-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Το οτι περασες περισσοτερο χρονο με ΕΝΑ συγκεκριμενο μοντελο, σε κανει πιο 'αξιοπιστο' διαμορφωσης μιας το δυνατον αντικειμενικης αποψης?, σε σχεση με εμενα που περασαν απο τα χερια μου, συνολικα ΤΡΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ μοντελα-εκδοσεις-πακετα που αφορουν και την οδικη συμπεριφορα του αυτοκινητου?
Προφανως δεν γνωριζεις οτι εχω οδηγησει και την 116i, και την 118i, το ενα με manual, το αλλο με αυτοματο, αλλα και
χειροκινητη με σπορ αναρτηση και variable sport steering, (συνολικα 3 διαφορετικες) για να εχω ΛΙΓΟ πιο ΣΦΑΙΡΙΚΗ εικονα για τις δυνατοτητες του αυτοκινητου...Η πιθανότητα στο να κάνεις εσύ λάθος δεν υπάρχει?
Να κανω εγω, παει στο διαολο, αλλα να κανουν και οι περισσοτεροι δοκιμαστες, που τα εχουν οδηγησει σχεδον ΟΛΑ, ενω εσυ που ΔΕΝ εχεις οδηγησει με τα πακετα αναρτησης και κοντης κρεμαγιερας, αλλα ΜΟΝΟ ΕΝΑ μοντελο, να εχεις δικιο?
Πως το βλεπεις?Εκανες ιστιοπλοια για δυο λογους. 1ον επειδη η 1η γενια ειχε By default αρκετα σφιχτη εως κουραστικη για καποιους αναρτηση, ** σε συνδυασμο με την προηγουμενη γενια RFT, το αυτοκινητο ειχε πολυ πιο αμεση αποκριση**
EDIT: (σε σχεση φυσικα με την απλη αναρτηση της νεας σειρας 1, επειδη φαινεται οτι αλλα διαβαζεις, και αλλα καταλαβαινεις...)
Τώρα τα runflat συντελούν στην πιο άμεση απόκριση?
Ελληνικα ξερεις να διαβαζεις. Να προσεχεις ομως ΤΙ διαβαζεις φαινεται οτι δεν μπορεις ή δεν θελεις...
Μετα μου λες, 'ελεος', 'δεν ξερεις τι λες' και αλλα τετοια...Φαντασου τι θα επρεπε να λεω εγω για εσενα...Επιπλεον ηδη για τα RFT σου ειχα πει οτι ναι μεν προσδιδουν λιγο καλυτερη ακριβεια στο τιμονι (ολα τα αλλα ιδια, διαστασεις τροχων κτλ...)
ΑΛΛΑ, αυτο το λιγο που κερδιζεις στην ακριβεια, το χανεις στο λιγοτερο προοδευτικο, ή και εντελως απροειδοποιητο ξεκολλημα, αναλογως διαστασεις τροχων, και ταχυτητας, γωνιας τιμονιου κτλ... -
Ρε παιδιά νομίζω οτι ο Κικιζας τα λέει καλά αυτή τη φορά.
Δε βρίσκω να διαφωνει σε κάτι ουσιαστικό με τον Βολβοδια εκτος απο το κιβώτιο. Εχοντας εμπειρία με ίδια μοντέλα σε άλλες εκδόσεις με ίδιο κιβώτιο εννοείται, τα κιβώτια είναι όπως σου κάτσουν διότι πολύ απλά αισθάνεσαι την παραμικρή ανοχή και η μέθοδος κατασκευής εμπεριέχει ανοχές γιατί αλλιώς ενα μεγαλο ποσοστό παραγωγής θα έπρεπε να πεταχτεί στα σκουπίδια. Φυσικά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις πχ τα καλά Χοντα Ρο - που όμως εκεί το κιβώτιο στοιχίζει πολύ περισσότερα χρήματα.
Τελος αυτό που θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ είναι οχι η 'λαστιχένια' αίσθηση αλλά να σκαλώνουν ή να γρατζουνάνε οι αλλαγές που είπε ο Νικος για την δικια του. Αυτό σημαίνει κατασκευαστικό σφάλμα ή πρόβλημα και θα πρέπει να φτιάχνεται εξάπαντος...
-
Καλοπροαίρετα, ΓΚ πού βρήκες να οδηγήσεις 3 διαφορετικά F20; Από 3 διαφορετικές αντιπροσωπείες;; Ούτε στα περιοδικά βρίσκουν να οδηγήσουν 3 διαφορετικά
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Καλοπροαίρετα, ΓΚ πού βρήκες να οδηγήσεις 3 διαφορετικά F20; Από 3 διαφορετικές αντιπροσωπείες;; Ούτε στα περιοδικά βρίσκουν να οδηγήσουν 3 διαφορετικάΤα f20 βρσικουν τον γρηγορη κικιζα
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
Καλοπροαίρετα, ΓΚ πού βρήκες να οδηγήσεις 3 διαφορετικά F20; Από 3 διαφορετικές αντιπροσωπείες;; Ούτε στα περιοδικά βρίσκουν να οδηγήσουν 3 διαφορετικά
Τα f20 βρσικουν τον γρηγορη κικιζα
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Καλοπροαίρετα, ΓΚ πού βρήκες να οδηγήσεις 3 διαφορετικά F20; Από 3 διαφορετικές αντιπροσωπείες;; Ούτε στα περιοδικά βρίσκουν να οδηγήσουν 3 διαφορετικάOρεξη αμα εχεις, πλεον σχεδον οτι θελεις βρισκεις...Σε επιπεδο δυνατοτητων ως προς την 'γνωριμια' προιοντων προς (υπερ) καταναλωση πλεον ειμαστε περιπου οπως και η υπολοιπη ανεπτυγμενη Ευρωπη. Μονο σε αυτο βεβαια...
