-
o technik να πάρει Α GT ή Volvo...?
Ρε παίδες συγνώμη, τι γράφουμε εδώ σελίδες επί σελίδων άμα δεν υφίσταται δίλημμα.
Εδώ έχουν γραφεί νουβέλλες και ο ερωτών δεν έχει πει καταρχήν τι θέλει. -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Ρε παίδες συγνώμη, τι γράφουμε εδώ σελίδες επί σελίδων άμα δεν υφίσταται δίλημμα.
Εδώ έχουν γραφεί νουβέλλες και ο ερωτών δεν έχει πει καταρχήν τι θέλει.Δεν τρέχει κάστανο! Του καλύπτουμε **εκ των προτέρων **όλες τις ενδεχόμενες απορίες ούτως ώστε να τα δει συνοπτικά και να αποφασίσει χωρίς κόπο !!!
-
πριν αναρωτηθεις γιατι δεν σου μιλησε,η γιατι δεν μιλαει,μηπως να αναρωτηθεις αν ξερεις να ακους??
-
Ο χρήστης dr.spiderman έγραψε:
πριν αναρωτηθεις γιατι δεν σου μιλησε,η γιατι δεν μιλαει,μηπως να αναρωτηθεις αν ξερεις να ακους??Κάτι περίεργους θορύβους από μηχανή και ανάρτηση (που σου έδινε την εντύπωση ότι αρχίζει να αποσυναρμολογείται) μια χαρά τους άκουγα.
-
Πάντως μου άρεσε η GT όταν την είχα οδηγήσει, απλά δεν ήταν για πολλά παιχνίδια, δεν είναι πισωκίνητη και πάνω απ'όλα δεν έχει 6η (και συνεπώς καίει πάνω από τα 130-140)...κάτι απαράδεκτο νομίζω για 2λτ με 150+ άλογα και Grand Tourer. Επίσης ξενερωτικό είναι το εσωτερικό αν είσαι κάτοχος 147...έχεις την αίσθηση ότι δεν άλλαξες αυτοκίνητο.
Χωρίς να έχω οδηγήσει το Σιρόκο, λογικά θα έχει χειρότερο τιμόνι από τη GT.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Πάντως μου άρεσε η GT όταν την είχα οδηγήσει, απλά δεν ήταν για πολλά παιχνίδια, δεν είναι πισωκίνητηΣυγνώμη, αλλά αυτό δεν είναι επιχείρημα σε ένα thread που κανένα δεν είναι πισωκίνητο.
Και για να καταθέσω την άποψή μου: GT. Ίσως η μόνη σύγχρονη Alfa Romeo που δε με αφήνει αδιάφορο οδηγικά.
-
Παρτε ενα MX-5 διλιτρο να κανετε την δουλεια σας.Και πισωκουνα και μπλοκε και κουπε και και και .Μονο σε χωρους υπολειπεται.Αλλα εμενα προσωπικα δεν με νοιαζει καθολου και ας εχω μονο δυο θεσεις.Καθε μερα θα με ανταμοιβει , κατι το οποιο δεν θα κανει κανενα απο τα 3 παραπανω...
-
Σιρόκο ίσως, αν δεν είχα άλλους 5 βαθμούς μυωπία.
Η gt είναι ακριβή σε σχέση με τις πιο ολοκληρωμένες προτάσεις του vag, αν το δεις ορθολογιστικά, αλλά δεν είναι καθόλου μα καθόλου αδιαφορη!
Το c30 μπηκε για ξεκάρφωμα και δεν το σχολιάζω.
Δεν θα δινα λεφτά για κάποιο απ τα 3 (σε καινούριο), αλλά στο συγκεκριμένο ερώτημα απαντώ Alfa.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Πάντως μου άρεσε η GT όταν την είχα οδηγήσει, απλά δεν ήταν για πολλά παιχνίδια, δεν είναι πισωκίνητη και πάνω απ'όλα δεν έχει 6η (και συνεπώς καίει πάνω από τα 130-140)...κάτι απαράδεκτο νομίζω για 2λτ με 150+ άλογα και Grand Tourer. Επίσης ξενερωτικό είναι το εσωτερικό αν είσαι κάτοχος 147...έχεις την αίσθηση ότι δεν άλλαξες αυτοκίνητο.Χωρίς να έχω οδηγήσει το Σιρόκο, λογικά θα έχει χειρότερο τιμόνι από τη GT.
Σου αρεσε αλλα δεν ηταν πισωγλετζεδικια η GT....δεκτον.
Εσυ φανταζομαι στην 120 εχεις πολλα παιχνιδια, μονοπολη, ταβλι και αλλα τετοια....μαλιστα
Επισης οντως δεν εχει 6η. Αλλα εχει 165 ιππους με 95 RON ομολογκασιον ενω με 98+ RON αμολυβδη ειναι 170 οι ιπποι της GT. Οσα ημιαιμα εχει και το δικο σου. Απο το 2002 ολα αυτα. Τοοοοοσο παλια.....
