-
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Ο χρήστης capo έγραψε:
Αντε ρε! Μετα απο 4000 ολακερα χλμ λειτουργει ακομα σα καινουριο; Τι σου ειναι αυτοι οι Γερμανοι...
ΥΓ: Τοσο μετρια κυλιση εχει η 7αρα για λιμο;
Sent from my Neo V using Tapatalk.
Έχεται θέματα για επίλυση αλλα υποδείξεις για ποιότητα κυλισης απο καποιον με badge ιταλικό αυτοκίνητο μοιαζει πραγματικο ανέκδοτο
Όσο για την 7 άρα που αναφέρθηκα φυσικά ειναι παράδειγμα προς μίμηση που πλησίασε η νέα f20.Που να ξέρω όμως εγω και καμία 20αρια δοκιμαστες που λένε ακριβώς το ίδιο .
3 πουλάκια
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Αντε ρε! Μετα απο 4000 ολακερα χλμ λειτουργει ακομα σα καινουριο; Τι σου ειναι αυτοι οι Γερμανοι...
ΥΓ: Τοσο μετρια κυλιση εχει η 7αρα για λιμο;
Έχεται θέματα για επίλυση αλλα υποδείξεις για ποιότητα κυλισης απο καποιον με badge ιταλικό αυτοκίνητο μοιαζει πραγματικο ανέκδοτο
Όσο για την 7 άρα που αναφέρθηκα φυσικά ειναι παράδειγμα προς μίμηση που πλησίασε η νέα f20.Που να ξέρω όμως εγω και καμία 20αρια δοκιμαστες που λένε ακριβώς το ίδιο .
3 πουλάκια
- πουλοβερ!
-
http://www.quattroruote.it/notizie/auto ... re-la-114d
Φαντάζομαι πως η επιλογή να είναι (προς το παρόν) μόνο τρίθυρη έχει σχέση με το σπορ προφίλ αυτής και όσων θα την
προτιμήσουν...Κατά τα άλλα τόσο μικρή ιπποδύναμη σε BMW έχουμε να δούμε από την Ε36 318tds.
Δεν ξέρω αν πρόκειται να έλθει στην Ελλάδα και τι τιμή θα έχει αλλά πληρώνοντας τέλη κυκλοφορίας μάλλον δεν
έχει καμία ελπίδα σε σχέση με την χωρίς τέλη 116d ED. -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
P.S @volvozeus
...και εσυ βρε Κωνσταντινε δεν βιαζεσαι λιγο να κρινεις ΓΕΝΙΚΑ την νεα 1 ως μαπα?
Τα υπολοιπα με τον 'άχρωμο ήχο' και τα 'lack of smoothness', δεν τα σχολιαζω καν...
Επισης να ξερεις οτι το ταμπελακι 'sport' μονο σε εξοπλιστικο επιπεδο ΑΝΕΣΗΣ του αυτοκινητου διαφοροποιειται, και επουδενι, σε διαφοροποιηση της οδικης συμπεριφορας...Για να σου λυσω την απορια....Καταρχην δεν ειπα οτι ειναι μαπα. Δευτερον μαλλον περασα περισσοτερο χρονο μαζι της απ' οτι εσυ, αρα με το ιδιο σκεπτικο, μαλλον εσυ βιαστηκες να βγαλεις συμπερασμα.
Για τα υπολοιπα.....ok δεν ειναι bug ειναι feature...μαζαζ χεριου...εδω κολλανε περισσοτερα αν σκεφτεις οτι μιλαμε για premium κατασκευαστη. Κι αν δεν ειδες επιπλεον λαστιχενια αισθηση στο κιβωτιο, και συνεχες σκαλωμα της 2ας, τον αρκετα σκληρο συμπλεκτη με τη μεγαλη διαδρομη, μαλλον κατι εχασες σε μερικες απο τις ζωες σου. Το αυτο και για τις εγκαρσιες ταλαντωσεις στο start-up, εγγενες χαρακτηριστικο του διαμηκη κινητηρα, που ομως με τη χρηση του start/stop γινετε ενοχλητικο μεσα στην κινηση.
