-
Poseidon επιτρεψε μου παρακαλω να σχολιασω την δημοσιευση σου.
- Μην ανησυχεις για την υπομονη που προτεινουν παληοι αγωνιζομενοι, μεταξυ των οποιων κι εγω. Καθ οσον με αφορα θα ξερεις οτι στην συγκεντρωση αγωνιζομενων που συγκαλεσε η ΟΜΑΕ κατεθεσα εγγραφως τις αποψεις μου για το πως ορισμενοι διαχειριστηκαν την εξουσια που κατειχαν και γι αυτο εισεπραξα και τον τιμητικο χαρακτηρισμο 'καραγκιοζης'.
Δεν αλλαξε απο τοτε τιποτα στις θεσεις μου, αλλαξαν μονο οι συνθηκες και απλα περιμενω να δω που θα πανε τα πραγματα. - Ηδη εφαγα το πρωτο αδειασμα, αφου προτεινα και ανελαβα την ευθυνη να διεξαγω (κατα καποιο τροπο και με προσωπικα εξοδα και δουλεια) ενα επαθλο νεων οδηγων, με απολυτα συγκεκριμενο κανονισμο. Και διαβαζω στην ανακοινωση της ΟΜΑΕ μια τελειως διαφορετικη προκηρυξη επαθλου νεων, απο την συμφωνηθεισα. Διαβασε στη σχετικη σελιδα του 'χωματινου' και στο σαιτ της ΟΜΑΕ, συγκρινε και θα καταλαβεις.
Θελω να πω μ αυτα οτι ουτε κι εγω εχω εφυσηχασει.
Γιατι λοιπον συνιστω υπομονη οταν ηδη καταστρατηγειται το γραμμα του νομου? Απλα γιατι προτιμω να προετοιμαστουν μεχρι τον Σεπτεμβριο (οπως εχει δοθει η διορία) και οι υπολοιπες λεσχες που θελουν να ενταχθουν στην ΟΜΑΕ, ετσι ωστε η εκλογη νεας διοικησης να ειναι περισσοτερο αντιπροσωπευτικη. Κι εχω την καλη διαθεση να πιστευω οτι το ιδιο περιμενει κι η προσωρινη (οντως) διοικηση της ΟΜΑΕ.
Απο την αλλη, θελω να σου ζητησω να εισαι πιο συγκεκριμενος στην επισημανση σου, συμφωνα με την οποια στα διοικητικα συμβουλια των λεσχων συμμετεχουν ατομα που συμφωνα με τον νομο δεν εχουν αυτο το δικαιωμα. Δεν χρειαζεται να το κανεις ονομαστικα, δωστο περιγραφικα, να μπορουμε να καταλαβουμε κι εμεις τι εννοεις.
Επιμενω μονο σε τουτο. Οτι πλεον , ως εχοντες νομιμο συμφερον που προκυπτει απο μια 35 χρονη εμπλοκη, μπορουμε να ζητησουμε ανα πασα στιγμη ευθυνες για καθε πιθανη κακοδιαχειριση, που ηταν παντα το ζητουμενο απεναντι σε αυθαιρεσιες. Εκτιμω ομως οτι δεν ειναι ακομη η ωρα για κατι τετοιο, αφου το νερο δεν εχει μπει στ αυλακι.
- Μην ανησυχεις για την υπομονη που προτεινουν παληοι αγωνιζομενοι, μεταξυ των οποιων κι εγω. Καθ οσον με αφορα θα ξερεις οτι στην συγκεντρωση αγωνιζομενων που συγκαλεσε η ΟΜΑΕ κατεθεσα εγγραφως τις αποψεις μου για το πως ορισμενοι διαχειριστηκαν την εξουσια που κατειχαν και γι αυτο εισεπραξα και τον τιμητικο χαρακτηρισμο 'καραγκιοζης'.
