-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
Κυριε Χρηστο 'που' ειναι? ( συγνωμη αν το εχετε βαλει καπου και δεν το εχω δει )και μηπως το λινκ αυτο θα πρεπει να 'καρφιτσωθει' μεσα στους 'Ελληνικους Αγωνες'?
me to 100%
??????.
A. -
Πληκτρολογεις 'αθλητικος νομος' και τον αριθμο του κι εχεις 1000 επιλογες, με τους παληοτερους νομους, τις αλλαγες και τις συμπληρωσεις του. Επισης σε μια δημοσιευση μου στον χωματινο θα βρεις μερικα επιλεγμενα σημεια που μας ενδιαφερουν.
http://www.xwmatinos.gr/forum/viewtopic ... &start=555
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Οι ανθρωποι της ομοσπονδιας (και ειδικα απο εδω και περα ) μαυρο φιδι που θα αρχισει να τους κυνηγαει και μαζι τους και το σπορ ολο , μιας κι ειναι γνωστο τοις πασι ,οτι δεν χαιρει εκτιμησεως απ'το μεγαλυτερο ποσοστο της αγαλουχητης και απαιδευτης στο ειδος ...... κοινωνιας μας !Α εξαίσια, γιαυτο και ο πρώτος αγώνας της νέας εποχής θα είναι μια ανάβαση με τα γνωστά σταντάρντς οργάνωσης και ασφάλειας
Η πικρή αλήθεια είναι ότι ΑΝ η νέα ομοσπονδία αποφασίσει να κάνει μόνο ασφαλείς αγώνες, τότε οι αγώνες καρτ θα είναι οι μόνοι που θα πρέπει να γίνουν. Ούτε καν οι ταχύτητες στην Τρίπολη. Περιμένω λοιπόν να δω πόσο επιλεκτική θα είναι η ευαισθησία.
-
Ο νόμος στον οποίο αναφερόμαστε είναι ο 2725/99
Με την άδεια του φαντάζομαι αναδημοσιεύω τη δημοσίευση του platis στο xwmatinos.gr
Ο χρήστης platis στο xwmatinos.gr έγραψε:
Κι αφου φτασαμε(?) επιτελους εδω, ιδου μερικα ενδιαφεροντα 'τεμαχια' του αθλητικού νομου 2725/99 για οποιον ενδιαφερεται και ξερει να διαβαζει πισω απο τις γραμμες το μελλον. (Δεν το λεω αρνητικα)Τα μηχανοκίνητα αγωνίσματα και οι σχετικοί κλάδοι άθλησης αυτών (αυτοκίνητο, φόρμουλα, καρτ, δίκυκλο κ.λπ.) αποτελούν αθλητική δραστηριότητα, η οποία διέπεται από τις διατάξεις του παρόντος νόμου.
Για κάθε άθλημα ή κλάδο άθλησης επιτρέπεται η σύσταση μίας (1) μόνο ομοσπονδίας για όλη τη χώρα. Η ομοσπονδία εκπροσωπεί το άθλημα διεθνώς, σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς της οικείας διεθνούς αθλητικής ομοσπονδίας και της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (Δ.Ο.Ε.) και η έδρα της ορίζεται από το καταστατικό της. (Σημειωση δικη μου. H FIA?)
- Η ομοσπονδία υποχρεούται να τηρεί μητρώο αθλητών και μητρώο προπονητών.
1.Η άσκηση του επαγγέλματος του προπονητή επιτρέπεται μόνο στον κάτοχο άδειας, που χορηγείται από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Η απόφαση χορήγησης της άδειας κοινοποιείται στην οικεία αθλητική ομοσπονδία, η οποία τηρεί μητρώο Προπονητών για κάθε κλάδο άθλησης, καθώς και στον οικείο σύνδεσμο η ομοσπονδία προπονητών.
