-
Μα και πέρση και πρόπερσι, άκουγα για αυθαιρεσίες «παραγόντων» και οι ημέτεροι περνούσαν καλά…..
Όταν οι εν λόγο περιχαρακώνονται από νόμους, ζορίζονται!. Μα είναι οι λιγότεροι, οι περισσότεροι προστατεύονται νομικά από τα τρωκτικά…..
Και δεν έχει σημασία όταν χωρίς χρέωση σε τρώει η μαρμάγκα, διότι προτιμάς την ελάχιστη δυνατή χρέωση, για να καταλάβεις την θέση που σου ανήκει!. Και έχω καταθέσει προτάσεις για τον παράγοντα χρέωση, μα δεν συμφέρει τους παραβατικούς…..
Α. -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Νομίζω οι αγώνες που αναφέρει ο Nikos! γίνονταν υπό την ΕΛΟΑΑΜ οπότε τώρα (υποθέτω ότι) θα ενταχθούν στο καλεντάρι της ΟΜΑΕ.
Ακριβώς.
@ Amaxopoulos Το γράφει και η ανακοίνωση της ΟΜΑΕ που παρέθεσες παραπάνω:
'Η ΟΜΑΕ σε συνεργασία με την ΕΛΟΑΑΜ θα προκηρύξει το ιδιωτικό επάθλο Rotax Max 2013'
Οι αγώνες ανακοινώθηκαν από τη Rotax Hellas.
Το Rotax έγινε πέρυσι από την ΕΛΟΑΑΜ αλλά το Loux και το PICK ήταν με την έγκριση της ΟΜΑΕ. Αμαξό υποθέτω ότι δεν ήταν στο site γιατί η ΟΜΑΕ είχε εδώ και μήνες βαρέσει διάλυση, πρόγραμμα είχαν βγάλει τόσο το Loux όσο και το PICK.
Σχετικά με την κατάσταση στο καρτ: πέρυσι ουσιαστικά δεν έγινε πανελλήνιο (βαφτίστηκε κάτι άλλο πανελλήνιο έτσι για τους τύπους), έγιναν όμως challenge, Loux, PICK και διάφορα time attacks. Γενικά ακόμη και φέτος υπάρχουν κάθε ΣΚ 80-100 καρτ που κάνουν προπόνηση, προφανώς αυτό γυάλισε στην ΟΜΑΕ. Δεν εξηγείται αλλιώς αυτή η σπουδή, το θέμα με τα time attack δεν είναι χθεσινό, τα σημεία που θα μπορούσαν να βελτιωθούν είναι επίσης γνωστά και υπήρχαν πολλοί που συζήταγαν τρόπους να θεσμοθετηθεί αυτό το είδος διοργάνωσης χωρίς να καταστραφεί. Όπως πολύ σωστά εντόπισε ο nass οι ανακοινώσεις της ΟΜΑΕ ήταν ιδιαίτερα ασαφείς και δεν νομίζω να ήταν τυχαίο. Το ύφος άλλωστε είναι ακριβώς ίδιο με πέρυσι στην ιστορία Rotax... Στόχος ήταν να τρομοκρατήσουν τους οδηγούς και να σταματήσουν τα time attacks, όχι να βελτιώσουν την κατάσταση. Και αυτό ακριβώς κατάφεραν με την εκδήλωση αυτού του ΣΚ παρά το ότι οι διοργανωτές της δεσμεύτηκαν δημόσια από κάθε άποψη να είναι σύννομοι.
Συνεπώς όσες εκκλήσεις για υπομονή και αν κάνετε συγνώμη αλλά, αν και θα ήθελα πολύ να ήταν διαφορετικά, τα πρώτα βήματα αυτής της υπό διαμόρφωσης ομοσπονδίας είναι ακριβώς συνέχεια της παλιάς, αρρωστημένης ΟΜΑΕ. Αναμενόμενο αφού τα περισσότερα άτομα είναι τα ίδια.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Γιατροί: 50 αλλά ισχύουν για 2 χρόνια άρα €25
Όταν βγάζεις δελτίο αθλητή της Γ.Γ.Α. δεν καλύπτεται το κόστος των εξετάσεων από τον ασφαλιστικό σου φορέα κατά 85%; Παρακαλώ όποιον γνωρίζει να απαντήσει.