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Υ.Γ. Οπως πρεπει, δεν σημαινει παντα...τζαμπα κι ανεξελεγκτα.** Οταν μετρας χρονο, σημαινει αγωνας**, κι οι αγωνες εχουν πια τους κανονες τους
Ωπ doctor εδω ειστε λαθος. Χρονο μπορεις να μετρας ΚΑΙ σε προπονησεις. Μην ξεχνατε μιλαμε για πιστα και συγκεκριμενα για καρτ.
Αν μετροντας αυτο τον χρονο εχεις τελικη καταταξη, εκδοσεις αποτελεσματα και δωσεις επαθλα τοτε ΝΑΙ ειναι αγωνας.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Εν τέλει αντί για time attack θα γίνεται απλή προπόνηση και άντε γεια στην ΟΜΑΕ. Λεφτά για το τίποτα από τους χομπίστες με το έτσι θέλω δεν πρόκειται να πάρουν.Και έτσι είναι το σωστό Οι χομπίστες με τις προπονήσεις τους και οι αθλητές με τα δελτία τους, τα σωματεία τους και τους αγώνες τους. Το πρόβλημα στην περίπτωση αυτή δεν ξεκινά από την ΟΜΑΕ αλλά από όσους προσπαθούν να κάνουν αγώνες (με κατάταξη και έπαθλα βλ. και Hannibal) αλλά τα βαφτίζουν 'time attack', 'προπόνηση', 'βόλτα στο πάρκο' και άλλα καινοφανή.
Ελπίζω να είναι ξεκάθαρο τώρα και να αφήσουμε το κρύψιμο πίσω από το δάχτυλο.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Τα time attack ήταν (παρελθόν μάλλον πλέον) ένας ωραίος τρόπος για μια παρεΐστικη προπόνηση
με σένσορες, ανακοίνωση χρόνων, με έπαθλα στο τέλος κλπ που μπορούσαν να συμμετέχουν οι πάντες, χωρίς λισάνς, χωρισμένοι σε κατηγορίες σαφώς και έχοντας λάβει τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας (γιατρό, ασθενοφόρο, κριτές κλπ).
Νικο προπόνηση και επαθλα δεν κολλάνε...
καποια πραγματα πανε ακομα με την 'φορα' του παρελθόντως..... ειτε απο την μια ειτε απο την αλλη δεν αντιλεγω...εχω πει και θα το ξαναπω
ειναι ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΡΑΓΙΚΟΤΑΤΟ λαθος η καταργηση την 'ημερησιας' για τα 'περιφεριακα' αθληματα.... -
Με καλυψαν ο Νασος κι ο Φωκιων.
Παρατηρηση. Το ασφαλιστηριο συμβολαιο ΑΠΑΙΤΕΙ ιατρικη γνωματευση-ικανοτητα. Το ιδιο απαιτει κι ο αθλητικος νομος. Συνεπως υπαρχει θεμα με τα 'περιφερειακα' Φωκιων. Το πραγμα θελει ψαξιμο.
Καλημερα. -
Γιατρέ μου υπαρχει και ειναι και μεγαλο...
και θα φανει ( και το feedback που εχω συναινει ) και σε - μη - συμετοχες = τι -δεν- θα βαλει η ΟΜΑΕ στην 'τσεπη' μια και πολλοι χομπιστες που 'τρεχουν' ενα αντε στο τσακιρ κεφι δυο αντοχης το χρονο, δεν.....
οπως σωστα ειπε κι ο Νικος για το δικο του περιφερειακο σπορ, 'δεν'...
γι αυτο και η πεπειθηση μου ειναι οτι οι ημερισιες ΔΕΝ επρεπε να καταργηθουν 'μαχαιρι' αλλα να υπαρχει μια μεταβατικη περιοδος - φετος οσο εχει μεινει αγωνιστικα - να 'εκπαιδευτει' και 'πειστει' ο κοσμος...Κατα παραφραση του γνωστου σλογκαν, 'motorsport ΔΕΝ ειναι μονο τα ραλλυ' αγαπητοι 'αποφασιζοντες' της ΟΜΑΕ
-
Ενημερωτικά, στον χώρο του καρτ (και μόνο σε αυτόν αναφέρομαι) έχουν ήδη ματαιωθεί 2 αγώνες αλλά έχουν λάβει μέρος 3 (νομίζω) time attack έως τώρα.
