-
Δεν μακρυναν μονον 6η αλλα και 5η.
Επισης αλλαξαν ελαχιστα την χαρτογραφηση που στα ΜΚ2 αλλαξε ριζικα(και επιτελους παει και χαμηλα).
red_monster η 147 δεν μου αρεσε γιατι ειναι πολυ βαρια και σε καμια περιπτωση δεν θυμιζει την πουπουλενια αισθηση της 33,ουτε καν της 146(που παλι ηταν πολυ μετρια αλλα οχι και 147 - απο βαρος)
Κίκιζας Γρηγόρης αναφερομαι σε πασης γενιας GT και παντα σε εργοστασιακη μορφη.Αποψη διαμορφωμενη απο δυο GTII και ενα GTIII.
Αμεση συγκριση με το Uno,οσο αφορα το μοτερ,δεν μπορεις να κανεις μιας και το GT δουλευε σχεδον διπλασια πιεση(ενταξει,οχι ακριβως αλλα πολυ πιο πανω).
Μαλιστα την ιδια αποψη με μενα εχει και ο ιδιοκτητης του GTIII μιας και ειχε και Uno 1300 αλλα και 1400 του '92,παντα σε μαμα μορφη ολα(λατρης των μικρων τουρμπατων αλλα οικογενειαρχης εδω και καμποσα χρονια). -
Ο χρήστης sthom έγραψε:
Δεν μακρυναν μονον 6η αλλα και 5η.
Επισης αλλαξαν ελαχιστα την χαρτογραφηση που στα ΜΚ2 αλλαξε ριζικα(και επιτελους παει και χαμηλα).--.
Εννοείς ότι στα προ f/l μοντέλα, άλλαξαν και τη χαρτογράφηση του μοτερ μαζί με την αλλαγή στο σασμάν?
Πρώτη φορά το ακούω. -
Απο οτι εμαθα απο εναν φιλο που ειναι σε αντιπροσωπεια(τεχνικος,οχι πωλητης),ειχαν στειλει ενα update το οποιο εκτος απο την γενικοτερη αναβαθμιση λογισμικου ειχε και καποιες μικροαλλαγες σε διαχειρηση.
Τωρα το αν και ποσο αισθητο ειναι,δεν το γνωριζω,στα facelift παντως ειναι η μερα με την νυχτα. -
Ο χρήστης sthom έγραψε:
Πραγματικα στριφτερο ιταλικο μοντελο εχω να δω απο την εποχη Punto GT και Alfa 33...Ακομα και το πολυδιαφημισμενο 147 ηταν αηδια μπροστα στο 'λαστιχενιο' 33αρι το οποιο ομως πολυ σπανια σε αφηνε ξεκρεμαστο.
Μπορω να πω οτι ειναι ισως και το τελευταιο σπορ κατασκευασμα της ιταλικης μαρκας.Φίλε μου συγνώμη αλλά η 33άρες δεν πιάνουν μια μπροστά σε GTV,156,147.......
σκάλες κάτω -
εγω πιστευω μια 33 1.7 132 ειναι πιο γρηγορη στις στροφες απο μια 147 1.6
-
Εγω πιστευω οτι ειμαστε offtopic και πρεπει να γυρισουμε στο θεμα [mod]
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εγω πιστευω οτι ειμαστε offtopic και πρεπει να γυρισουμε στο θεμα [mod]+1
-
edit [Mod]
-
edit [Mod]
-