Σε πληροφορω οτι τα περιοδικα μπορουν να βρουν τα παντα, αλλα βλεπεις εχουν γινει τοσα πολλα, λες και σηκωνει η αγορα μας -πλεον- κατι τετοιο. Το καθενα ταυτοχρονα, απαιτει, και συνηθως βρισκει αμα τη εμφανιση νεου μοντελου, απο ενα για να δοκιμασει. Σκεψου λοιπον με αυτη την προοπτικη. Απλως δεν μπορει το καθε περιοδικο ευκολα, να εχει ταυτοχρονα την ιδια σχεδον 'καυτη' χρονικη στιγμη με την ελευση νεου μοντελου, παραπανω απο ενα...
Εγω, ναι τα συγκεκριμενα ετυχε και τα βρηκα απο 3 διαφορετικους, καποιος μαλιστα ηταν γνωστος, και διεθεσε καποιο μη test drive... Αλλα εχει τυχει να ειναι συνδυασμος, ειτε φιλων-κατοχων και αντιπ/σωπων, ειτε μονο καποια πρωτη παρουσιαση-λανσαρισματος, test drive κτλ... -
Τι να πει κανεις σε ένα forum όταν οι απαντήσεις απο κάποιους που οδήγησαν μια φορά ένα αυτοκίνητο για 30χλμ έχουν εμπεριστατωμένη άποψη ενώ δοκιμαστες η ιδιοκτήτες που είχαν στην κατοχή τους το αυτοκίνητο για χιλιάδες χιλιομετρα δεν ξέρουν τι τους γίνεται.
Έπισης έχουν σαφείς και αποδεδειγμένες απαντήσεις να αντιπαραθεσουν του τύπου 3 πουλακια ,και πουλοβερ,πλυντήρια.
Όταν σοβαρευτούμε θα ξημερώσει μια καλύτερη μέρα για αυτήν την χωρα όπου όλοι τα ξέρουν και τα κάνουν όλα εως τότε άντε γειαCapo
-
Τελικα εχει δοκιμασει κανεις προγραμμα σε 116? Ή να ξερει καποιον αλλο που να το εχει κανει και να εχει μετρησει καποια αποτελεσματα? Χλωμο, το ξερω, λογω εγγυησης κλπ, απλα ρωταω....
-
Ο χρήστης capo έγραψε:
Τι να πει κανεις σε ένα forum όταν οι απαντήσεις απο κάποιους που οδήγησαν μια φορά ένα αυτοκίνητο για 30χλμ έχουν εμπεριστατωμένη άποψη ενώ δοκιμαστες η ιδιοκτήτες που είχαν στην κατοχή τους το αυτοκίνητο για χιλιάδες χιλιομετρα δεν ξέρουν τι τους γίνεται.
Έπισης έχουν σαφείς και αποδεδειγμένες απαντήσεις να αντιπαραθεσουν του τύπου 3 πουλακια ,και πουλοβερ,πλυντήρια.
Όταν σοβαρευτούμε θα ξημερώσει μια καλύτερη μέρα για αυτήν την χωρα όπου όλοι τα ξέρουν και τα κάνουν όλα εως τότε άντε γειαCapo
Τι να πει κανεις οταν καποιοι, που εχουν στην κατοχη τους ενα αυτοκινητο, θεωρειται αυτοματως οτι: το εχουν πιεσει, φτανοντας το ή και ξεπερνωντας τα ορια του, γνωριζουν σε πολυ μεγαλο βαθμο, τα γενικοτερα χαρακτηριστικα/αντιδρασεις του, εχουν συνολικα οδηγικες εμπειριες τυπου 'εκδρομη' στην εξοχη, και νομιζουν οτι γνωριζουν τα παντα.
Επισης τι να πει κανεις οταν καποιοι που 'τολμησαν' να εκφερουν αποψη μετα απο 30χλμ, [τα υπολοιπα 1,000-2,000χλμ περιπου εδω και 20 χρονια με καμμια εκατονταδα αυτοκινητα προφανως δεν μετρανε, θελει 'ποσοτητα'(?) στο καθε αυτοκινητο για να καταλαβουν καποιοι, αντιδρασεις στο οριο...] εχουν οδηγησει ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ εκδοσεις, και παραλληλα οι διαπιστωσεις τους τυχαινει(?) και συμπιπτουν σε πολυ μεγαλο βαθμο με αυτες των εγκυρων δοκιμαστων σε Ευρωπαικη κλιμακα.