Οι αγώνες είχαν ματαιωθεί μετά το γνωστό θέμα με το ασφαλιστικό συμβόλαιο και έχουμε φτάσει σχεδόν στα μέσα του χρόνου και δεν έχει γίνει ούτε ένας.
Με προπονήσεις και μόνο, δεν μπορούν να συντηρηθούν ομάδες και μηχανικοί. Χρειάζονται αγώνες και παράλληλα event όπως πχ τα time attack.
Τα time attack λοιπόν ήταν αρκετά πιο ελεύθερα από πλευράς παραβόλων, δε χρειαζόταν λισάνς και τα στάνταρ ασφάλειας ήταν πάντοτε υψηλά. Δηλαδή το τέλειο event για χομπίστες που δεν είχαν/έχουν το budget για αγώνα ή/και τις αντοχές για αυτόν. Το κλίμα ήταν πάντα εκπληκτικό, ΦΙΛΙΚΟ (βασικό!) με τρόπαια, καλή διάθεση και όρεξη για καρτ.
Για αυτόν τον λόγο τα time attack είχαν πάντα αρκετές συμμετοχές.
Ας βγει λοιπόν μια άδεια, ετήσια, της τάξεως των 50-60 ευρώ για συμμετοχή σε time attack και μόνο.
Είναι άραγε ΤΟΣΟ δύσκολο αυτό?
Το ίδιο ποστ ακριβώς θα γράψω και στο καρτοτόπικ του φόρουμ.
-
«ΑΠΑΙΤΕΙ ιατρική γνωμάτευση-ικανότητα»
Αναμφίβολα η ιατρική γνωμάτευση, είναι με το 100% απαραίτητη και επιβεβλημένη. Μέχρι και στο γυμναστήριο που πάω, την απέτισαν για να εγγραφώ. Στην περίπτωση μου ήταν ιδιάζουσας μορφής, και απαιτήθηκε αθλίατρος. Άνθρωποι που ‘έπεσαν’ από πρόβλημα σε ερασιτεχνικές ‘αλάνες’, είναι σύνηθες φαινόμενο!. Τώρα δεν με βρίσκει σύμφωνο, η συγκεκριμενοποιήσει από πλευράς ομοσπονδίας, του αντίστοιχου μαγαζιού που θα μας την δώσει. Εγώ πχ πηγαίνω στην ‘ ΔΙΑΓΝΩΣΗ’ που έχει πολλά μαγαζιά, καθώς και έμψυχο δυνατό δυναμικό, καθώς και σύγχρονα μηχανήματα. Μάλιστα πολύ πιο οικονομικά 15ε , και με τον αθλίατρο. Και υπάρχουν πολλά ισάξια.
Οι ιδικές ‘συμφωνίες’ με γυρίζουν πίσω, στο αμαρτωλό παρελθόν, μακάρι να έχω λάθος!.
Τώρα όσο για την «ικανότητα», αυτή δημιουργείτε κατά την προπόνηση. Και μυϊκά και εξειδικευμένα.
Σίγουρα η απλή χρονομέτρηση, που γίνετε από τον αθλητή (πάντα το κάναμε!), ή τον προπονητή, δεν κατατάσσετε σε αγωνιστική διεργασία. Αυτό όμως καταστρατηγούν ορισμένοι….. προς άγραν πελατών……. Να τα ‘παίρνω’ μόνον εγώ!!!!.
Αυτά τελείωσαν, και εάν η καταγγελία προς την ομοσπονδία δεν βρίσκει ανταπόκριση, (που σίγουρα πλέον θα βρίσκει!), θα στέλνετε και στην ΓΓΑ……
Το θέμα είναι να είμαστε πάντα εν εγρήγορση, για να προλαβαίνουμε, και να αποφεύγονται οι τιμωρίες και οι αποκλεισμοί, που είναι εναντίων του αθλήματος τελικά.