Οι εργονομικες ατελειες ειναι επισης αστειες...Το υποβραχιωνιο της πορτας στο πισω μερος τελειωνει, ετσι ο αγκωνας μενει στον αερα, ρυθμιζοντας το καθισμα αρκετα πισω (1.92) και κατω, εμποδιζει το b-pillar την εξοδο, το τιμονι κρυβει το κατω μερος του καταπληκτικου πινακα οργανων (ειδικα οι ενδειξεις για το cruise ειναι υποδειγματικα εξυπνες!!), τα χερουλια στις πισω πορτες ειναι αρκετα μπροστα τοποθετημενα και ανοιγοντας τες η τονισμενη καμπυλη που κανει σου χτυπαει τα κακαλα (ή την κοιλια αναλογα το υψος ). Ασε που για καποιο λογο δεν δεχοταν το καλωδιο της apple για συνδεση με το usb Επισης θα ηθελα καποιος να μου εξηγησει γιατι το πατωμα του χωρου αποσκευων ειναι κατηφορικοΤο αυτοκινητο ειναι οικονομικοτατο, η αναρτηση προσφερει εξαιρετικη ανεση, πραγμα το οποιο ειναι και το δυνατο σημειο του αυτοκινητου, μαζι με τα εξαιρετικα σε αισθηση και αποτελεσματικοτητα φρενα...Το τιμονι επισης εχει πολυ ωραια αισθηση στις πρωτες μοιρες περιστροφης, οπως ολες οι bmw, και αισθανεσαι το αυτοκινητο nimble σε νορμαλ ταχυτητες, αλλα δεν ειναι sport, οταν πιεζοντας κανεις ιστιοπλοια και ευτυχως σε κραταει η πολυ καλη πλευρικη στηριξη των καθισματων (τουλαχιστον στο μοντελο που ειχα εγω, δεν ξερω αν ειναι τα ιδια σε ολες τις εκδοσεις), το μοτερ τελειωνει νωρις, και το κιβωτιο ειναι στον κοσμο του...
Τωρα με sport αναρτηση, M-Pack, bilstein ή δεν ξερω εγω τι αλλο, δεν μπορω να γνωριζω τι γινεται...ουτε κι εσυ, εκτος αν αρχισεις παλι να αραδιαζεις παπαριες του εγκριτου κατα τα αλλα τυπου....
Αντε απαντησε τωρα να κλειδωθει κι αυτο...
-
Το χειροκίνητο κιβώτιο της BMW είναι μετριότατο και το σκάλωμα της 2ας συχνό. Εγώ που έχω και short shift kit καμιά φορά δεινοπαθώ!
Στον καινούριο Άσσο, αν υπάρχουν τα χρήματα, το αυτόματο 8άρι είναι μακράν καλύτερη επιλογή από κάθε άποψη.Στην δική μου, ο συμπλέκτης είναι πανάλαφρος, αλλά λόγω κάποιας βαλβίδας που υπάρχει για να προστατεύει το διαφορικό, οι αλλαγές καμιά φορά ούτε γρήγορες, ούτε ομαλές είναι. Η ταπεινή μου Lancia Y είναι πολύ καλύτερη σ' αυτό το θέμα.
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
...το τιμονι κρυβει το κατω μερος του καταπληκτικου πινακα οργανων (ειδικα οι ενδειξεις για το cruise ειναι υποδειγματικα εξυπνες!!)Το'χα γράψει κι εγώ αυτό...και πραγματικά είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ηλίθιο! Και σκέψου ότι το ίδιο συμβαίνει και στη νέα 3άρα! Οι δοκιμαστές δεν το παρατήρησαν? Τόσες ώρες εξέλιξη πήγαν χαμένες?
...αλλα δεν ειναι sport, οταν πιεζοντας κανεις ιστιοπλοια και ευτυχως σε κραταει η πολυ καλη πλευρικη στηριξη των καθισματων (τουλαχιστον στο μοντελο που ειχα εγω, δεν ξερω αν ειναι τα ιδια σε ολες τις εκδοσεις), το μοτερ τελειωνει νωρις, και το κιβωτιο ειναι στον κοσμο του...
Την ίδια ανάρτηση έχουν όλα κι ας ονομάζεται sport έκδοση.
Και σκέψου ότι η Ε87 (η προηγούμενη) με την ίδια comfort ανάρτηση είχε πολύ λιγότερες κλήσεις. Μάλλον την παραέκαναν άνετη τούτη εδώ.
Τωρα με sport αναρτηση, M-Pack, bilstein ή δεν ξερω εγω τι αλλο, δεν μπορω να γνωριζω τι γινεται...ουτε κι εσυ, εκτος αν αρχισεις παλι να αραδιαζεις παπαριες του εγκριτου κατα τα αλλα τυπου....
Σχετικά με το κιβώτιο, εμένα η 2άρα γρατζουνάει, αλλά δε σκαλώνει. Στην 1 όντως σκάλωνε. Πάντως δεν έχω κανένα παράπονο εκεί. Γρήγορο, μαλακό, κοντό και σαφές.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
...αλλα δεν ειναι sport, οταν πιεζοντας κανεις ιστιοπλοια και ευτυχως σε κραταει η πολυ καλη πλευρικη στηριξη των καθισματων (τουλαχιστον στο μοντελο που ειχα εγω, δεν ξερω αν ειναι τα ιδια σε ολες τις εκδοσεις), το μοτερ τελειωνει νωρις, και το κιβωτιο ειναι στον κοσμο του...
Στα καθισματα αναφερομουν Νικο...Ειναι ιδια και στην urban?
-
Στα καθισματα αναφερομουν Νικο...Ειναι ιδια και στην urban?
Όχι, διαφορετικά. Στη sport είναι bucket.
Αααα...και κάτι άλλο. Κωνσταντίνε, το 'μασάζ' χεριού νομίζω το έχουν τα περισσότερα πισωκίνητα γιατί το κιβώτιο είναι ακριβώς από κάτω και μεταφέρονται οι κραδασμοί. Το ίδιο έχω παρατηρήσει πάντως (καλά σε όλα τις BMW), σε RX8 και S2K.
Είναι feature.
-
Ουτε στον Ασσο σου ουτε στο si θυμαμαι να παρατηρησα κατι τετοιο. Το ιδιο και σε S2K, slk, 320 Ε46, και στο RX8 το μικρο και γενικα σε οσα πισωκινητα μπορω να θυμηθω που εχω οδηγησει....Στο 116 μου εκανε αμεσως εντυπωση...μου θυμισε αυτοκινητα αλλων εποχων..
-
Ουτε στον Ασσο σου ουτε στο si θυμαμαι να παρατηρησα κατι τετοιο. Το ιδιο και σε S2K, slk, 320 Ε46, και στο RX8 το μικρο και γενικα σε οσα πισωκινητα μπορω να θυμηθω που εχω οδηγησει....Στο 116 μου εκανε αμεσως εντυπωση...μου θυμισε αυτοκινητα αλλων εποχων..Ναι γιατί στην 1 είναι πολύ πιο έντονο. Έχεις δίκιο. Στο si δεν είναι τόσο έντονο, αλλά αν ακουμπήσεις το χέρι σου κάνει ένα μικρό μασαζάκι.
-
P.S @volvozeus
...και εσυ βρε Κωνσταντινε δεν βιαζεσαι λιγο να κρινεις ΓΕΝΙΚΑ την νεα 1 ως μαπα?
Τα υπολοιπα με τον 'άχρωμο ήχο' και τα 'lack of smoothness', δεν τα σχολιαζω καν...
Επισης να ξερεις οτι το ταμπελακι 'sport' μονο σε εξοπλιστικο επιπεδο ΑΝΕΣΗΣ του αυτοκινητου διαφοροποιειται, και επουδενι, σε διαφοροποιηση της οδικης συμπεριφορας...Για να σου λυσω την απορια....Καταρχην δεν ειπα οτι ειναι μαπα. Δευτερον μαλλον περασα περισσοτερο χρονο μαζι της απ' οτι εσυ, αρα με το ιδιο σκεπτικο, μαλλον εσυ βιαστηκες να βγαλεις συμπερασμα.
