-
Πάντως από κοντά είναι πολύ πιο όμορφο από τις φωτογραφίες, ειδικά αν αν το κοιτάς από ψηλά.
-
Ο χρήστης solonts έγραψε:
Πάντως από κοντά είναι πολύ πιο όμορφο από τις φωτογραφίες, ειδικά αν αν το κοιτάς από ψηλά. -
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
BMW σε κόκκινο. All time classic τραγικό λάθος.Warum;
Η 1 και η m3 μια χαρα ειναι σε κοκκινο..
-
Γούστα είναι αυτά, όπως το είδα χθες, μου άρεσε πολύ.
-
παω για test drive.... 118
περιμενετε μινι review
-
Αυτή την φορά να το γράψεις όμως, όχι όπως τότε με το Φόκους...
ΥΓ: Κι εγώ υπέρ του κόκκινου στα παραπάνω αυτοκίνητα!
-
Μόλις μου τηλεφώνησε ο Ποπολάρος για report της 118. Hint: Δεν είναι driver's car, το τιμόνι μέτριο και ο κινητήρας στα ίδια περίπου με του Focus 150 αλλά πιο γραμμικός. Συγκλονιστικό εσωτερικό όμως. Περισσότερα όταν επιστρέψει.
-
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
παω για test drive.... 118περιμενετε μινι review
Εχουμε πεθάνει στην αγωνία. Παρακαλώ πολύ αν βαλεις εξωτερικές φωτο, να μπουν ξεχωριστά απο το review.
ΕDIT: Φτουυυ με πρόλαβες !!!
(πλακα πλακα μετα απο χρονια ΠΡΕΠΕΙ να κανω κ εγω ενα test drive τον νεο Ασσο)
-
Δεν έχει θερμόμετρο νερού;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν έχει θερμόμετρο νερού;Ποια σύγχρονη BMW έχει?
Μόνο 6κυλ και πάνω έχουν.
Το βλέπεις όμως από το κρυφό μενού.
-
Θέλουμε και τιμή της συγκεκριμένης κόκκινης. Φαίνεται αξιοπρεπώς εξοπλισμένη και είναι και με τα 170.
Μέσα καλή είναι, η ποιότητα δείχνει εξαιρετική αλλά δεν μπορώ να χωνέψω με τίποτα τα υπερ-απλά όργανα. Είπαμε λιτότης αλλά αυτό φλερτάρει με Hyundai του 1995.
-
BMW 118i
-συγκλονιστικη ποιοτητα κατασκευης, συγκλονιστικο εσωτερικο σε ΟΠΟΙΟ σημειο και να κοιταξεις (η τζουλιετα μπροστα της ειναι ΤΣΙΡΚΟ)
-
φανταστικη θεση οδηγησης. πολυ καλα καθισματα (εκδοση sportline), πληρως ρυθμιζομενη , ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ενα αυτοκινητο με ΧΑΜΗΛΗ βαση.
-φανταστικο τιμονι (σαν υφη, μεγεθος, λειτουργικοτητα)
-φανταστικος κινητηρας. δεν εχει τοσο δυναμη χαμηλα οσο στις μεσαιες - ψηλες. δεν καταλαβαινεις σε καμια περιπτωση οτι υπαρχει turbo. απολυτα γραμμικη παροχη δυναμης.
-σαφες πατημα στον δρομο με πολυ καλο grip και του μπροστινου και του πισινου μερους.
-πολυ καλο το bridgestone S001.
-αξιοπρεπεστατοι χωροι εσωτερικου και χωρου αποσκευων
-θα ηθελα λιγο πιο μεγαλη διαδρομη του πενταλ του φρενου με λιγοτερη υποβοηθηση και καλυτερο bite. δεν με πολυ επεισαν και απο θεμα δυναμης (κραταω επιφυλαξη μιας και το αυτοκινητο ειχε μονο 400 χιλιομετρα)
-υπαρχουν αεροδυναμικοι θορυβοι απο τους καθρεφτες
-το τιμονι δεν εχει αισθηση και ειναι πολυ ελαφρυ στους επιτοποιους ελιγμους. σε ολα τα παρα πολυ καλο
-η δυναμη δεν φαινεται. δεν νιωθεις δηλαδη οτι επιταχυνεις...
-με 6η στο κιβωτιο , 130km/h, φουλ γκαζι το αμαξι απλα δεν παει πουθενα. ιδρωνει για να ανεβασει εστω και λιγα χιλιομετρα.
-αρκετος θορυβος κυλισης (αισθητα περισσοτερος απο την προηγουμενη, μαλλον ομως οφειλεται στα μεγαλυτερα λαστιχα και στα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ λαστιχα)
-δεν υπαρχει η σπιθα της BMW.... παει χαθηκε και αυτη.συνοπτικα :
ενα απο τα καλυτερα αυτοκινητα της παγκοσμιας αγορας, μακραν το καλυτερο μικρομεσαιο, χωρις ομως να σε κανει να ανατριχιαζεις (εστω και λιγο;)
-
-
Ποιοτικά η 1 είναι απλά μια κατηγορία πάνω.
Έχει κάνει με τα κρεμμυδάκια το Α3 που για μένα ήταν η κορυφή της κατηγορίας.
Το ότι δε ξεκολλάει με 130 και 6η (γιατί το δικό μου πχ ξεκολλάει) ίσως φταίει η κλιμάκωση του κιβωτίου.
Από ήχο το μοτέρ τι λέει?
-
δεν εχει ηχο...
-
Πάντως το 'φανταστικό μοτέρ' με 'δύναμη που δεν φαίνεται και δεν νιώθεις να επιταχύνεις' δεν συνάδουν.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
δεν εχει ηχο...Με το χέρι στη καρδιά.
Αξίζει να χαλάσω τη Κυριακή μου να πάω να την οδηγήσω?
-
αν δεν εχεις τι να κανεις , πανε.
αν ειανι να το χαλασεις, να μην πας
-
Την κόκκινη την είδα και εγω σήμερα το πρωί. Το πιο άσχημο σημείο της τα πίσω φωτα ... αναμμένα! Σαν θερμάστρα είναι!
Αθλια η επιλογή του κόκκινου χρωματος πάντως. Δεν της παει ουτε σ' αυτη ουτε στην προηγούμενη!
Μου άρεσε πολύ όμως στην πρόσοψη. Γενικά οι φωτογραφίες την αδικούν! -
Tελικά αυτή η κόκκινη πόσο βγαίνει τελική τιμή ?
BMW 1 Series (F20) 2011