Επισης ειναι και αυτο αμεσου ψεκασμου. Μαλλον την ιδια παλιατζουρα φοραει και το δικο σου.
Επισης ειναι ευρυχωρη. Ενα πραγματικο 5θεσιο coupe και οχι οπως το δικο σου΄ή το 4θεσιο Σιροκο.
Επισης το εσωτερικο οντως ειναι ιδιο με της 147 αν εξαιρεσεις το λεβιε τα οργανα και το πλαστικο εμπρος του λεβιε που ειναι θηκη και γραφει GT πανω. Παντως η GT μοιαζει μεσα μονο με την 147. Ενω στο δικο σου μοιαζει με αλλα 35 μοντελα.....Ειναι κατι και αυτο.Πετας και την μπανανοφλουδα στο τελος. Ενας βενζινοκεφαλος σαν κι εσενα must take for granted οτι το τιμονι της GT ειναι ανωτερο του Σιροκο ειτε το εχεις καβαλησει το ΦαουΒε ειτε οχι.
Guten Nacht
-
Συμφωνα με το autocar η GT εχει εκπτωση 3000 ευρω.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Πάντως μου άρεσε η GT όταν την είχα οδηγήσει, απλά δεν ήταν για πολλά παιχνίδια, δεν είναι πισωκίνητη και πάνω απ'όλα δεν έχει 6η (και συνεπώς καίει πάνω από τα 130-140)...κάτι απαράδεκτο νομίζω για 2λτ με 150+ άλογα και Grand Tourer. Επίσης ξενερωτικό είναι το εσωτερικό αν είσαι κάτοχος 147...έχεις την αίσθηση ότι δεν άλλαξες αυτοκίνητο.
Εσυ φανταζομαι στην 120 εχεις πολλα παιχνιδια, μονοπολη, ταβλι και αλλα τετοια....μαλιστα
Επισης οντως δεν εχει 6η. Αλλα εχει 165 ιππους με 95 RON ομολογκασιον ενω με 98+ RON αμολυβδη ειναι 170 οι ιπποι της GT. Οσα ημιαιμα εχει και το δικο σου. Απο το 2002 ολα αυτα. Τοοοοοσο παλια.....
Επισης ειναι και αυτο αμεσου ψεκασμου. Μαλλον την ιδια παλιατζουρα φοραει και το δικο σου.
Επισης ειναι ευρυχωρη. Ενα πραγματικο 5θεσιο coupe και οχι οπως το δικο σου΄ή το 4θεσιο Σιροκο.
Επισης το εσωτερικο οντως ειναι ιδιο με της 147 αν εξαιρεσεις το λεβιε τα οργανα και το πλαστικο εμπρος του λεβιε που ειναι θηκη και γραφει GT πανω. Παντως η GT μοιαζει μεσα μονο με την 147. Ενω στο δικο σου μοιαζει με αλλα 35 μοντελα.....Ειναι κατι και αυτο.Πετας και την μπανανοφλουδα στο τελος. Ενας βενζινοκεφαλος σαν κι εσενα must take for granted οτι το τιμονι της GT ειναι ανωτερο του Σιροκο ειτε το εχεις καβαλησει το ΦαουΒε ειτε οχι.
Guten Nacht
Πραγματικα δεν μπορω να σε καταλαβω. Δεν την εθαψε ο ανθρωπος τη GT και του κανεις μια τεραστια επιθεση. Αλλοι την εχουν καταθαψει και δεν τους μιλας καν...
-
Guten Nacht
Την παλεύεις;
-
Και μετά λέτε για τους βάζελους και τους γαύρους...
-
το volvo... σε άσπρο χρώμα με το R pack
-
Guten Nacht
Μάλιστα. Δε τη παλεύεις, ε? Δε πάνε καλά οι μετοχές σου στο Γκρουπ με την οικονομική κρίση?
Σου είναι δύσκολο να μείνεις στο θέμα και να πάψεις ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να κατακρίνεις την ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ???!!! Σου είναι δύσκολο να απαντάς αντίστοιχα με τον συνομιλητή σου? Τόσο πολύ σε έχει πειράξει ρε συ που 'πρόδοσα' το νερόφυδο, που πούλησα την 147 για προπέλα?? Τι σχέση έχει η 120i μου με τη GT? Τι σχέση έχει Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ με το τόπικ? Πότε επιτέλους θα πάψεις να φέρεσαι σαν ένα 10χρόνο και πότε επιτέλους θα πάψεις να δυναμιτίζεις τη συζήτηση?
Δε θα σου απαντήσω εδώ σε ένα-ένα όπως σου αρμόζει, γιατί σέβομαι το τόπικ.
