-
Τάφος η 116! Η 118 μονόδρομος για κάποιον που θέλει κάτι παραπάνω από ένα μεταφορικό μέσο.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Τάφος η 116! Η 118 μονόδρομος για κάποιον που θέλει κάτι παραπάνω από ένα μεταφορικό μέσο.Τόσο πολύ? Δεν την έχω οδηγήσει.
-
Για τα γουστα μου και το κοστος της ειναι ταφος. Οι διαφορες της με τα 1400αρια συμπιεστα της κατηγοριας (αυτα με τα 120-125 αλογα) πρεπει να ειναι αμελητεες, ενω ειναι αισθητα πιο αργη και απο 120 προηγουμενης γενιας. Ειναι παντως οικονομικοτατη κρατωντας για πλακα την καταναλωση στο 7,5-8 με σβελτη οδηγηση.
Sent from my GT-I9100
-
Για τα γουστα μου και το κοστος της ειναι ταφος. Οι διαφορες της με τα 1400αρια συμπιεστα της κατηγοριας (αυτα με τα 120-125 αλογα) πρεπει να ειναι αμελητεες, ενω ειναι αισθητα πιο αργη και απο 120 προηγουμενης γενιας. Ειναι παντως οικονομικοτατη κρατωντας για πλακα την καταναλωση στο 7,5-8 με σβελτη οδηγηση.Sent from my GT-I9100
Επειδή τωρα την έστρωσα (και όλο το διάστημα μέχρι τα 2000χλμ ο κινητήρας ανοίγει συνεχώς ) και εχω αρχισει και την πάτάω λίγο παραπάνω τώρα θα σου πρότεινα να την κάνεις μία βόλτα. Το αυτοκίνητο μόνο τάφος δεν είναι.
Εκτός εάν μέχρι χθές οδηγούσες αυτοκίνητο με 200+ άλογα,ε τότε σίγουρα θα είδες διαφορά. -
Προφανώς και δεν την συγκρίνω με το δικό μου. Ανοίξαμε κιόλας και από στάση και εν κινήσει και οι διαφορές είναι χαώδεις. Αλλά περίμενα σε ρεπρίζ τουλάχιστον να μένει αρκετά κοντά. Από στάση δε, όπως προείπα, είναι αισθητά πιο αργή από προηγούμενη 120 που στα χαρτιά δεν έχει και τόσο καλύτερους χρόνους.
Γενικά από Golf/Leon 125 πχ είναι ελάχιστα πιο γρήγορη.
-
Για τα γουστα μου και το κοστος της ειναι ταφος. Οι διαφορες της με τα 1400αρια συμπιεστα της κατηγοριας (αυτα με τα 120-125 αλογα) πρεπει να ειναι αμελητεες, ενω ειναι αισθητα πιο αργη και απο 120 προηγουμενης γενιας. Ειναι παντως οικονομικοτατη κρατωντας για πλακα την καταναλωση στο 7,5-8 με σβελτη οδηγηση.Sent from my GT-I9100
Δεν την έχω οδηγήσει, αλλά καταλαβαίνω αυτό που λες γιατί οριακά μου άρεσε η 118i.
Βεβαίως το μοτέρ ανοίγει μετά από κάποια χιλιόμετρα...οπότε ίσως στρώνει κάπως.
Πάντως δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι είναι πιο αργή από τη προηγούμενη ατμοσφαιρική 122άρα.
Δηλαδή, πάει κι άλλο πιο αργά?
-
Όχι βρε, πιο αργή από 120 σαν την πρώην σου λέω. Όχι 122αρα 1.6.
-
[quote='stefan147']Προφανώς και δεν την συγκρίνω με το δικό μου. Ανοίξαμε κιόλας και από στάση και εν κινήσει και οι διαφορές είναι χαώδεις. Αλλά περίμενα σε ρεπρίζ τουλάχιστον να μένει αρκετά κοντά. Από στάση δε, όπως προείπα, είναι αισθητά πιο αργή από προηγούμενη 120 που στα χαρτιά δεν έχει και τόσο καλύτερους χρόνους.
Γενικά από Golf/Leon 125 πχ είναι ελάχιστα πιο γρήγορη.[/quote
Δεν ξερω με τι την συγκρίνεις (δικό σου) αλλά τα αντοιστοιχα golf και leon μένουν πολύ πίσω όπου έτυχε και ανοιξαμε.
ANYWAY o καθένας ςχει την άποψη του. -
Όχι βρε, πιο αργή από 120 σαν την πρώην σου λέω. Όχι 122αρα 1.6.Αααα..αυτό εννοείς. Συγνώμη, δε κατάλαβα.
Σίγουρα είναι πιο αργή και από την 120i και από το δικό μου τώρα. Ούτε κουβέντα.
-
Ο χρήστης amazing έγραψε:
Μια 116i με τα 170 άλογα με καλό εξοπλισμό και μεταλλικό,πόσο πάει?118i εννοείς;
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
-
Εξαρταται ποσο καλο εξοπλισμο εννοεις. Υπολογισε ενα 29αρι να εισαι μεσα.
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
-
Μηπως ειχε πολυ λιγα χλμ στο οδομετρο...?
Τρεις απο δαυτες εχω οδηγησει, μονο ταφοι δεν ηταν. Οχι οτι απο σταση ειναι 'βελη', αλλα ρεπριζ στις μεσαιες, μου φανηκαν σαφως καλυτερες απο τα 14αρια TSI / 122-125. Επισης το 'κρεμασμα' ψηλα ειναι πιο ηπιο απ' οτι στα TSI.
Γενικοτερα αν την ξεζουμιζεις, εχει αξιοπρεπεστατη δυναμη. Παιζει ρολο και η ηχομονωση/ποιοτητα κυλισης που βρισκεται σε πολυ υψηλα επιπεδα, και αφαιρει σε σημαντικο βαθμο απο την ολη εμπειρια...Εμενα αντιθετως η 118i δεν μου εδινε την αισθηση οτι εβγαζε 170αλογα, και φανταζε πιο κοντα στην 116i σε αποδοση, με την διαφορα οτι μονο ψηλα εδειχνε την δυναμη της, και στις χαμηλομεσαιες αντιστοιχα ηταν σαν να 'βαριοταν' λιγο περισσοτερο απο την 'μικρη'.
Η προηγουμενη 120i δεν ξερω τι κανει, ο Νικος την ειχε και ξερει τις επιδοσεις της στην πραξη, οι οποιες θα ειναι λιγο καλυτερες, οχι ομως και οι ρεπριζ χαρις στην τουρμπινα και την υψηλοτερη ροπη σε μεγαλο ευρος στροφων... -
για την 116d efficient dynamics τι λέτε?
πόση διαφορά έχει τιμολογιακά με την αντίστοιχα εξοπλισμένη βενζίνης σε 116 και 118 εκδοχή?
έκανε κανείς test drive?ΥΓ
όχι δεν διάβασα 180 σελίδες. -
Τάφος η 116! Η 118 μονόδρομος για κάποιον που θέλει κάτι παραπάνω από ένα μεταφορικό μέσο.Τι εννοείς τάφος; Μια χαρά πάει. Προσωπικά δεν περίμενα ότι θα είναι τόσο γρήγορη και εσύ τη βρήκες τάφο;
-
Πρατήρηση σε ταξίδι που έβαλα vpower με 2200χλμ πλέον στο οδόμετρο και με οδήγηση έως 150-160χλμ/ωρα με eco pro περνώντας και κάτι εμπόδια τύπου golf έκαψε 6,6λ/100χλμ,φορτωμένο με βάρος 4 ατόμων.
Εβγαλε σχεδόν 50χλμ παραπάνω απο ότι με απλή αμόλυβδη.
Δεν ξερω αν αλλοι έχουν δοκιμάσει διαφορά με vpower αλλα σε εμένα έδειξε μεγάλη διαφορά. -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Τάφος η 116! Η 118 μονόδρομος για κάποιον που θέλει κάτι παραπάνω από ένα μεταφορικό μέσο.
Τι εννοείς τάφος; Μια χαρά πάει. Προσωπικά δεν περίμενα ότι θα είναι τόσο γρήγορη και εσύ τη βρήκες τάφο;
Για τα γουστα μου και το κοστος της ειναι ταφος. Οι διαφορες της με τα 1400αρια συμπιεστα της κατηγοριας (αυτα με τα 120-125 αλογα) πρεπει να ειναι αμελητεες, ενω ειναι αισθητα πιο αργη και απο 120 προηγουμενης γενιας. Ειναι παντως οικονομικοτατη κρατωντας για πλακα την καταναλωση στο 7,5-8 με σβελτη οδηγηση.
Sent from my GT-I9100
-
Ο χρήστης capo έγραψε:
Πρατήρηση σε ταξίδι που έβαλα vpower με 2200χλμ πλέον στο οδόμετρο και με οδήγηση έως 150-160χλμ/ωρα με eco pro περνώντας και κάτι εμπόδια τύπου golf έκαψε 6,6λ/100χλμ,φορτωμένο με βάρος 4 ατόμων.
Δεν ξερω αν αλλοι έχουν δοκιμάσει διαφορά με vpower αλλα σε εμένα έδειξε μεγάλη διαφορά.Βασικά για να δεις διαφορά με τη vpower πρέπει να έχεις βάλει 2-3 γεμίσματα για να καθαρίσουν τα μπεκ, σωληνάκια κλπ.
Επίσης, για να δεις αν όντως σου έχει παρουσιάσει διαφορά θα πρέπει να κάνεις την ΙΔΙΑ διαδρομή, με τις ΙΔΙΕΣ συνθήκες και το ΙΔΙΟ γκάζι (άσε/πάτα κλπ) με το ΙΔΙΟ βάρος.
Νομίζω ότι μερικές φορές νομίζουμε ότι βγάζει περισσότερα χιλιόμετρα, ενώ στην ουσία βγάζει την ίδια αυτονομία.
Προσωπικά με τη vpower βλέπω ότι δεν υπάρχουν πυράκια. Έχουν σχεδόν εξαφανιστεί.
Τη racing που την έχω συγκρίνει αλλού, σε σχέση με την 95άρα, είναι ένα κλικ πιο δυνατή.
-
Ο χρήστης capo έγραψε:
Δεν ξερω αν αλλοι έχουν δοκιμάσει διαφορά με vpower αλλα σε εμένα έδειξε μεγάλη διαφορά.μ.ο. ??
για βενζ/το είναι τρομερό νουμερο
-
Einai poly argh kai psofia katw apo tis 1700 strofes. Kanei kai san trexantiri. Kalitera 116i pou allwste einai poly oikonomikh kai grigori.
Ektos kai an kaneis 30.000 ton xrono
Sent from my Nexus S using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Δεν ξερω αν αλλοι έχουν δοκιμάσει διαφορά με vpower αλλα σε εμένα έδειξε μεγάλη διαφορά.Βασικά για να δεις διαφορά με τη vpower πρέπει να έχεις βάλει 2-3 γεμίσματα για να καθαρίσουν τα μπεκ, σωληνάκια κλπ.
Επίσης, για να δεις αν όντως σου έχει παρουσιάσει διαφορά θα πρέπει να κάνεις την ΙΔΙΑ διαδρομή, με τις ΙΔΙΕΣ συνθήκες και το ΙΔΙΟ γκάζι (άσε/πάτα κλπ) με το ΙΔΙΟ βάρος.
Νομίζω ότι μερικές φορές νομίζουμε ότι βγάζει περισσότερα χιλιόμετρα, ενώ στην ουσία βγάζει την ίδια αυτονομία.
Προσωπικά με τη vpower βλέπω ότι δεν υπάρχουν πυράκια. Έχουν σχεδόν εξαφανιστεί.
Τη racing που την έχω συγκρίνει αλλού, σε σχέση με την 95άρα, είναι ένα κλικ πιο δυνατή.
Νομίζω ότι κάνωντας 300χλμ και ξαναγεμίζοντας είδα την διαφορά που προανέφερα αλλα θα το παρακολουθήσω κι αλλο.
Τι εννοείς οτι με την vpower δεν υπαρχουν πυράκια.Δεν τα ακους και πρίν τα άκουγες?
BMW 1 Series (F20) 2011