2.Για τη χορήγηση της ειδικής άδειας άσκησης του επαγγέλματος του προπονητή απαιτείται :
α) πτυχίο Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.), με κύρια ή πρώτη ειδικότητα στο συγκεκριμένο άθλημα, ή ισότιμης σχολής της αλλοδαπής ή δίπλωμα της σχολής προπονητών της παρ. 4 του παρόντος άρθρου ή πτυχίο ή δίπλωμα αναγνωρισμένων σχολών προπονητών του εξωτερικού,Ο αρμόδιος για τον αθλητισμό Υπουργός μπορεί με απόφασή του να υπαγάγει, σε ειδικά αναγνωρισμένη αθλητική ομοσπονδία, άθλημα ή κλάδο άθλησης για τον οποίο δεν υφίσταται ειδικά αναγνωρισμένη αθλητική ομοσπονδία, καθώς και άθλημα ή κλάδο άθλησης για την υπαγωγή του οποίου υφίσταται αμφισβήτηση.
8.Απαγορεύεται η συμμετοχή αθλητή σε αγώνες που δεν έχουν εγκριθεί από την οικεία αθλητική ομοσπονδία.
πιστοποίηση της υγείας των αθλητών είναι υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους σε προπονήσεις και αγώνες. Η πιστοποίηση αυτή γίνεται σε δελτίο υγείας που εκδίδει η οικεία αθλητική ομοσπονδία και το οποίο θεωρείται από νομαρχιακό νοσοκομείο ή κέντρο υγείας ή αγροτικό ιατρείο ή υγειονομική στρατιωτική μονάδα ή από έχοντες οποιαδήποτε σχέση με το Δημόσιο ή Ν.Π.Δ.Δ ιατρούς. Το δελτίο υγείας ισχύει για ένα (1) έτος από τη θεώρηση του. Οι παθήσεις και οι βλάβες που δεν επιτρέπουν τη συμμετοχή αθλητών σε προπονήσεις και αγώνες, οι απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις για τη Θεώρηση του δελτίου υγείας, οι προϋποθέσεις, η διαδικασία και τα αρμόδια όργανα για τη Θεώρηση του δελτίου, καθώς και κάθε άλλο συναφές θέμα καθορίζονται με απόφαση του Υπουργού Υγείας και Πρόνοιας, που εκδίδεται ύστερα από εισήγηση του Ε.Κ.Α.Ε.Τ. (Σημ. δική μου. Δεν υπάρχει πουθενα!)
4.Στους ερασιτέχνες αθλητές κάθε κλάδου άθλησης που δεν είναι ασφαλισμένοι άμεσα ή έμμεσα σε κάποιον ασφαλιστικό φορέα ή στο Δημόσιο, παρέχεται δωρεάν νοσοκομειακή περίθαλψη στη Γ. Θέση των νοσηλευτικών ιδρυμάτων του Εθνικού Συστήματος Υγείας (Ε Σ Υ ). Η δαπάνη για τη νοσηλεία των πιο πάνω προσώπων βαρύνει τα ειδικά έσοδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.
Κατ’ εξαίρεση, οι αθλητές των αθλημάτων της σκοποβολής, του γκολφ, του μπιλιάρδου, του μπόουλιγκ, της ορειβασίας και αναρρίχησης, του παγκρατίου, της ιππασίας, του αεραθλητισμού, καθώς επίσης και οι αθλητές των μηχανοκίνητων και των σχετικών κλάδων άθλησης αυτών, μπορούν να εγγράφονται ως μέλη σε αθλητικό σωματείο που καλλιεργεί τον ίδιο κλάδο άθλησης και να μετέχουν στο Δ.Σ. και στα άλλα όργανα αυτού, υπερκείμενων ενώσεων ή της αθλητικής ομοσπονδίας, εφόσον έχουν συμπληρώσει το τριακοστό πέμπτο (35ο) έτος της ηλικίας τους. (Αρα μπορεις να εισαι και αθλητης και παραγων, αν σε εχουν παρει τα χρονακια. Και θα τρεχουμε ΚΑΙ θα ψηφιζουμε γεροντια! )
Με απόφαση του Υπουργού Πολιτισμού μπορεί να παρέχεται ειδική αθλητική αναγνώριση, εφόσον συντρέχουν και οι προϋποθέσεις των περιπτώσεων β΄, γ΄ και δ΄ της παρ. 1 του παρόντος, σε αθλητικό σωματείο που καλλιεργεί άθλημα ή κλάδο άθλησης το οποίο δεν υπάγεται σε ειδικώς αναγνωρισμένη ομοσπονδία.”(Αρα σωστά εχουν παρει εγκριση καποιες λεσχες)
Η απόφαση της ειδικής αθλητικής αναγνώρισης ανακαλείται, αν διαπιστωθεί ότι το σωματείο συστεγάζεται με εμπορική επιχείρηση ή υποκρύπτεται άσκηση εμπορικής δραστηριότητας από τη λειτουργία του σωματείου (Αρα ΕΛΠΑ και Μανιατοπουλος στο ισογειο δεν παιζει! Για να μην ξεχνιομαστε!)
