-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
δεν ξέρω θα δυσκολευτώ πολύ να το αποχωριστω
Λογικό, κανεις δε θέλει να το αγοράσει....
Η αληθεια ειναι οτι δυσκολα το πουλας και αρα να το αποχωριστεις
-
Όπως είπε και ο Angel, το χρέπι μου Γερμανικό είναι, όχι Ιταλικό. Αλλά η εμπάθεια με ενοχλεί...
Συμφωνώ όμως ότι δεν υπάρχει ιταλικό χατς (που να πωλείται ως καινούριο) που να τα βάζει με Megane RS. Αυτό θα αλλάξει με την έλευση της Giulietta φυσικά...
-
Ο χρήστης dum έγραψε:
τουλάχιστον φίλε οδηγάω αμάξι όχι Fiat Punto-Funto όπως ο πιτσιρίκος από πάνω.
το πούλησες και πήρες S3?καλή φάση....
Όπως είπε και ο Angel, το χρέπι μου Γερμανικό είναι, όχι Ιταλικό. Αλλά η εμπάθεια με ενοχλεί...
Συμφωνώ όμως ότι δεν υπάρχει ιταλικό χατς (που να πωλείται ως καινούριο) που να τα βάζει με Megane RS. Αυτό θα αλλάξει με την έλευση της Giulietta φυσικά...
καλά τραγούδα...ας κοιτάξει να κρατήσει πρώτα ρελαντί και βλέπουμε
-
Σε μένα αναφέρεσαι ως πιτσιρίκο; Στην 4η δεκαετία της ζωής μου, αυτο το εκλαμβάνω ως κομπλιμέντο...
Πάντως μικρέ μάλλον σου έφαγε την γκομενίτσα ιταλός ή σε τσάγιασε πολλές φορές ιταλικό για να έχεις τέτοιο μαίνος...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Όπως είπε και ο Angel, το χρέπι μου Γερμανικό είναι, όχι Ιταλικό. Αλλά η εμπάθεια με ενοχλεί...Συμφωνώ όμως ότι δεν υπάρχει ιταλικό χατς (που να πωλείται ως καινούριο) που να τα βάζει με Megane RS. Αυτό θα αλλάξει με την έλευση της Giulietta φυσικά...
Ενταξει, και εσυ τωρα μην ξυνεις 'Ιταλικες πληγες'...
Οοοοοταν και ΑΝ (μακαρι βασικα) βγαλει η Gulietta GTA -σε 1.5-2χρονια?- βλεπουμε.
Ως τοτε ο Γαλλο-Γερμανικος πολεμος καλα κρατει. -
Ο χρήστης Into-megane έγραψε:
Εδω μου το χαλας.Τι εχει το πουντακι?Μια χαρα αμαξι ειναι και ικανοποιει πολλαπλες αναγκες αναλογα
με τις εκδοσεις του.Οκ και εγω μπορει να μη το αγοραζα αλλα απλα επειδη δεν εξυπηρετει καποια αναγκη
μου την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη και οχι επειδη ειναι κακο αμαξι. -
Δεν θα χρειαστεί GTA Γρηγόριε τέκνον μου. Και η 240άρα άξιος αντίπαλος θα είναι...
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Οοοοοταν και ΑΝ (μακαρι βασικα) βγαλει η Gulietta GTA -σε 1.5-2χρονια?- βλεπουμε.
Ως τοτε ο Γαλλο-Γερμανικος πολεμος καλα κρατει.Σιγουρα το Megane RS πρεπει να ειμαι μαγικο αυτοκινητο, με βαση αυτο που γραφονται τουλαχιστον, αλλα ρε αγορι επρεπε οπωσδηποτε να κανεις αυτη την επισημανση; Δηλαδη να μην αφησουμε μια φορα θετικη υποθεση για ενα ιταλικο; Ντε και καλα ξυνει πληγες;
-
Σε μένα αναφέρεσαι ως πιτσιρίκο; Στην 4η δεκαετία της ζωής μου, αυτο το εκλαμβάνω ως κομπλιμέντο...Πάντως μικρέ μάλλον σου έφαγε την γκομενίτσα ιταλός ή σε τσάγιασε πολλές φορές ιταλικό για να έχεις τέτοιο μαίνος...
στον angel...
δεν έχω μένος μόνο με τα Ιταλικά έχω με οτδήποτε προωθείται λες και είναι Mclaren η Bugatti (Τοyota,Hyundai,A3-a4,Kia,suzuki,fiat τα 1.4 turbo της vag τα κουδούνια της alfa romeo κτλ κτλ) συμβάλλοντας στη μιζερια του νεο-έλληνα...
Εδω μου το χαλας.Τι εχει το πουντακι?Μια χαρα αμαξι ειναι και ικανοποιει πολλαπλες αναγκες αναλογα
με τις εκδοσεις του.Οκ και εγω μπορει να μη το αγοραζα αλλα απλα επειδη δεν εξυπηρετει καποια αναγκη
μου την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη και οχι επειδη ειναι κακο αμαξι.Tι δεν έχει να λες...όχι τι έχει γιατί δεν έχει και τίποτα...