Η απάντησή μου, είναι εδώ πάντως, και εκεί ανοίκει!!
Get a life...καλημέρα.
-
Φιλε μου εγω εχω τη GT και πραγματικα ειμαι ενθουσιασμενος με αυτο το αυτοκινητο...
Ετυχε να δω το Scirocco προχθες και μαλιστα το 2.0tfsi και πραγματικα (αν και μου εκανε εντυπωση) μου αρεσε αρκετα...πολυ ωραιο σχεδιο για vw,φαρδυ,αγριο,σιγουρα πιο ωραιο απο τις φωτο και επιπλεον με αυτον τον κινητηρα,ειναι και γρηγορο..το εσωτερικο του απαισιο,αλλα περι ορεξεως...Τωρα οτι θα βρωμησει ο τοπος αν δε σε πειραζει,χτυπα το..
Οσον αφορα τη GT,οτι και να σου πω ειναι λιγο..δε θα μεινω στην εμφανιση (παρκαρω και το κοιταω μεχρι να χαθει απο το οπτικο μου πεδιο,το βλεπω στο δρομο και γυρναω το κεφαλι μου λες και δεν εχω το ιδιο αυτοκινητο!),αλλα στην οδηγικη συμπεριφορα..πραγματικα μενω με το στομα ανοιχτο με οσους λενε οτι τους φανηκε αδιαφορο αυτο το αυτοκινητο..σου προτεινω ενα καλο test-drive και θα το διαπιστωσεις και μονος σου..το αμαξι ειναι στημενο για μεγαλα πραγματα και σε συνδυασμο με αυτο το τιμονι ειναι ...δεν ξερω τις διαφορες golf-scirocco αλλα οποιος συγκρινει 147 και GT (BTW ειχα 147 και ειναι ακομη στην οικογεινεια) δεν εχει οδηγησει GT...ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ (εκτος απο το ταμπλω)...
Τα 165 αλογα ειναι πολυ καλα για αυτο το αυτοκινητο,σου εγγυωμαι οτι θα το ευχαριστηθεις ως εκει που δεν παει..ο γερμανος καλος,χρυσος (ενταξει και πιο γρηγορος) αλλα σε ενα χρονο θα ειναι κατι αδιαφορο που περναει το δρομο..Η ιταλιδα θα σε καταπληξει και το χαμογελο καθε φορα που θα τη βλεπεις θα διαγραφεται φαρδυ-πλατυ,πιστεψε με...
φυσικα η επιλογη δικη σου και συμφωνα με τις αναγκες σου.. -
Εμφανισιακα ,οδικη συμπεριφορα,φρενα,φινιρισμα εσωτερικου χωρου,,,,και κινητηρας ,,,,προσωπικα ψηφιζω ΑΛΦΑ GT.
Και μιλαμε για παλιο και καινουριο παντα μοντελο. -
Αν σκεφτεσαι με τη λογική scirocco δαγκωτό (και μάλιστα στην έκδοση 1.4 με τους 160 με 24 χιλιάρικα)
Αν είσαι 'ερωτιάρης' GT χωρίς δευτερη σκέψη..(την οπoία και ψήφισα στο poll)
Επίσης η GT είναι ανταγωνιστρια των 320 coupe και Α5 και ως εκ τούτου με αυτά τα οχήματα πρέπει να συγκρίνεται... σιγα μην την συγκρίνουμε και με κανένα σεατ..
Και ένα τελευταίο σχόλιο: Δεν μπορώ να ακούω ότι η GT έχει φινίρισμα και ποιότητα υλικών αντίστοιχη του γερμανικού ανταγωνισμού. Είναι τουλάχιστον ένα κλικ πιο κάτω. Τη δεχόμαστε έτσι, εξάλλου έχει αλλες (και πολλές μάλιστα) χάρες οι οποίες έχουν ήδη αναφερθεί.. -
Σε καινούργιο (αυτό ψήφισα κιόλας) VW.... Αν αγόραζα τώρα όμως αυτοκίνητο θα έπαιρνα μια μεταχειρισμένη GT που τις σκοτώνουν....
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
το volvo... σε άσπρο χρώμα με το R pack+1
Κατά τ'άλλα, ξεχωριστό design και από τα τρία αλλά μόνο η GT είναι πραγματικό κουπε. Τα άλλα δυο είναι πολύ hatchback για... κουπέ!Υγ. Πάντως όπως αναφέρθηκε και παραπάνω μια μεταχειρισμένη GT (1.8 όμως) δεν θα ήταν καθόλου άσχημα ή ακριβά τώρα...
Υγ.2 Το Sciroco θα έπρεπε να έχει τον καινούριο -φοβερό- 2.0 TFSI των καινούριων Audi...
"C": Scirocco 2.0TFSI, Volvo C30 T5, Alfa Romeo GT 2.0