-
ελπίζω η Ferrari να συνεχίσει με δικούς της κινητήρες. Ενας απο τους λόγους που ο κόσμος πάει στην πίστα, είναι για ν΄ακούσει τον ήχο που βγάζει ο κινητήρας των κόκκινων.
Είμαστε σε δύσκολη εποχή. Δυστυχώς βρίσκω καλή λύση τον κοινό κινητήρα - κιβώτιο.
Οσες ομάδες όμως μπορούν, καλό είναι να κρατήσουν τους δικούς τους κινητήρες, προσαρμοσμένους σε αυτούς της Cosworth.
Οικονομική μπόρα είναι και θα περάσει. Μέχρι να περάσει όμως, θα πρέπει να βρούμε λύσεις για να επιβιώσουν και οι μικρομεσαίες ομάδες. Αλλιώς θα παροκολουθούμε αγώνες F1 με 4 αυτοκίνητα στην πίστα.
-
και αν φυγουν και αλλες ομαδες οι εναπομείναντες θα αποκτησουν και τριτο μονοθεσιο?
δηλαδη υπαρχει η πιθανοτητα να εχει η Φερραρι 3ο μονοθεσιο?...
και ποιος θα το οδηγεί αυτό?? -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Renault;;;Έλα ντε! Και με τι θα διαφημίζουν ύστερα τα επιβατικά τους; Με το πλαίσιο Benetton;
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
και αν φυγουν και αλλες ομαδες οι εναπομείναντες θα αποκτησουν και τριτο μονοθεσιο?
δηλαδη υπαρχει η πιθανοτητα να εχει η Φερραρι 3ο μονοθεσιο?...
και ποιος θα το οδηγεί αυτό??σατανικό σε βρίσκω
-
ιδανικο σεναριο:
ο γερομπεκρης φιλανδος περνει αιωνια συνταξη στα φιορδ της φινλανδιας, και ερχεται ΦΕΤΤΕΛ & ΑΛΟΝΣΟ μαζι με τον ΜΑΣΣΑ και ο fn1m προσκυναει μαζι με τον ΜΙΣΤΕΡ βιογραφια την νεα αυτοκρατορια της ΣΚΟΥΝΤΕΡΙΑ
πολλα ονειρα κανω ρε φουστη μου
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
πολλα ονειρα κανω ρε φουστη μου
Kαι με αυτά θα μείνεις.
-
Υπάρχουν κι άλλες διαστάσεις που δεν έχουν εξεταστεί ιδιαίτερα για τη μείωση κόστους. Αναφέρομαι κυρίως στα logistics (μεταφορές εξοπλισμού) και τα έξοδα διαμονής των ομάδων.
-
-
Δύσκολα τα πράγματα για τη Ferrari στην εξέλιξη του KERS:
http://en.f1-live.com/f1/en/headlines/n ... 4620.shtmlΌλοι οι άλλοι τεστάρουν το KERS και η Ferrari λέει με το νέο μονοθέσιο! Αν πάνε χάλια το '09, μη γκρινιάζουν...
-
-
Για το 2009 μειώνουν τον κόφτη στις 18000 στροφές
Διαβάστε εδώ τις αλλαγές για 2009 και 2010 προσωπικά δεν μου άρεσαν καθόλου αυτές οι προτάσεις.
http://f1.gpupdate.net/en/news/2008/12/ ... -measures/' target='_blank -
Καλά είναι εντελώς ηλίθιοι;
Με το να επιβάλλουν τους μισούς κινητήρες θα μειώσουν το κόστος; Ωραία, οι ομάδες θα ρίξουν τα διπλάσια λεφτά ανά κομμάτι, αφού αυτό μπορούν να δώσουν!