1.Για τη λειτουργία οποιουδήποτε αγωνιστικού χώρου ή χώρου άθλησης όλων των εθνικών, περιφερειακών, δημοτικών, κοινοτικών ή σωματειακών γυμναστηρίων όλων των κέντρων άθλησης ή χώρων αθλοπαιδιών και εν γένει των αθλητικών εγκαταστάσεων πλην των υπαγομένων στις διατάξεις του άρθρου 32 του παρόντος νόμου απαιτείται άδεια περί της συνδρομής των αναγκαίων προϋποθέσεων ασφαλείας για αθλούμενους και θεατές.
Ουδεμία αθλητική συνάντηση διεξάγεται χωρίς ο χρήστης της αθλητικής εγκατάστασης να έχει εξασφαλίσει άδεια διεξαγωγής της συνάντησης. Η ως άνω άδεια χορηγείται, εφόσον η αθλητική εγκατάσταση διαθέτει την άδεια λειτουργίας της παραγράφου 1 και η συνάντηση διεξάγεται με την έγκριση αναγνωρισμένης αθλητικής ομοσπονδίας.(Δηλαδη τα Track days?)
Τα πρωτοβάθμια δικαιοδοτικά όργανα σε όλα τα αθλήματα εκτός του ποδοσφαίρου είναι μονομελή. Στα αθλήματα αυτά το Διοικητικό Συμβούλιο της οικείας αθλητικής ομοσπονδίας ή του οικείου επαγγελματικού συνδέσμου, κατά περίπτωση, διορίζει ως μονομελές δικαιοδοτικό όργανο έναν πρωτοδίκη της πολιτικής και ποινικής δικαιοσύνης,(Κριτες, αλυταρχες, αγωνοδικες = ο εξης ενας πρωτοδικης? Θελει διευκρινιση)
Αρκετα! Καληνυχτα
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Τα πρωτοβάθμια δικαιοδοτικά όργανα σε όλα τα αθλήματα εκτός του ποδοσφαίρου είναι μονομελή. Στα αθλήματα αυτά το Διοικητικό Συμβούλιο της οικείας αθλητικής ομοσπονδίας ή του οικείου επαγγελματικού συνδέσμου, κατά περίπτωση, διορίζει ως μονομελές δικαιοδοτικό όργανο έναν πρωτοδίκη της πολιτικής και ποινικής δικαιοσύνης,(Κριτες, αλυταρχες, αγωνοδικες = ο εξης ενας πρωτοδικης? Θελει διευκρινιση)Αυτός είναι ο αθλητικός δικαστής = Ελλανόδικος Επιτροπή. Που πρέπει να είναι επαγγελματίας δικαστής (πρωτοδίκης)
Κριτές, αλυτάρχες κτλ. είναι και πχ. στο στίβο ή την κολύμβηση.
Αυτό που δεν είχαμε είναι το ΑΣΕΑΔ = Δευτεροβάθμιο δικαστήριο. -
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Οι ανθρωποι της ομοσπονδιας (και ειδικα απο εδω και περα ) μαυρο φιδι που θα αρχισει να τους κυνηγαει και μαζι τους και το σπορ ολο , μιας κι ειναι γνωστο τοις πασι ,οτι δεν χαιρει εκτιμησεως απ'το μεγαλυτερο ποσοστο της αγαλουχητης και απαιδευτης στο ειδος ...... κοινωνιας μας !
