-
Ο χρήστης Ariskouts έγραψε:
αν ειναι ρε παιδια οταν αγοραζω ενα καινουριο αυτοκινητο στην συνεχεια να εχω στον νου μου οτι σε καθε μου μετακινηση θα πρεπει να ριχνω καθισματα η να στριμωχνω τα πραγματα στο πορτ μπαγκαζ, η οπως κανει ενας φιλος με το fabia να ανοιγοκλεινω την μπαγκαζιερα οροφης. και εμεις παλια πηγαιναμε 7 ατομα διακοπες στην χαλκιδικη με το fiat 128. Οταν αγοραζεις καινουριο αυτοκινητο θα πρεπει να λαμβανεις σοβαρα υποψιν σου ολες αυτες τις ανεσεις της καθημερινοτητας που θα σου κανουν την ζωη πιο ευκολη η πιο δυσκολη, εκτος αν εχεις την οικονομικη ανεση καθε 2-3 χρονια να αλλαζεις αυτοκινητο αναλογα με τις μεταβολες των αναγκων σου.εαν εχεις αναγκη για τοσους πολλους χωρους σχεδον σε καθημερινη βαση, τοτε προφανως το αυτοκινητο αυτο δεν σου κανει. Πρεπει να δεις αλλη κατηγορια εντελως.
-
Ο χρήστης corsa2 έγραψε:
Αυτοί μάλλον παίρνουν Giullietta...Έχω Focus και προσανατολίζομαι προς Gilulietta για το επόμενο. Τυχαίο;
Δεν είναι ανταγωνιστής της FF τo focus δηλαδή
Πωπω, τι επική τρολλιά
Σοβαρά τώρα, σιγά την elise
Ανταγωνιστής της 458 είναι!
Θα το ξαναπω, σιγά την elise Λες και τα focus που βλέπουμε στους δρόμους τα πάνε τάπα (πλην 3-3 εξαιρέσεων ).
Φαγώθηκες με την Ελίζ. Τιμές ακαμψίας έχουμε;
Σε μένα και στον Ποπ αναφέρεσαι υποθέτω... Εμείς πατάμε, εσύ ζεσταίνεις λαδόξιδα...
-
δεν ξερω αν εχει αναφερθει σε καποιο πριγουμενο ποστ αλλα επειδι το κοιταζα τωρα στο επισιμο σαιτ της Ford τα U.S. spec focus ειναι 2,0 lt αμεσου ψεκασμου
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αυτοί μάλλον παίρνουν Giullietta...
Έχω Focus και προσανατολίζομαι προς Gilulietta για το επόμενο. Τυχαίο;
Δεν ειναι τυχαιο....Επιδημια ειναι.....
-
Πατέρα κι εσύ το ίδιο;;;
-
Ο χρήστης Ariskouts έγραψε:
αν ειναι ρε παιδια οταν αγοραζω ενα καινουριο αυτοκινητο στην συνεχεια να εχω στον νου μου οτι σε καθε μου μετακινηση θα πρεπει να ριχνω καθισματα η να στριμωχνω τα πραγματα στο πορτ μπαγκαζ, η οπως κανει ενας φιλος με το fabia να ανοιγοκλεινω την μπαγκαζιερα οροφης. και εμεις παλια πηγαιναμε 7 ατομα διακοπες στην χαλκιδικη με το fiat 128. Οταν αγοραζεις καινουριο αυτοκινητο θα πρεπει να λαμβανεις σοβαρα υποψιν σου ολες αυτες τις ανεσεις της καθημερινοτητας που θα σου κανουν την ζωη πιο ευκολη η πιο δυσκολη, εκτος αν εχεις την οικονομικη ανεση καθε 2-3 χρονια να αλλαζεις αυτοκινητο αναλογα με τις μεταβολες των αναγκων σου.Όταν το επιβάλουν οι ανάγκες φυσικά και έχεις δίκιο προσπαθείς να βρεις κάποιο που τις καλύπτει.
Απλώς δεν κοιτάς μικρομεσαίο 5θυρο αλλά ή ίδιο 4θυρο (που σίγουρα ο χώρος αποσκευών είναι μεγαλύτερος) ή μεγαλύτερο.
Εξάλλου στο θέμα 'αποσκευές' τα μικρομεσαία 5θυρα φημίζονται για την λειτουργικότητα τους και όχι για την χορητικότητα τους! -
Πατέρα κι εσύ το ίδιο;;;Ερωτας με τη πρωτη ματια.
Δια τη αγορα συμφωνουν η καρδια μου και ο γυιος μου,ΔΕΝ συμφωνουν η τσεπη και η κυρα Ποπη!!!!! -
Και η θέση των δύο ... ΔΕΝ (ιδίως το δευτερο 'δεν') ... είναι παρα πολύ ισχυρή!
Οπότε ... 'τι όμορφο που είσαι 3θυρο μου Focus'!!! -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
η κυρα Ποπη!!!!!Τα σέβη μου στην αγαπητή κ. Πόπη!
Πάντως μια Α την δικαιούσαι Δημήτρη!
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Αυτοί μάλλον παίρνουν Giullietta...
Έχω Focus και προσανατολίζομαι προς Gilulietta για το επόμενο. Τυχαίο;
Δεν ειναι τυχαιο....Επιδημια ειναι.....
ειχα φοκους και πηρα giulietta
-
Ποιό Focus? Ποιά Giulietta? Πες μας εντυπώσεις και διαφορές!