Για τα υπολοιπα...Moνο την λεξη αυτη καθεαυτη δεν ειπες...Για να δουμε λιγο παλι τι εγραψες:
Είχα για 4 μέρες μια 116 sport στην Ολλανδία. Οι ταλαντωσεις δεν είναι τίποτα μπροστά στις κλίσεις που παίρνει στις στροφές. Πέραν τις κλασικής αίσθησης τιμονιου bmw στις μικρές γωνίες και γενικά της light footed αίσθησης στις αργες στροφές και των φρενων το αυτοκίνητο δεν έχει κανένα ίχνος σπορ κατασκευής. Τραγικό κιβώτιο σπαστικος συμπλέκτης.... Στο Eco pro έγραψε πολυ καλές καταναλωσεις και κατάπινε τις λακκούβες και τα ολλανδικα speed bumps με μεγάλη άνεση. Δεν βλέπω να είναι δύσκολο για κάποιο άλλο μοντέλο να είναι πιο ενδιαφέρον οδηγίκα! Για overall δε πανευκολο, βλέποντας το lack of smoothness, το νεκρο ψηλά μοτέρ με τον άχρωμο ήχο, και τα απαράδεκτα εργονομικα λάθη....
'Οχι Γιαννης, αλλα Γιαννακης' δηλαδη...
Το οτι περασες περισσοτερο χρονο με ΕΝΑ συγκεκριμενο μοντελο, σε κανει πιο 'αξιοπιστο' διαμορφωσης μιας το δυνατον αντικειμενικης αποψης?, σε σχεση με εμενα που περασαν απο τα χερια μου, συνολικα ΤΡΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ μοντελα-εκδοσεις-πακετα που αφορουν και την οδικη συμπεριφορα του αυτοκινητου?
Προφανως δεν γνωριζεις οτι εχω οδηγησει και την 116i, και την 118i, το ενα με manual, το αλλο με αυτοματο, αλλα και
χειροκινητη με σπορ αναρτηση και variable sport steering, (συνολικα 3 διαφορετικες) για να εχω ΛΙΓΟ πιο ΣΦΑΙΡΙΚΗ εικονα για τις δυνατοτητες του αυτοκινητου......ok δεν ειναι bug ειναι feature...μαζαζ χεριου...εδω κολλανε περισσοτερα αν σκεφτεις οτι μιλαμε για premium κατασκευαστη. Κι αν δεν ειδες επιπλεον λαστιχενια αισθηση στο κιβωτιο, και συνεχες σκαλωμα της 2ας, τον αρκετα σκληρο συμπλεκτη με τη μεγαλη διαδρομη, μαλλον κατι εχασες σε μερικες απο τις ζωες σου. Το αυτο και για τις εγκαρσιες ταλαντωσεις στο start-up, εγγενες χαρακτηριστικο του διαμηκη κινητηρα, που ομως με τη χρηση του start/stop γινετε ενοχλητικο μεσα στην κινηση.
Επειδη η 116sport που επεσε στα χερια σου ειχε λαστιχενια αισθηση στο κιβωτιο, δεν σημαινει οτι ΟΛΕΣ ειναι ετσι.
Εψαξες σε κανενα ξενο forum ετσι απο περιεργεια ή σε καποιο σοβαρο δημοσιευμα να δεις, τι γραφουν οι υπολοιποι, μηπως ετυχε στο δικο σου? Φυσικα και οχι. Οδηγησες ΕΝΑ, ειχε αυτο το θεμα, ΤΕΛΟΣ, ειναι ΟΛΕΣ ΕΤΣΙ!
Ελα ομως που και οι 2 χειροκινητες που επεσαν στα δικα μου χερια, ειχαν εξαιρετικο κουμπωμα.
Ουτε λαστιχενια αισθηση ουτε σκαλωμα. Στιβαρη αισθηση, μικρες διαδρομες, σαφεστατο κουμπωμα.Οι εργονομικες ατελειες ειναι επισης αστειες...Το υποβραχιωνιο της πορτας στο πισω μερος τελειωνει, ετσι ο αγκωνας μενει στον αερα, ρυθμιζοντας το καθισμα αρκετα πισω (1.92) και κατω, εμποδιζει το b-pillar την εξοδο, το τιμονι κρυβει το κατω μερος του καταπληκτικου πινακα οργανων (ειδικα οι ενδειξεις για το cruise ειναι υποδειγματικα εξυπνες!!), τα χερουλια στις πισω πορτες ειναι αρκετα μπροστα τοποθετημενα και ανοιγοντας τες η τονισμενη καμπυλη που κανει σου χτυπαει τα κακαλα (ή την κοιλια αναλογα το υψος ). Ασε που για καποιο λογο δεν δεχοταν το καλωδιο της apple για συνδεση με το usb Επισης θα ηθελα καποιος να μου εξηγησει γιατι το πατωμα του χωρου αποσκευων ειναι κατηφορικο
Για υποβραχιονιο, και την εξοδο σου απο την θεση του οδηγου, δεν μπορω να πω κατι. Εαν εκει διαπιστωσες θεμα, παω πασσο.
Βεβαια για να ειμαστε και ακριβοδικαιοι, το 1,92μ δεν ειναι και το κλασσικο μεσο υψος...
Παροτι μου ριχνεις μολις 2-3 ποντους σε υψος, προσωπικα δεν μπορω να πω οτι ενιωσα να με εμποδιζει το b-pillar στην εξοδο, αλλα βεβαια παιζει ρολο και η σταση-θεση οδηγησης του καθενως.
Εγω ρυθμιζω την πλατη καθισματος σχεδον σε ορθη γωνια, δεν οδηγω 'ξαπλωτα', οποτε ισως για αυτο δεν με ενοχλησε κατι.
Για τα υπολοιπα, περι χερουλιων και υποβραχιονιου, αλλα και USB, ξαναλεω παω πασσο, δεν ασχοληθηκα...Οι κατω-κατω ενδειξεις, ειχα αναφερει παλαιοτερα, αφου το ειχε γραψει και ο Νικος, (μαλιστα το ειχαμε δει και μαζι στην 118i και πραγματι δεν βλεπαμε τις κατω ενδειξεις...) , οτι μετα απο λιγο καλυτερο ψαξιμο, για την ιδανικη θεση, ουσιαστικα κατεβαζεις λιγο ακομα την κολωνα τιμονιου, τοσο ωστε αφενως να βλεπεται η κατω ενδειξη, αφετερου να μην ειναι πιο χαμηλα το τιμονι απο το υψος λαιμου-στηθους, και παραλληλα για το υψος μου πχ (1,90μ) η ρυθμιση βασης να μην ειναι τερμα κατω, αλλα λιγο σηκωμενη ωστε να βγει η ιδανικη θεση, και να μην κρυβεται τιποτε απο τις ενδειξεις, αλλα και κυριως οργανα.
Θελει λιγο ψαξιμο παραπανω, αλλα το θεμα αυτο τουλαχιστον λυνεται.Το αυτοκινητο ειναι οικονομικοτατο, η αναρτηση προσφερει εξαιρετικη ανεση, πραγμα το οποιο ειναι και το δυνατο σημειο του αυτοκινητου, μαζι με τα εξαιρετικα σε αισθηση και αποτελεσματικοτητα φρενα...Το τιμονι επισης εχει πολυ ωραια αισθηση στις πρωτες μοιρες περιστροφης, οπως ολες οι bmw, και αισθανεσαι το αυτοκινητο nimble σε νορμαλ ταχυτητες, αλλα δεν ειναι sport, οταν πιεζοντας κανεις ιστιοπλοια και ευτυχως σε κραταει η πολυ καλη πλευρικη στηριξη των καθισματων (τουλαχιστον στο μοντελο που ειχα εγω, δεν ξερω αν ειναι τα ιδια σε ολες τις εκδοσεις), το μοτερ τελειωνει νωρις, και το κιβωτιο ειναι στον κοσμο του...
Εκανες ιστιοπλοια για δυο λογους. 1ον επειδη η 1η γενια ειχε By default αρκετα σφιχτη εως κουραστικη για καποιους αναρτηση, σε συνδυασμο με την προηγουμενη γενια RFT, το αυτοκινητο ειχε πολυ πιο αμεση αποκριση σε αλλαγη κατευθυνσης και γενικοτερα στις αντιδρασεις, ομως ηταν αρκετα κουραστικο για τους περισσοτερους που ηθελαν μια μινι-λιμουζινα της Bmw
(παροτι και η Bmw ως σπορτιφ το πλασαρε, οχι ως μικρη limo, αλλα τελοσπαντων...).
2ον γιατι πραγματι λογω και παραπονων, υπερ-μαλακωσαν την βασικη αναρτηση, αλλα βελτιωθηκαν και τα RFT ως προς την σκληροτητα που ειχαν. Το αποτελεσμα που αναφερεις το διαπιστωσα και εγω μαζι με τον Νικο, μαλιστα σε βολτα στο Ντραφι.
Βαρκα στο γυαλο, μαουνα, τρατα, κτλ, ηταν οι πρωτες λεξεις που μου ηρθαν στο μυαλο.Ομως, για αυτους που θελουν κατι πιο σπορ, η M-αναρτηση αποτελει την ιδανικη λυση. Σε συνδυασμο με το Variable sport steering (συνολικο κοστος και των δυο, 1,000ευρω περιπου) το αυτοκινητο κυριολεκτικα μεταμορφωνεται.
Το εχω πει αρκετες φορες, το λεω αλλη μια. Αυτα δεν ειναι ουτε απο δημοσιευματα, ουτε λοιπες 'παπαριες'.
Αποτελουν προσωπικη διαπιστωση.Αντε απαντησε τωρα να κλειδωθει κι αυτο...
Φυσικα και απαντω. Δεν καταλαβα δηλαδη, αφου σε εμενα -μεταξυ αλλων- απευθυνεσαι...
Το αλλο κλειδωθηκε -και σωστα- γιατι ειμασταν κυριως off topic... -
Έχεις δίκιο. Πάμε παρακάτω.
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Το οτι περασες περισσοτερο χρονο με ΕΝΑ συγκεκριμενο μοντελο, σε κανει πιο 'αξιοπιστο' διαμορφωσης μιας το δυνατον αντικειμενικης αποψης?, σε σχεση με εμενα που περασαν απο τα χερια μου, συνολικα ΤΡΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ μοντελα-εκδοσεις-πακετα που αφορουν και την οδικη συμπεριφορα του αυτοκινητου?Προφανως δεν γνωριζεις οτι εχω οδηγησει και την 116i, και την 118i, το ενα με manual, το αλλο με αυτοματο, αλλα και
χειροκινητη με σπορ αναρτηση και variable sport steering, (συνολικα 3 διαφορετικες) για να εχω ΛΙΓΟ πιο ΣΦΑΙΡΙΚΗ εικονα για τις δυνατοτητες του αυτοκινητου...Η πιθανότητα στο να κάνεις εσύ λάθος δεν υπάρχει?
Εκανες ιστιοπλοια για δυο λογους. 1ον επειδη η 1η γενια ειχε By default αρκετα σφιχτη εως κουραστικη για καποιους αναρτηση, σε συνδυασμο με την προηγουμενη γενια RFT, το αυτοκινητο ειχε πολυ πιο αμεση αποκριση
Τώρα τα runflat συντελούν στην πιο άμεση απόκριση?
-
σοβαρά τωρα, υπαρχει 2ος άνθρωπος που διαβάζει τα σεντονια αυτα;
γιατί το κανετε αυτό μερικοι στον εαυτό σας;
-
Όντως
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
σοβαρά τωρα, υπαρχει 2ος άνθρωπος που διαβάζει τα σεντονια αυτα;Πάρα πολλοί, τα ποστ αυτά είναι ατελείωτη τροφή για σκέψη.
-
μπορείς αν γίνεται να παραθέσεις τις τελευταίες 2-3 δημοσιεύσεις μαζεμένες γιατί καπου εχασα το νήμα;
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Το οτι περασες περισσοτερο χρονο με ΕΝΑ συγκεκριμενο μοντελο, σε κανει πιο 'αξιοπιστο' διαμορφωσης μιας το δυνατον αντικειμενικης αποψης?, σε σχεση με εμενα που περασαν απο τα χερια μου, συνολικα ΤΡΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ μοντελα-εκδοσεις-πακετα που αφορουν και την οδικη συμπεριφορα του αυτοκινητου?
Προφανως δεν γνωριζεις οτι εχω οδηγησει και την 116i, και την 118i, το ενα με manual, το αλλο με αυτοματο, αλλα και
χειροκινητη με σπορ αναρτηση και variable sport steering, (συνολικα 3 διαφορετικες) για να εχω ΛΙΓΟ πιο ΣΦΑΙΡΙΚΗ εικονα για τις δυνατοτητες του αυτοκινητου...Η πιθανότητα στο να κάνεις εσύ λάθος δεν υπάρχει?
τωρα ΠΑΣ ΚΑΛΑ ??
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
τωρα ΠΑΣ ΚΑΛΑ ??
Έλα ντε.
Νίκο, απαιτώ να ζητήσεις συγγνώμη ΤΩΡΑ!!!
BMW 1 Series (F20) 2011