-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Στα όργανα έχει λευκό φωτισμό το νέο Φόκους. Οι βελόνες είναι γαλάζιες, αλλά καμιά σχέση με το κουραστικό γαλάζιο που είχαν τα Golf IV.
Ναι ρε παιδια λευκο ειναι, τι μπλε λετε? Παντως μου φαινεται πιο στενο το ιιι απο το ιι και αυτο φαινεται και στους αριθμους αλλα και στον χωρο αποσκευων. Κριμα γιατι σε ολα τα αλλα ειναι σουπερ.
-
Καλυτερα να ειναι ενα τι ποιο στενο το κανει και χωραει ποιο ευκολα σε διαφορα περιεργα στενακια.Αλλα μεγαλο μειον ο χωρος αποσκευων.Αμα ψηθει ο πατερας μου και το αλλαξει η μανα μου θα βαλει ποδι αγρια για το πορτπαγκαζ.
-
οι εκδοσεις 150 & 182 προσφερονται με manual & αυτοματο?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
οι εκδοσεις 150 & 182 προσφερονται με manual & αυτοματο?Ναι. Προς το παρόν, μόνο manual έχουν φέρει.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
οι εκδοσεις 150 & 182 προσφερονται με manual & αυτοματο?
Ναι. Προς το παρόν, μόνο manual έχουν φέρει.
ωχ, δλδ αλλα 1500€ επιπλεον απο τη τιμη καταλογου...
-
πηγα και το ειδα σημερα απο κοντα.
με λιγα λογια, γιατι εφαγα ξενερα χοντρη***
μεσα/εξω καλο σε σχεδιαση. Τα πισω φωτα δεν ειναι για βραβειο, αλλα δε ξερνας κιολας. Μεσα νεανικο, με καλο εξοπλισμο, τα χειριστηρια βολικα και εργονομικα. Ο διακοπτης των φωτων δεν ειναι αμεσα ορατος νομιζω. Ο λεβιες σε πολυ καλη θεση.
ποιοτητα κατασκευης, ΜΑΛΛΟΝ ενα κλικ κατω απο το golf, αλλα το κρυβει καλα στο ματι λογω ...εξοπλισμου
απο χωρους δε με νοιαζει, ολα μου κανουν σε αυτη τη κατηγοριατιμη... Νομιζω οτι ειναι καπως τσιμπημενη.
*** η ξενερα προηλθε απο το γεγονος οτι ΔΕΝ υπαρχει αυτοματη εκδοση στα 150 & 182
ουτε ηξερε ο πωλητης αν θα βγει και ποτε. Δυστυχως για μενα ειναι πολυ αποτρεπτικος παραγοντας για αγορα αυτοκινητου. Ειναι δυνατον να δινεις 25Κ και να ανακατευεις τα λαδια με το χερι εν ετη 2011?ξερει κανεις κατι παραπανω για το αυτοματο κιβωτιο?
επισης, το ESP βγαινει εντελως OFF?σε αναμονη για πληρες test drive που θα ακολουθησει.
-
εμενα οσα ειχα μεχρι τωρα ειχαν πορτοκαλι φωτισμο ο οποιος ειναι συμπαθης μαρεσει το μπλε πολυ οπως και το λευκο η φωτεινοτητα παιζει πολυ ρολο γιαυτο υπαρχει και διακποτης εντασης, ασε που ειναι και θεμα συνηθειας απλα το πρασινο δεν ειναι και οτι καλυτερο σε εμφανιση
-
@spiros
Καταρχας, ΕΑΝ προκειται για δικη σου αποκλειστικη χρηση, και οχι ως οικογενειακου μπαλαντερ, τα χειροκινητα της Ford
γενικως εχουν πολυ καλη φημη, και πιθανολογω, οτι το ιδιο θα ισχυει και για αυτα των νεων focus με τους ecoboost Κινητηρες. 'Γερασες' και εσυ, και θες να αλλαζεις με κουμπακια?
Το ESP, αν και δεν εχω διαβασει κατι ξεκαθαρο και συγκεκριμενο, ειδα καποιες δοκιμες σε χιονι, σε video, και το αυτοκινητο
φαινοταν να γλυστρουσε σε ικανοποιητικο βαθμο. Υποθετω δηλαδη οτι θα βγαινει εντελως...
Επιπλεον, τουλαχιστον στα ecoboost μοντελα, υπαρχει το λεγομενο Torque vectoring system, ενα ηλεκτρομπλοκε ουσιαστικα, το οποιο βοηθαει στον περιορισμο της υποστροφης, εαν και οποτε εμφανιστει.
Για το θεμα της ποιοτητας, σου φανηκε πραγματι ενα κλικ κατω απο Golf?
Tα περισσοτερα reviews παντως κανουν αναφορα για εξαιρετικη ποιοτητα κατασκευης, και υλικων...
