-
Όχι και χαράτσι. Καμιά 10ριά ευρώ διαφορά έχει από το αφρικανικό.
-
Διάβασα το άρθρο που λες και το βρίσκω λογικότατο η autovision να βάλει λυτούς και δεμένους για να μην μοιραστεί την πίτα με άλλα ικτέο!Εγώ πέρασα το αμάξι μου στο ιδιωτικό κτέο της Autovision στη Βάρη.Η διαφορά με τα λεφτά είναι αμελητέα σε σχέση με το δημόσιο ενώ η εξυπηρέτηση,η ποιότητα του ελέγχου και ο χρόνος ελέγχου απλά δεν συγκρίνονται..Το αν θα έχει μια εταιρεία μονοπώλιο το κτέο δεν με νοιάζει εφόσον κάνω γρήγορα και σωστά την δουλειά μου.Αν διατηρήσουν τις τιμές έτσι χαμηλά και την ποιότητα υψηλά ο κόσμος θα συνεχίσει να την προτιμάει.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Όχι και χαράτσι. Καμιά 10ριά ευρώ διαφορά έχει από το αφρικανικό.Το ΚΤΕΟ εξ ορισμου ομως ειναι κατα κυριο λογο χαρατσι και τονωση της εθνικης οικονομιας.
Κατα τα αλλα ,τα πλεονεκτηματα του ιδιωτικου ΚΤΕΟ ειναι τεραστια,κυριως λογο του οτι κατα την διαρκεια της διαδικασιας που βιωνω στα ιδιωτικα,δεν βριζω την ωρα και την στιγμη που γεννηθηκα σε αυτο το κρατος. -
Στα τέταρτά του γενέθλια (ακριβώς !! ) πέρασε με επιτυχία το Clio μου τον έλεγχο της Auteco (στην Καβάλας). Για την εξυπηρέτηση μόνο διθυραμβικά σχόλια έχω να κάνω ... Κόστος 49 € (δηλ. 48,99 ... ) με κάρτα καυσαερίων.
Επί τη ευκαιρία, ένα σχόλιο για το 'πρόβλημα' που με απασχολεί εδώ και 4 χρόνια: το απόβαρο μετρήθηκε (μέσω αμορτισερομέτρου) στα 1050 κιλά με πυροσβεστήρα/φαρμακείο κλπ., μείον το ...15κιλο παιδικό κάθισμα του γιού μου (Maxi Cosi Priorifix), μείον περίπου 10 λίτρα βενζίνης στο ρεζερβουάρ, οπότε σχεδόν συμφωνούμε με τη Renault που δίνει 1.000 κιλά για τη βασική έκδοση του αυτοκινήτου μου και όχι με αυτόν που μου 'χει γράψει στην άδεια κυκλοφορίας ...1160 κιλά !! -
Μήπως ξέρει κανείς να που πει αν υπάρχει καποιο site που να μας δινει πληροφορίες για το πότε πρέπει να περάσει το αμάξι μας από ΚΤΕΟ? Αγόρασα το δικό μου τον Σεπτέμβριο του 2005... Ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης diva έγραψε:
Αγόρασα το δικό μου τον Σεπτέμβριο του 2009... Ευχαριστώ!Ποιον Σεπτεμβριο;
-
Ο χρήστης diva έγραψε:
Μήπως ξέρει κανείς να που πει αν υπάρχει καποιο site που να μας δινει πληροφορίες για το πότε πρέπει να περάσει το αμάξι μας από ΚΤΕΟ? Αγόρασα το δικό μου τον Σεπτέμβριο του 2009... Ευχαριστώ!Δηλαδή δεν το έχεις αγοράσει ακόμα. Εντάξει είσαι. Μήν ανησυχείς
-
Το 2005, εννοούσα...Σορρυ...! Το διόρθωσα.
-
Ο χρήστης diva έγραψε:
:lol:
Το 2005, εννοούσα...Σορρυ...! Το διόρθωσα.Διάφορες σχετικές πληροφορίες εδώ ...
-
Τα ΙΧΕ με άδεια πρώτης κυκλοφορίας το 2002, 2003 και 2004 περνάνε ΚΤΕΟ το 2008 στην αντίστοιχη ημερομηνία της άδειας, -3/+1 εβδομάδα.
Τα ΙΧΕ με άδεια πρώτης κυκλοφορίας το 2005, 2006 και 2007 περνάνε ΚΤΕΟ το 2009 στην αντίστοιχη ημερομηνία της άδειας, -3/+1 εβδομάδα.
-
Μειώθηκε δηλαδή το διάστημα που περνάμε πρώτη φορά ΚΤΕΟ από τα 4 χρόνια στα 2?
(2009-2007=2 υποθέτοντας ότι ομαλοποιείται η περίοδος, που πρέπει να περάσει κάποιος Κ.Τ.Ε.Ο., μετά το 2009) -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Μειώθηκε δηλαδή το διάστημα που περνάμε πρώτη φορά ΚΤΕΟ από τα 4 χρόνια στα 2?
(2009-2007=2 υποθέτοντας ότι ομαλοποιείται η περίοδος, που πρέπει να περάσει κάποιος Κ.Τ.Ε.Ο., μετά το 2009)Τελικά δεν νομίζω ότι έχει μειωθεί. Το 2010 θα περάσουν όσα έχουν προηγούμενο έλεγχο το 2008 ή πρώτη άδεια κυκλοφορίας το 2006.
EDIT: Είχα κάνει λάθος στο διάστημα για τον πρώτο έλεγχο.