Τώρα ο γιατρούλης θα μπορούσε να μας ποστάρει αυτά που «κατέθεσα εγγράφως» για να γίνουμε περισσότεροι κοινωνοί και υποστηρικτές των γραφομένων του. Δεν νομίζω ότι μια διαφάνεια και μια ενημέρωση μας, θα είχε αρνητικό αντίκτυπο. Δεν πιστεύω ότι οι κριτικές που μπορεί να δεχτεί, θα έχουν αρνητικό αντίκτυπο, εκτός εάν είναι προϊόν προσωπικού γράμματος!. Και σίγουρα από πλευράς μου, εδώ και χρόνια έχει απαγορευτεί ο διάβλος μου στον ‘Χωμάτινο’, και δυστυχώς δεν μπορώ να τον παρακολουθήσω.Επίσης ο φίλος μας ο nass
Global Moderator
Εάν μπορεί να μας ποστάρει τον νόμο που διέπει την δημιουργία ομοσπονδίας. Έτσι διαβάζοντας θα ανοίξουν έτι περισσότερο τα μάτια μας!.«Go_For_Pole έγραψε:Εν τέλει αντί για time attack θα γίνεται απλή προπόνηση και άντε γεια στην ΟΜΑΕ. Λεφτά για το τίποτα από τους χομπίστες με το έτσι θέλω δεν πρόκειται να πάρουν.»
Φίλε πιστεύεις ότι μια υγιείς ομοσπονδία κάνει κακό στο άθλημα?. Διότι εάν αυτό πιστεύεις, συντάσσεσαι με τους παραβατικούς εραστές του βδελυρού παρελθόντος, έστω κατά λάθος…… που αυτό πιστεύω για εσένα, κατά λάθος! .Α.
-
το πρόγραμα των καρτ είναι αυτό;
http://www.omae-epa.gr/pressrelease/878δλδ μόνο 4 αγώνες(διπλοι);
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Αυτό είναι το Πανελλήνιο, ναι.
17 Μαρτίου & 24 Φεβρουαρίου έχουν ήδη ματαιωθεί.
Θα δούμε τι θα γίνει με τους υπόλοιπους 3.
Υπάρχουν επίσης κάποια περιφερειακά πρωταθλήματα/αγώνες όπως Rotax Max Challenge (RMC), Loux Cup και PICK.
Για το PICK ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα. Οι ημερομηνίες για RMC και Loux, όπως είχαν προκηρυχθεί σε διάφορα site ήταν οι εξής:
7 Απριλίου (RMC)
14 Απριλίου (Loux)
30 Ιουνίου (RMC)
20 Ιουλίου (Loux)
8 Σεπτεμβρίου (RMC)
26 Οκτωβρίου (Loux)
1 Δεκεμβρίου (RMC Endurance)Ο πρώτος αγώνας του RMC (7/4) έχει ήδη αναβληθεί και ο σημερινός αγώνας του Loux που είχε ανακοινωθεί αναβλήθηκε επίσης.
-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
Κατα παραφραση του γνωστου σλογκαν, 'motorsport ΔΕΝ ειναι μονο τα ραλλυ' αγαπητοι 'αποφασιζοντες' της ΟΜΑΕΜε κάθε επιφύλαξη: δεν είναι θέμα ΟΜΑΕ αλλά αθλητικού νόμου, δεν μπορείς να συμμετέχεις σε ΑΓΩΝΕΣ αν δεν είσαι ΑΘΛΗΤΗΣ και δεν μπορείς να είσαι αθλητής αν δεν έχεις ΔΕΛΤΙΟ (λισανς) και δεν μπορείς να έχεις δελτίο αν δεν έχεις περάσει από ιατρικές εξετάσεις.
Μπορεί να βγει 'ημερήσιο δελτίο' ? Δε νομίζω.Σίγουρα εδώ, δηλ. οι 'παιδιές' (που ήταν αυτές στις οποίες επιτρεπόταν η ημερήσια λισανς), είναι ένα σημαντικό θέμα διαφοράς του motorsport από τα κλασσικά αθλήματα, που καλύπτονται από τον αθλητικό νόμο και πρέπει να υπάρξει κάποια προσαρμογή διότι προφανώς ο χομπίστας Nikos! δεν πρόκειται να κάνει τον κόπο να πάει σε γιατρούς, σωματεία, δελτία κτλ. για να τρέχει 3 Time Attack το χρόνο.
Από την πλευρά της ΟΜΑΕ 'τι είχε και τι έχασε' έτσι και αλλιώς ο Nikos! δεν έβγαζε λισανς. Αν όμως υπήρχαν ημερήσιες λισανς τότε θα έβγαζε.
Από την πλευρά του Nikos!, αυτός χάνει έναν 'περίπου αγώνα' που έβγαινε κατάταξη και κανα κυπελλάκι αλλά επί της ουσίας την προπόνησή του θα την κάνει με ή χωρίς κατάταξη και κυπελλάκι. -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Κατα παραφραση του γνωστου σλογκαν, 'motorsport ΔΕΝ ειναι μονο τα ραλλυ' αγαπητοι 'αποφασιζοντες' της ΟΜΑΕ
Με κάθε επιφύλαξη: δεν είναι θέμα ΟΜΑΕ αλλά αθλητικού νόμου, δεν μπορείς να συμμετέχεις σε ΑΓΩΝΕΣ αν δεν είσαι ΑΘΛΗΤΗΣ και δεν μπορείς να είσαι αθλητής αν δεν έχεις ΔΕΛΤΙΟ (λισανς) και δεν μπορείς να έχεις δελτίο αν δεν έχεις περάσει από ιατρικές εξετάσεις.
Μπορεί να βγει 'ημερήσιο δελτίο' ? Δε νομίζω.Σίγουρα εδώ, δηλ. οι 'παιδιές' (που ήταν αυτές στις οποίες επιτρεπόταν η ημερήσια λισανς), είναι ένα σημαντικό θέμα διαφοράς του motorsport από τα κλασσικά αθλήματα, που καλύπτονται από τον αθλητικό νόμο και πρέπει να υπάρξει κάποια προσαρμογή διότι προφανώς ο χομπίστας Nikos! δεν πρόκειται να κάνει τον κόπο να πάει σε γιατρούς, σωματεία, δελτία κτλ. για να τρέχει 3 Time Attack το χρόνο.
Από την πλευρά της ΟΜΑΕ 'τι είχε και τι έχασε' έτσι και αλλιώς ο Nikos! δεν έβγαζε λισανς. Αν όμως υπήρχαν ημερήσιες λισανς τότε θα έβγαζε.
Από την πλευρά του Nikos!, αυτός χάνει έναν 'περίπου αγώνα' που έβγαινε κατάταξη και κανα κυπελλάκι αλλά επί της ουσίας την προπόνησή του θα την κάνει με ή χωρίς κατάταξη και κυπελλάκι.Έτσι ακριβώς είναι. Πολύ σωστός.
Τη λέσχη ξέχασες. Δεν πρέπει να είναι εγγεγραμμένος σε κάποια λέσχη (δηλαδή επιπλέον χρήματα) ή κάνω λάθος?
Και δεν είναι ότι δεν θα κάνει ο 'χ' χομπίστας το κόπο να περάσει από γιατρούς, αλλά δεν θα δώσει ένα 350άρι με +/- 10% (~150 δελτίο, ~50 γιατροί, ~50 για τη λέσχη και ~100 για το παράβολο συμμετοχής) για να κάνει αυτή τη 'χρονομετρημένη προπόνηση' τη στιγμή που μέχρι τώρα την έκανε με 50-60 ευρώ.
Απλά time attack μάλλον τέλος και όπως λες εγώ (σαν χομπίστας) τη προπόνησή μου θα τη κάνω. Το θέμα πρέπει να το δούνε οι άμεσα ενδιαφερόμενοι νομίζω γιατί οι περισσότερο χαμένοι από αυτή την υπόθεση είναι οι ίδιοι.
-
Μπορεί να βρεθεί φτηνότερη λύση
Λισανς/Δελτίο ετήσιο για παιδιές: ας πούμε €60
Γιατροί: 50 αλλά ισχύουν για 2 χρόνια άρα €25
Λέσχη/Σωματείο: πολλά λες, από 10 έως €30
Αρα ετήσια έξοδα: €115. Από εκεί και πέρα για κάθε αγώνα το παράβολο. Και πάλι πολλά λες, οι παιδιές για αυτοκίνητα είναι €80 οπότε ας πούμε κάπου εκεί. Και τώρα όμως δεν πληρώνεις συμμετοχή στο Time Attack ? Δεν ξέρω πόσο, υποθέτω κάπου €40-50 ?
Αρα η διαφορά κόστους (θα μπορούσε να) είναι €115 συν €40 ανά αγώνα για 3 αγώνες το χρόνο μιλάμε €235. Εχεις δίκιο ότι είναι αρκετά λεφτά και το ζήτημα είναι, τι παίρνεις πίσω για τα λεφτά αυτά. ΟΚ ιατρικές εξετάσεις και ενδεχομένως ασφάλιση (στα Time Attack έτσι όπως γίνονται είσαι ασφαλισμένος ? δεν ξέρω). Θα έλεγα ότι η ασφάλιση είναι η ειδοποιός διαφορά. Αν πριν δεν ήσουν ασφαλισμένος και τώρα είσαι τότε είναι κάτι σημαντικό αλλιώς το κόστος είναι όντως μεγάλο.Σου έχω απαντήσει τα ίδια και στο http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=2783952#p2783952 ας πάμε εκεί μια που αφορά το καρτ.
-
Αυτο ειναι το προβλημα Νασο, ΔΕΝ αφορά ΜΟΝΟ του καρτ...
Αφορά, Αγωνες Αντοχης, αφορά Wild Terrain, αφορά Super Trial, αφορα Trail Ride ( στον τομεα που ασχολουμαι )......
και δε ξερω τι γινεται στα drift και dragster.....Οπως βλεπεις 'motorsport δεν ειναι μονο τα rally'....
και δεν απαιτουν ολες οι λεσχες το 'κατιτις'........
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Αυτό είναι το Πανελλήνιο, ναι.
17 Μαρτίου & 24 Φεβρουαρίου έχουν ήδη ματαιωθεί.
Θα δούμε τι θα γίνει με τους υπόλοιπους 3.
Υπάρχουν επίσης κάποια περιφερειακά πρωταθλήματα/αγώνες όπως Rotax Max Challenge (RMC), Loux Cup και PICK.
Για το PICK ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα. Οι ημερομηνίες για RMC και Loux, όπως είχαν προκηρυχθεί σε διάφορα site ήταν οι εξής:
7 Απριλίου (RMC)
14 Απριλίου (Loux)
30 Ιουνίου (RMC)
20 Ιουλίου (Loux)
8 Σεπτεμβρίου (RMC)
26 Οκτωβρίου (Loux)
1 Δεκεμβρίου (RMC Endurance)Ο πρώτος αγώνας του RMC (7/4) έχει ήδη αναβληθεί και ο σημερινός αγώνας του Loux που είχε ανακοινωθεί αναβλήθηκε επίσης.
καλά,και στην ομοσπονδία γιατί δεν εμφανίζονται(εμφανίζονταν) και οι άλλοι αγώνες που αναφέρεις;...