Α εξαίσια, γιαυτο και ο πρώτος αγώνας της νέας εποχής θα είναι μια ανάβαση με τα γνωστά σταντάρντς οργάνωσης και ασφάλειας
Η πικρή αλήθεια είναι ότι ΑΝ η νέα ομοσπονδία αποφασίσει να κάνει μόνο ασφαλείς αγώνες, τότε οι αγώνες καρτ θα είναι οι μόνοι που θα πρέπει να γίνουν. Ούτε καν οι ταχύτητες στην Τρίπολη. Περιμένω λοιπόν να δω πόσο επιλεκτική θα είναι η ευαισθησία.
Αν εχεις χιουμορ, χαμογελας. Αν οχι, θυμωνεις.
Η πικρη αληθεια παντως ειναι οτι ωρες ωρες κολάς μωρε go -
Πολυ επιεικης εισαι που γραφεις 'ωρες- ωρες' κολας !!!
Εκτος απο το καρτ και την πιστα για τον Go-for-pole δεν υπαρχει τιποτα αλλο.Φιλικα,
'el-em'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Εκτος απο το καρτ και την πιστα για τον Go-for-pole δεν υπαρχει τιποτα αλλο.Φιλικα,
'el-em'
K. Λωρη το αυτο ομως μπορει να ισχυει και αντστροφος αναλογα. Δηλαδη στην Ελλαδα δεν υπαρχει τιποτα αλλο εκτος απο το ραλλυ και τις αναβασεις οπου εκει δινοταν το 90% της προσοχης της αρχης του σπορ. Ο καθενας κοιταει και επεμβαινει στον τομεα που τον ενδιαφερει περισσοτερο. Φυσικα καλο ειναι να εχουμε εγκυκλοπαιδικες γνωσεις για ολο το κομματι του μηχανοκινητου και οτι κριτικη κανουμε να την κανουμε για καλητερευση ολων των κλαδων καθως συνδεοντε μεταξυ τους σε οτι αφορα την ασφαλεια τουλαχιστον.
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
'el-em'
Ωρες ωρες ειμαι λιγοτερο απολυτος απο εσενα
Εσυ τωρα που δεν κολας για πες μου γιατι άλλα συμφωνησαμε κι άλλα γραψατε στην προκηρυξη για το επαθλο νεων? Προς τι το νιοστό αδειασμα μου?
Γιατι -αφου μιλαμε για κοληματα-εγω παντα κολαω σ αυτα που εχω συμφωνησει, και μονο σ αυτα. -
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
'el-em'
K. Λωρη το αυτο ομως μπορει να ισχυει και αντστροφος αναλογα. Δηλαδη στην Ελλαδα δεν υπαρχει τιποτα αλλο εκτος απο το ραλλυ και τις αναβασεις οπου εκει δινοταν το 90% της προσοχης της αρχης του σπορ. Ο καθενας κοιταει και επεμβαινει στον τομεα που τον ενδιαφερει περισσοτερο. Φυσικα καλο ειναι να εχουμε εγκυκλοπαιδικες γνωσεις για ολο το κομματι του μηχανοκινητου και οτι κριτικη κανουμε να την κανουμε για καλητερευση ολων των κλαδων καθως συνδεοντε μεταξυ τους σε οτι αφορα την ασφαλεια τουλαχιστον.
Σαφως οπως τα γραφεις ειναι Αλεξανδρε, αλλα αυτη η 'φανατιλα' κατα των ραλλυ που βγαζει ο Κωστας, πρεπει να εξαληφθει.
Φιλικα,
'el-em'
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
'el-em'
Εσυ τωρα που δεν κολας για πες μου γιατι άλλα συμφωνησαμε κι άλλα γραψατε στην προκηρυξη για το επαθλο νεων? Προς τι το νιοστό αδειασμα μου?
Γιατι -αφου μιλαμε για κοληματα-εγω παντα κολαω σ αυτα που εχω συμφωνησει, και μονο σ αυτα.Δεν γνωριζω καθολου τι εχει γραφτει για το επαθλο νεων.
