-
Όχι ρε με τα λεφτα που το πηρες μια χαρα ειναι
Πλάκα κανεις τωρα -
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Ε, ξες τώρα, 'η φυγή από το γαλλικό στρατόπεδο' κλπ, κλπ ...Μη το συγκρίνεις με το Clio. Αν 'έφτιαχνες' μια σύγκριση με το αντίστοιχο Megane θα έβλεπες ότι στα ίδια είναι και μια χαρά η επιλογή σου. Το όποιο αρνητικό έχει γραφεί για το Focus εδώ πέρα έχει να κάνει σε σύγκριση με τις προηγούμενες γενιές του και όχι με τον ανταγωνισμό του.
-
Με το αντίστοιχο Μεγκαν Κώστα ΔΕΝ ειναι στα ίδια
Κατηγορηματικά
Megane πολύ πιο δουλέμενο στήσιμο απο το Φόκους + αρκετά πιο σφιχτό.Μέχρι και το καϊκι το δικό μου καλύτερα ειχα νοιώσει να ελέγχει τις μεταφορές βάρους από το φόκους -
Δεν τις ξέρω τις 'μεταφορές βάρους' ή μπορεί να μη τις αντιλαμβανομαι Ορέστη. Εγώ στο 5θυρο προf/l πολύ υποστροφη είδα αν και πιο σφιχτό από το δικό σου.
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Καλα τι διάλα το ίδιο αμμάξι έχουμε οδηγήσει ή όχι?
-
Δεν υπάρχει λόγος για . Ο καθένας μας διαφορετικά αντιλαμβάνεται τα του αυτοκινήτου.
Εξάλλου σε ένα ατμοσφαιρικό 1,6 Megane με τάσια στις 15άρες ρόδες του δεν περίμενα συμπεριφορά RS!!!
Και για να μην είμαι και offtopic επειδή ένιωσα live τη συμπεριφορά του Focus ST και διαβάζω ότι διαβάζω για το απλό Focus δεν με εκπλήσουν αυτές οι διαφορές που είναι απόλυτα λογικές. Χαζοί δεν είναι να σου βγάλουν το απόλοιτο μικρομεσαίο με 12000€ ...
Μόνο η Hyundai στο Accent 1,5 του 2000 και το i30 1,4 του 2008 το έχει καταφέρει αυτό εξάλλου ... (Πωωωω εγκαθετίλα ... ) -
Παιδιά έχει αγοράσει ή οδηγήσει κάποιος το 1.0 με 100 ίππους; Κάποια γνώμη αν αξίζει για 8,000 χλμ/έτος;
Με ενδιαφέρει αλλά το μπάτζετ είναι περιορισμένο και η διαφορά με την έκδοση των 125 ίππων είναι 1.500 ευρώ.
Επίσης ένας χιλιάρης κινητήρας με τέτοιο φορτίο δε σας φοβίζει σε βάθος χρόνου;
Ευχαριστώ.
-
-
τί κινητήρας είναι ο 1,5 diesel? Τον έχει αναπτύξει η ίδια η φορντ?
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Ρεαλιστικη καταναλωση τα 6,5-7,5 λ/100χλμ. Με το ατμοσφαιρικο, για να κινηθεις στους ιδιους ρυθμους λογικα θα ηθελες παραπανω καυσιμο.Δεν είναι απαραίτητο να καίει το ατμοσφαιρικό τοσο παραπάνω, π.χ. 147 1,6ts 120αρα (θεωρείται ενεργοβορο) ο κατασκευαστής στη εθνική δίνει με 120χλμ/ωρα 6,7, προσωπικά όταν το είχα με 100χλμ/ωρα Αθήνα-ιωάννινα έγραψε 6,8, αλλά ήταν ανυπόφορο να πηγαίνεις τόσο αργά εγώ τουλάχιστον δε μπορώ
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
τί κινητήρας είναι ο 1,5 diesel? Τον έχει αναπτύξει η ίδια η φορντ?Ναι καινούριος.
Στάλθηκε από το LG-E975 μου
-
Ο χρήστης b777 έγραψε:
Ρεαλιστικη καταναλωση τα 6,5-7,5 λ/100χλμ. Με το ατμοσφαιρικο, για να κινηθεις στους ιδιους ρυθμους λογικα θα ηθελες παραπανω καυσιμο.
Δεν είναι απαραίτητο να καίει το ατμοσφαιρικό τοσο παραπάνω, π.χ. 147 1,6ts 120αρα (θεωρείται ενεργοβορο) ο κατασκευαστής στη εθνική δίνει με 120χλμ/ωρα 6,7, προσωπικά όταν το είχα με 100χλμ/ωρα Αθήνα-ιωάννινα έγραψε 6,8, αλλά ήταν ανυπόφορο να πηγαίνεις τόσο αργά εγώ τουλάχιστον δε μπορώ
Δεκτό αν είσαι σε καμιά Ιωνία οδό, Αττική κλπ. Αλλά στους περισσοτερους δρόμους, δε κινείσαι πάνω από 120...
Στάλθηκε από το LG-E975 μου
-
Παμε και το γρηγορο πετρελαιο η ford.
http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 8&catid=43
-
Πραγματικά επιτυχημένο το facelift του Focus : πολύ ωραιότερο τριάκτινο τιμόνι, πιο αρμονικό (μάλλον και πιο ποιοτικό) ταμπλώ, κλάσεις ωραιότερη μάσκα ... μόνο τα πίσω φώτα έμειναν να απογοητεύουν αισθητικά και να θυμίζουν κορεάτικα '90s.
-
Ωραίο το facelift του focus.
-
Μας προετοιμάζεις κάτι καλο?
-
Όχι, δεν είμαι govus εγώ
Το είδα στην πίστα δοκιμών απλά.
Sent from my HTC One_M8 using smoke signals.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Όχι, δεν είμαι govus εγώΤο είδα στην πίστα δοκιμών απλά.
Καμια φωτο δεν εβγαλες? Η σου πηραν το κινητο οι μουλοι?
-
LOL
Sent from Corsair's brick
-
Αν το έβγαζα, σίγουρα θα μου το έπαιρναν.
Ford Focus 2011