-
Για της Φορντ μιλάμε! Σε Βόβλο αλλά και σε Φορντ κάνει το αυτοκίνητο πολύ πιο αργό από το αντίστοιχο χειροκίνητο.
-
συγνωμη..τοτε λαθος καταλαβα!το παιρνω πισω λοιπον!!
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
mate κανω πλακα!
απλως θεωρω οτι σε αποτελεσμα,στους χρονους δλδ,η διαφορα θα ειναι ελαχιστη.απλως εγω θα ειμαι ελαφρως πιο ανετος κ χαλαρος απο εσενα το τελος!
απο την αλλη εσυ θα εχεις σαφως πιο γυμνασμενο κ γραμμωμενο δεξι χερι!Μα σαφως και θα εισαι πιθανοτατα πιο γρηγορος και πιο ανετος με ενα καλο διπλοσυμπλεκτο, δεν ειναι εκει ομως η ουσια, τουλαχιστον για οσους εχουν συνηθισει/μαθει/εξελιχθει με χειροκινητα κιβωτια σε 'ανησυχες' αναζητησεις. Η υπαρξη καλου χειροκινητου κιβωτιου - η ford ειναι γνωστο οτι γενικως διαθετει πολυ καλα χειροκινητα κιβωτια...- αποτελει βασικο παραγοντα στην συνολικη οδηγικη απολαυση που μπορει να εισπραξει καποιος κατοχος/χρηστης μιας σπορτιφ κυριως, κατασκευης.
-
τι κανει λεει το αυτοματο κιβωτιο???εχει περισσοτερες απωλειες κ αυξανει την καταναλωση?καποιο λαθος θα εχουν κανει τοτε εκει στην βαγκ που δινουν ολα τα dsg με ιδιες αν οχι καλυτερες επιδοσεις κ με συνηθως χαμηλοτερες εως κ ισες καταναλωσεις..
κ εγω καποιο λαθος θα βλεπω στις προσωπικες μου μετρησεις καταναλωσεων..Ισχυει αυτο που ειπωθηκε πιο πριν...Αλλο πραγμα τα αυτοματα με μετατροπεα ροπης, και αλλο τα διπλοσυμπλεκτα...
Τα τελευταια πραγματι, κατα περιπτωση δυνανται να προσφερουν ελαφρως χαμηλοτερη καταναλωση σε σχεση με χειροκινητα, στο ιδιο αυτοκινητο, με ιδιο κινητηρα... -
Επειδή βάζουν την μεγαλύτερη σχέση από πολύ νωρίς βέβαια.
-
γρηγορη αν θυμαμαι καλα ελεγες οτι το ροκκο εχει πολυ καλο χειροκινητο.αν κανω λαθος να με διορθωσεις.
αλλα αν θεωρεις πολυ καλο το χειροκινητο ρου ροκκο,για τα μινι κ τα χοντα τι θα ελεγες δλδ?προσωπικα ξενερωσα οταν οδηγησα το ροκκο με χειροκινητο.απο τη μια το τιμονι χωρις ιδαιτερη αισθηση,απο την αλλη το απολυτως ουδετερο κιβωτιο κ εν τελει το ηλεκτρικο γκαζι..ε δε το λες κ εργοστασιο παραγωγης οδηγικης αισθησης..τουλαχιστον με το αυτοματο το λες πολυ καλο κρουιζερ..
μου θυμιζεις εμενα στα 17 μου οταν ειχα σαν πρωτο αυτοκινητο το μινι κ καθε διαδρομη μου την εκανα ειδικη διαδρομη ραλλυ ασφαλτου..κ μετα ωριμασα κ καταλαβα οτι στην καθημερινοτητα δεν ειναι απλως αχρηστο,αλλα κ αρνητικο..
εξαλλου αν ηταν να μπω σε πιστα θα επαιρνα κατι πιο ειδικο κ πιο...πισωκινητο!!εστω κ χειροκινητο!! -
γρηγορη αν θυμαμαι καλα ελεγες οτι το ροκκο εχει πολυ καλο χειροκινητο.αν κανω λαθος να με διορθωσεις.
αλλα αν θεωρεις πολυ καλο το χειροκινητο ρου ροκκο,για τα μινι κ τα χοντα τι θα ελεγες δλδ?προσωπικα ξενερωσα οταν οδηγησα το ροκκο με χειροκινητο.απο τη μια το τιμονι χωρις ιδαιτερη αισθηση,απο την αλλη το απολυτως ουδετερο κιβωτιο κ εν τελει το ηλεκτρικο γκαζι..ε δε το λες κ εργοστασιο παραγωγης οδηγικης αισθησης..τουλαχιστον με το αυτοματο το λες πολυ καλο κρουιζερ..
μου θυμιζεις εμενα στα 17 μου οταν ειχα σαν πρωτο αυτοκινητο το μινι κ καθε διαδρομη μου την εκανα ειδικη διαδρομη ραλλυ ασφαλτου..κ μετα ωριμασα κ καταλαβα οτι στην καθημερινοτητα δεν ειναι απλως αχρηστο,αλλα κ αρνητικο..
εξαλλου αν ηταν να μπω σε πιστα θα επαιρνα κατι πιο ειδικο κ πιο...πισωκινητο!!εστω κ χειροκινητο!!Σου εστειλα π.μ γιατι ειμαστε εκτος θεματος.
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Ξεχνάς μία σημαντική παράμετρο που λέγεται 'κόστος παραγωγής'. Ναι, η Ford έχει ήδη εξελίξει το dps6 αλλά έχει ακριβό κόστος παραγωγής. Αν το βάλει σε φτηνά μοντέλα τότε θα πρέπει να μειώσει το κέρδος που βγάζει από κάθε μοντέλο ή να ανεβάσει την τιμή των φτηνών μοντέλων, κάτι που προφανώς δεν θέλει να κάνει αφού δεν υπάρχει margin στην αγορά για έξτρα κέρδος από μία τέτοια αλλαγή.
Επίσης δεν υπάρχει αυτό που λες 'το έχει ήδη'. Γιατί ακόμα και αν το έχεις έτοιμο στο ράφι ως ανταλακτικό, τότε πρέπει να το κάνεις δουλέψει με τον συγκεκριμένο κινητήρα. Και αυτό απαιτεί διαφορετική χαρτογράφηση του κινητήρα, που σημαίνει ακόμα περισσότερες εργατοώρες ακόμα περισσότερο κόστος.Ναι... δεν αντιλέγω στα γραφόμενά σου, η vw όμως πως το κάνει;;;;
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Ξεχνάς μία σημαντική παράμετρο που λέγεται 'κόστος παραγωγής'. Ναι, η Ford έχει ήδη εξελίξει το dps6 αλλά έχει ακριβό κόστος παραγωγής. Αν το βάλει σε φτηνά μοντέλα τότε θα πρέπει να μειώσει το κέρδος που βγάζει από κάθε μοντέλο ή να ανεβάσει την τιμή των φτηνών μοντέλων, κάτι που προφανώς δεν θέλει να κάνει αφού δεν υπάρχει margin στην αγορά για έξτρα κέρδος από μία τέτοια αλλαγή.
Επίσης δεν υπάρχει αυτό που λες 'το έχει ήδη'. Γιατί ακόμα και αν το έχεις έτοιμο στο ράφι ως ανταλακτικό, τότε πρέπει να το κάνεις δουλέψει με τον συγκεκριμένο κινητήρα. Και αυτό απαιτεί διαφορετική χαρτογράφηση του κινητήρα, που σημαίνει ακόμα περισσότερες εργατοώρες ακόμα περισσότερο κόστος.Ναι... δεν αντιλέγω στα γραφόμενά σου, η vw όμως πως το κάνει;;;;
demand-supply υποψιάζομαι. Πιθανολογώ πως δεν έχουν την παραγωγική βάση για να ανταποκριθούν σε μεγαλο βαθμο παραγγελιών (τουλάχιστον στην παρούσα φάση), κατά συνέπεια το προσφέρουν σε λίγα μοντέλα (ασε που είναι σε beta φάση κατα πως λέτε, και με όχι τις καλύτερες εντυπώσεις). Άλλωστε απο όσο θυμάμαι και η VW, σταδιακά το έδινε στα μοντέλα της.
-
http://www.autocar.co.uk/car-video/ford ... c-verdict/
Ακόμα και η σπορτίβ έκδοση Zetec S χαλαρή είναι. Δεν λέει να γίνει driver's car με τίποτα τελικά!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
http://www.autocar.co.uk/car-video/ford-focus-zetec-s-video-review-90sec-verdict/Ακόμα και η σπορτίβ έκδοση Zetec S χαλαρή είναι. Δεν λέει να γίνει driver's car με τίποτα τελικά!
Με τον θεοβαρο, 'ταξιτζιδικο' 2λιτρο turbodiesel, τι περιμενες ρε συ Αλεξανδρε...
Το ειπε και ο ανθρωπος, '...as a petrol version it actually handles fairly tighdly, but with this diesel donkey on the front, it just feels a bit lair and nose heavy' και παει λεγοντας...
Mε τον ecoboost θα ειναι σαφως καλυτερο και αρκουντως σπορτιφ ως πακετο. Το θεμα ειναι εαν θα διατεθει στην Ελληνικη αγορα, μια τετοια αντιστοιχη εκδοση. -
Αναμονή μέχρι να κυκλοφορήσει το ST
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Αναμονή μέχρι να κυκλοφορήσει το STαν ειναι 2λιτρο, βγει δεν βγει...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Αναμονή μέχρι να κυκλοφορήσει το ST
αν ειναι 2λιτρο, βγει δεν βγει...
Επειδη βρισκομαστε στην Ελλαδα πρεπει να κλαιμε μου φαινεται.
-
δε νομιζω να το βγαλει διλιτρο , δεν ειναι τοσο χαζοι , ολοι πανε για downsizing και αυξηση τα αλογατα.
Σε όλη την ευρώπη τα δίλιτρα diesel πουλάνε σαν καραμέλες στο ελλάντα φοβούνται όλοι (και καλά κάνουν ) τον θειο σαμ. -
Ο χρήστης nikbib έγραψε:
δε νομιζω να το βγαλει διλιτρο , δεν ειναι τοσο χαζοι , ολοι πανε για downsizing και αυξηση τα αλογατα.
Σε όλη την ευρώπη τα δίλιτρα diesel πουλάνε σαν καραμέλες στο ελλάντα φοβούνται όλοι (και καλά κάνουν ) τον θειο σαμ.Διλιτρο βενζίνης με 250 άτια θα είναι το νέο St. Ανακοινώθηκε εδω και καιρό επισήμως!
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
αρα απευθύνεται σε πολύ..... γενναίους έλληνες!!!
-
Απευθύνεται σε μικρομεσαίους Ευρωπαίους και Αμερικανούς...
-
...κι όπως μου είπε φίλος αμερικάνος: 'it's probably the smallest shitcar we have in the states'.
-
τα ΜΙΝΙ, 500, Golf κτλ τι είναι ;
Ford Focus 2011