Θυμασαι ποια εκδοση ειδες? Παιζει τουλαχιστον ψυχολογικο ρολο σε ενδεχομενη συγκριση εικονας εσωτερικου των δυο αυτοκινητων... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
@spiros
Καταρχας, ΕΑΝ προκειται για δικη σου αποκλειστικη χρηση, και οχι ως οικογενειακου μπαλαντερ, τα χειροκινητα της Ford
γενικως εχουν πολυ καλη φημη, και πιθανολογω, οτι το ιδιο θα ισχυει και για αυτα των νεων focus με τους ecoboost Κινητηρες. 'Γερασες' και εσυ, και θες να αλλαζεις με κουμπακια?
Το ESP, αν και δεν εχω διαβασει κατι ξεκαθαρο και συγκεκριμενο, ειδα καποιες δοκιμες σε χιονι, σε video, και το αυτοκινητο
γλυστρουσε (ελεγχομενα μεν) αλλα σε ικανοποιητικο βαθμο δε. Υποθετω δηλαδη οτι θα βγαινει εντελως...
Επιπλεον, τουλαχιστον στα ecoboost μοντελα, υπαρχει το λεγομενο Torque vectoring system, ενα ηλεκτρομπλοκε ουσιαστικα, το οποιο βοηθαει στον περιορισμο της υποστροφης, εαν και οποτε εμφανιστει.
Για το θεμα της ποιοτητας, σου φανηκε πραγματι ενα κλικ κατω απο Golf?
Tα περισσοτερα reviews παντως κανουν αναφορα για εξαιρετικη ποιοτητα κατασκευης, και υλικων...
Θυμασαι ποια εκδοση ειδες? Παιζει τουλαχιστον ψυχολογικο ρολο σε ενδεχομενη συγκριση εικονας εσωτερικου των δυο αυτοκινητων...το ξερω οτι το χειροκινητο ειναι πολυ καλο. Αλλα οπως ειπα, δεν θελω το 2011 να ανακατευω λαδια. Δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λογος.
μπορει και να γερασα, και ο Σουμι με κουμπακια αλλαζεισε ποιοτητα ναι μου φανηκε ενα κλικ κατω. Ειδα και τις 3 εκδοσεις. Καθε αλλο παρα αρνητικο ειναι αυτο! Μια χαρα μου φανηκε. Συνολικα σαν εικονα εσωτερικου, ειναι πανω απο το γκολφ, λογω σχεδιασης και εξοπλισμου.
δε με νοιαζει τι λενε τα περιοδικα και τα reviews, εχω δικα μου ματια -
εγω διαφωνω, απο περιοδικα τουλαχιστον γτ δεν εχω δει απο κοντα το focus αλλα μονο golf Μου φαινεται σε ποιοτητα ενα κλικ κατω το focus, γνωμη μου παντα ετσι...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
το ξερω οτι το χειροκινητο ειναι πολυ καλο. Αλλα οπως ειπα, δεν θελω το 2011 να ανακατευω λαδια. Δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λογος.
μπορει και να γερασα, και ο Σουμι με κουμπακια αλλαζει...σχετικο ειναι και αυτο. Αν θελεις ανεση, σαφως και ναι, ιδιαιτερα αν κινεισαι αρκετα στο κεντρο της πολης.
Αν θελεις καποια στιγμη την μεγιστη δυνατη ευχαριστηση που μπορει να σου προσφερει ενα καλοστημενο
hatch των 150-180ιππων, σιγουρα ενα καλο χειροκινητο, προσθετει παρα αφαιρει στην διαδικασια.
Του Σουμι, τις 'καρφωνει' ομως, του focus δεν προκειται ουτε στα πιο τρελα σου ονειρα...σε ποιοτητα ναι μου φανηκε ενα κλικ κατω. Ειδα και τις 3 εκδοσεις. Καθε αλλο παρα αρνητικο ειναι αυτο! Μια χαρα μου φανηκε. Συνολικα σαν εικονα εσωτερικου, ειναι πανω απο το γκολφ, λογω σχεδιασης και εξοπλισμου.
δε με νοιαζει τι λενε τα περιοδικα και τα reviews, εχω δικα μου ματιαΑλλο ομως το ενα, αλλο το αλλο. Εαν σου φανηκε ανωτερη η εικονα του εσωτερικου, (παροτι κατωτερω σε υλικα) αυτο δεν αναιρει τις αποψεις των αρθρων, και παραλληλα ισορροπει καπως την λιγο πιο κατωτερη ποιοτητα που εσυ διαπιστωνεις σε σχεση με το Golf.
Για εξαιρετικη εξαλλου ποιοτητα διαβασα, οχι οτι ειναι η καλυτερη ΟΛΩΝ , της κατηγοριας, αλλα και παλι τα δικα σου ματια
δεν σημαινει οτι απαραιτητα αποτελουν σημειο αναφορας ως προς την αντιληψη της καλυτερης δυνατης, απτης ποιοτητας... Σεβαστη παραυτα η παρατηρηση σου, και οσωνουπω θα το δω και εγω απο κοντα, μιας
και υπαρχει ενδιαφερον.