-
αν υπαρχει παραπεμπτικό για καποιο ΙΑΤΡΙΚΟ λογο......
-
Στοπ Φωκίωνα. Άψογη ερώτηση του φίλου Scn.
Πάει σε ένα νοσοκομείο, πληρώνει το λελογισμένο παράβολο, 5 -8 ευρώ, και παίρνει έγγραφος την απάντηση. Ποιος τραβάει ζόρι για αυτό?. Και σίγουρα η ομοσπονδία θα το θεωρήσει σύννομο. Έχουμε στους αγώνες φίλους γιατρούς!. Μάλιστα ο ένας είναι άγγελος. 300 παραπεμπτικά στον πολύγραφο…… ποιος έχει αντίρρηση?.
Αδελφέ γιατρούλη μου δεν γίνετε αυτό?. ‘για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό ρε γαμότο’!.
Α. -
Αλλη ηταν η ερωτηση Μαστορα... με ολο το θαρρος...
-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
Αλλη ηταν η ερωτηση Μαστορα... με ολο το θαρρος...
Βοήθα τον γέρο καλέ μου φίλε.
Α. -
Ο χρήστης scn έγραψε:
Όταν βγάζεις δελτίο αθλητή της Γ.Γ.Α. δεν καλύπτεται το κόστος των εξετάσεων** από τον ασφαλιστικό σου φορέα **κατά 85%; Παρακαλώ όποιον γνωρίζει να απαντήσει.ΤΕΒΕ πχ....
-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
Όταν βγάζεις δελτίο αθλητή της Γ.Γ.Α. δεν καλύπτεται το κόστος των εξετάσεων** από τον ασφαλιστικό σου φορέα **κατά 85%; Παρακαλώ όποιον γνωρίζει να απαντήσει.
ΤΕΒΕ πχ....
Ευκολότερα το τεβε που προπληρώνεις
Α. -
Αγαπητέ scn.
Μάλλον αναφέρεσαι στον εργαστηριακό έλεγχο.
Εσύ τώρα χρειάζεσαι μια απλή εξέταση και βεβαίωση ότι είσαι καλά.Άν ο γιατρός κρίνει ότι συντρέχουν λόγοι περαιτέρω εξετάσεων τότε θα σου δώσει παραπεμπτικό εργαστηριακού ελέγχου που καλύπτεται κατά 85%.
Οπότε...
Μπορεί κάποιος να πάει με το βιβλιάριο υγείας του σε οποιονδήποτε ιδιώτη γιατρό που είναι συμβεβλημένος με τον ΕΟΠΥΥ.
Τα περισσότερα ταμεία είναι στον ΕΟΠΥΥ.
Ψάξε στο ίντερνετ γιατρούς ΕΟΠΥΥ και πάρε τηλ,πές τι ασφάλεια έχεις και ρώτα τιμή,δέν είναι ντροπή.
Παθολόγοι και γενικοί ιατροί είναι συμβεβλημένοι αρκετοί,καρδιολόγοι λίγοι,οφθαλμίατροι επίσης λίγοι!
Προσοχή όμως!
Ο ΕΟΠΥΥ αποζημιώνει στους συμβεβλημένους ιατρούς 200 επισκέψεις τον μήνα με περίπου 10€ την επίσκεψη.
Άν είσαι από τους πρώτους 200 τυχερούς(λίγο δύσκολο γιατί έχεις να παλέψεις με γιαγιάδες που κάνουν ουρές για να μήν πληρώσουν και να γράψουν τα φαρμακά τους)έχει καλώς,αλλιώς θα χρεωθείς ανάλογα με το τι εξέταση θα ζητήσεις.
Δυστηχώς ο καρδιολόγος άν κάνει τέστ κόπωσης (για τους άνω των 40) θα ζητήσει κανονική αμοιβή και δεν καλύπτει το βιβλιάριο με τα 10€ που καλύπτει ο ΕΟΠΥΥ, και σίγουρα θα είναι πάνω απο 50€.
Ο οφθαλμίατρος βλέπω να παίρνει σίγουρα 20-30€,ο παθολόγος ή γενικός ιατρός από 10-30€
Σε κρατικό νοσοκομείο είναι φθηνότερα άλλα...καταλαβαίνεις ότι είναι χρονοβόρο!
Σε κέντρο υγείας ίσως είναι ευκολότερα!
Πάντως πρέπει να είναι γιατρός του ΕΣΥ η ιδιώτης συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ.
Έχω υπογράψει πολλά δελτία αθλητών κωπηλασίας στα Ιωάννινα που πήγαν πρώτα σε ιδιώτες μη συμβεβλημένους με τον ΕΟΠΥΥ και δέν έγιναν δεκτά.
Άντε καλά κουράγια!Κι όποιος αγωνιζόμενος δέν βγάλει άκρη ας μου στείλει ένα pm και όπου μπορώ θα βοηθήσω -
Μερικές σκόρπιες σκέψεις σχετικά με όσα γράφτηκαν τελευταία:
Κατ' αρχάς όσοι δεν μπορούν να κατανοήσουν κάτι, καλύτερα να μην εκφέρουν άποψη. Η χρονομέτρηση σε μια οργανωμένη προπόνηση καρτ είναι χρήσιμη για έναν σημαντικό λόγο: μπορείς να ομαδοποιήσεις τους καρτίστες ανάλογα με την επίδοσή τους, όχι για την κόντρα, αλλά για να συνυπάρχουν στην πίστα συνδυασμοί με παρόμοιες επιδόσεις και όχι με διαφορές των 3-4 δευτερολέπτων και βάλε στον γύρο. Αυτό μπορεί να είναι ψιλά γράμματα για την αρχή του σπορ, η οποία είχε θεσμοθετήσει έτσι τους αγώνες ταχύτητας ώστε να συνυπάρχουν στην πίστα το BTCC με το χρέπι Ε11, αλλά αν το καλοσκεφτείτε μόνο ασφάλεια μπορεί να προσφέρει, καθώς ξεχωρίζει την ήρα από το στάρι. Κατά πώς φαίνεται η αρχή του σπορ αγνοεί οτι σε απλές προπονήσεις χωρίς χρονόμετρο και ουσιαστική οργάνωση έχουν γίνει έως και τραγικά συμβάντα, είτε λόγω άγνοιας των εμπλεκόμενων, είτε λόγω καφρίλας, πράγμα το οποίο σε τετοιες εκδηλώσεις είναι κάπως πιο δύσκολο να συμβεί, επειδή υπάρχουν και κάποιοι κανόνες. Από κει και πέρα το να πάρουν όλοι οι εμπλεκόμενοι από ένα αναμνηστικό του γεγονότος, μόνο ως αθλοθέτηση δεν μπορεί να θεωρηθεί, επειδή πολύ απλά... όλοι παίρνουν 'βραβείο', σαν αυτά που δίνουν στους αγώνες δρόμου του στυλ 'γύρος Αθήνας' κτλ. Επίσης να ενημερώσουμε την αρχή του σπορ οτι οι μισές πίστες της Αττικής προσφέρουν και χρονομέτρηση στα νοικιάρικα τετράχρονα καρτ τους και μάλιστα κάποιες έχουν αναρτημένη και κατάσταση χρόνων. Μήπως να βγάλουν λισάνς και όσοι πάνε να κάνουν τη βόλτα τους με το νοικιάρικο καρτ; Αυτά τα λίγα σχετικά με τα time attacks και τη νομιμότητά τους και πάμε παρακάτω...Βλέπω μια επιμονή στο οτι πρέπει να περάσει γιατρούς ακόμα και ο χομπίστας, δεν είδα κανέναν σας όμως να ενίσταται που σε αγώνες δρόμου σαν τον γύρο της Αθήνας που προανέφερα, όχι μόνο δε σου ζητάνε εξετάσεις για να σε αφήσουν να τρέξεις 5-10-20-40 χιλιόμετρα, αλλά πολλές φορές δε σε βάζουν καν να υπογράψεις κάποιο χαρτί οτι υπ' ευθύνη σου τρέχεις. Τουλάχιστον όσες φορές έχω αγωνιστεί σε κάτι αντίστοιχο, μόνο ένα όνομα μου ζήτησαν και τίποτε άλλο. Βέβαια εκεί δεν έχουν την... καούρα να προσελκύσουν με το έτσι θέλω κόσμο στα σωματεία...
Και κάτι ακόμα: εφόσον μιλάμε πια για άθλημα υπό τη σκέπη της γγα, που ακολουθεί κατά κάποιο τρόπο τη λογική των υπολοιπων αθλημάτων (βλ. υποχρεωτική εγγραφή σε συλλόγους κτλ), μήπως πρέπει να ξαναπέσει στο τραπέζι το καθεστώς υπό το οποίο θα βρίσκονται οι... διαιτητές του; Αναγνωρισμένο από το κράτος σωματείο υπάρχει, κριτές υπάρχουν, μήπως θα έπρεπε να του δοθούν περισσότερες αρμοδιότητες όπως σε όλα τα σωματεία διαιτητών; Ή ανήκουμε στη γγα μόνο για ό,τι μας συμφέρει;
ΥΓ: θα το ξαναπώ και ας φανώ ερειστικός... τα άτομα που έδωσαν το ΟΚ για να γίνει χρονομετρημένη εκδήλωση στο χωράφι που λέγεται Auto Festival, καλό ειναι να μη γλυκοκοιτάνε τα άλλα χωράφια, είναι πρόκληση και εκτίθονται.
-
Αλλο ομως εγω με τα 2 πακετα τσιγαρα και την μιση προβατινα στην καθισια μου παθω κατι σε ενα μαραθονιο ( ποιο μαραθονιο.... τα 50 μετρα και παιζεται...) που απλά θα πεσω κατω ξερός...
κι αλλο να το παθω ( φτου φτου ) πισω απο το τιμονι σε κατι που ζηγιζει 800 με 1800 κιλά αναλλογα το ειδος και ανεξελεγκτα φευγει ως 'ογκος σιδερου'.... με καποια ΧΨΖ χλμ/ωρα... ( ασφαλιση προς 'τριτους') -
@regnartS ποιά είναι τότε κατά την άποψή σου η ειδοποιός διαφορά αγώνα-χρονομετρημένης προπόνησης ?
-
Kατα τις αποψεις του καθενος !
Οταν αγαπητε μου regnartS τα ο παπαρας που παει να το αθληταρας στον γυρο της Αθηνας (σενιαρισμενος μαλιστα κι απο αλλους γυρους με πιτα )...... σταγωνας ιδρωτα δεν θα βγαλει ο Καμινης κι ο Πατινης .
Οι ανθρωποι της ομοσπονδιας (και ειδικα απο εδω και περα ) μαυρο φιδι που θα αρχισει να τους κυνηγαει και μαζι τους και το σπορ ολο , μιας κι ειναι γνωστο τοις πασι ,οτι δεν χαιρει εκτιμησεως απ'το μεγαλυτερο ποσοστο της αγαλουχητης και απαιδευτης στο ειδος ...... κοινωνιας μας !