Με την απαγόρευση των κουβερτών θα κάνουμε οικονομία; Πόσο 2000-3000€ ανά ομάδα;
Αν θέλουν ας μειώσουν τον αριθμό των μηχανικών σε κάθε pit stop ώστε 1 να ασχολείται με κάθε τροχό. -
Μακαρι να βλεπαμε διλιτρους τουρμπο κινητηρες με 1000 αλογα και χαμηλο κοφτη - τοτε το δικαιολογουσα. Αλλα τωρα, αυτα που κανουν δεν εχουν κανενα μα κανενα νοημα
-
Δώστε λίγη σημασία στη φάκα εδώ:
'Unanimous agreement was reached on a list of proposed changes to the Renault engine for 2009; all other engines will remain unchanged. Comparative testing will not be necessary.'
Μεγάλη λέρα αυτός ο Φλάβιος... μετά το 2005, νέα κομπίνα. Αυτή τη φορά με βούλα και των υπολοίπων. Πώς το έκανε?
-
Ε καλά, όλοι το ξέρουν ότι ο κινητήρας του είναι λίγο αδυναμούλης. Θα τσιμπήσει 10 αλογάκια πιστεύω (μετά την αντίστοιχη μείωση των 18.000 στροφών φυσικά).
Για όσους ενδιαφέρονται, τον αυριανό Αγώνα των Πρωταθλητών θα τον δείξει live το pitpass! Και το msfree!
-
Ο χρήστης techon1 έγραψε:
Ε καλά, όλοι το ξέρουν ότι ο κινητήρας του είναι λίγο αδυναμούλης. Θα τσιμπήσει 10 αλογάκια πιστεύω (μετά την αντίστοιχη μείωση των 18.000 στροφών φυσικά).Για όσους ενδιαφέρονται, τον αυριανό Αγώνα των Πρωταθλητών θα τον δείξει live το pitpass! Και το msfree!
Δεν είναι και πολύ δύσκολο να θεωρήσει κανείς ότι κατά το τρόπο αυτό οι κατασκευαστές βρίσκουν παραθυράκι στον κανονισμό με τον οποίο περιορίζεται η εξέλιξη των κινητήρων.
-
Είμαι κι εγώ σίγουρος ότι η έντιμη Renault θα αρκεστεί στο να δώσει 10 αλογάκια στον κινητήρα της. Δε μπορώ να πιστέψω ότι θα προσπαθήσουν νε εκμεταλλευτούν κάθε περιθώριο που τους δίνεται στα πλαίσια αυτής της εξαίρεσης. Είναι καλά παιδιά, δε μπορεί.
-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
Διαβάστε εδώ τις αλλαγές για 2009 και 2010 προσωπικά δεν μου άρεσαν καθόλου αυτές οι προτάσεις.
http://f1.gpupdate.net/en/news/2008/12/ ... -measures/' target='_blank' target='_blankΑντίο Formula 1, καλημέρα Formula ενιαίο.
Δυστυχώς η οικονομική κρίση επηρρέασε πάρα πολύ την F1.
Ελπίζω στις υπόλοιπες αλλαγές που ετοιμάζονται (πόντοι-δοκιμαστικά) να παρθεί καμιά έξυπνη απόφαση.Για μένα, οπωσδήποτε δοκιμαστικά χωρίς καύσιμα και πόντος στην pole, και βαθμολογικό σύστημα 15-9-6-5-4-3-2-1 και όχι ηλιθιότητες τύπου μεταλλίων.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
http://f1.gpupdate.net/en/news/2008/12/ ... -measures/' target='_blank' target='_blank' target='_blankΑντίο Formula 1, καλημέρα Formula ενιαίο.
Δυστυχώς η οικονομική κρίση επηρρέασε πάρα πολύ την F1.
Ελπίζω στις υπόλοιπες αλλαγές που ετοιμάζονται (πόντοι-δοκιμαστικά) να παρθεί καμιά έξυπνη απόφαση.Για μένα, οπωσδήποτε δοκιμαστικά χωρίς καύσιμα και πόντος στην pole, και βαθμολογικό σύστημα 15-9-6-5-4-3-2-1 και όχι ηλιθιότητες τύπου μεταλλίων.
εγκαταλείφθηκε η ιδεα των μεταλλίων...
-
Δεν εγκαταλήφθηκε. Λένε ότι θα κάνουν market researce για να αποφασίσουν.
Διάφορα Νέα - Δεκέμβριος 2008