Μπορεις να βοηθησεις ?Φιλικα,
'el-em'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Σαφως οπως τα γραφεις ειναι Αλεξανδρε, αλλα αυτη η 'φανατιλα' κατα των ραλλυ που βγαζει ο Κωστας, πρεπει να εξαληφθει.Αν μου επιτρέπεις, ο καθένας δικαιούται την άποψή του, άρα δε χρειάζεται να εξαλειφθεί τίποτα. Το πόση αξία δίνουν οι υπόλοιποι στην άποψη του καθενός είναι άλλη ιστορία.
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
'el-em'
Γιατι -αφου μιλαμε για κοληματα-εγω παντα κολαω σ αυτα που εχω συμφωνησει, και μονο σ αυτα.Δεν γνωριζω καθολου τι εχει γραφτει για το επαθλο νεων.
Μπορεις να βοηθησεις ?Φιλικα,
'el-em'
Να βοηθησω. Διαβασε στον χωματινο, στην σχετικη με το Νεων σελιδα το τι ειχαμε συμφωνησει.
Μετα διαβασε και την προκηρυξη της ΟΜΑΕ . (αληθεια δεν εισαι στην επιτροπη κανονισμων?)
Ε και μετα βγαλε τα συμπερασματα σου.
Μελετησαμε και εισηγηθηκαμε ενα επαθλο με προσοχη ωστε να ειναι φθηνο, εφικτο και δικαιο (και να μπορουμε να ειμαστε συνεπεις στα εξοδα του). Καποιοι καλοι ανθρωποι προσφερθηκαν να δωσουν χρημα, κοπο, δωρα, εκπτωσεις γιατι ακριβως ειχε τα στοιχεια που προανεφερα. Καποιοι αλλοι καλοι ανθρωποι του αλλαξαν τα φωτα κι ολη τη φιλοσοφια.
Ξερω, θα μου πεις 'σιγα την αλλαγη'. Κι εγω θα σου πω οτι οταν συμφωνεις κατι και θες να το αλλαξεις, καλεις την αλλη πλευρα (που εχει την ιδεα και ΤΗΣ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ) και το ξανασυζητας. Αλλιως δεν λεγεται αλλαγη αλλά αντισυμβατικη συμπεριφορα, για να μην πω τιποτα χειροτερο.
Ε, σαμπως ειναι η πρωτη φορα? -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Σαφως οπως τα γραφεις ειναι Αλεξανδρε, αλλα αυτη η 'φανατιλα' κατα των ραλλυ που βγαζει ο Κωστας, πρεπει να εξαληφθει.
Φιλικα,
'el-em'
Kυριε Λωρη, ακομα και αυτη η φανατιλα, πολλες φορες μπορει να κανει καλο. Γιατι? Γιατι ο φανατικος μπορει να υποδειξει πραγματα τα οποια μπορει σε καποιον που ειναι συνηθισμενα και μπορει να φαινονται μικρης σημασιας (και οτι ολα οκ) και να περασουν στο ετσι, ενω στην πραγματικοτητα μπορει οντως ο φανατικος να εχει δικιο και με τις καταληλες ενεργειες να βελτιωθουν αρκετα πραγματακια.
Εγω για παραδειγμα δικαιολογω τον Κωστα γιατι εχω παρατηρησει ολα αυτα τα χρονια οτι για να ανεβουν τα ραλλυ ποδοπατηθηκαν ολα τα αλλα και ειδικα η πιστα. Τωρα διστυχως δειχνει οτι και το καρτ ακολουθει αυτη την πτωση. Ας ελπισουμε οτι η καινουρια ομοσπονδια να μπορεσει να σταματησει αυτη την ελευθερη πτωση (γιατι δεν ειναι μονο η οικονομικη κριση που εχουμε συνεχεια σαν ευκολη δικαιολογια )
-
Έτσι είναι.
Μην αγνοείτε το καρτ κύριοι το οποίο είναι η αρχή πολλών και η είσοδο στο motorsport αρκετών.
Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολύ σοβαρά θέματα στο χώρο που αφορούν την ΟΜΑΕ.