Ειναι να απορει κανεις τελικα...Πριν καποια χρονια (μερικοι συνεχιζουν ακομα και σημερα, αφου οι παρωπιδες αμα ειναι τοποθετημενες χρονια, μετα ΔΕΝ βγαινουν) στο ιδιο Forum υπηρχε εντονη κριτικη οτι οι τοποθετησεις μου ειναι βγαλμενες αποκλειστικα απο δημοσιευματα, δοκιμες ΑΛΛΩΝ, (οι οποιες παρεπιτοντως ηταν και εγκυρες, αλλα και ποικιλες, κατι που δεν μπορει ουτε να διαψευτει, ουτε να αμφισβητηθει σε επιπεδο αξιοπιστης πληροφορησης, σε σχεση με την προσωπικη εντυπωση καποιου πχ που δεν γνωριζει ΚΑΝ οδηγικα τι 'λεει' ο ανταγωνισμος) και οχι απο δικες μου εμπειριες.
Οταν αρχισα να παραθετω ΚΑΙ καποιες απο τις προσωπικες μου εμπειριες στο 'οδηγησα', και μαλιστα συμπεριλαμβανομενων καποιων εντυπωσεων απο ανταγωνιστικα μοντελα, τοτε τελειωσαν οι ουσιαστικες δικαιολογιες, και προεκυψε ειρωνια, προσβολες, και παιδικες-ανωριμες δικαιολογιες του κ@λου, γιατι ετσι απλα, καπως επρεπε να υπαρχει μια αντιδραση...
Οταν καποιοι αρχισουν να μαθαινουν να αναλυουν τα στοιχεια ακομπλεξαριστα, και να μην μενουν στην επιφανεια τυπου, 'ποιος ειναι αυτος που γραφει', και 'τι αυτοκινητο οδηγει' , ισως ξημερωσει μια καλυτερη μερα, για αυτους που προσπαθουν για το καλυτερο, οταν αλλοι απλα κρινουν χωρις να εχουν ΙΔΕΑ στο εκαστοτε αντικειμενο, τους παντες και τα παντα, ως 'ΚΑΤΟΧΟΙ'.
Καληνυχτα, και καλη τυχη... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Και μπιρι μπιρι μπιρι μπιρι μπιρι
Enough with the bullcrap ρε Κίκιζα! Δεν βαρέθηκες ακόμα??
-
Απορω μερικες φορες....
Ρε σεις:
Να σου πω. Η μανα μου το εχει στην κατοχη της κι εχει κανει 4000χλμ κι εγω εχω κανει τα υπολοιπα 400-500 το πολυ. Με ποιον προτιμας να μιλησεις για οδικη συμπεριφορα? Αν ειχα κανει μονο 30χλμ, με ποιον θα προτιμουσες?
Βεβαια για τα πουλοβερ και τα πουλια, εχεις δικιο, ειναι σπαστικο... -
Ρε σεις νο2:
Απο τη μια σας χαλανε τα σεντονιο του ΓΚ, απο την αλλη κανει μπαμ οτι μερικοι εισαστε ολη μερα στο forum και παρακολουθειτε τι θα γραψει για να κανετε σχολιο. Και οκ, μερικες φορες εχει πλακα, αλλα συνηθως.... εχετε πει και καλυτερα. Μη το γαμαμε μονο και μονο για να το γαμαμε.... -
http://www.autojunk.nl/2012/07/bmw-m135i-review
Video, με το γνωστο Ολλανδο κοκακι...
Συντομα και με Αγγλικους υποτιτλους... -
Την είχα ξαναποστάρει...αλλά μόνο έτσι μ'αρέσει η νέα 1:
ΜΟΝΟ!
-
Τί σ' αρέσει δηλαδή; Απο μπροστά εξακολουθεί να είναι σαν ανάποδο γαμώτο
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Τί σ' αρέσει δηλαδή; Απο μπροστά εξακολουθεί να είναι σαν ανάποδο γαμώτοΞέρω γω μωρέ...λίγο οι πιο άγριοι προφυλακτήρες, λίγο οι ζάντες, λίγο το χρώμα...κάπως το φτιάχνει.
-
Ειναι και πιο φουσκωτη ή κανω λαθος...?
Ωραια φρενα, οι ζαντες ομως δεν μου πολυαρεσουν...Τωρα που καλοκαιριασε, σε καθε ευκαιρια (συνηθως βραδακι...) ανοιγω τερμα παραθυρο και ακουω τσουφ σε καθε αφημα.
Ειμαι καινουριος στα turbo... -
Mε ///M στοιχεια σωζεται πολυ η εμφανιση της
Μ αρεσει καπως τελικα -
Δε νομιζω...
Η μπλε πιο πανω μιλαμε για πολυ σωβρακο οχι μαλακιες...
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Μ αρεσει καπως τελικαΜε τιποτα.Ισως να φταιει και το κοκκινο .
BMW 1 Series (F20) 2011