Εν αναμονη βεβαια, και δοκιμων επι Ελληνικου εδαφους, και φυσικα εντυπωσεων απο διαφορους χρηστες στο forum. -
Το ESP δεν απενεργοποιείται στο Focus 3. Είναι όμως καλορυθμισμένο από ότι γράφει ο ειδικός τύπος.
Όσο για το διπλοσύμπλεκτο της Ford... καλύτερα που δεν μπαίνει. Όπου έχει μπει, έχει χαντακώσει τις επιδόσεις. Και στα υπόλοιπα Ford, δεν έχει καν paddles.
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
..................δε μας ενδιαφερει η γνωμη Μου, στειλε pm που να παω να οδηγησω Giullietta χωρις πωλητη και παπαριες
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
πηγα και το ειδα σημερα απο κοντα.με λιγα λογια, γιατι εφαγα ξενερα χοντρη***
μεσα/εξω καλο σε σχεδιαση. Τα πισω φωτα δεν ειναι για βραβειο, αλλα δε ξερνας κιολας. Μεσα νεανικο, με καλο εξοπλισμο, τα χειριστηρια βολικα και εργονομικα. Ο διακοπτης των φωτων δεν ειναι αμεσα ορατος νομιζω. Ο λεβιες σε πολυ καλη θεση.
ποιοτητα κατασκευης, ΜΑΛΛΟΝ ενα κλικ κατω απο το golf, αλλα το κρυβει καλα στο ματι λογω ...εξοπλισμου
απο χωρους δε με νοιαζει, ολα μου κανουν σε αυτη τη κατηγοριατιμη... Νομιζω οτι ειναι καπως τσιμπημενη.
*** η ξενερα προηλθε απο το γεγονος οτι ΔΕΝ υπαρχει αυτοματη εκδοση στα 150 & 182
ουτε ηξερε ο πωλητης αν θα βγει και ποτε. Δυστυχως για μενα ειναι πολυ αποτρεπτικος παραγοντας για αγορα αυτοκινητου. Ειναι δυνατον να δινεις 25Κ και να ανακατευεις τα λαδια με το χερι εν ετη 2011?ξερει κανεις κατι παραπανω για το αυτοματο κιβωτιο?
επισης, το ESP βγαινει εντελως OFF?σε αναμονη για πληρες test drive που θα ακολουθησει.
Το αυτοματο μπαινει μεσω παραγγελιας.Προσωπικα αντιπαθω τα αυτοματα αλλα οχι το DSG.Τη θελεις που και που τη καρφωτη,το γραψιδι,τη γκαζια.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Το αυτοματο μπαινει μεσω παραγγελιας.
Μονο πετρελαιο εννοεις, γιατι στους 150 και 180 δεν υπαρχει ακομα.
-
Ο χρήστης Biskoto10 έγραψε:
Εμενα ο πωλητης μου ειπε πως υπαρχει και για τα 150-180.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
σου ειπε και για το Αγιο Βασιλη τιποτα?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ξερει κανεις κατι παραπανω για το αυτοματο κιβωτιο?
επισης, το ESP βγαινει εντελως OFF?
σε αναμονη για πληρες test drive που θα ακολουθησει.Πήγα και το είδα κι εγώ και το οδήγησα. Δυστυχώς όχι, το ESP δεν βγαίνει εντελώς off. Απλά όταν πατάς το off βγαίνει εκτός το antispin και το esp είναι σε ένα χαλαρό mode.
Για το αυτόματο κιβώτιο απ' όσο θυμάμαι που είπε ο πωλητής πώς από τώρα γίνεται να παραγγείλεις και με powershift. Δεν είμαι 100% σίγουρος, αλλά έτσι θυμάμαι. -
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
ξερει κανεις κατι παραπανω για το αυτοματο κιβωτιο?
επισης, το ESP βγαινει εντελως OFF?
σε αναμονη για πληρες test drive που θα ακολουθησει.Πήγα και το είδα κι εγώ και το οδήγησα. Δυστυχώς όχι, το ESP δεν βγαίνει εντελώς off. Απλά όταν πατάς το off βγαίνει εκτός το antispin και το esp είναι σε ένα χαλαρό mode.
Για το αυτόματο κιβώτιο απ' όσο θυμάμαι που είπε ο πωλητής πώς από τώρα γίνεται να παραγγείλεις και με powershift. Δεν είμαι 100% σίγουρος, αλλά έτσι θυμάμαι.o πωλητης το κοιταξε στο συστημα του, και μου ειπε οτι δεν ερχεται με αυτοματο, δεν ξερει αν θα ερθει ποτε, και δε μπορουσε φυσικα να βαλει παραγγελια.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
σου ειπε και για το Αγιο Βασιλη τιποτα?
Μου ειπε οτι θα μου φερει ενα RS του χρονου τα Χριστουγεννα.
Ford Focus 2011