-
Βλέπω ότι είμαστε αρκετοί οι κάτοχοι Focus που γλυκοκοιτάζουμε την Ιταλίδα. Κι εγώ που έχω το Fοcus II την γλυκοκοιτάζω για αντικαταστάτη με τη σύμφωνη γνώμη της συζύγου. Η τσέπη φέρνει κάποιες αντιρρήσεις
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
...ΔΕΝ συμφωνουν η τσεπη....Οι περισσοτεροι αυτο το προβλημα εχουμε
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
...ΔΕΝ συμφωνουν η τσεπη....
Οι περισσοτεροι αυτο το προβλημα εχουμε
+1000!
-
Πάντως δε ξέρω για σας αλλά ενώ το Fiesta ήταν μια επιτυχημένη σχεδιαστικά στιγμή για τη Ford (αν και εσωτερικά δε μου αρέσει πολύ) με το Focus με εξέπληξε η σχεδιαστικά αδιάφορη προσέγγιση εξωτερικά- εσωτερικα δε μου αρέσει το θεωρώ 'φλύαρο'. Ειδικά για το μοντέλο που άλλαξε τη πορεία της εταιρίας και σχεδιαστικά περίμενα κατι περισσότερο σπο μια 'κορεάτικη' λογική.
Απο την έμπνευση στη βαρεμάρα........
-
Ο χρήστης prisma έγραψε:
και σχεδιαστικά περίμενα κατι περισσότερο σπο μια 'κορεάτικη' λογική.Απο την έμπνευση στη βαρεμάρα........
με το συμπαθειο αλλά προσβάλλεις τους Κορεάτες εξισώνοντας τους με τις μαλακίες της Ford.
-
Όντως συμφωνώ και εγώ. Το φιέστα είναι πολύ ευχάριστο και μοντέρνο σχεδιαστικά. Το focus μου φαίνεται όσο πάει και χειροτερεύει..Οι κορεάτες είναι πολύ πιο μπροστά..
-
Ποιό Focus? Ποιά Giulietta? Πες μας εντυπώσεις και διαφορές!απο focus II 1.6 tivct πηγα σε giulietta 2.0 jtdm . δε λεω καλο το φοκους,με εβγαλε ασπροπροσωπο για 6 χρονια.... το βασικο κινητρο αντικαταστασης ηταν η αυξηση της τιμης και ο tivct δεν ειναι απο τους οικονομικοτερους κινητηρες για καποιον με βαρυ ποδι. αρχικα περιμενα να δω το φοκους 3 αλλα οταν ειδα τις φωτο απογοητευτηκα. η νοοτροπια hyundai οπως εχω διαβασει που γραφουν αλλοι στο μεγαλειο της. εξωτερικα προσπαθησαν να αντιγραψουν την επιτυχια fiesta (αποτυχημενα για μενα). εσωτερικα το φορτωσαν με γκατζετοειδη καθε λογικης, φωτακια κουμπακια,περισσοτερο στην λογικη pc παρα οδηγοκεντρικα... αμερικανια εγινε....
η G απο την αλλη μου εδωσε αυτα που εψαχνα, χαρακτηρα,ποιοτητα υλικων εσωτερικα, και design. αλλος αερας,ιταλικη φινετσα και προσοχη στην λεπτομερεια,χωρις κακοσυναρμολογησεις και αστοχιες υλικων. εξωτερικα αναγλυφη σχεδιαση με πολλες γραμμες και design, εσωτερικα οδηγοκεντρικη σχεδιαση, ηχομονωση και με συστημα DNA πολλυ χρησιμο για μενα. καμια λογικη αμερικανιας. καλα απο οδηγικη συμπεριφορα δε χρειαζεται να σας γραψω , τα βρικετε μονοι στο νετ.
-
Χωρίς το συμπάθειο, συγκρίνετε το Ford Focus με τις μ@λ@κίες τα Κορεάτικα???
Α, ναι, εμφανισιακά μόνο.. ξεχάστηκα
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Κατι παιζει παντως με τοχωρο αποσκευων σε αυτη τη πλατφορμα και το S60 εχει μικρο πορτ μπαγκαζ.Ισως φταιει η αρχιτεκτονικη των αναρτησεων ή τα μετρα παθητικης ασφαλειας ποθ κοβουν χωρο.
Κατα τα αλλα το αυτοκινητο μου αρεσε,αν και το εσωτερικο μου αφησε αναμεικτα συναισθηματα.Το S60 με το Focus δεν εχουν την ιδια πλατφορμα....πως και στις δυο περιπτωσεις μειωθηκε ο χωρος δεν γνωριζω. Τουλαχιστον στο S60 δοθηκε προτεραιοτητα στην αυξηση (σε σχεση με το απερχομενο) στους εσωτερικους χωρους, μηπως ισχυει κατι τετοιο και στο Focus?
Σχετικα με το μοτερ, η περιπτωση να ειναι εντελως ιδια τα 1.6 με μονη διαφορα στο προγραμμα, φαινεται οτι ισχυει! Δεν ξερω αν υπαρχουν διαφορες στα περιφερειακα (φρενα, αναρτησεις)...αν και εκει ειναι τα ιδια (στο αντιστοιχο πχ S60 R-design εχει σιγουρα την ιδια αναρτηση), τοτε η αγορα του 180 δεν βλεπω να εχει νοημα...
Ford Focus 2011