Έχει καμία λογική;(που μάνι μάνι δεν προμοτάρεις(η ομοσπονδία) τους αγώνες που αναφέρεις)
Δλδ έως τώρα ποια ήταν η οργάνωση της αρχής στο θέμα των καρτ;(ρωτάω πχ εσένα που ασχολείσαι με καρτ ή τον κώστα ,go for pole,μια που προσωπική άποψη δεν έχω,απλά λέω να δω το πρόγραμμα έστω στο site,και είδα αυτό το ,χωρίς τους αγώνες που αναφέρεις και που κάποιους ονομαστικά γνωρίζω ή όπως το πικ που το γνωρίζουμε όλοι μας πλέον)
υγ. δεν μιλάω για την απολύτως νέα κατάσταση,αλλά και για το πως ήταν τα πράγματα 2-3 χρόνια τώρα(επί ομαε δλδ)
-
Νομίζω οι αγώνες που αναφέρει ο Nikos! γίνονταν υπό την ΕΛΟΑΑΜ οπότε τώρα (υποθέτω ότι) θα ενταχθούν στο καλεντάρι της ΟΜΑΕ.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Νομίζω οι αγώνες που αναφέρει ο Nikos! γίνονταν υπό την ΕΛΟΑΑΜ οπότε τώρα (υποθέτω ότι) θα ενταχθούν στο καλεντάρι της ΟΜΑΕ.Ακριβώς.
@ Amaxopoulos Το γράφει και η ανακοίνωση της ΟΜΑΕ που παρέθεσες παραπάνω:
'Η ΟΜΑΕ σε συνεργασία με την ΕΛΟΑΑΜ θα προκηρύξει το ιδιωτικό επάθλο Rotax Max 2013'
Οι αγώνες ανακοινώθηκαν από τη Rotax Hellas.
-
Το πόσο χαμένοι Νίκο μου, άσε να το κρίνουν αυτοί που γνωρίζουν!!!!.
Έχεις δικό σου μάνατζερ, διότι η υπόλοιποι δεν έχουν και σίγουρα χρειάζονται για να εκπροσωπούνται σε Ελλάδα και εξωτερικό. Με 30ε το χρόνο, πχ στην ΑΛΑ!.
Όσο για την λισάνς, έκανα της προτάσεις μου!.«'χρονομετρημένη προπόνηση'»
Και αυτό το οριοθετήσαμε ανεπίσημα όσο και αυθαίρετα!. Μα δεν θέλεις να το ενστερνιστείς!!!!. Έτσι είναι, θέλεις /τε να καταλάβετε!.
Την προπόνηση εύχομαι ολόψυχα να την κάνεις, και να γίνεις πρωτοκλασάτος στο αντικείμενο και να σε χειροκροτώ και να σε βραβεύω. Μα δεν έχουν βγει ακόμα τα βλίτα για να τα τρόμε……
μα και τα νούμερα με της χρεώσεις που παρέθεσες, τα θεωρώ αυθαίρετα, δεν συντάσσεσθε με τα δικά μου προτεινόμενα?.
Α. -
α,δλδ(επειδη δεν μου απάντησες σε αυτό,εσύ ή όποιος γνώστης) ήταν σε γενικές γραμμές καλά τα πράγματα στο καρτ τα 2-3 τελευταία χρόνια;
υγ. η ανακοινωση είναι 16 γενάρη, και είναι αυτή που προκύπτει αν κλικάρεις στο πρόγραμμα αγώνων καρτ 2013...
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
α,δλδ(επειδη δεν μου απάντησες σε αυτό,εσύ ή όποιος γνώστης) ήταν σε γενικές γραμμές καλά τα πράγματα στο καρτ τα 2-3 τελευταία χρόνια;Δεν είμαι γνώστης των πραγμάτων, αλλά θα σου πω την άποψή μου όπως έβλεπα/βλέπω τα πράγματα κάθε Σάββατο στη πίστα.
Τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα πέρσι απ'ότι είναι τώρα σίγουρα.
Και πέρσι υπήρχαν προβλήματα (με τις starting permission πχ του Rotax), όμως και αγώνες έγιναν και time attack έγιναν κι όλα καλά. Όλοι ήταν ευχαριστημένοι.
Βασικά, όπως παντού, κάθε πέρσι και καλύτερα απλά φέτος είναι πολύ, πολύ χάλια.
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ???