Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Επέστρεψα το αυτοκίνητο εξυπηρέτησης τρακαρισμένο..και τώρα?
    1. Home
    2. Περί αυτοκίνησης
    3. Επέστρεψα το αυτοκίνητο εξυπηρέτησης τρακαρισμένο..και τώρα?
    • 1
    • 2
    • 3
    • 1 / 3
    Περί αυτοκίνησης
    25
    49
    410
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • N
      nizouzou last edited by

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • N
        nizouzou last edited by

• N
          nizouzou last edited by

• T
            teris3 last edited by

Eμένα μου φαίνεται πολύ απλό...
            Το αμάξι που πήρες ως εξυπηρέτησης πελατών ΠΑΝΤΑ είναι ασφαλισμένο από την αντιπροσωπεία.
            Εφόσον η μικτή που έχει κάνει, είναι με ΑΠΑΛΛΑΓΗ 400€ και εφόσον αυτός που σε χτύπησε εγκατέλειψε τον χώρο, ΟΦΕΙΛΕΙΣ εσύ να πληρώσεις τα 400€ και τα υπόλοιπα η ασφάλεια.
            ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΜΑΞι, πάλι εσύ θα πλήρωνες τα πρώτα 400€ από την τσέπη σου.

Η αντιπροσωπεία φέρει ευθύνη για ΜΗ ΠΛΗΡΗ ΓΡΑΠΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΟΥ και ίσως να μπορέσεις να πατήσεις εκεί οπότε για ξαναδές τί ακριβώς έχεις υπογράψει .

Είμαι σίγουρος πως από κάτω θα εμφανιστούν πολλοί τσαμπουκάδες και θα σου πουν 'οχι ρε, μην πληρώνεις, πάνε και κάντα πουτάνα εκεί....' αλλά ρώτα και έναν δικηγόρο να σου πει....

• K
              kyr80 last edited by

Αν συνέβαινε στο δικό σου, δε θα τα πλήρωνες;;;;; Πέρα από το νόμιμο είναι και ηθικά δίκαιο να πληρώσεις την απαλλαγή εσύ σαν χρήστης. 'Εξυπηρέτησης' όπως λέει η λέξη, σημαίνει ότι σε εξυπηρέτησαν για να μην μείνεις χωρίς αυτοκίνητο. Όχι από βλάβη, αλλά από υπαιτιότητα δική σου(λόγο ατυχήματος) που δεν ήταν και υποχρεωμένοι.
              Τα χαρτιά που υπέγραψες στην παραλαβή(τα διάβασες ή όχι είναι δικό σου λάθος) γράφουν για τις υποχρεώσεις σου. Αν σε αυτά γράφουν ότι σε περίπτωση ατυχήματος ο οδηγός επιβαρύνεται την απαλλαγή της ασφάλειας, τότε δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Αν όχι μην πληρώνεις.
              Οι παραλήψεις που αναφέρεις είναι εντελώς άσχετες με το ατύχημα πάντως.

1 Reply Last reply Reply Quote 1
              • K
                kyr80 last edited by

Ο χρήστης teris3 έγραψε:
                Eμένα μου φαίνεται πολύ απλό...
                Το αμάξι που πήρες ως εξυπηρέτησης πελατών ΠΑΝΤΑ είναι ασφαλισμένο από την αντιπροσωπεία.
                Εφόσον η μικτή που έχει κάνει, είναι με ΑΠΑΛΛΑΓΗ 400€ και εφόσον αυτός που σε χτύπησε εγκατέλειψε τον χώρο, ΟΦΕΙΛΕΙΣ εσύ να πληρώσεις τα 400€ και τα υπόλοιπα η ασφάλεια.
                ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΜΑΞι, πάλι εσύ θα πλήρωνες τα πρώτα 400€ από την τσέπη σου.

Η αντιπροσωπεία φέρει ευθύνη για ΜΗ ΠΛΗΡΗ ΓΡΑΠΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΟΥ και ίσως να μπορέσεις να πατήσεις εκεί οπότε για ξαναδές τί ακριβώς έχεις υπογράψει .

Είμαι σίγουρος πως από κάτω θα εμφανιστούν πολλοί τσαμπουκάδες και θα σου πουν 'οχι ρε, μην πληρώνεις, πάνε και κάντα πουτάνα εκεί....' αλλά ρώτα και έναν δικηγόρο να σου πει....

Σε αυτό κάνεις λάθος. Έχει τύχει να μου δώσουν εξυπηρέτησης χωρίς μικτή. Μου το τόνισαν στην παράδοση, καθώς και στο χαρτί της παραλαβής που υπέγραψα. Έτυχε να πάρω και με ραγισμένο τζάμι και ζήτησα να γραφτεί στο 'συμβόλαιο'. Γενικότερα επειδή έχω χρησιμοποιήσει από αρκετές εταιρίες όχημα εξυπηρέτησης, στις περιπτώσεις με μικτή έγραφε ότι σε περίπτωση ατυχήματος από υπαιτιότητά, θα επιβαρυνθώ το ποσό της απαλλαγής. Σε αυτήν που ήταν χωρίς μικτή θα επιβαρυνόμουν τη ζημιά κανονικότατα. 'Αν θέλει μη το παίρνεις' μου είπανε.

• D
                  dimsabas last edited by

Πράγματι έχουν δίκιο. Αλλά όχι απόλυτο. Σε αυτές τις περιπτώσεις, θα έπρεπε να κάνουν μικτή κάλυψη χωρίς απαλλαγή, δεν το κάνουν όμως γιατί τους βγαίνει ακριβότερα. Εκεί θα έπρεπε να πατήσεις και να ζητήσεις να μοιραστείτε τα 400. Εγώ αυτό θα έκανα, γιατί θεωρώ ότι έπρεπε αυτά τα αυτοκίνητα να καλύπτονται πλήρως, αλλά τσιγκουνεύτηκαν...

https://cartalk.gr/

• P
                    pskarm last edited by

για βρες ασφαλιστικη με 0 απαλλαγη??
                    σχεδον απιθανο

οταν μας δινουν χαρτια να υπογραψουμε τα διαβαζουμε ή εστω το σκ που ηταν τρακαρισμενο το αμαξι.

το μονο που μπορεις να τους κανεις για να γινουν αλογα ειναι αν το παρεις και να το πας σε δικο σου φαναρτζη να το φτιαξεις...το χαρτι της ασφαλιστικης λεει οτι θα πληρωσεις 400 οχι οτι θα το φτιαξεις σε αυτους

χαχααχαχαχα σσατανικο εεε?

• L
                      lokatzis last edited by

Ο χρήστης pskarm έγραψε:
                      για βρες ασφαλιστικη με 0 απαλλαγη??
                      σχεδον απιθανο

οταν μας δινουν χαρτια να υπογραψουμε τα διαβαζουμε ή εστω το σκ που ηταν τρακαρισμενο το αμαξι.

το μονο που μπορεις να τους κανεις για να γινουν αλογα ειναι αν το παρεις και να το πας σε δικο σου φαναρτζη να το φτιαξεις...το χαρτι της ασφαλιστικης λεει οτι θα πληρωσεις 400 οχι οτι θα το φτιαξεις σε αυτους

χαχααχαχαχα σσατανικο εεε?

Σατανικότατος
                      Ίσως είναι και ο μόνος τρόπος να πετύχεις κάποια έκπτωση, 'ή 300 σε εσάς ή πάω αλλού'.

• N
                        nizouzou last edited by

• A
                          asteris last edited by

Αν είχες το αμάξι σου παρκαρισμένο εκεί που ήταν το εξυπηρέτησης και στο κάνανε σμπαράλια, θα πλήρωνες κάτω από 400€? Πάλι καλά να λες που είχε μικτή το εξυπηρέτησης...

Και τα εξυπηρέτησης και τα test drives με το ίδιο καθεστώς μικτής ασφάλειας είναι, έχουν ένα ποσό απαλλαγής το οποίο επιβαρύνεται ο χρήστης που το δανείζεται. Επαναλαμβάνω ότι αν την ώρα του τρακαρίσματος ήταν το δικό σου αμάξι που πιθανόν να μην είχε καθόλου μικτή, σίγουρα θα πλήρωνες πολύ παραπάνω, οπότε μην τρώγεσαι να την βγάλεις κούτρα...

• M
                            megane98hp last edited by

Νομίζω ότι στο τέλος δεν θα τη γλυτώσεις. Το μόνο που θα μπορουσες να κάνεςι και που ειπώθηκε πριν είναι να βρεις ανταλλακτικά 'απ έξω' και να το φτιάξεις πιο φτηνα.

• A
                              arrowsfa1 last edited by

Ένα λεπτό παιδιά.

Όταν έχω μικτή ασφάλεια και μου χτυπήσουν το παρκαρισμένο αμάξι μου, η ασφαλιστική με αποζημιώνει (αν με αποζημιώνει) για τις ζημιές που υπέστη το όχημα μου. Δεν έχει καμία σχέση με την υπαιτιότητα μου, η οποία προφανώς σε τέτοια περίπτωση δεν υπάρχει.

Καμία απολύτως υπαιτιότητα δεν υπάρχει για κάποιον που παρκάρει το αυτοκίνητό του και το βρίσκει τρακαρισμένο την άλλη μέρα το πρωί. ΟΚ, να δεχθούμε συντρέχουσα υπαιτιότητα αν το είχε παρκάρει διπλοσειρά, σε γωνία κλπ αλλά μέχρι εκεί. Αφήστε που, με τη διάταξη του ΚΟΚ ότι ο οδηγός οφείλει να προσέχει κλπ και να έτοιμος να σταματήσει σε κάθε εμπόδιο που θα του παρουσιαστεί, ούτε καν σ' αυτήν την περίπτωση έχουμε εύκολα συνυπαιτιότητα.

Επομένως αν ο όρος ήταν όπως λέει ο kyr80, 'σε περίπτωση ατυχήματος από υπαιτιότητα, θα επιβαρυνθώ το ποσό της απαλλαγής', εδώ δεν μπορεί να εφαρμοστεί αφού υπαιτιότητα δεν υπήρχε. Διερωτώμαι, η αντιπροσωπεία δεν θα έπρεπε να πάρει τα χρήματα που της δίνει η ασφαλιστική, και τα υπόλοιπα 400 € από τον υπαίτιο του ατυχήματος (ο οποίος εδώ τυχαίνει να είναι άγνωστος);

Τώρα αν ο όρος έλεγε κάτι διαφορετικό, αυτό είναι άλλο θέμα. Όπως επίσης και το κατά πόσον, αφού κανείς δεν της τον υπέδειξε, αποτέλεσε αντικείμενο της συμφωνίας τους (βλ. νόμο για την προστασία του καταναλωτή: Όροι που έχουν διατυπωθεί εκ των προτέρων για μελλοντικές συμβάσεις (γενικοί όροι των συναλλαγών), δεν δεσμεύουν τον καταναλωτή, εάν κατά την κατάρτιση της σύμβασης τους αγνοούσε ανυπαιτίως, όπως, ιδίως, όταν ο προμηθευτής δεν του υπέδειξε την ύπαρξή τους ή του στέρησε τη δυνατότητα να λάβει πραγματική γνώση του περιεχομένου τους.. )

• K
                                kyr80 last edited by

Ο χρήστης nizouzou έγραψε:
                                Αν βρείς το αυτοκινητό σου το πρωί σμπαραλιασμένο , η δική σου υπαιτιότητα είναι ότι δεν στήθηκες με το όπλο όλη νύχτα να δείς ποιός ήταν αυτός που σου το τράκαρε?
                                Οι παραλήψεις τους μπορεί να είναι άσχετες αλλά δείχνουν την δική τους ανευθυνότητα και εκφράσεις του στυλ « δεν φεύγεις από εδώ αν δεν υπογράψεις ότι θα πληρώσεις» μου φαίνονται γελοίες . Και φυσικά παίζει κάποιο ρόλο ο επαγγελματισμός που δείχνει ο άλλος και το πώς χειρίζεται ένα θέμα ανεξάρτητα από το ποιος έχει δίκιο για το αν θα προτιμήσω ξανά το μαγαζί τους. Μπορεί για σενα να είναι άσχετο αλλά στη δική μου αντμετώπιση παίζει ρόλο και κατά πόσο ήμουν ευχαριστημένη και την περασμένη φορά που τους το είχα πάει που μου είχανε πει 2 μέρες για να μην χάσουν τον πελάτη και είχα πληρώσει ένα σωρό λεφτά σε ταξί μια ολόκληρη εβδομάδα συν την ταλαιπωρία, συν ότι πήρα το αμάξι και είχε άσπρα χρώματα κάτω από την πόρτα… Για αυτά δεν αποζημιώθηκα ποτέ με κανέναν τρόπο. Και στην συγκεκριμένη περίπτωση αν είχα δει κάποια σοβαρή αντιμετώπιση και επαγγελματισμό από αυτούς επίσης δεν θα είχα αυτό το παράπονο.
                                Φυσικά και δεν θα ξαναπατήσω το πόδι μου , όχι για τα 400eu αλλά γιατί το μαγαζί τους είναι καφενείο.
                                Στην Ελλάδα ο πελάτης έχει πάντα δίκιο μόνο όταν πληρώνει καλά.

Αν βρω το αμάξι μου σμπαραλιασμένο όπως λες, τότε θα πληρώσω την απαλαγή σύμφωνα με το συμβόλαιο που θα έχω υπογράψει. Και θα καταριέμαι την ατυχία μου και την μ@λακία αυτού που με χτύπησε που σηκώθηκε και έφυγε χωρίς να πει τίποτα. Όπως θα έπρεπε κατά τη γνώμη μου να κάνεις και εσύ. Να είσαι κρανιομένη με αυτόν που σε χτύπησε και όχι με την αντιπροσωπεία που πήγε να σε εξυπηρετήσει και της τράκαρες το αμάξι. Καθόλου δεν την απασχολεί αν το είχες παρκαρισμένο ή το στούκαρες. Για αυτούς πρακτικά είναι το ίδιο. Ηθικά για εσένα και μόνο, όχι.

Επομένως αν ο όρος ήταν όπως λέει ο kyr80, 'σε περίπτωση ατυχήματος από υπαιτιότητα, θα επιβαρυνθώ το ποσό της απαλλαγής', εδώ δεν μπορεί να εφαρμοστεί αφού υπαιτιότητα δεν υπήρχε. Διερωτώμαι, η αντιπροσωπεία δεν θα έπρεπε να πάρει τα χρήματα που της δίνει η ασφαλιστική, και τα υπόλοιπα 400 € από τον υπαίτιο του ατυχήματος (ο οποίος εδώ τυχαίνει να είναι άγνωστος);

Θεωρείται κακόβουλη πράξη και αναγράφεται και αυτή στους όρους. Αν βέβαια είχαν τσιμπήσει το δράστη δε θα συζητούσαμε καθόλου. Η ασφαλιστική του δράστη θα πλήρωνε τη ζημιά.

• K
                                  kyr80 last edited by

Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
                                  Νομίζω ότι στο τέλος δεν θα τη γλυτώσεις. Το μόνο που θα μπορουσες να κάνεςι και που ειπώθηκε πριν είναι να βρεις ανταλλακτικά 'απ έξω' και να το φτιάξεις πιο φτηνα.

Μα η ζημιά δεν κοστίζει 400€, άρα αν το πάω αλλού ίσως πληρώσω λιγότερα. Η ζημιά είναι ένα Χ ποσό για το οποίο εγώ υποχρεούμαι να πληρώσω 400€ και η ασφαλιστική Χ-400€.
                                  Σε τι θα εξυπηρετήσει να βρεις από αλλού ανταλλακτικά;;

• A
                                    arrowsfa1 last edited by

Αν η ζημιά κοστίζει λιγότερο από 400 €, τότε η ασφαλιστική δεν οφείλει τίποτα και η nizouzou

• L
                                      leonp last edited by

Επειδή πρόκειται να σε χρεώσουν για τις (μικρο)ζημιές/επισκευή (άσχετα αν το φτιάξουν ή όχι - γρατζουνιές κλπ), καλύτερα να το φτιάξεις εσύ και να το επιστρέψεις φτιαγμένο. ΣΥΜΦΕΡΕΙ.

1 Reply Last reply Reply Quote 2
                                      • M
                                        meco last edited by

Ο χρήστης kyr80 έγραψε:

Μα η ζημιά δεν κοστίζει 400€, άρα αν το πάω αλλού ίσως πληρώσω λιγότερα. Η ζημιά είναι ένα Χ ποσό για το οποίο εγώ υποχρεούμαι να πληρώσω 400€ και η ασφαλιστική Χ-400€.
                                        Σε τι θα εξυπηρετήσει να βρεις από αλλού ανταλλακτικά;;

Tι ψάχνεις τώρα...
                                        Προφανώς ο Μάνος δεν διάβασε καλά το αρχικό post... Ετοιμάζεται για τις ελιές μάλλον και έχει αγχωθεί.

• K
                                          kyr80 last edited by

Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
                                          Αν η ζημιά κοστίζει λιγότερο από 400 €, τότε η ασφαλιστική δεν οφείλει τίποτα και η nizouzou Προφανώς ο Μάνος δεν διάβασε καλά το αρχικό post... Ετοιμάζεται για τις ελιές μάλλον και έχει αγχωθεί.

Εμείς τις μαζέψαμε . Αλλά φέτος τίποτα. Δεν έβρεξε, ήταν μικρές. Γεμάτες όμως, αλλά θα είναι το λάδι βαρύ, λίγο πικρό. Άστα να πάνε.

• P
                                            pad last edited by

Ο χρήστης nizouzou έγραψε:
                                            Καλησπέρα σε όλους ! Γράφτηκα στο φόρουμ μήπως μπορέσω και βγάλω καμιά άκρη με το προβληματάκι που προέκυψε…

Πρίν λίγες ημέρες, έδωσα το αυτοκίνητό μου στο φανοποιείο της αντιπροσωπείας του αυτοκινήτου μου, για κάποιες εργασίες φανοποιείου, ενώ είχα ζητήσει να μου δώσουν αυτοκίνητο εξυπηρέτησης για τις ημέρες που θα κρατούσαν το δικό μου στο συνεργείο.
                                            Αφησα λοιπόν το δικό μου εκεί και παρέλαβα το δικό τους, αφού με διαβεβαίωσαν οτι τα χαρτιά του αυτοκινήτου βρίσκονται μέσα στο ντουλαπάκι.

Μετά απο καμιά ώρα με πήρανε τηλέφωνο οτι είχαν ξεχάσει να μου δώσουνε την άδεια κυκλοφορίας και έπρεπε να επιστρέψω να την πάρω…. Και αφού τελείωσα το απόγευμα απο τη δουλειά μου, πήγα και πήρα την άδεια κυκλοφορίας… Το βράδυ, άνοιξα το πορτμπαγκάζ για να βάλω μια τσάντα και είδα οτι το φως ήταν ανοικτό… και ήταν ανοικτό για περίπου ένα 24ωρο απο δική τους βλακεία αφού προφανώς δώσανε το αυτοκίνητο χωρίς να κάνουν κανέναν έλεγχο … Δηλαδή ήμουνα και τυχερή που δεν είχα μείνει και απο μπαταρία ήδη…

Το αυτοκίνητο το κυκλοφορούσα κανονικά 3 ημέρες, και την τέταρτη ημέρα, κατέβηκα το πρωί να το πάρω να πάω στις δουλειές μου, και το βρήκα τρακαρισμένο και εγκατελλειμένο. Κάποιος στη γειτονιά, μου είπε οτι το βράδυ το χτυπήσανε και βγήκανε στο μπαλκόνι να δουν τι γίνεται αλλά είχανε γίνει καπνός…

Πήρα αμέσως τηλέφωνο την ασφαλιστική και την αντιπροσωπεία για να τους ενημερώσω για το συμβάν, αλλά λόγω βροχής και αυξημένης ζήτησης , η οδική βοήθεια δεν προλάβαινε να μεταφέρει το αυτοκίνητο στην αντιπροσωπεία μιας και ήταν Σάββατο και στις 2 το μεσημέρι θα έκλεινε. Οπότε απο την ασφαλιστική, μου είπανε να κάνω τη δήλωση ατυχήματος τη Δευτέρα, αφού η διαδικασία της δήλωσης ατυχήματος και μεταφοράς γίνονται μαζί.

Το αυτοκίνητο δεν μπορούσε να κινηθεί γιατί ο προφυλακτήρας είχε παραμορφωθεί έτσι, που εμπόδιζε τον τροχό να κινηθεί. Το άφησα λοιπόν ακριβώς όπως ήτανε αφού μάζεψα κάποια θραύσματα απο το φανάρι και τον προφυλακτήρα του άλλου αυτοκινήτου, και τη Δευτέρα πρωί πρωί πήρα τηλέφωνο και για τη δήλωση ατυχήματος αλλά και τον υπεύθυνο του φανοποιείου που μου είχε δώσει το αυτοκίνητο.
                                            Αφού έβγαλε φωτογραφίες ο υπάλληλος της οδικής βοήθειας, μετακίνησε λίγο τον προφυλακτήρα και πήγα το αυτοκίνητο σιγά σιγά στην αντιπροσωπεία για να το δούνε.

Αφού το είδανε, μου είπανε οτι πρέπει να πληρώσω 400eu την απαλλαγή της μικτής ασφάλειας…. Και φυσικά αντέδρασα αρνητικά αφού δεν έφταιγα σε τίποτα για το συμβάν, αφού είχα παρκάρει νόμιμα και δεν ήμουν μέσα στο αυτοκίνητο όταν έγινε το συμβάν και δεν φταίω και σε τίποτα που το εγκατέλειψε ενας ασυνείδητος πιθανόν μεθυσμένος.
                                            Όταν πήρα το αυτοκίνητο κανείς δεν μου εξήγησε τίποτα, παρά μου δώσανε να υπογράψω ένα χαρτί στο πόδι και στα γρήγορα, με μια σελίδα ψιλά γράμματα στο πίσω μέρος, που δεν υπέγραψα κάν στο πίσω μέρος για να τα έχω δεί κιόλας!
                                            Μάλιστα όταν έδωσα στον υπάλληλο της οδικής βοήθειας το χαρτί της ασφάλειας, είδα ότι μεσα στο αυτοκίνητο δεν υπήρχε καν το πρωτότυπο αλλά μια φωτοτυπία!! Πράγμα που σημαίνει πως άν με είχαν σταματήσει για κάποιον έλεγχο, θα είχα πληρώσει ένα τσουχτερό προστιμό που μπορεί να έφτανε και τα 500eu…
                                            Μάλιστα ο υπεύθυνος του φανοποιείου, έλεγε πως δεν πρόκειται να φύγω αν δεν υπογράψω ένα χαρτί που θα έλεγε ότι θα πληρώσω τα 400eu!!!! Και του είπα κι εγώ ότι αν έχει σκοπό να με δέσει τότε μόνο δεν θα φύγω… Τέλος πάντων τους ξεκαθάρισα ότι το μόνο χαρτί που πρόκειται να υπογράψω είναι ένα χαρτί που έγραψα λεπτομερώς ό,τι είχε συμβεί απο τη στιγμή που πήρα το αυτοκίνητο και ανέφερα ολες τις δικές τους αμέλειες, και που έλεγε ότι θα διερευνήσω το θέμα μόνη μου και κατόπιν θα ξανασυζητηθεί το θέμα.

Μου προτείνανε πάντως να με διευκολύνουν με γραμμάτια επειδή είναι και πολύ large οι τύποι !

Εγώ πιστεύω πως η αντιμετώπισή τους είναι εντελώς άδικη, σύν ότι δεν ήταν τυπικοί στη δουλειά τους που δεν μου δώσανε τα χαρτιά του αυτοκινήτου σωστά και δεν με ενημερώσανε έστω με δύο λόγια για την περίπτωση ατυχήματος.

Αν κάποιος γνωρίζει ποιος θα πρέπει να πληρώσει το ποσό της απαλλαγής ή αν γνωρίζει κάτι για το πώς να το αντιμετωπίσω, παρακαλώ άς πεί τη γνώμη του.
                                            Πραγματικά αισθάνομαι ότι είναι άδικο και ότι η αντιμετώπισή τους ήταν πολύ κακή αφού ο υπεύθυνος του φανοποιείου δεν ανέλαβε καμιά ευθύνη για τις δικές του αμέλειες παρά μόνο τον ενδιέφερε να μην πληρώσει η αντιπροσωπεία τίποτα. Τους είπα κιόλας ότι είναι γνωστό ότι από τις ασφαλιστικές μπορούν να παίρνουν πολύ περισσότερα αφού τα «βρίσκουνε» με τους πραγματογνώμονες και δεν βγάλανε λέξη….

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Μη πληρώσει τπτ!!!!!
                                            Φίλος είχε πάρει 116i ως αυτοκίνητο αντικατάστασης...και το έκανε τρο-πε-το με δικη του υπαιτιότητα.
                                            Δεν πλήρωσε τπτ...ούτε απαλλαγές....ουτε 1€...
                                            Το αυτοκίνητο του ήταν μια 320si και ήταν μέσα για μικρή φαναρτζοδουλειά.

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 1 / 3
                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                              • ΕΛΛΑΔΑ
                                              • ΚΟΣΜΟΣ
                                              • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
                                              • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