στην πρώτη βροχή στα δεξιά και λιτανεία μη σβήσει τελείως
γενικώς Fiat Panda, 500 και τέτοια μεγάλες απάτες. t-jet κινητήρες και Bravo με τη Ρούλα μεγάλες απάτες...
Ως τοτε ο Γαλλο-Γερμανικος πολεμος καλα κρατει.τα ίδια λέγανε κάποτε και για το Brera είχα έναν ΕΠΥ στο στρατό και μου τα χε κάνει αερόστατα θα βγει το Brera θα χαλάσει ο κόσμος το Brera βγήκε, και σαν να μην βγήκε η γη συνέχισε να κινείται κανονικά
-
Δεν θα χρειαστεί GTA Γρηγόριε τέκνον μου. Και η 240άρα άξιος αντίπαλος θα είναι...Sorry , εννοουσα την QV, θα βγει, οκ αλλα σε τουλαχιστον ενα χρονο απο τωρα,
με 230 απ' οτι ακουγεται...
Αν ειναι μεχρι 1400κιλα, θα εχουμε ντερμπι, αν ξεφυγει σε βαρος, τοτε σε αποτελεσματικοτητα τουλαχιστον, τα αλλα δυο θα τα βλεπει με τα κυαλια.
Μεχρι τοτε παιζει μπαλα Γερμανια - Γαλλια = 1 - 0 (μεχρι στιγμης καποιες πρωτες εντυπωσεις, να δουμε και επι Ελληνικου εδαφους σε πληρη δοκιμη) -
Δν εξηγήτε αλλιώς είναι ο χαμένος γιος της κυρίας βακαλάου , πως να εξηγίσω την επίθεση από τον πλανήτη goofy που δέχεται το forum.
-
Ο χρήστης Yugo_para_siempre έγραψε:
Ως τοτε ο Γαλλο-Γερμανικος πολεμος καλα κρατει.Σιγουρα το Megane RS πρεπει να ειμαι μαγικο αυτοκινητο, με βαση αυτο που γραφονται τουλαχιστον, αλλα ρε αγορι επρεπε οπωσδηποτε να κανεις αυτη την επισημανση; Δηλαδη να μην αφησουμε μια φορα θετικη υποθεση για ενα ιταλικο; Ντε και καλα ξυνει πληγες;
Bρε αγορι... εχεις καιρο φαινεται να 'μπεις'. Εδω εχθες εξεθειαζα το GP Abarth SS, τι μου λες τωρα. . Η Gulietta επισης εχω πει ανοιχτα οτι μ' αρεσει εμφανισιακα, ειδικα σε μαυρη που ειδα απο φωτο. Απο την αλλη ομως δεν σου κρυβω οτι ειναι κουραστικο πλεον καθε τρες και λιγο Teaser, Videakia λες και βγαινει να πουμε Brera GTA Q4...Βγαλτο το ρημαδι, περιμενει ο κοσμος της ΑR 10 χρονια για τον αντικαταστατη της 146, εχει καταντησει σηριαλ Φωσκολου το λανσαρισμα της...
-
edit [mod]
-
edit [mod]
-
edit [mod]
-
edit [mod]
-
edit [mod]
-
edit [mod]
Τέλος οι προσωπικές κόντρες, ας επιστρέψουμε στο θέμα -
Δεν θα χρειαστεί GTA Γρηγόριε τέκνον μου. Και η 240άρα άξιος αντίπαλος θα είναι...Ακόμα δεν την είδαμε..
Η Alfa Romeo έχει πολύ καιρό να βγάλει αυτοκίνητο που να μπορεί να συναγωνιστεί τις γρήγογρες εκδόσεις στην κατηγορία του (βλ MiTo & Brera). Οπότε το να λέμε ότι η QV θα μπορεί να σταθεί δίπλα σε ένα RS, είναι, αν μη τι άλλο, υπόθεση του αέρα. Ας έρθει και μετά βλέπουμε..
-
ολα αυτα ισως γινουν αμα κρατηθει χαμηλα το βαρος και η giulietta δε μου φαινεται οτι θα ειναι κατηγορια φτερου
θα ακολουθησει και αυτη τη μοδα των ογκοδεστατων μικρομεσαιων , πραγμα που ισως κανει και η επομενη γενια γκολφοειδων , προς το παρον ομως ειναι μολις 20cm μεγαλυτερη απο τη mito
οσο για τον 1.75 θα ηθελα να δω πώς θα τα παει κοντρα στον 'καλο' tfsi στον απλο παντως μονο σε ροπη του ριχνει και δυστυχως δεν εχει μπει σε καποιο ελαφρυ οχημα για να εχουμε αμεση και ουσιαστικη συγκριση
ο 265/270 (για να παινεψουμε το σπιτι μας ) παντως ειναι πολυ πιο σκληρο καρυδι και σε ελαφρυ αυτοκινητο οπως το scirocco που δεν εχει 4κινηση φανταζομαι ακριβως πώς θα ειναι (οσοι εχουν δει/οδηγησει tts ισως παρουν μια ιδεα της επιταχυνσης)
Renault Clio RS η VW Scirocco 2.0 ;