-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Καλά όποιος μπλέκεται τέτοιες μέρες σε πορείες λογικό είναι να φάει και κανένα δακρυγόνο.
Τη μέρα του πολυτεχνείου είχα πάει για καφέ στο κέντρο του Βόλου και μάλιστα ήταν ωραία μέρα και είπαμε να καθίσουμε έξω, αν και ξέραμε ότι μπορεί να έχουμε επεισόδια.
Έτσι και έγινε στο μισάωρο πίναμε καφέ και κλαίγαμε!Φυσικά δε βγήκα να παραπονεθώ οτι οι μπάτσοι δε μας αφήνουν να πιούμε τον καφέ μας.
Αναμενόμενο ήταν και αν θέλαμε να τα αποφύγουμε δεν έπρεπε να βρεθούμε εκείνη την ώρα σε τόσο κεντρικό σημείο.Ήταν το πρώτο μου δακρυγόνο.
fyi, έτσι για να ξέρεις το πόσο φυσιολογικό είναι να χρησιμοποιούνται δακρυγόνα
Εγώ τους έλεγα να πάμε στον όροφο στα starbucks που είχε καλύτερη θέα, αλλά ήθελαν έξω οι άλλοι.
Θα είχαμε την πορεία πιάτο στα πόδια μας και ούτε δακρυγόνα θα πίναμε. -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
η κατά μάνοσκυ εκδοχή των ματΠες μου οτι είναι φωτομάγαζο.....!!!!
-
Το όλο σκηνικό πάντως μου θυμίζει λίγο 'Ολυμπιακοί - Παναθηναϊκοί τσακώνονται για τη διαιτησία', όπου φυσικά καθένας θεωρεί ότι μόνο αυτός αδικείται και φωνάζει μόνο για τον άλλο.
-
Λίγο βάζελος
http://tvxs.gr/news/ελλ% ... E%BF%CF%85
και λίγο γαύρος
http://www.tvxs.gr/news/ίν� ... E%B5%CF%81
-
Προφανώς και είναι ζώα όσοι επιτέθηκαν στους φωτορεπόρτερ και προφανώς τους αξίζει να τιμωρηθούν - δεν πιστεύω ότι θα διαφωνήσει κανείς με αυτο!
Αντίστοιχα δε νομίζω ότι θα διαφωνήσει κανείς ότι πρέπει να τιμωρηθούν και όσοι πετάνε πέτρες, και όσοι βεβήλωσαν το μνημείο που φωτογράφισε ο Χρήστος, και όσοι ασελγούν κατά συρροή στα Παν/μια, όπως φυσικά και όσοι 'πλάκωσαν στο ξυλο τους ΠΑΣΠίτες/ΔΑΠίτες/γουατέβερ'.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Προφανώς και είναι ζώα όσοι επιτέθηκαν στους φωτορεπόρτερ και προφανώς τους αξίζει να τιμωρηθούν - δεν πιστεύω ότι θα διαφωνήσει κανείς με αυτο!Αντίστοιχα δε νομίζω ότι θα διαφωνήσει κανείς ότι πρέπει να τιμωρηθούν και όσοι πετάνε πέτρες, και όσοι βεβήλωσαν το μνημείο που φωτογράφισε ο Χρήστος, και όσοι ασελγούν κατά συρροή στα Παν/μια, όπως φυσικά και όσοι 'πλάκωσαν στο ξυλο τους ΠΑΣΠίτες/ΔΑΠίτες/γουατέβερ'.
Κατσε ρε τιφοζι, αντε και τα καταδικαζουμε ολα τι επιδοκιμαζουμε ομως τελικα, την ενομη ταξη? Οπως τα λες αργα ή γρηγορα θα πεσεις σε αντιφασεις τυπου Βουλγαρακη.
-
τετοιου τυπου γκριζα σημεια φερνουν αυτο:
διαδηλωση για να αφησουν ελευθερους τους τρομοκρατες!ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΞΑΝΑΓΙΝΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ? Ε? Ε?
στην βραζιλια με το που τους πιανουν η φατσα τους ειναι στην τιβι απο το πρωτο λεπτο εδω οχι..εδω τους κρυβουν τους τρομοκρατες..