Καλο θα ειναι να σταματησουμε να βλεπουμε με το ιδιο του παρελθοντος ,την νεα αρχη του σπορ , που αν μη τι αλλο βρησκοντε εκει (τουλαχιστον αυτο το γνωριζουμε οσοι πανω απο 35 χρονια ασχολουμαστε με το ξεσκαρταρισμα των ιδιοτελων τυπων του χωρου ) αρκετοι αγωνιζομενοι που εχουν καταναλωσει χιλιαδες ωρες απ'την ζωη τους για να μπορεσουν οι επομενες γενιες να απολαμβανουν το αθλημα οπως το ζηλεψαμε εμεις βλεποντας τις γειτονες χωρες να το ζουν .
Τσαμπα δεν γινεται τιποτα και πουθενα . Οι χαζοχαρουμενοι που φανταζοντε οτι ειναι ετσι ...... απλα δεν εχουν ξυπνησει ακομα .
Μην φανταζεστε οτι τα στελεχη που προσπαθουν να διοργανωσουν αυτην την στιγμη το αθλημα ..... ειναι σειχηδες και δεν υπολογιζουν την λογικη του νεοπτωχου αγωνιζομενου , και δεν ξερουν τι μαχη πρεπει να δοσει για να κανει το χομπι του για την ψυχικη ισορροπια του πανω απ'ολα , πριν αρχισει να κακαριζει !Ειναι ορισμενα πραγματα , που δεν παει η απλη λογικη , απαιδευτα . Υπαρχουν ομως σοβαροτατοι λογοι που πρεπει να γινοντε ετσι , κι ας μας φαινοντε καπως !
Ο χρονος θα φερει την διαφανεια , ακομα και της σκεψης των ανθρωπων που εχουν βαλθει να μας φτιαξουν το σπορ , και θα το δειτε αν εχετε υπομονη .
Αν δεν το δειτε , γνωριζοντας την δικη μου υπομονη (οι περισσοτεροι) , θα ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ εδω μεσα κι αλλου , τα παντα !
Ηρεμια και στηριξη (οχι στα λογια) προς το παρων . -
Ο χρήστης poseidon έγραψε:
Αγαπητέ scn.
Μάλλον αναφέρεσαι στον εργαστηριακό έλεγχο.
Εσύ τώρα χρειάζεσαι μια απλή εξέταση και βεβαίωση ότι είσαι καλά.Άν ο γιατρός κρίνει ότι συντρέχουν λόγοι περαιτέρω εξετάσεων τότε θα σου δώσει παραπεμπτικό εργαστηριακού ελέγχου που καλύπτεται κατά 85%.
Οπότε...
Μπορεί κάποιος να πάει με το βιβλιάριο υγείας του σε οποιονδήποτε ιδιώτη γιατρό που είναι συμβεβλημένος με τον ΕΟΠΥΥ.
Τα περισσότερα ταμεία είναι στον ΕΟΠΥΥ.
Ψάξε στο ίντερνετ γιατρούς ΕΟΠΥΥ και πάρε τηλ,πές τι ασφάλεια έχεις και ρώτα τιμή,δέν είναι ντροπή.
Παθολόγοι και γενικοί ιατροί είναι συμβεβλημένοι αρκετοί,καρδιολόγοι λίγοι,οφθαλμίατροι επίσης λίγοι!
Προσοχή όμως!
Ο ΕΟΠΥΥ αποζημιώνει στους συμβεβλημένους ιατρούς 200 επισκέψεις τον μήνα με περίπου 10€ την επίσκεψη.
Άν είσαι από τους πρώτους 200 τυχερούς(λίγο δύσκολο γιατί έχεις να παλέψεις με γιαγιάδες που κάνουν ουρές για να μήν πληρώσουν και να γράψουν τα φαρμακά τους)έχει καλώς,αλλιώς θα χρεωθείς ανάλογα με το τι εξέταση θα ζητήσεις.
Δυστηχώς ο καρδιολόγος άν κάνει τέστ κόπωσης (για τους άνω των 40) θα ζητήσει κανονική αμοιβή και δεν καλύπτει το βιβλιάριο με τα 10€ που καλύπτει ο ΕΟΠΥΥ, και σίγουρα θα είναι πάνω απο 50€.
Ο οφθαλμίατρος βλέπω να παίρνει σίγουρα 20-30€,ο παθολόγος ή γενικός ιατρός από 10-30€
Σε κρατικό νοσοκομείο είναι φθηνότερα άλλα...καταλαβαίνεις ότι είναι χρονοβόρο!
Σε κέντρο υγείας ίσως είναι ευκολότερα!
Πάντως πρέπει να είναι γιατρός του ΕΣΥ η ιδιώτης συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ.
Έχω υπογράψει πολλά δελτία αθλητών κωπηλασίας στα Ιωάννινα που πήγαν πρώτα σε ιδιώτες μη συμβεβλημένους με τον ΕΟΠΥΥ και δέν έγιναν δεκτά.
Άντε καλά κουράγια!Κι όποιος αγωνιζόμενος δέν βγάλει άκρη ας μου στείλει ένα pm και όπου μπορώ θα βοηθήσωΓια τις ιδιωτικές κλινικές τι ισχύει; Πρόπερσι πήγα για οφθαλμίατρο, παθολόγο και τεστ κοπώσεως στην κλινική του Ολυμπιακού Χωριού. Το συνολικό κόστος ήταν αρκετά χαμηλό (αν θυμάμαι καλά σύνολο 80 ευρώ), αλλά φέτος δε θα με χάλαγε καθόλου αν ένα μέρος από αυτά τα καλύψει το ταμείο. Στο κάτω κάτω, από το κωλοΤΣΜΕΔΕ εδώ και 16 χρόνια έχω πάρει μόνο μια αξονική τομογραφία και έχω δώσει ουκ ολίγα.
-
Κανείς δεν μπορεί να χρεωθεί ότι έχει λάθος, και επίσης κανένας ότι είναι ο σωστός. Η σκοπιά των γραφόντων, είναι πολλές φόρες εκ διαμέτρου 180ο αντίθετες!.
Και αναμφίβολα, και έχοντας γνώση σαν παλαιός οδηγός καρτ, μα και σαν κριτής αγώνων στο αντικείμενο, μπορώ να πω την γνώμη μου.
Στην προπόνηση ο κίνδυνος είναι μεγαλύτερος, διότι δοκιμάζουμε τεχνικές που περικλείουν έξτρα κινδύνους, μα σε έναν αγώνα μπορούν να δώσουν βαθμούς!. Και έχω μετρήσει λάστιχα σε δοκιμαστικά, μα πότε σε αγώνα!. Μάλιστα με προπονούσε ο αείμνηστος Αλέκος Καρπωδίνης, που με οδηγούσε (και λόγο χαρακτήρα μου) σε παράτολμες ενέργειες. Στον αγώνα ήθελε και της δυο σημαίες, και έτσι έκανα μόνον ότι ήξερα καλά!.
Κατά συνέπεια η προπόνηση ειναι + κίνδυνοι από τον αγώνα.
Μα η νέα ομοσπονδία, καλείτε να εφαρμόσει τους νόμους που έχει γράψει η ΓΓΑ, καθώς και η διεθνής ομοσπονδία, που είναι ένας αχταρμάς!.
Πιστεύω ότι μετά από τεκμηριωμένες αιτήσεις προς αυτήν, από τα σωματεία αθλητών του καρτ, θα βρεθεί όχι η μέση οδός, μα η μια και μοναδική, και σε όποιον αρέσει. Διότι εάν βρεθεί η μέση οδός, τότε αυτό θα είναι το αποτέλεσμα συμβιβασμού, και θα ανανεωθεί η τακτική της παλαιάς κακοδαιμονίας που μας έφερε σε αυτήν την κατάσταση. Είναι καιρός να καταλάβουμε, ότι το γκολ είναι γκολ και το οφσάιντ οφσάιντ, και όχι λίγο από γκολ και λίγο από οφσάιντ!!!!.......
Ο αγωνιζόμενος ή ο επίδοξος τέτοιος πρέπει να είναι μέλος σωματίου, ΤΕΛΟΣ. Εάν το παίζει χομπίστας, ας πάει να παίζει στης πιστές που νοικιάζουν ‘χρέπια’!. Ολίγη από αγώνες και ολίγη από χόμπι στο ίδιο κορμί, το χάσαμε το κορμί πατριώτες….. οι ομοσπονδία δεν πρέπει να εξελιχτεί σε μαγέρικο….. να συνδυάζει μακαρόνια και άλλες εντράδες στο ίδιο πιάτο.
Φταίω να τιμωρηθώ, μα με έννομες διαδικασίες και κανονισμούς. Ο Σεπτέμβρης είναι κοντά!.
Και τα δικαιώματα αθλητών – σωματίων, συγκεκριμένα και γραπτά.
Α. -
Στις ιδιωτικές κλινικές άν έχουν σύμβαση με ΕΟΠΥΥ μπορείς να εξεταστείς και εκεί!
Ότι ταμείο και νάχεις όπως σου είπα παραπάνω το ελληνικό κράτος δίνει στόν γιατρό του ΕΟΠΥΥ το ποσό των 10€ για να εξεταστείς!
Άν λοιπόν βρείς σειρά σε κάποιον παθολόγο-γενικό ιατρό θα πάρεις την πρώτη σφραγίδα δωρεάν ή με κάποια μικρή χρέωση!
Το τέστ κοπώσεως δεν μπορεί κανένας καρδιολόγος να σου το κάνει μόνο με την επίσκεψη από τον ΕΟΠΥΥ και θα στο χρεώσει κανονικά.
Σε οφθαλμίατρο συμβεβλημένο με ΕΟΠΥΥ,πιθανόν για μια απλή εξέταση να είναι δωρεάν ή μπορεί να σε χρεώσει κάποιο μικρό ποσό.
Δηλαδή για να καταλάβεις,με το βιβλιάριο σου δωρεάν όλες οι εξετάσεις για το δελτίο αθλητή δεν γίνονται -
Επειδη καπου το συζηταγαμε...........
http://www.omae-epa.gr/pressrelease/964
15 Απρ 2013
Ανακοίνωση σχετικά με τις εγγραφές αθλητώνΚύριοι,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν οφείλεται να καταβάλετε συνδρομή προς τα Σωματεία που επιθυμείται να εγγραφείτε.Η εγγραφή των Αθλητών είναι δωρεάν και μόνο οι Αθλητές άνω των 35 που επιθυμούν να εγγραφούν και μέλη στα σωματεία τους, τότε θα πρέπει να πληρώσουν την αντίστοιχη συνδρομή στο σωματείο τους.
Από τη Γραμματεία
Της ΟΜΑΕ -
Ειναι κατι που το εχω γραψει 10 φορες και δεν του εχει δοθει η πρεπουσα σημασια. Στο αθλημα μας και σε 2-3 άλλα, ο αθλητης που ειναι ανω των 35 μπορει να συμμετεχει και στη διοικηση των σωματειων και φυσικα σαν εκπροσωπος τους στην ΟΜΑΕ, εφ οσον εκλεγει. Ειναι πολυ σοβαρη παραμετρος, οι αθλητες μπορουν να εχουν γνωμη και δυναμη ψηφου. Γι αυτο φωναζω
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΟΡ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΡΙΕΤΑΙ Ν ΑΦΙΕΡΩΣΕΙ 2 ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ.
-
Κυριε Χρηστο 'που' ειναι? ( συγνωμη αν το εχετε βαλει καπου και δεν το εχω δει )
και μηπως το λινκ αυτο θα πρεπει να 'καρφιτσωθει' μεσα στους 'Ελληνικους Αγωνες'?
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ???