δεν με νοιάζει αν σπάσουν ό,τι βρουν μπροστά τους, αν θέλουν και το δικό μου αμάξι, κανένα πρόβλημα, βρίσκω την ζωή του παιδιού που σκοτώθηκε και την ζωή και την ελευθερία ΟΛΩΝ μας , που θέλουμε να περπατάμε χωρίς το άγχος του μπάτσου είτε στα Εξάρχεια, είτε στο Κολωνάκι, απείρως σημαντικότερα, από μερικές βιτρίνες, ΙΧ και πόσο μάλλον τράπεζες...
Όσο για την σημαία, καλύτερα να μην εκφραστώ, παραείναι προφανής η παγίδα...
Ψηλε, πες μου που μενεις και τι αυτοκινητο εχεις να ερθουμε να στο καψουμε.
Αντε γιατι πολλες μαλακιες εχετε αρχισει να λετε.Και για σενα παιχτη μου με την σημαια, μη σταματας να την κουνας, οσο μπορεις πιο ψηλα.
Δολοφονια του 16χρονου Αλεξανδρου