-
Βάλε και δίπλα την φωτό του εκπροσώπου μας στο κοινοβούλιο κυρίου Καμμένου με μπλούζα ''η ελλάδα δεν είναι προς πώληση'' να ολοκληρωθεί το έργο του παραλόγου.
-
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
...στην βραζιλια με το που τους πιανουν η φατσα τους ειναι στην τιβι απο το πρωτο λεπτο εδω οχι..εδω τους κρυβουν τους τρομοκρατες..
...Τρομοκράτες!?
...κοίτα, που τελικά πειστήκαμε, για το ποιούς πρέπει να θεωρούμε τρομοκράτες!...... -
οχι συγνωμη δεν ειναι τρομοκρατες οι Mythbusters ηταν που εστελναν τα πακετα βομβες
και τα οπλα μαλλον ηταν απο καποιο project που δεν προλαβαν να το τελειωσουν και η αστυνομια τους εριξε το φταιξιμο -
Ο χρήστης gto250swb έγραψε:
Προφανώς και είναι ζώα όσοι επιτέθηκαν στους φωτορεπόρτερ και προφανώς τους αξίζει να τιμωρηθούν - δεν πιστεύω ότι θα διαφωνήσει κανείς με αυτο!
Αντίστοιχα δε νομίζω ότι θα διαφωνήσει κανείς ότι πρέπει να τιμωρηθούν και όσοι πετάνε πέτρες, και όσοι βεβήλωσαν το μνημείο που φωτογράφισε ο Χρήστος, και όσοι ασελγούν κατά συρροή στα Παν/μια, όπως φυσικά και όσοι 'πλάκωσαν στο ξυλο τους ΠΑΣΠίτες/ΔΑΠίτες/γουατέβερ'.
Κατσε ρε τιφοζι, αντε και τα καταδικαζουμε ολα τι επιδοκιμαζουμε ομως τελικα, την ενομη ταξη? Οπως τα λες αργα ή γρηγορα θα πεσεις σε αντιφασεις τυπου Βουλγαρακη.
ΕΠιδοκιμάζω τον αστυνομικό που ΚΑΝΕΙ τη δουλειά του και δεν ασκεί βία άσκοπα έναντι δικαίων και αδίκων, επιδοκιμάζω και αυτόν που διαδηλώνει ειρηνικά.
Συγνώμη, αλλά δεν μπορώ να βρω κάτι καλό γι' αυτόν που βεβηλώνει τα μνημεία, που φέρεται φασιστικά μέσα στα παν/μια(ζήτω το άσυλο btw) και που κάνει καταστροφές. Όπως δεν μπορώ να βρω κάτι καλό και για τους αστυνομικούς όταν ασκούν βία τζάμπα, αλλά κάθονται σα μ@λ@κες και τις τρώνε εκει που πρέπει να λιανίσουν στο ψαχνό(βλ. 4ο τελικό Ολυμπιακού-ΠΑΟ πέρσι).
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
οχι συγνωμη δεν ειναι τρομοκρατες οι Mythbusters ηταν που εστελναν τα πακετα βομβες
και τα οπλα μαλλον ηταν απο καποιο project που δεν προλαβαν να το τελειωσουν και η αστυνομια τους εριξε το φταιξιμοΣυγγνώμη, φίλε μου, δεν ήξερα ότι έλαβες βόμβα σε πακέτο!
Εγώ πάντως, νοιώθω τρομοκρατημένος από αυτά που αναγκάζομαι να υποστώ (χωρίς να φταίω σε τίποτα) και που προέρχονται από το επίσημο Κράτος!!!
Κατά τα άλλα, συμφωνώ με την άποψη που εκφράζει παραπάνω ο tifosi... -
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
και τα οπλα μαλλον ηταν απο καποιο project που δεν προλαβαν να το τελειωσουν και η αστυνομια τους εριξε το φταιξιμοΣυγγνώμη, φίλε μου, δεν ήξερα ότι έλαβες βόμβα σε πακέτο!