Εδώ οι οδηγοί δε ξέρουν ποιές είναι οι αναγνωρισμένες από την ΟΜΑΕ λέσχες για να βγάλουν λισάνς.
-
ΩΠΑ παιδια. ξεκινησαμε δίκη του Go? Μην τρελλαθουμε κιολας! Πλακιτσα εκανα, την αποψη του εκφραζει ο ανθρωπος, την υποστηριζει σθεναρα, διαφωνω μαζι του ωρες ωρες, αλλά οχι κι ετσι.
Συγγνωμη Go, δεν το πηγαινα εκει που κατεληξε.
Νικο, οι λεσχες ειναι γραμμενες, ας μην τα περιμενουν ολα ετοιμα οι οδηγοι. Αναγνωση ξερουν, δεν θα τους παρουμε κι απο το χερι. Σημερα, 5Χ5 κανεις, κολυμβητηριο πας και θελεις χαρτια απο 3 γιατρους. Ελεος. -
Ο χρήστης platis έγραψε:
ΩΠΑ παιδια. ξεκινησαμε δίκη του Go? Μην τρελλαθουμε κιολας! Πλακιτσα εκανα, την αποψη του εκφραζει ο ανθρωπος, την υποστηριζει σθεναρα, διαφωνω μαζι του ωρες ωρες, αλλά οχι κι ετσι.
Συγγνωμη Go, δεν το πηγαινα εκει που κατεληξε.Δεν νομιζω να δικαζουμε τον Κωστη.
Απλα εδωσε πατημα στο να επισημανουμε και αλλα μικρα πραγματακια.Νικο, οι λεσχες ειναι γραμμενες, ας μην τα περιμενουν ολα ετοιμα οι οδηγοι. Αναγνωση ξερουν, δεν θα τους παρουμε κι απο το χερι. Σημερα, 5Χ5 κανεις, κολυμβητηριο πας και θελεις χαρτια απο 3 γιατρους. Ελεος.
Ναι αλλα στο κολυμβητηριο γιατρε μου, σου λενε θεω χαρτι απο εκει και εκει. Μετα σου λενε τους κανονισμους και στους δινουν και γραμμενους και παει λεγοντας. Εδω εχουε ενα κατεβατο απο πληροφοριες (αθλητικος νομος) που τα περισσοτερα δεν εχουν να κανουν καν με το δικο μας αθλημα (και ορισμενα ερχονται και σε αντιθεση με την ΔΟΑ).
Απο την αλλη εφ οσον υπαρχει ολο αυτο το μπερδεμα κλπ καλο θα ηταν αυτοι που εκανα την κινηση για ομοσπονδια μεσω ΓΓΑ (και λογικα θα ξερουν καλυτερα απο εμας και τον οποιο οδηγο) να δημιουργησουν ενα αρχειο με αυτους τους κανονισμους και να μην ψαχνουμε στο google.
-
……Και καθίσταται λείαν επίκαιρο!.
....... πενθούμε το θάνατο μιας αγαπημένης παλιάς φίλης,
τής Κοινής Λογικής,
Κανείς δεν γνωρίζει με βεβαιότητα την ηλικία της αφού το μητρώο
γέννησής της έχει χαθεί εδώ και πολύ καιρό σε γραφειοκρατικές διατυπώσεις!. Όπως άλλωστε έχουμε και εμείς χαθεί, από την ανυπαρξία ορισμένων……..
Α. -
Λωρηηηη. Να βοηθησω κι αλλο?
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Λωρηηηη. Να βοηθησω κι αλλο?Γιατρε μου,
Πρωτα απ'ολα δεν ειμαι στην Επιτροπη Κανονισμων και Εκπαιδευσης αλλα στην Επιτροπη Ραλλυ.
Ως εκ τουτου, τιποτα σχετικο με αυτα που αναφερεις δεν εχει πεσει στην αντιληψη μου.
Αν μπορεις, για να με διευκολυνεις, να μην βγαζω τα ματια μου, μπορεις να μου γραψεις την σημαντικη αλλαγη που εγινε στα συμφωνηθεντα ?Φιλικα,
'el-em'
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ???