-
Δειτε το παρακατω Video:
http://www.youtube.com/watch?v=cWnMuPXEk0o
Aν καποιος το εχει δοκιμασει ας πει εντυπωσεις. -
Δειτε το παρακατω Video:
Δειτε το παρακατω Video:
Ρίξε μια ματιά εδώ:
http://www.jimnyclub.gr/forum/viewtopic.php?t=3390
είναι συζήτηση για το ίδιο θέμα
-
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Ρίξε μια ματιά εδώ:http://www.jimnyclub.gr/forum/viewtopic.php?t=3390' target='_blank
είναι συζήτηση για το ίδιο θέμα
Τι είπες τώρα?
Ε όχι και να βρεις το μπελά σου για 10-20-50€.
Θα μου πείτε, αν ήταν τόσο γ@μ@το αυτό το υλικό-αντιτριβικό και σωστό στην λειτουργία του, δε θα το έβαζαν οι εταιρίες (παραγωγής αυτοκινήτων ή οι εταιρίες λαδιού) μέσα στα λάδια που βάζουν και προτείνουν στον εκάστοτε κινητήρα... -
επειδη βλεπω οτι υπαρχει προβλημα παραπληροφορισεις θα πω απλα οτι το μοτορ κοτε στο πρωτο βιντεο ειναι το ιμιτασιον και οχι το γνησιο.
απο οτι ξερω παρασκευαζεται ελλαδα ή συσκευαζεται εδω κατι τετοιο.επισης τωρα τελευταια εχει μετονομαστει σε super dynamic.εδω ειναι και το site : http://www.motorkote.gr/' target='_blank' target='_blank' target='_blank.και ειναι αντιτριβικο σε αντιθεση με το γνησιο motorkote που ειναι ενισχυτικο μεταλλου.
τωρα το γνησιο motorkote δεν ειναι αντιτριβικο οπως ειναι το παραπανω αλλα ενισχυτικο μεταλλων οπως και το MILITEC-1 (το οποιο το χρησιμοποιουσε ο αμερικανικος στρατος για τα οπλα κατι τετοιο εχει διαβασει).
το γνησιο motorkote το φερνει ο λαμπριανιδης :
http://www.trade-wind.gr/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=54&Itemid=57&lang=elαπο οτι εχει συζητηθει απο τους ειδωμενες δεν φενετε να κανει κακο καπου για το γνησιο παντα μιλαω το αλλα απλα το διαγραφω.ψαξτε στο google θα βρειτε ενδιαφερονται πραγματα για τη χρηση του απο καποιον ανθρωπο που ειναι και εδω μελος και ειναι γνωστης.θελει συγκεκριμενο τροπο χρησης.
επιση υπαρχει ειδη θεμα σε αυτο το φορουμ καντε μια αναζητηση. -
Το βάλαμε σε μεγκάν με αλλαγμένους εκκεντροφόρους, σε νορμάλ κλιό, στη μηχανή και στο κιβώτιο από φόρεστερ. Κανένα πρόβλημα απολύτως.Στο δικό μου το κλιό παρατήρησα μια πιο στρωτή λειτουργία. Υπόψιν ότι ανά 4 αλλαγές λαδιού πρέπει να το ξαναπροσθέτεις.
-
μια συμβουλη:μην ασχολειστε με προιοντα που υποσχονται παπαδες.Στην καλυτερη θα κλαιτε τα λεφτα της αγορας.Στη χειροτερη,τον κινητηρα σας
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
μια συμβουλη:μην ασχολειστε με προιοντα που υποσχονται παπαδες.Στην καλυτερη θα κλαιτε τα λεφτα της αγορας.Στη χειροτερη,τον κινητηρα σαςγια τα αντιτριβικα συμφωνω και γω κανουν ζημια γιατι περιεχουν τεφλον και διαφαορα αλλα που δεν κανουν καλο στο μοτερ.
αλλα το γνησιο μοτορκοτε ειναι τελειως αλλο πραγμα.
-
Το γνήσιο motorkote χρησιμοποιεί και φίλος σε Yaris 1.3 MY 2000 με 300.000km χωρίς κανένα πρόβλημα!
Τώρα για το super dynamic και τα λοιπά από πολλούς έχω ακούσει να το βάζουν αλλά νομίζοντας ότι είναι το ίδιο με το γνήσιο προιον!Αλλά όταν διαβάζω για 18% αύξηση ιπποδύναμης
-
Τι ακριβώς κέρδισε αυτός που έβαλε το 'γνήσιο' ?
-
Υποθέτω μια καθαρά ψυχολογική αίσθηση ασφάλειας, απλά επειδή συντηρεί μόνος του το αυτοκίνητο και επειδή είχε διαβάσει αρκετά καλά πράγματα στο internet αποφάσισε να το βάζει!
-
Αν είναι έτσι άξιζε το ρίσκο
-
Αυτός το δοκίμασε αυτός ξέρει...
-
Τέτοιες συνθήκες που δείχνει το βίντεο μέσα στον κινητήρα δεν υπάρχουν. Με κανονικά λάδια οι κινητήρες αντέχουν άνετα 300.000 χλμ.
Υπάρχουν λάδια που έχουν πολύ καλά αποτελέσματα σε παρόμοιες δοκιμές - το Μόμπιλ δεν είναι από αυτά (δεν έχει πολλά τέτοια πρόσθετα) και κινητήρες που δουλεύουν με Μόμπιλ βγάζουν πάρα πάρα πολλά χιλιόμετρα.
Αν έχεις βάλει εκκεντροφόρο από 'καλό μάστορα' και σε 10.000 χλμ φαγώνονται τα έκκεντρα, αντί να πετάξεις τον άχρηστο εκκεντροφόρο μπορείς να βάζεις περίεργα πρόσθετα.
-
Το γνήσιο ( από τον Λάμπ ) το χρησιμοποιώ σε 4 αυτοκίνητα στους κινητήρες και στα σαζμάν/διαφορικά, τιμόνια, απόκτησα ευστροφία, άρα και μια μικρή μείωση της κατανάλωσης, αλλά κυρίως στο ένα μοτέρ που είναι και υψηλόστροφο και βάραγαν τα υδραυλικά ωστήρια και είχα και ένα μικρό υπόκοφο θόρυβο και μάλλον πήγαινα για μπιέλα ( έχει 295.000 χλμ αυτό το μοτέρ ) έφυγαν όλοι οι θόρυβοι, το ανεβάζω συνέχεια στον κόφτη ( 7100 ) το πρωϊ το χειμώνα με τα κρύα ( πέρυσι ) πέρνει αμέσως μπροστά και δουλεύει ομαλά σαν να είναι ήδη ζεστό. Δεν έχω παράπονο κανένα, θα βάλω αυτή την εβδομάδα και σε ένα ακόμα τούρμπο τετρακίνητο που έχω.
Είμαι φαν του προϊόντος, και όποιος νομίζει ότι κάνω διαφήμηση στον Λάμπ, σας λέω ότι είμαι σε κόντρα μαζί του για λάδια της Amsoil που άλλη τιμή έχει στο net και άλλη στο κατάστημα, αλλά άλλο ο Λάμπ, και άλλο η ποιότητα του προϊόντος.
Το motorkote χρειάζεται τουλάχιστον ένα μήνα να είναι μέσα στο μοτέρ για να καταλάβεις τη διαφορά, να αναφέρω εδώ ότι είμαι μηχανικός ( όχι δεν έχω συνεργείο ) έχω μηχανουργείο κατασκευής ρομποτικών συσκευαστικών μηχανών και γνωρίζω πολλά γύρω από μέταλα, επεξεργασίες, λιπάνσεις κλπ, αυτό το αναφέρω για να δείξω ότι είμαι λίγο σχετικός.
Το έχω βάλει στον τόρνο και στη φρέζα μου στα λάδια τους και στις γλύστρες, όχι, στο φαγητό δεν το έβαλα ακόμα, αλλά που θα πάει, ίσως πίσω την κυρά Σοφία να το δοκιμάσουμε.
Τελικά και πέρα από την πλάκα λέω μετά λόγου γνώσεως, ΝΑΙ ανεπιφύλακτα, σε 4 αυτοκίνητα εδώ και 2 χρόνια μόνο καλό είδα.
Α! ξέχασα να αναφέρω ένα 2λιτρο 12βάλβιδο που έχω όπου σε κυνηγητό κάπου στα 210 προς τη Θεσ/νίκη το 2006 μάλλον από στιγμιαίο κόλλημα κάπου μπέκ άρπαξε ένα έμβολο ( Νο 3 ) το πρόλαβα πριν κολλήσει τελείως το μοτέρ και πήγα και ήρθα πολύ σιγά γύρω στα 80-100 χλμ το μοτέρ έκανε πολύ θόρυβο, από περιέργεια πριν το ανοίξω του έβαλα motorkote και το δούλεψα αγνοώντας το θόρυβο ( κατά τα άλλο δεν ανέβαζε θερμοκρασίες, δεν έκαιγε λάδια, μόνο θόρυβο έκανε, πολύ θόρυβο, σαν μονοκύλινδρο diesel από το σκαμπίλισμα του εμβόλου ) περιμένοντας να δώ πότε θα το μαζέψω με τον γερανό, σήμερα, μετά από 35.000 χλμ ακόμα δουλεύει, έχει μειωθεί ο θόρυβος κατά 95%, σε κάποιες στροφές δεν το ακούς καθόλου, και είπαμε με τους γιούς μου να το αφήσουμε έτσι να δούμε τι θα πάθει και πως θα είναι όταν κάποτε το ανοίξουμε, να πω έδώ ότι αν ανοίξω κάποιο από τα μοτέρ μου που έχω σε όλα πια motorkote θα ανεβάσω φωτό από εμβολα, κουζινέτα, στρόφαλο, μέταλα κλπ.
-
Εκτός θέματος η επισήμανση μου και έχει να κάνει με τις διαφορετικές τιμές του Λαμπ στα 3 καταστήματα. Έχω επισκεφθεί και αυτό στην Καλλιρρόης και στη Φραντζή και μόλις του είπα ...''μα στο ηλεκτρονικό κατάστημα έχει άλλη τιμή'' αμέσως πήραν στον Πειραιά για επιβεβαίωση και με χρέωσαν με την ηλεκτρονική τιμή. Περίεργο μεν, αυτό με τις διαφορετικές τιμές, τουλάχιστον βγαίνει μια άκρη πλέον
-
Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ, έχω στα χέρια μου τώρα το mail της κας Καράμπελα που με πιστώνει την διαφορά για την επόμενη αγορά μου.
Είναι κρίμα όμως να έχουν τέτοια μπακαλίστικη προ 50ετίας νοοτροπία νέοι σε ηλικία επιχειρηματίες, διαφορετικές τιμές και όπου πιάσει, όποιος παραπονεθεί τον πιστώνουν, οι περισσότεροι όμως πηγαίνουν άπατοι, κρίμα και πάλι κρίμα, γιατί τουλάχιστον από εδώ μέσα ψωνίζουν πάρα πολλοί από τον Λάμπ.
-
Είμαστε εντελώς off-topic, αλλά νομίζω ότι η διαφορά στην τιμή έχει να κάνει με την επιδότηση που παίρνει για το ηλεκτρονικό κατάστημα. Αν θυμάστε, στο παλιό ηλεκτρονικό κατάστημα, είχε ένα logo του 'δικτυωθείτε' και νομίζω ότι λόγω αυτού του προγράμματος μπορούσε να έχει καλύτερες τιμές στο e-shop απ'ότι από κοντά. Αν βέβαια κάποιος ζητούσε την καλύτερη τιμή κι από κοντά, τη δίνανε. Μια εποχή που δεν μπορούσα να είμαι σπίτι για να παραλάβω, τους έκανα παραγγελία με παραλαβή από την Καλλιρόης, για να είμαι σίγουρος για τις τιμές...
MotorKote αξιζει?