Εγώ πάντως, νοιώθω τρομοκρατημένος από αυτά που αναγκάζομαι να υποστώ (χωρίς να φταίω σε τίποτα) και που προέρχονται από το επίσημο Κράτος!!!
Κατά τα άλλα, συμφωνώ με την άποψη που εκφράζει παραπάνω ο tifosi...α ναι δεν ειναι αυτοι οι τρομοκρατες το κρατος ειναι! μαλιστα..
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
ΕΠιδοκιμάζω τον αστυνομικό που ΚΑΝΕΙ τη δουλειά του και δεν ασκεί βία άσκοπα έναντι δικαίων και αδίκων, επιδοκιμάζω και αυτόν που διαδηλώνει ειρηνικά.
Συγνώμη, αλλά δεν μπορώ να βρω κάτι καλό γι' αυτόν που βεβηλώνει τα μνημεία, που φέρεται φασιστικά μέσα στα παν/μια(ζήτω το άσυλο btw) και που κάνει καταστροφές. Όπως δεν μπορώ να βρω κάτι καλό και για τους αστυνομικούς όταν ασκούν βία τζάμπα, αλλά κάθονται σα μ@λ@κες και τις τρώνε εκει που πρέπει να λιανίσουν στο ψαχνό(βλ. 4ο τελικό Ολυμπιακού-ΠΑΟ πέρσι).
Nαι αλλα γι΄αυτα που σχολιαζεις ομως δεν εχεις μια ιστορικη αποσταση, (the vantage point of history που λενε και στο βοϊδοχωρι της Ox-φορδης) εισαι μεσα στο χυλο που βραζει, τι θεση θα παρεις(?), ή δεν θα παρεις και θα αρκεστεις στην ενομη ταξη να σου υπαγορευσει το τι ειναι ηθικο? Εκει κολλαει το σχολιο μου, στην αποσταση του θεατη που κατα καιρους παιρνουμε μερικοι και κρινουμε οτιδηποτε. Αυτο ομως δεν ειναι δουλεια της πολιτικης (γιατι ο λογος εδω μεσα ειναι πολιτικος) ειναι δουλεια της ιστοριας.Αρα ΙΜΟ παρε μια πολιτικη θεση αμα θες να μιλησεις για το 16χρονο νεκρο αλλιως πρεπει να περιμενεις 15-20 χρονια.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Κανονικά η δουλειά τους είναι να τους συλλάβουν όλους αυτούς και να τους παραδόσουν στη δικαιοσύνη, όχι να τους τιμωρίσουν κατά βούληση επί τόπου.Uncommon common sense...
Είναι δηλαδή το ίδιο να κάνει κάτι εν ώρα υπηρεσίας, με τη στολή και την αποστολή του, και το ίδιο όταν έχει πάει για καφέ, χωρίς να φοράει την στολή του και χωρίς να είναι σε συγκεκριμένη αποστολή? Και στις δύο περιπτώσεις λειτουργεί στο όνομα της ελληνικής αστυνομίας?
Δηλαδή υποστηρίζεις αντίθετα ότι είναι Dr Jekyll & Mr Hyde, και όταν φοράει τη στολή μεταμορφώνεται αυτόματα σε ευσυνείδητο επαγγελματία;
Επίσης, ο εν λόγο αστυνομικός, παρ'όλο που φορούσε πολιτικά, δεν βλέπω να αντιμετωπίστηκε ως κοινός πολίτης από τους συναδέλφους του...χωρις σημα και οπλο ειναι πολιτης η ταυτοτητα δεν λεει κατι αν ηταν ετσι και εγω θα εβγαζα στον δρομο με πολιτικα τα m4 και να πυροβολαγα
Το πρόβλημα είναι μόνο μια σημειολογική λεπτομέρεια; Και δεν μου λέτε, το 'λειτούργημα' τι απέγινε; Αν έβγαινες στο δρόμο με πολιτικά πυροβολώντας με Μ4, δεν θα ήσουν απλώς ένας ψυχοπαθής με όπλο αλλά θα είχε και πρόβλημα ο ΕΣ (η ΕΛΑΣ, το ΛΣ κλπ) που προσλαμβάνει και δίνει όπλο σε ένα ψυχοπαθή.