-
Δεν έχουν δουλειές τα ΚΤΕΟ.
Να δούμε πότε θα μας βάλουν να περνάμε κάθε χρόνο.
-
WTF; Εγώ με άδεια το 05 θα έπρεπε να έχω περάσει δλδ;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
WTF; Εγώ με άδεια το 05 θα έπρεπε να έχω περάσει δλδ;Τα ΙΧΕ με άδεια πρώτης κυκλοφορίας το 2005, 2006 και 2007 περνάνε ΚΤΕΟ το 2009 στην αντίστοιχη ημερομηνία της άδειας, -3/+1 εβδομάδα.
-
Ο χρήστης Di0 έγραψε:
Τα ΙΧΕ με άδεια πρώτης κυκλοφορίας το 2002, 2003 και 2004 περνάνε ΚΤΕΟ το 2008 στην αντίστοιχη ημερομηνία της άδειας, -3/+1 εβδομάδα.Τα ΙΧΕ με άδεια πρώτης κυκλοφορίας το 2005, 2006 και 2007 περνάνε ΚΤΕΟ το 2009 στην αντίστοιχη ημερομηνία της άδειας, -3/+1 εβδομάδα.
Το 1ο σωστό, 2ο μάλλον σου ξέφυγε. Ο πρώτος έλεγχος είναι στα 4 χρόνια από την 1η κυκλοφορία, οι επόμενοι ανά 2 χρόνια. (site υπουργείου: http://www.yme.gr/?getwhat=1&oid=361&id=&tid=361#3)
-
Ο χρήστης catalyst έγραψε:
Τα ΙΧΕ με άδεια πρώτης κυκλοφορίας το 2002, 2003 και 2004 περνάνε ΚΤΕΟ το 2008 στην αντίστοιχη ημερομηνία της άδειας, -3/+1 εβδομάδα.
Τα ΙΧΕ με άδεια πρώτης κυκλοφορίας το 2005, 2006 και 2007 περνάνε ΚΤΕΟ το 2009 στην αντίστοιχη ημερομηνία της άδειας, -3/+1 εβδομάδα.
Το 1ο σωστό, 2ο μάλλον σου ξέφυγε. Ο πρώτος έλεγχος είναι στα 4 χρόνια από την 1η κυκλοφορία, οι επόμενοι ανά 2 χρόνια. (site υπουργείου: http://www.yme.gr/?getwhat=1&oid=361&id=&tid=361#3' target='_blank' target='_blank)
Έχεις δίκιο . Αυτό το είχα δει παλιότερα (νομίζω) και μου είχε μείνει ότι ισχύει. Για το 2009 έχουμε μόνο του 2005 λοιπόν, σύμφωνα με το http://www.yme.gr/?getwhat=7&tid=&aid=1633&id=' target='_blank :
Α. Καλούνται για τεχνικό έλεγχο το έτος 2009, οι παρακάτω κατηγορίες οχημάτων :
-
Τα επιβατικά ιδιωτικής χρήσης ( Ε.Ι.Χ. ) οχήματα και τα Φορτηγά ιδιωτικής χρήσης ( Φ.Ι.Χ. ) οχήματα με μικτό βάρος μέχρι και 3,5 τόνους, με έδρα το Ν. Αττικής που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά σαν καινούργια κατά το έτος 2005.
-
Τα επιβατικά ιδιωτικής χρήσης ( Ε.Ι.Χ. ) οχήματα με ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ, με έδρα το Ν. Αττικής που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά σαν καινούργια κατά το έτος 2005.
-
Τα επιβατικά ιδιωτικής χρήσης ( Ε.Ι.Χ. ) οχήματα και τα Φορτηγά ιδιωτικής χρήσης ( Φ.Ι.Χ. ) οχήματα με μικτό βάρος μέχρι 3,5 τόνους, με ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ με έδρα το Ν. Αττικής που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά σαν καινούργια κατά το έτος 2005..
Ο τεχνικός έλεγχος των ανωτέρω οχημάτων, πρέπει να διενεργηθεί στα ΚΤΕΟ ( Δημόσια ή Ιδιωτικά ), στο χρονικό διάστημα, από τρεις ( 3 ) εβδομάδες πριν έως και μια (1) εβδομάδα μετά, από την αναγραφόμενη ημερομηνία ( ημέρα και μήνα ) της 1ης άδειας κυκλοφορίας, ( π.χ. ημερομηνία 1ης αδείας 23-06-2005, ημερομηνία τεχνικού ελέγχου 23-06-2009, χρονικό διάστημα από 02-06-2009 μέχρι και 30-06-2009 )
-
-
Και εγώ το ίδιο είχα ακούσει δηλαδή ότι το 2009 θα περάσουν τα αυτοκίνητα του 2005,2006,2007. Πήρα τηλέφωνο στο ιδιωτικό κτέο της autovision (210.2.44.44.44 ) και μου επιβεβαίωσαν αυτά που γράφεις και εσύ από το yme. Ξέρεις μεγάλη εμπιστοσύνη στο υπουργείο δεν έχω (βλέπε μεμβράνες...)
-
Βοήθειααααααα
Μόλις ανακάλυψα ότι πρέπει να περάσω το Megane απο ΚΤΕΟ 29/12
Τί κάνουμε ξέρει κανείς? Πόσο θα κοστισει σε ιδιωτικο και πόσο σε δημόσιο? -
Σε ιδιωτικό, αν δεν θες να χάσεις μια μέρα. Κάπου 10 ευρώ παραπάνω είναι.
ΚΤΕΟ -Πότε?