-
Ρε παιδιά, τι κακό κι' αυτό με ορισμένα μπατσόνια (έτσι ονομάζω τους ψευτόμαγκες αστυνομικούς που κρύβονται πίσω απ' το σήμα).
Φυσικά,πολλοί σήμερα κουβαλούν κόμπλεξ με το τσουβάλι ( ) και λίγοι είναι ισορροπημένοι χαρακτήρες.
Δείτε το πείραμα του Stafford και θα καταλάβετε.Πολλοί εξ΄ αυτών, μόνο τους μπάτσους θα μπορούσαν να κάνουν στην ζωή τους και τίποτα άλλο, και μερικοί εξ' αυτών, ίσως το έκαναν και τζάμπα αν είχαν άλλες πηγές βιοπορισμού...
Όλα αυτά φυσικά στους αδύνατους και εκεί που τους παίρνει, στους οικονομικά ισχυρούς που μπορούν να τους τσακίσουν στις μηνύσεις, είναι κότες λιράτες !
-
ε ναι το σημα τους δινει αυτοματα +10 ιντσες στο πεος ευτηχως να λεμε που υπαρχουν και λιγοι με μυαλο εκει μεσα γιατι ακομη και οι κοπελες εχουν αρχισει και την βλεπουν ραμπο..
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Είναι δηλαδή το ίδιο να κάνει κάτι εν ώρα υπηρεσίας, με τη στολή και την αποστολή του, και το ίδιο όταν έχει πάει για καφέ, χωρίς να φοράει την στολή του και χωρίς να είναι σε συγκεκριμένη αποστολή? Και στις δύο περιπτώσεις λειτουργεί στο όνομα της ελληνικής αστυνομίας?
Δηλαδή υποστηρίζεις αντίθετα ότι είναι Dr Jekyll & Mr Hyde, και όταν φοράει τη στολή μεταμορφώνεται αυτόματα σε ευσυνείδητο επαγγελματία;
Να το ξαναπώ. Ο συγκεκριμένος ήταν ένα ζώο και μισό, και μεγάλο λάθος να βρίσκεται στις τάξεις της ΕΑ. Αλλά την μαλακία που έκανε την έκανε ως ιδιώτης-μαλάκας, όχι εκπροσωπώντας εκείνη τη στιγμή την ΕΑ σε κάποια υπηρεσία/αποστολή. Εγώ έτσι αντιλαμβάνομαι την αστυνομική βία, να έρθει ο μπάτσος (ως μπάτσος, όχι ως Μπάμπης - που δουλεύει ως αστυνομικός - και την έχει δει γαμιάς) εν ώρα υπηρεσίας και να με πλακώσει χωρίς λόγο. Ίσως αντιλαμβανόμαστε διαφορετικά την έννοια της αστυνομικής βίας.
Ίσως κάποιος άλλος να θεωρεί αστυνομική βία καθε πράξη βίας που κάνει το όργανο, ακόμα και εκτός υπηρεσίας. Οπότε αν π.χ. η γυναίκα του του σπάσει μια μέρα τα νεύρα και αυτός την πλακώσει στο ξύλο, τότε να το θεωρήσουμε και αυτό αστυνομική βία.Επίσης, ο εν λόγο αστυνομικός, παρ'όλο που φορούσε πολιτικά, δεν βλέπω να αντιμετωπίστηκε ως κοινός πολίτης από τους συναδέλφους του...
Αυτό ομως δεν είναι στυνομική βία, είναι κάτι άλλο.
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Επίσης, ο εν λόγο αστυνομικός, παρ'όλο που φορούσε πολιτικά, δεν βλέπω να αντιμετωπίστηκε ως κοινός πολίτης από τους συναδέλφους του...
Αυτό ομως δεν είναι στυνομική βία, είναι κάτι άλλο.
Φυσικά και είναι κάτι άλλο , **ακόμα πιο επικίνδυνο και ακραίο **.
Είναι αυτό που εκτρέφει αυτές τις συμπεριφορές.
Δολοφονια του 16χρονου Αλεξανδρου